Orijinalini görmek için tıklayınız : Outlook 2007 hakkında acil yardım
selamlar.. outlook 2007 de kartvizitlerin hepsi silindi :( yeni mail yazarken örneğin s ye basınca çıkan önerilen mailleri kartvizit şeklinde toplu olarak kaydetme şansım var mı ? netten araştırdım makrolar altında visual basic ile yazarek kural oluşturup yapılıyormuş.. yaptım fakat kartvizitler halen boş... yardımcı olabilecek biri varmı aramıza ?
KA®ANLIK
31-12-2014, 09:25
selamlar.. outlook 2007 de kartvizitlerin hepsi silindi :( yeni mail yazarken örneğin s ye basınca çıkan önerilen mailleri kartvizit şeklinde toplu olarak kaydetme şansım var mı ? netten araştırdım makrolar altında visual basic ile yazarek kural oluşturup yapılıyormuş.. yaptım fakat kartvizitler halen boş... yardımcı olabilecek biri varmı aramıza ?
Outlook 2007 bahsettiğiniz adresleri NK2 dosyası olarak (uzantısı .nk2) user/appdata/rooming/microsoft/outlook dizininde tutar.
burdaki nk2 dosyasını alıp, başka bir outlook kurulumu olan bir bilgisayara koyabileceğiniz gibi, internette bulunan NK2 EDITOR programları ile istediğiniz oynamayı veya excel'e export işlemi vs yapabilirsiniz.
Nirsoft'un bu konuda güzel bir yazılımı da mevcut:
NK2Edit: Edit AutoComplete files (.NK2) of Microsoft Outlook (http://www.nirsoft.net/utils/outlook_nk2_edit.html)
kolay gelsin,
nk editor kullandım ama biyerde hata yaptım başta heralde.. hallettim şimdi saolasın :) bu sefer de yeni mail yazarken kime kısmına bi harfe basında çıkan önerilenler gitti... onla uğraşıyorum şimdi farkettim pehh :/
bu da tamamdır.. outlook için olan nk2 dosyasını kopyalayınca halloldu :)