PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahibindende Çalışan Birini Arıyorum

Tugral
29-12-2014, 13:48
2-3 yıl kadar önce sahibindende Antalyada birinden İmac aldım. Adamın adresini hatırlayamıyorum telefondan ulaşıp firmware şifresini öğrenmem gerekiyor ama sahibindende ne ilanı var ne telefonu. MAc çöktü format atamıyoruz faturasınıda bulamadığımdan çalıntı muamelesi yapıyorlar. Sitede sahibindende çalışan birileri vardı. Adamın telefonunu bulmamda yada benım telefonumu ona ulaştırma anlamında yardımcı olabilcek birilerini arıyorum.

slave
29-12-2014, 14:13
Direk firmaya boyle bir konu sundunuzmu yaklasimi tepkisi olumlu olabilir yada ad soyad varsa antalya telefon rehber vs denenebilir gibi , denemissinizdir belki ama aklima geldi ole

aslan
29-12-2014, 14:15
Eğer favorilerine eklediysen telefondan girip bakabiliyorsun

Tugral
29-12-2014, 14:16
Direk firmaya boyle bir konu sundunuzmu yaklasimi tepkisi olumlu olabilir yada ad soyad varsa antalya telefon rehber vs denenebilir gibi , denemissinizdir belki ama aklima geldi ole

Yapmadığım şey kalmadı aradım kişi bilgilerni paylaşmadılar. Antalyada bı yere goturdum şifresini sordular bılmıyorum dedim fatura istediler bulamadım faturasını yada almadım adamdan. Ürüne çalıntı muamelesi yaptılar dokunmadılar windows kurdum açılırken gene sordu şifreyi kaldı elimde makine çöp oldu.

KORAY
29-12-2014, 14:19
Hangi kargo firması ile geldiğini hatırlarsan adamın adresinden telefonuna kadar herşeyi bulabilirsin..

canozgur106
29-12-2014, 14:21
Tuğral zorlu center Applestore ulaş yardımcı olucaklardır..

burak_2885
29-12-2014, 14:50
+sahibindende tanıdık yerine cihaza format atacak çalıntı muammelesi yapmıycak birinin tanıdığını bulsan daha kolay sanki ?

Tugral
29-12-2014, 15:00
firmware şifresi olmadan cihaza hiçbir işlem yapılamıyor. Bunu yapabilecek kimse varmı Antalyada bilmiyorum. İki yolu varmış, entegre değişmesi gerekiyor yada bir cihazla şifre kırılabiliniyor. HDD yi söktüm macbookpro da komple sıfırladım, ramleri söktüm ama yemedi. Ya adama ulaşıp şifresini bulmam lazım yada cihazın faturasız bir şekilde appledan şifresini yenilemesini sağlayabilecek birisini...