Orijinalini görmek için tıklayınız : tanıdık kargo firmasında çalışan
Arkadaşlar merhaba bir kargo firmasında tanıdığınız var mıdır? Bir yarışmaya katılıcam finallerden dolayı son günlere kaldı bu tatiller nedeniyle baskıda filan sorun yaşıyorum yarışma şartnamesinde cuma günü 5 den önce olan kargoları kabul edicekler pazartesi 5 ten önce ulaşması dahilinde bende cuma faturayı kestirip ürünü cumartesi öğlen kargoya bıraksam sorunum çözülüyor bende istanbuldayı gidicek yerde sadece faturann kesilmesi gerekiyor teşekkürler
Kargolar cumartesi yarım gün çalışıyor bunu dikkate alın, vermek için geç kalmayın.
Kargolar cumartesi yarım gün çalışıyor bunu dikkate alın, vermek için geç kalmayın.
Sorun o değilki cuma akşam faturayı kestirip ücreti ödenip cumartesi kargoya vermek sanki ürün mağaza bi gece beklemiş gibi
onursumer
31-12-2014, 10:47
bunu yakın çevrenizdeki bi kargo bayinden yapabilirsiniz sadece diye düşünüyorum ben
bunu yakın çevrenizdeki bi kargo bayinden yapabilirsiniz sadece diye düşünüyorum ben
Kimse sorumluluk altına girmek istemiyor ürünü nasıl burdatutabilirim diye faturayı kestiğim halde nası yollamadın diye sorarlar dıyor tanıdık durumu anlıyacak birisi olmadıkça zor
ErkanCanS
31-12-2014, 14:37
Sizi sallamışlar gibi geldi bana biraz daha ısrar etseydiniz keşke.1 ay önce benim kargomun faturası İstanbul'dan kesildi ve ürün 2 gün çıkmadı o bayiden.Böyle umursamaz davranabiliyorlarsa kimse hesap falan sormuyordur diye düşünüyorum.