PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni alınan araçta hgs borcu

driver_can
02-01-2015, 17:04
23 Aralık'ta bir araç aldım.Noterde hiçbir sorun çıkmadan satış gerçekleşti.Şimdi hgs borcu sorgulaması yaparken bunun da plakasını girdim.2 adet kaçak geçiş gözüküyor.Biri geçen yıl 2.ay biride geçtiğimiz Aralık ayı.Toplam 33 liralık geçiş cezasıyla 370 lira mı ne gözüküyor.Eski sahibini bilgilendirdim ama adam pek bilmiyor napması gerektiğini.Ne yapmamız gerekir?Bu cezalar sonuçta beni bağlamaz ama ben aracı satarken sorun olmasın alıcak olan kişi bununla devir almasın istiyorum.

srkn.ylc
02-01-2015, 17:15
Aynı sorun bendede vardı benden oncekı Aracın sahıbının bi adet kaçak geçişi gözüküyordu PTT ve karayollarından bılgı aldım benden önceki hgs bandrolü kımınse yani kaçak gecen kısı ödeme yapması lazımmış bende bu sekılde noterden sıkıntısız aracı aldım hatta o kaçak geçişle muayeneye gittim geçtim kaçak gecen kısının ödemesi lazım siz satarken de sıkıntı olmaz bence.

AdemAr
02-01-2015, 17:38
haziranda sattığım araba için 2014 şubatta kaçak geçtiğim hgs cezası geldi bugün... yani merak etme o borç gider o kişiye

evolution_9
02-01-2015, 17:39
senlik bir durum yok gidip kendine yeni bir hgs al

driver_can
02-01-2015, 18:21
Karayollarının mail adresine noter satış sözleşmesini mail attığım bi dilekçe yolladım.Nette bikaç kişi bu şekilde sonuca ulaşmış bakalım bende durum ne olacak?

em-R
03-01-2015, 22:46
Hic kafani yorma ruhsat ile ptt ye git plakamda iki tane hgs var
Onceki sahibinden olan hgsyi plakadan düşürmek istiyorum diyr belirtirsen cezalarda hgs de düşüyor.