PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FT VTI vs White TypeR

miniks
29-12-2014, 17:38
kimsenin kafasında soru işareti kalmasın

Harunun 220 e önüne geçtiği videolar

bütün denemeleri eksiksiz koydum

1 tek son denemede harun geçmiş ama işi bilen kişiler videoyu iyi izlesinler 4 ncü vitesteki missfire ı duymamak mümkün değil

iyi seyirler ...

https://www.youtube.com/watch?v=OLIzLP2a5YY&list=UUzzCL1EtIcC8JdjqB8ZTc0Q

Shadow_Dancer
29-12-2014, 17:39
Gizli diyor başkan.

kelalper
29-12-2014, 17:40
hilmi video gizli dio.

miniks
29-12-2014, 17:41
Ben şunuda belirtmek istiyorum

Araç sahibine 4 ü bitirip bırakmasını ben söyledim çünkü aracın widebandı bozuk bir gidip bir geliyor son yapılan işlemlerlede AFR si hafif bozuldu fakat özgünde gelemediği için birşey yapamadık bizde pek göremedik açıkcası yine de iyi dayanmış ama sonlarda sıçmış

Hiçbirşeyi bahane etmiyoruz geçilseydide etmezdik çünkü bir daha denenir bir daha denenir yeterki kimse kimseyi kırmasın

Araç saklamak pek huyumuz değildir

miniks
29-12-2014, 17:42
Gizli diyor başkan.

hilmi video gizli dio.

Açtım tekrar deneyebilirmisiniz

cakaragol
29-12-2014, 17:48
Masallah araclarada abixim ztn bu adam giderken 4 kere bastik hep birakti orda hepmizi gorfuk afr dedi sonra ciktik 2 veya 3 kere siktik bariz geldim gectim bunlar bahane yapmiyoruz diyosunuz ama bahaneue giriyo seni seviyorum hilmi abi ama yarista bir beyz melek gidiyosa biraktim gaz kestim koyden dayim aradi bunlar bahaneue giriyo ama yaris bitmeden ben adami gectim arac sahibide kendide soyledi :))) hala gecse soylerdik diyosun abi 180 kadar denmemi olur cenaze kg daki arabada ki o arabin 4 sonuyla benimki birmi ota tartisilir neyse benlik bizey yok sana saygim sonsuz /)

Kahn23
29-12-2014, 17:53
Ben şunuda belirtmek istiyorum

Araç sahibine 4 ü bitirip bırakmasını ben söyledim çünkü aracın widebandı bozuk bir gidip bir geliyor son yapılan işlemlerlede AFR si hafif bozuldu fakat özgünde gelemediği için birşey yapamadık bizde pek göremedik açıkcası yine de iyi dayanmış ama sonlarda sıçmış

Hiçbirşeyi bahane etmiyoruz geçilseydide etmezdik çünkü bir daha denenir bir daha denenir yeterki kimse kimseyi kırmasın

Araç saklamak pek huyumuz değildir

Şu sizin dediklerinizi keşke her deneyen söyleyebilse. Sizin kadar açık sözlü çıkmıyor maalesef.. :bravo:

cakaragol
29-12-2014, 17:53
Ve videolari 4 kere tekrar izledim ne vites kaxirma var en son saglikli olan deneme gayet 5 atiyo duvar oluyo sonra dertler derya white gelip geciuo sonuc ztn normal abi cunku ben redi geciyodum vtex red i gecmis bende vtexgi :)) deneriz abi birdaha sende farkli gelirsin bende rahat ol hem sen surersin ozaman hem farkli olur sonuc berki

miniks
29-12-2014, 18:02
Masallah araclarada abixim ztn bu adam giderken 4 kere bastik hep birakti orda hepmizi gorfuk afr dedi sonra ciktik 2 veya 3 kere siktik bariz geldim gectim bunlar bahane yapmiyoruz diyosunuz ama bahaneue giriyo seni seviyorum hilmi abi ama yarista bir beyz melek gidiyosa biraktim gaz kestim koyden dayim aradi bunlar bahaneue giriyo ama yaris bitmeden ben adami gectim arac sahibide kendide soyledi :))) hala gecse soylerdik diyosun abi 180 kadar denmemi olur cenaze kg daki arabada ki o arabin 4 sonuyla benimki birmi ota tartisilir neyse benlik bizey yok sana saygim sonsuz /)

Haruncum o araç 4 sonu 205 KMH yapıyor

sen diyorsunki 180 de bıraktı yapma Allah aşkına adam 5 e atamamış yinede basmaya devam etmiş 220 dir 230 dur bilemicem videoda herşey apaçık belli :)

Baştan sona bütün denemelerin o videoda ne eksik var ne fazla aksini iddia edemezsin kamera hepsini çekmiş bende paylaştım

miniks
29-12-2014, 18:03
Ve videolari 4 kere tekrar izledim ne vites kaxirma var en son saglikli olan deneme gayet 5 atiyo duvar oluyo sonra dertler derya white gelip geciuo sonuc ztn normal abi cunku ben redi geciyodum vtex red i gecmis bende vtexgi :)) deneriz abi birdaha sende farkli gelirsin bende rahat ol hem sen surersin ozaman hem farkli olur sonuc berki

Haruncum sen geçilmezsin sıkıntı yok sen geçmiş ol kardeşim bizde aksini iddia etmedik zaten adam facebooka bile yazdı üzme kendini bukadar :)

mami_makinen
29-12-2014, 18:08
Bu vtec harika işler çıkarıyo
İki aracada maşallah vtec i Harun gibi bi jokey kullansa işin rengi dahada değişir

cakaragol
29-12-2014, 18:11
Haruncum sen geçilmezsin sıkıntı yok sen geçmiş ol kardeşim bizde aksini iddia etmedik zaten adam facebooka bile yazdı üzme kendini bukadar :)
Hahaha abi gecilmem diye tabiki birsey yok ama bak videoyudw izledik 4 deneme ztn adam videoda 180 de birakiyo tam geliyorim donustede uzun bastik son finalde ben ondeyim yaris son an degilmidir abi sen birakirsan veya baktin adam geldi yanina falan olmaz tabiki :) evet yazdi sagolsun ama senle deneriz abicim nezaman istersen honda sonucta gocummam

cakaragol
29-12-2014, 18:12
Bu vtec harika işler çıkarıyo
İki aracada maşallah vtec i Harun gibi bi jokey kullansa işin rengi dahada değişir
Eyvallah abicim sen varken bana dusmez :) vtex cok hizli gercekten dahada iyi olcaktir emeklerine saglik hilmi abininde ogunde dedim

miniks
29-12-2014, 18:15
Hahaha abi gecilmem diye tabiki birsey yok ama bak videoyudw izledik 4 deneme ztn adam videoda 180 de birakiyo tam geliyorim donustede uzun bastik son finalde ben ondeyim yaris son an degilmidir abi sen birakirsan veya baktin adam geldi yanina falan olmaz tabiki :) evet yazdi sagolsun ama senle deneriz abicim nezaman istersen honda sonucta gocummam

Honda ile honda geçmek inan bana zevk veren birşey değil harun

yani asla senin aracını geçmek için çaba sarfetmem

pejo citroen reno olsun rekabet olsun

mami_makinen
29-12-2014, 18:19
Eyvallah abicim sen varken bana dusmez :) vtex cok hizli gercekten dahada iyi olcaktir emeklerine saglik hilmi abininde ogunde dedim

Kendimi vtec kullanırken düşünemiyorum :) full kesici sesiyle gezerim cilacılar gibi :)

Oz`
29-12-2014, 18:19
masllah deneyen araclara. Denemelerde evet sonda sicmis vtec olsun mal ceviz hehehe

cakaragol
29-12-2014, 18:21
Kendimi vtec kullanırken düşünemiyorum :) full kesici sesiyle gezerim cilacılar gibi :)

Hahaha yakisir sana abi cilacilar ve sevgilisi olanlar anlyamaz :)) clube gidenler anlar nerdesin askim konya yolu su senin kadran videonu koyda gozumuz acilsin :))) abi aksam gelin oturalim yaaa sıkılmadinmi :)

cakaragol
29-12-2014, 18:22
masllah deneyen araclara. Denemelerde evet sonda sicmis vtec olsun mal ceviz hehehe
Ozgun bey 5 te birakiyo oyle geciyodum hani duvar oluyo siciyo desek daha iyimis oakdar olur o gece cok denemeler yaptik araclar normal sicmis olabilir :))

mami_makinen
29-12-2014, 18:22
Hahaha yakisir sana abi cilacilar ve sevgilisi olanlar anlyamaz :)) clube gidenler anlar nerdesin askim konya yolu su senin kadran videonu koyda gozumuz acilsin :))) abi aksam gelin oturalim yaaa sıkılmadinmi :)

Selçukla konuşayım hep beraber bi toplu yapalım :)

cakaragol
29-12-2014, 18:24
Honda ile honda geçmek inan bana zevk veren birşey değil harun

yani asla senin aracını geçmek için çaba sarfetmem

pejo citroen reno olsun rekabet olsun
Banada zevk vermiyo abi en hizli pejo vs megane vs da gectim benden yeter artik :)

cakaragol
29-12-2014, 18:25

Olur olur bana uyar alo yapin yeter abi :)

Oz`
29-12-2014, 18:45
Ozgun bey 5 te birakiyo oyle geciyodum hani duvar oluyo siciyo desek daha iyimis oakdar olur o gece cok denemeler yaptik araclar normal sicmis olabilir :))

6 kere basmissiniz adam rksiksiz koymus 1 inde ondesin nerde gerisi cekmedinizmi hukmi i kesti adam 5 e atmisustune gitmis. Bence duvar muvat olmuyor benim gorusum tabikiii

_muhaRRem
29-12-2014, 18:51
Vtec sesi s2k gibi olmuş çok istekli hızlanıyo leylek gibi araba ve bu şekil kullanmayla bile efsane..

White typeR için para harcama zamanı geldi araba bıktı hep aynı kondisyon yürümekten :)

cakaragol
29-12-2014, 19:01
6 kere basmissiniz adam rksiksiz koymus 1 inde ondesin nerde gerisi cekmedinizmi hukmi i kesti adam 5 e atmisustune gitmis. Bence duvar muvat olmuyor benim gorusum tabikiii
Yaaa biraksana 6 kere denemenin 4 u ztn 180 190 neyse birakiyo gidiste afr m bozuk dedi kac kere ben napiyim donuste top spedde gecmisim eksiksiz
Gecmisim hahahaha

cakaragol
29-12-2014, 19:03
Vtec sesi s2k gibi olmuş çok istekli hızlanıyo leylek gibi araba ve bu şekil kullanmayla bile efsane..

White typeR için para harcama zamanı geldi araba bıktı hep aynı kondisyon yürümekten :)
Batman yok haci white para harcamam boyle iyi satmazsam biraz harcarim coilleri soktum debriyajda iylesmeye gittik ve kanat olayini cozuyorum birazda sokersem yine izdirap yeter bu hafta satilmazsa bakariz artik sikistirma vs baslarim haberin olur ztn :)

Efekan
29-12-2014, 19:06
Camera önü gösteriyor videoda 1.29 sn 5 'e sıkıntılı atmış ve devam etmiş bırakmamış ve hala önde type r göremiyorum ,araç 4. Vites 205 görüyomuş , 5 geç atıp devam atmış hızı tahmini hesap edin , vtec ' in iyi plotajla çok daha rahat geçeceğini düşünüyorum . 180 km/h konuşulmasın araç sahibi sonradan bu polemiklern olcağını bilseydi vites atamayıp devam edermiydi sizce ?

cakaragol
29-12-2014, 19:10
Camera önü gösteriyor videoda 1.29 sn 5 'e sıkıntılı atmış ve devam etmiş bırakmamış ve hala önde type r göremiyorum ,araç 4. Vites 205 görüyomuş , 5 geç atıp devam atmış hızı tahmini hesap edin , vtec ' in iyi plotajla çok daha rahat geçeceğini düşünüyorum . 180 km/h konuşulmasın araç sahibi sonradan bu polemiklern olcağını bilseydi vites atamayıp devam edermiydi sizce ?
Orayi bende izledim orda belliki onume araba falan cikmis yoksa 4 denemedede bak 4 bitirip biraktigimda arka kapindayim hemen tqm geciyorim birakiyo en son videoyuda izle ztn 5 atiyo biraz donuyo yaninda gectigim anda birakiyo ordaki hixi bilmiyorum kac ama 220 230 neyse sonuc onemli izlersen

cakaragol
29-12-2014, 19:12
İkincisi polemik olayi falan yok sahibide kabul etti konustuk inincede falan sonuc bu yani ister kabul edilsin edilmesin :) yarista bahane olmaz iyi pilojat olsaydi vitesi iyi atssydi falan olmaz sonucta arabayi hep sahibi surcek oda hatalarini gorur ona gore surer zevk bu gevmis gecilmis neolcak

sword
29-12-2014, 19:13

evet 5 te baya gıdılmış kacırılan 5 e ragmen arkada white .. birde o denemede sağdan bı arac mı gecip gidio tam secemedim :)

cakaragol
29-12-2014, 19:19
evet 5 te baya gıdılmış kacırılan 5 e ragmen arkada white .. birde o denemede sağdan bı arac mı gecip gidio tam secemedim :)

O arac bana ogun onume mi kirdi makas mi ne atti bisey oldu ben biraktim orda kacirdidigi yerde oyle bir dunya yok hem vites atamiyca o hixlarda bieaz 5 te biraz yuruycek 10 boy olmasi lazimki yok yani biraz mantikli olalim :)))

sword
29-12-2014, 19:27
O arac bana ogun onume mi kirdi makas mi ne atti bisey oldu ben biraktim orda kacirdidigi yerde oyle bir dunya yok hem vites atamiyca o hixlarda bieaz 5 te biraz yuruycek 10 boy olmasi lazimki yok yani biraz mantikli olalim :)))

240 a kadar ne olur tam bılemem ama 200 e kadar önde olman zor gibi harun (agırlıktan dolayı) son denemede 4 te sıkıntılı yurumuş vtec belli ordada gelmişsin zaten . araya kar girdi azcık dınlenılın bu hafta :)

cakaragol
29-12-2014, 19:30
240 a kadar ne olur tam bılemem ama 200 e kadar önde olman zor gibi harun (agırlıktan dolayı) son denemede 4 te sıkıntılı yurumuş vtec belli ordada gelmişsin zaten . araya kar girdi azcık dınlenılın bu hafta :)
Tabi tabi 200 kadar onde aynen agirliktan haci benim biliyosun kg mi yani :) ama bidahi ki demelere farkli gelcem kg olarak bi kac ta eksiklerim var onlari yaptim ztn havalar evet ikj yari bitti :)

kelalper
29-12-2014, 20:15
Harun ne zaman geçildiğini kabul edeceksin. Adam bariz olarak geçmiş. 1 vites tutunmuşsun ondan sonra seni direk arkaya almış. Yani sadece hafiflikten dolayı geçio olsa ilk viteste sana nefes aldırmazdı direk öne zıplardı. Her denemede Vti bıraktıktan bayaa bi sonra geçmişsin öyle arka kapıda falan da değilsin belli ki. Hala neyin mücadelesini veriosun anlamadım.

orcunnn
29-12-2014, 20:25
harun cok gulduruyon benı yaa :) :) fakır arkadasım benım hangı en hızlı pejo yu gectın merka ettım pıs hondacı
bıde pejo dıyınce aklıma sen hep bu vıdeo gelıyor burdada 5 boy demıstın hahahahha

http://www.streetfire.net/video/jb-106_2379512.htm

Tuncay
29-12-2014, 20:28
Harun gecsede gecmesede gecenin sampixonudur bence :)

cakaragol
29-12-2014, 20:29
Harun ne zaman geçildiğini kabul edeceksin. Adam bariz olarak geçmiş. 1 vites tutunmuşsun ondan sonra seni direk arkaya almış. Yani sadece hafiflikten dolayı geçio olsa ilk viteste sana nefes aldırmazdı direk öne zıplardı. Her denemede Vti bıraktıktan bayaa bi sonra geçmişsin öyle arka kapıda falan da değilsin belli ki. Hala neyin mücadelesini veriosun anlamadım. bi sen eksiktin abi tam oldu abi ben yangin merdiveninden izlemedim ben surdum vidrolarida izledim biz kapadik konustuk hersey belli sahibidr biliyo top speedde gectim bi vitesmi tutunuyorim adam kisada geciuo ztn dedik 200 e kadar onde sonra sini konustuk tekrar deniycez izlerseniz hep beraber :)

cakaragol
29-12-2014, 20:30
Harun gecsede gecmesede gecenin sampixonudur bence :)

;))) tuncay bu iyiydi

cakaragol
29-12-2014, 20:32
harun cok gulduruyon benı yaa :) :) fakır arkadasım benım hangı en hızlı pejo yu gectın merka ettım pıs hondacı
bıde pejo dıyınce aklıma sen hep bu vıdeo gelıyor burdada 5 boy demıstın hahahahha

http://www.streetfire.net/video/jb-106_2379512.htm hangimi red i suan en hizli o degilmi allah askina :)) yanlismi biliyorim en hizli reno f7r megane rs turbo baska daha vardir videolar youtube da mevcut bi mug kaldi oda bana agir gelir ama. Onlada deniycez tabiki onada hondamiz var tabi :)
Bu ne videosu eski video belliki senle benim denemem mi yc jb zamani mi :) acilmiyo ozelden at bakim neymis o

orcunnn
29-12-2014, 20:40
hangimi red i suan en hizli o degilmi allah askina :)) yanlismi biliyorim en hizli reno f7r megane rs turbo baska daha vardir videolar youtube da mevcut bi mug kaldi oda bana agir gelir ama. Onlada deniycez tabiki onada hondamiz var tabi :)
Bu ne videosu eski video belliki senle benim denemem mi yc jb zamani mi :) acilmiyo ozelden at bakim neymis o

kanka sevıyorum senın sonunda bu kadar soluksuz aynı duzen kac kısı gazlayabılıyor bence hıc fazla yazıp cızme gerek yok bos polımıklere

vtec cok guzel gıtmıs sende k20 hakkını uzunda vermıs ama araba top speed ıcın eksıklerı var bellı sen sokuk degılsın uzar gıder sen basarılsın kardesım kımse ıle dedıgım gıbı polımık yapcak bısey yok

cakaragol
29-12-2014, 20:50
kanka sevıyorum senın sonunda bu kadar soluksuz aynı duzen kac kısı gazlayabılıyor bence hıc fazla yazıp cızme gerek yok bos polımıklere

vtec cok guzel gıtmıs sende k20 hakkını uzunda vermıs ama araba top speed ıcın eksıklerı var bellı sen sokuk degılsın uzar gıder sen basarılsın kardesım kımse ıle dedıgım gıbı polımık yapcak bısey yok
Aynen oyle kanka ben salmisim artik ben ust uste 2 sene typet yapmisim ikisindede speclerde kanitlamisim umrumdami cekirdek yiyorum :)

miniks
29-12-2014, 22:33
Yuru be harun gonullerin sampiyonu

Osmrdn
29-12-2014, 22:46

Araçlar denk değilse neden deniyorsunuz anlamıyorum.Kg , top speed muhabbetini vs den önce biliyordunuz diye düşünüyorum.Merak ettim sadece tartışma amaçlı değil iyi akşamlar

Oz`
29-12-2014, 22:49
tamama sıramayı urfadan aldı harun kimse harunu geçemez :)

cakaragol
29-12-2014, 23:05
Araçlar denk değilse neden deniyorsunuz anlamıyorum.Kg , top speed muhabbetini vs den önce biliyordunuz diye düşünüyorum.Merak ettim sadece tartışma amaçlı değil iyi akşamlar

Biz hic birsey bİlmiyoduk
Ciktik denedik konu kapandi esiti falan olmasina gerek gerekirsede esitleriz benim hix bir arbaadan korkum yok yan yana gelir denerim denedimde ztn you tube benle dolu techte turkeyde :))

cakaragol
29-12-2014, 23:06
tamama sıramayı urfadan aldı harun kimse harunu geçemez :)
Ben urfa falan anlamam benim altimda erkek arabasi typrt var cikar denerim gelir fenere de cayimi icerim :) buyrun beklerim :)

onursoytam
29-12-2014, 23:21
maşallah araçlara

mustafa_yaman
29-12-2014, 23:38
Hava duzelsinde sen konumlari topla kanka zamani geldi:)

onursoytam
29-12-2014, 23:42
biraz detaylı düşünüldüğünde 180 gibi bırakmadığı belli oluyor 100-200 süresinde 3 te başlayıp tek vites atarak süre ölçen bi araba roll de 5 e atması için illaki 200 görmesi gerekir kimse daha 2 bin devir daha dönmek varken erken vites atmaz bence..

Tuncay
29-12-2014, 23:49
Hava duzelsinde sen konumlari topla kanka zamani geldi:)

Mustafa yaman adamsin valla goruselim bi ara ep3 meetinge beklerim senide
Hava duzelince hepberaberde cikariz pas atariz

rebeloghy
29-12-2014, 23:59
biraz detaylı düşünüldüğünde 180 gibi bırakmadığı belli oluyor 100-200 süresinde 3 te başlayıp tek vites atarak süre ölçen bi araba roll de 5 e atması için illaki 200 görmesi gerekir kimse daha 2 bin devir daha dönmek varken erken vites atmaz bence..

Aynen öyle. Ki zaten hilmi abi 4. vites 205 km ile bitiyor dedi.

mustafa_yaman
30-12-2014, 00:00
Mustafa yaman adamsin valla goruselim bi ara ep3 meetinge beklerim senide
Hava duzelince hepberaberde cikariz pas atariz

Sagol tuncay abim:)bizi haberdar edersen sevinirim.

miniks
30-12-2014, 00:32
Inanmayanlar icin sanzuman oranlarini lastik olcusunu verebilirim gearcalculatordan bakabilirsiniz :)

cakaragol
30-12-2014, 00:36
Beyler birakin fragmanlari hava kuru isteyen gelsin cikalimmm :)))

onursoytam
30-12-2014, 00:39
Aynen öyle. Ki zaten hilmi abi 4. vites 205 km ile bitiyor dedi.

Racelogic DBN sistemi dünyada en iyi kıstas alınabilcek resmii sistem dir. :) adamların her dediği birbirine tutuyor zaten sallamasyon işyok maşallah tekraradan.

cakaragol
30-12-2014, 00:42
Kanka herxaman dondun sahalara hosgeldin aramiza :))

mertxx
30-12-2014, 05:23
kimsenin kafasında soru işareti kalmasın

Harunun 220 e önüne geçtiği videolar

bütün denemeleri eksiksiz koydum

1 tek son denemede harun geçmiş ama işi bilen kişiler videoyu iyi izlesinler 4 ncü vitesteki missfire ı duymamak mümkün değil

iyi seyirler ...

https://www.youtube.com/watch?v=OLIzLP2a5YY&list=UUzzCL1EtIcC8JdjqB8ZTc0Q

Ben işi bilmiyorum,missfire nedemek acaba? Maşallah her iki aracada...

miniks
30-12-2014, 08:23
Isi bilenler izlesinler demisim zaten

Erol
30-12-2014, 08:46
maşallah ff vti'a video da gözüken bariz geçiyor.5. vitesde devam edilse anca type-r geçicek gibi.. ama genelinde denemelerde type-r ilk atılanaraç sonrasından gelip geçmek zor işdir hacimli aracı
tebrikler gerçekden b18c'ye

son denemede evet missfire da kalıyor araç..

mertxx
30-12-2014, 09:18
Isi bilenler izlesinler demisim zaten

Öğrenmek amaçlı sordum ama cevaplamayacaksanız sıkıntı değil.

ozyt1000
30-12-2014, 09:19
Maaşallah Harun, kameranın açısı yanlış, yoksa bariz geçmişsin :))

JDM VTİ
30-12-2014, 13:21

ateşelemede aksama oluyor.
patırdıyor araba.
kesiyor dolayısıyla aracı.

videonun son denemesini iyi izleyin sesi duyacaksınız

mertxx
30-12-2014, 14:36
ateşelemede aksama oluyor.
patırdıyor araba.
kesiyor dolayısıyla aracı.

videonun son denemesini iyi izleyin sesi duyacaksınız

bildiğimiz tekleme yani, misfire mış :D bokun adı bad-ı sabah olmuş

BoraRS
30-12-2014, 15:02

Biri grup mu dedi :D

Maşallah iki araç da çok iyi. Harun'umu harcamışlaaarrrr :D

Mpower
30-12-2014, 15:43
Araba honda yi sevdirir vallahi ama abi sen daha hızlı vites atardin başkası mi kullanıyor aracı ?

Patisever
30-12-2014, 16:08
Ses muazzam vtec sahibi pırlanta pırlantası arabada msd wardı sanırım Hilmi sıkıntımı oldu sen çozersın gerçe deneme içinde uzunda gidilirse harun geçiyordu sanırım fakat her deneme için aynındurum söz konusunu bilmiyorum lütfen polemiğe donusmesinmortadan yazmaya ozen gosteriyorum vtec gidebildiği yerlere kadar muazzam gazladıgı anlarda güzel olan vtec in k20lerle itblilerle sahnelerde yer alması son olarak ateslemenin buntarz araclardaki eksi artı getirisi önemi ortada

jeffy
30-12-2014, 17:19
İki aracada maaşallah..

VTİ 5 attıktan sonra belli bir süre hatta genelde bırakasıya kadar önde oluyor bariz.. Videolara göre 180 de bırakma yada geçme pek yok gibi.

ozgur-07
30-12-2014, 18:41
Ft hizli masallah

cerkez_kral
30-12-2014, 22:47
iki aracada maşallah mermi gibiler

miniks
31-12-2014, 14:49

Ben yazi tarzinizdan farkli algiladim kusura bakma burada mimik falan belli olmuyir tabi

atesleme ve yakit sorunkari oldugu zaman kabaca dip gazda ara devirlenirken kesiklikler patlama catlamalar missfire olarak dilimizde kisaca

mertxx
01-01-2015, 17:49
Eyvallah Sağolasın , burada belli başlı arkadaşların çok iyi çalışmaları var izledikçe hem zevk alıyor hemde yazılan çizilenden birşeyler öğreniyoruz.
Hepinize iyi seneler ...

Burak Demirci
02-01-2015, 03:53
hondanın rakibi honda oldumu zevk vermiyor güzel denemeler olmuş ustaların elıne sağlık