Orijinalini görmek için tıklayınız : Araba Cam Filmi Sökümü ( video slayt )
umitkaragoz1988
28-12-2014, 20:19
.
linke tıkla: Araba Cam Filmi Sökümü - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dnZX_RRgMlo)
arkadaşlar geçende cam filmi yüzünden 172 tl ceza yedim ve 15 gün içerisinde cam filmini sökmezsem araba trafikten men olacağı söylendi.
bende bunun üzerine kendi imkanlarımla cam filmini söktüm.
eğer cam filmi sökmek isterseniz bu hazırladığım videodan yararlanabilirsiniz.
ustaya 100-150 tl vermek yerine sizde kendi imkanlarınızla cam filmini sökebilirsiniz.
Hala mı ceza yazıyorlar yahu cam filmine.. :confused:
huseyinturk
28-12-2014, 21:08
direk çekincede geliyor cam filmi. Eğer film dandik ise izler kalıyor cam sil bulaşık teliyle dikkatli şekilde kalanlarda çıkıyor. Saç kurutm makinası çok şart değil gibi.
filmin üstüne cam sil sıkmaya gerek varmıydı?
ErenDurmus
28-12-2014, 21:15
Kaliteli film zahmetsiz cikiyor, dandik filmse Allah kolaylik versin :D
dj_batukaan
28-12-2014, 21:21
Camsil gereksiz olmuş ama Film kaliteliymiş :) dandik bir film olaydı da göreydiniz.. düşman başına mübarek.. 3 saat tinerle temizlik :(
Aynı durum benimde başıma gelmişti yan camları sökmek 10 dk mı almadı tutup çektim direk çıktılar :D
En sıkıntısı arka cam ben ondada sıkıntı yaşamadım ama film dandikse dikkatli olmak şart
umitkaragoz1988
28-12-2014, 22:52
filmin üstüne cam sil sıkmaya gerek varmıydı?
filmin üzerine cam sil sıkmamın nedeni saç kurutma makinasını kullandığım için.
sıkmış olduğum cam sil'in üzerine sıcaklık verince nem sayesinde çözülürlük daha kolaylaşıyor. filmi sıyırırken daha kolay geliyor.
arka camda rezistanslarda sıkıntı olmadıysa işlem başarılı demektir.güzel anlatım olmuş bilgilendirdiğin için teşekkürler
umitkaragoz1988
28-12-2014, 23:29
Allaha şükür hiç bir sıkıntı olmadı rezistanslarda. yarın emniyet müdürlüğüne götürüp aracı cezadan kurtarıcam inşallah.
devil_berk22
29-12-2014, 15:28
yan camlarımda 20 liralık film var renklerı sarıya döndu cıkartmaya korkuyorum
dj_batukaan
29-12-2014, 21:06
hahah aynı dert benim ticaride de var :) film kayboldu cam artık beyaz ama filmi çıkartmaya korkuyorum :)
o rengi kaçmış filmleri sökerken çok pis bir koku yayıyor,sağlık açısından tehlikeli aslında o dandikler
huseyinturk
29-12-2014, 21:47
Aksarayda 23 liraya çektirdiğim,2 yıl olmadan sarıya dönen filmleri ya herro ya merro diyerek çektim elimde şeffaf film tabakası, karşımda aynı koyulukta cam kaldı :)
Sonra bir bulaşık teli bir camsil sıkıp sıkıp sildim telle ne cam çizildi ne filmden eser kaldı
vay arkadaş hala mı cam filmine ceza var, bas bas bağırıyorlar güvenlik için sıkıntı yaratmıyor vs, avukat mahkemeye verdi kazandı hala çözemedim şu polislerin maksadını.
umitkaragoz1988
31-12-2014, 23:34
İnsanlar mahkemeye vermeye useniyor. Bende ceza yedim ama mahkeme kapılarında dolanmak yerine parayi yaptırmayı yegliyorum. Hep bu sebepten bu tür konuları polislerde kafasına göre yazıyor
umitkaragoz1988
16-09-2015, 21:54
geçende fardan dolayı yedim cezayı. farın biri yanmıyomuş trafik polisi farketmiş. bu nedir şak diye cezayı basıyorlar af yok.
umitkaragoz1988
08-01-2016, 19:42
..............