Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahibinden.com üye telefonu bulmam lazım.
Arkadaşlar selam öncelikle yeni yılınızı sevdiklerinizle nice sağlıklı sıhatli geçirmenizi dilerim.
Bi sorunum var fakat ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.2013 ağustosta istanbuldan sahibinden.comdan gördüğüm bi ilandaki Ford Focus marka aracı eşime aldım.Aracı 2 hafta satmaya kalktığımda aracın pert kaydı var dendi.Fakat ben alırken aracı satan kişiyle expertize gittiğimizde bi sorun olmadığını ve sadece sol ön çamurluk değiştiği söylendi bana bunu zaten aldığım şahısta söylemişti.
Uzun lafın kısası arkadşalar benim aracı aldığım üyenin telefon numarası lazım fakat 1 seneden fazla olduğu için numarayı bulamıyorum.Sahibinden üyesinin numarasını nasıl bulabilirim?Mesaj attığım halde bana 2 haftadır dönmedi sanırım girmiyor.Yardımı dokunabilcek kişi varsa sevinirim.
Noter Satisinda Yazmiyomu Aldiginiz Kisinin Numarasi Ceya Adresi Yaziyor Oradaki Adrese Ait Muhtarligin Telefonunu Bulup Muhtarligi Arayabilirsin Cok Uzak Degilse En Kotu Basip Gidersin Yanina.
Noter Satisinda Yazmiyomu Aldiginiz Kisinin Numarasi Ceya Adresi Yaziyor Oradaki Adrese Ait Muhtarligin Telefonunu Bulup Muhtarligi Arayabilirsin Cok Uzak Degilse En Kotu Basip Gidersin Yanina.
Beyfendi,muhtarlık numarayı verir mi hiç düşünmedim?İkamet ettiği semti ve mahalleyi hatırlıyorum fakat muhtarlık verir mi numarasını emin değilim.Kaldı ki bana cep lazım.Kendisi kabin memuruydu.Malesef antepteyim ve basıp gitme şansım yok işimden dolayı.
Ekspertzi hngi firmda yptirdiysaniz orayi aramayi deneyin bence
Ekspertzi hngi firmda yptirdiysaniz orayi aramayi deneyin bence
Malesef bu yaşta büyük 2 sorunum var 1isi şeker 2.si unutkanlık ve hiç hatırlamıyorum.Aracı aldığım kişinin bi üyelik adını bide oturduğu semti hatırlıyorum o kadar.Aracı aldıktan sonra ne noter kağıdı ne de expertiz raporlarını eşim sağolsun nereye koyduğunu bulamıyor.Ve bi yandan telefon isteme nedenim acaba kendisinin bu durumdan haberi varmıydı?
Bi arkadaşımdanda plaka değiştiyse,eski plakada pert kaydı varsa ondanda kalmış olabilir diyor onuda sormak istiyorum plakası aracın değiştimi ben almadan önce diye.
her muhtar telefon numarasını pat diye vermez. zamanın da buna benzer bır olay benım de başıma gelmişti birine ulaşmam lazımdı. o mahallenın muhtarlık numarasını buldum aradım şahış burada oturuyor ama ama telefon numarasını veremem dedi. Ertesi gün kız arkadaşımı arattırdım kendisini müge anlı olarak tanıttı yıllardır görmediği kardesını bulduklarını söyledi ulaşmak için numarasını istedi adam pat diye verdi :) ha bu arada bene hiç aramayın adam haberim yoktu benım de diyecek doğal olarak. bi de şası den sorgulama yapın
her muhtar telefon numarasını pat diye vermez. zamanın da buna benzer bır olay benım de başıma gelmişti birine ulaşmam lazımdı. o mahallenın muhtarlık numarasını buldum aradım şahış burada oturuyor ama ama telefon numarasını veremem dedi. Ertesi gün kız arkadaşımı arattırdım kendisini müge anlı olarak tanıttı yıllardır görmediği kardesını bulduklarını söyledi ulaşmak için numarasını istedi adam pat diye verdi :) ha bu arada bene hiç aramayın adam haberim yoktu benım de diyecek doğal olarak. bi de şası den sorgulama yapın
Hahahaha müge anlı iyiymiş denemek lazım :) .Aracı bayandan aldık haberim yoktuda derse ben bu işin peşini bırakmam açıkçası.Sahibinden.com'u arasam numarasını vermezler heralde değil mi?
büyük ihtimal vermez sahibinde.com valla peşini bırakmıycaksınız da ne olucak noter de satışı aldıktan sonra iş bitiyor hiç bir yaptırım da bulunamıyorsunuz
İbrahim33
03-01-2015, 11:07
iş işten geçmiş , geçmiş olsun. alırken hasar kaydını sorgulamadınız mı peki ?
Bu kadar ciddi almayı düşününce bir mesajla öğrenebilirdiniz. Sadece 3 tlye, keşke o yolu tercih etseydiniz. Geçmiş olsun, umarım mağduriyetinizi giderebilirsiniz.
free-hifi
03-01-2015, 11:10
Sigortacı bir arkadaşımıza şase numarasını plakasını verin bakar eski sigorta firması acentesine kadar gözüküyor zor bir durum değil bu
iş işten geçmiş , geçmiş olsun. alırken hasar kaydını sorgulamadınız mı peki ?
Hasar kaydı telefondan sorgulamadım.Direk aradım ve ertesi gün atladık uçağa gittik.Expertize güvendim expertizdede sadece çamurluk değiştiği söylendi.BEnim amacım burda aldığım kişiye bunu söylemek değil sadece haberi varmıydı ,ilk sahibinden almış oda ona ulaşabilir miyiz diye sormak.Yani yok kazalı araç sattını gibi bi durum söz konusu değil asla aldığım kişiye yansıtmam bunu sadece soracağım.
Hasar kaydı telefondan sorgulamadım.Direk aradım ve ertesi gün atladık uçağa gittik.Expertize güvendim expertizdede sadece çamurluk değiştiği söylendi.BEnim amacım burda aldığım kişiye bunu söylemek değil sadece haberi varmıydı ,ilk sahibinden almış oda ona ulaşabilir miyiz diye sormak.Yani yok kazalı araç sattını gibi bi durum söz konusu değil asla aldığım kişiye yansıtmam bunu sadece soracağım.
Öyle yazmışsın ki sanki arabayı aldığın adam bizim arkadaşımız , bizde onu korumak için numarayı vermek istemiyoruz :) sende onunla işim yok aldığı elemanla diyorsun :D
Öyle yazmışsın ki sanki arabayı aldığın adam bizim arkadaşımız , bizde onu korumak için numarayı vermek istemiyoruz :) sende onunla işim yok aldığı elemanla diyorsun :D
Beyfendi amacınız gerginlik çıkarmak mı bilmiyorum ama,böyle boş konuşmaya gerek yok.Saygılar...
Beyfendi amacınız gerginlik çıkarmak mı bilmiyorum ama,böyle boş konuşmaya gerek yok.Saygılar...
Evet gülücük koyarak smile koyarak gerginlik çıkarmak istiyorum.
iş isten gecmis yapacak birsey yok bu saatten sonra.adamin anasina sovseniz nolur sovmeseniz nolur
sigorta yaptırdığınız sigortacınıza gidin durumu anlatın eğer hasar sızın aracınızdan değilse tramere itiraz ediliyor
ayrıca sigortacınız aracın eski sahibinin acentesine ulaşabilir oradan siz sigortalı bilgisini istersiniz
Hasar kaydı olduğu bilgisi sigorta tarafından sisteme ne zaman düşmüş ? Yani siz noter satışı aldıktan sonra hasar kaydı sisteme girmiş ise belki expertiz anında gozukmemis olabilir.Benzeri bir dalavereyi yaşadık. Allah başka yerden çıkarmasin araç sorunsuz ise değer kaybını sineye çekin bence.
ahmet3425
03-01-2015, 12:01
Noter satisinda adamin tc nosu vardir onu bana gonderin bi sorgulatalim iletisim bilgilrrine ulasabiliriz kaydi varsa...
Arkadaşlar numarayı buldum dalga geçenlerede,ilgisini eksik etmeyenlerede teşekkür ederim.
Arkadaşlar numarayı buldum dalga geçenlerede,ilgisini eksik etmeyenlerede teşekkür ederim.
İşin bitti numarayı buldun foruma girip yazmak için yine 3 yıl bekleme ara sıra gel sadece işin düşünce gelme.
Sana ne yazmışım sen ne algılamışsın bunu anlayabilecek kapasiteye geldiğini hissedersen cevap yaz bana , algılayamadıysan hiç yazma.
İşin bitti numarayı buldun foruma girip yazmak için yine 3 yıl bekleme ara sıra gel sadece işin düşünce gelme.
Sana ne yazmışım sen ne algılamışsın bunu anlayabilecek kapasiteye geldiğini hissedersen cevap yaz bana , algılayamadıysan hiç yazma.
Gerginlik yaratmaya çalışmayın demiştim size.Ama siz hala devam :) Gerek yok boş muhabbete klavyeden.Saygılar iyi günler...