Orijinalini görmek için tıklayınız : Youtube arka planda açmak ? (Tablette)
Tablette herhangi bi sitede video acikken baska sekme acilinca duruyo bunun cozumu varmi ?
Arka planda olayini ben cozemedim fakat coklu pencere modu varsa mesela hem whatsap hem youtubeden muzik dinliyebiliyorsunuz
onursumer
02-01-2015, 23:40
Tabletimde Youtube sadece coklu pencere modunda caliyor, ipodda da bazen dinliyorum tus kilidine alinca duruyor sinir oluyorum
Silvia17
02-01-2015, 23:46
Telefonda da bu geçerli ya :( Sinirlerim bozuluyor benimde
İzzet Göçmen
02-01-2015, 23:48
bende deli oluyorum buna
Samsung niye serilerinde en azından youtube izlerken onu küçük ekran yapıp alttan başka ise devam ediyorsun oda ekranın bir köşesinde devam ediyor
Şoyle bi pencereden youtubeden muzik dinlerken diger sekmeye gecince muzik duruyo telefon degil sorum tablet icin bu arada arkadaslar
onursumer
02-01-2015, 23:54
Samsung niye serilerinde en azından youtube izlerken onu küçük ekran yapıp alttan başka ise devam ediyorsun oda ekranın bir köşesinde devam ediyor
O sadece youtube uygulamasinda gecer eger coklu pencerede acmazsan baska program actiginda duruyor
Doğrudur bnde youtube için yazdım ztn
ipadde safariden açıyorum youtubeu yeni sekme açınca alttan bildirim çubuğunu çektiğinizde orda play tuşuna basarsanız arka planda video oynatıyor. umarım anlatabilmişimdir :)
Cep telefonu veya tablet farketmez sanırım android sistemlerin hepsi aynı yeni bi sekme ya da tus kilidi durumlarında direk duruyor . FakAt programı var mi bilmiyorum .
arama yaparsanız bazı siteler youtube uygulamasının apksını paylaşmış onunla arka planda çalıştığı yazıyodu ancak s4te apkyı çalıştıramadım ne kadar güvenilir bir uygulama bilmiyorum
androidde de exsoul tarayıcı kurarsanız o da arka planda çalıyor