Orijinalini görmek için tıklayınız : Eds fotoğrafımı çekiyor 3 gündür neden olabilir ?
Arkadaşlar merhaba 3 gündür eds olan yerden geçtimmi fotoğrafımı çekiyor neden olabilir.Kırmızı ışıkta geçmiyorum gece olduğundan hep yanıp sönüyor trafik ışıkları yani kırmızıdada geçmiyorumki bi türlü anlam veremedim önde plaka yok o yüzden olabilirmi acaba ?
Hoşuna gitmişindir olm belki. :D
Çıktı mı boyadan :)
Gözünü alıyordur kameraların.
Ozgu_Akcan
31-12-2014, 08:54
stop çizgisini geçiyo olabilirmısınız ?
bugrahangul
31-12-2014, 08:56
Geçen bende çektim senin resmini kanka :D
eds yerdeki sensörün üstünden geçince çeker plakayla falan ilgisi yok geçtiğin saat ışıkların durumu belli sonuçta ceza gelirse iptal ettirirsin biraz uğraştırır ama sıkıntı yapma bnce :)
evet kırmızı şeridi geçince anıda çekiyor ama onun içinde galiba sarı boya ile çizilmiş uyarı ifadelerinin olması gerekiyordu, sistemin geçiş ihlalini algılayabilmesi için
eyuparsln
31-12-2014, 09:34
edsnin fotografini cektigini nasil anliyorsun?
srkn.ylc
31-12-2014, 09:51
Aksam arkadan bi flaş patlıyo :D
ulasoztas1
31-12-2014, 10:11
ışıklar sarı yanıp sönerken hız sınırını aşınca da resim çekip ceza yolluyorlar başıma geldi biliyorum :)
HondatugraL
31-12-2014, 11:19
Eds olduğuna emınmısn :D
crazydog
31-12-2014, 11:42
hoşlanmış olmasın? :D :D
Ozgu_Akcan
31-12-2014, 11:42
evet kırmızı şeridi geçince anıda çekiyor ama onun içinde galiba sarı boya ile çizilmiş uyarı ifadelerinin olması gerekiyordu, sistemin geçiş ihlalini algılayabilmesi için
aynen öyle kara yollarına iş yaptığımdan biliyorum bende ısıkların 10 metre gerısınde durmakta fayda var her zaman
Hoşuna gitmişindir olm belki. :D
Hacı eds olan yerden geçmeye korkar oldum ya evimin sokağına dolanıp giriyorum :D
Çıktı mı boyadan :)
Gözünü alıyordur kameraların.
Çıktı gökberk :) ehehe olabilir belki :D
Kırmızı ışıkta geçmiyorumki hep gece olduğundan ışıklar yanıp sönüyor
Geçen bende çektim senin resmini kanka :D
Atsana oğlum whatsappdan :D
eds yerdeki sensörün üstünden geçince çeker plakayla falan ilgisi yok geçtiğin saat ışıkların durumu belli sonuçta ceza gelirse iptal ettirirsin biraz uğraştırır ama sıkıntı yapma bnce :)
İnşallah ceza falan değildir öylesinedir :)
Valla çok garip kırmızıda geçsem düşündürtmücek ama yanıp sönüyor hep
edsnin fotografini cektigini nasil anliyorsun?
Gecenin karanlığında flaş öyle bi patlıyorki arabanın içine kadar parlıyor :D
Aksam arkadan bi flaş patlıyo :D
Aynen :D
ışıklar sarı yanıp sönerken hız sınırını aşınca da resim çekip ceza yolluyorlar başıma geldi biliyorum :)
Yok ulaş hız sınırınıda geçmedim hiç hep yavaş gittim yol bozuk olduğundan biliyorum çünkü zannetmiyorum, ya işin garip yani iyice yavaşlayıp arkamdan gelenlere baktım başka kimseye patlatmıyor flaş namussuz :D
Eds olduğuna emınmısn :D
Eds ya ışıklarda hep oluyor:D