Orijinalini görmek için tıklayınız : Rizeli Arkadaşlardan Yardım Bekliyorum.
Arkadaşlar konunun özü, kuru fasulye :).
Çayeli kuru fasulyesi arıyorum ama internette ve etrafımda bulamadım. Aile kullanımı için olacak yani miktar olarak pek fazla birşey alamam ama yardımcı olacak birileri çıkarsa çok mutlu olurum.
Birde bu fasulye için kullkanilan özel mesaj bir yağ varmış onu da öğrenebilir isem çok sevinirim.
Teşekkürler.
http://blog.mekanist.net/2014/04/comlek/
bu hangisi oluyor ayder ispir ceşıtlerı varmı bende takipteyım gercı yapılısıda cok önemli galiba :)
Fasulyeyi bulursak tarifide buluruz :) hadi techturkey bunu da bul lütfen :)
beylikdüzü/kıraç da bi kurufasülyeci var rizeli efsane güzellikte kurufasülye yapıyor ve pişmemiş olarakda satıyor. e5 den gidince hadımköy bağlantı yolu üzerinde adını hatırlayamadım şuan. isteyen olursa detaylı olarak tarif edebilirim yerini
fasulye nasıl olursa olsun cayelındekı lale lokantası gıbı olmuyor adamların pısırme taktıklerı var sanırım sadece tereyagında pısırıyolar degısık yanı
bazen bölgeye has tatlar olabiliyor bende memleketimde yediğim pideyi istanbul izmir antalya bir çok memlekette, yok yok yok aynı tadı yakalayamadım :)
bulamayacağız sanırım bu fasulyeyi :(
Ben Çayelindenim.Fasulyeyi çayelinde yiyeceksin,Evde yaptığınla aynı tadı bulamazsın.Avrupa yakasında isen gel sana bi fasülye yedireyim.tozkoparan otogar yolu efulim kurufasülye. istanbulda noktadır
Ah güzel kardeşim oralarda olsam koşa koşa gelirdim, emin ol.Su an ürgüp te yaşıyorum tam olarak yerinde yemiş kadar olmasa da güzel bir fasulye yemek istiyorum evimde. Pismemis fasulye konusunda yardımcı olur musun ?
hddsheriff
02-01-2015, 01:01
beylikdüzü/kıraç da bi kurufasülyeci var rizeli efsane güzellikte kurufasülye yapıyor ve pişmemiş olarakda satıyor. e5 den gidince hadımköy bağlantı yolu üzerinde adını hatırlayamadım şuan. isteyen olursa detaylı olarak tarif edebilirim yerini
Mekanın adı "KATIK"
ErkanCanS
02-01-2015, 08:57
Biraz daha detayli adres alabilirsek bizde faydalanalim :)
ErkanCanS
02-01-2015, 08:58
kiractaki mekandan yazmayi unutmusum
Yakuplu'da "Serander" var. Orada vardır muhtemelen.
Mekanın adı "KATIK"
Aynen katık di dogru
Biraz daha detayli adres alabilirsek bizde faydalanalim :)
E-5den kirac sapagindan hadimkoye dogru giderken metro marketi gectikten sonra sagda kaliyo ya 2. ya da3. İsiklar olmasi lazim yaninda bikac yer daha var, onunde dikine arabalar park edio illaki gorursunuz
Pismemis satın alabileceğim yer halen arıyorum, teşekkürler.
canimrecepcim
02-01-2015, 12:44
Ananeme bi sorayım gidince burdan mesaj atarım.
Pismemis satın alabileceğim yer halen arıyorum, teşekkürler.
Benim verdigim adreste pismemis olarak da satiliyor.
O zaman sizden rica etsem bana irtibat numarası bulabilir misiniz ?
O zaman sizden rica etsem bana irtibat numarası bulabilir misiniz ?
En yakin zaman onumuzdeki haftaici oralardan gecicem, alirim tabiki
Ananeme bi sorayım gidince burdan mesaj atarım.
Tamam kardeşim özel mesaj atarsan sevinirim.
En yakin zaman onumuzdeki haftaici oralardan gecicem, alirim tabiki
Çok teşekkürler.
http://i.hizliresim.com/PYrb0Q.jpg
ancak foruma girme imkanım oldu.imkan varsa burda gidip yemeli. dediğim gibi pişmemiş olarak da satıyorlar.
Çok teşekkür ederim gün içinde arayacağım.