Orijinalini görmek için tıklayınız : Operatör tercihi
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 12 yıldır aktif olarak 532xxxx nolu turkcell faturalı hat kullanıcısıyım. Son zamanlarda vodafone ve avea ataklarını sağdan soldan eş dost sayesinde duyma fırsatım oluyor. Üç operatör arasında memnuniyet ve memnuniyetsizlikleriniz nelerdir? Örnek veriyorum; hattımı avea veya vodafone taşısam beni neler bekliyor? Özellikle vodafone hakkında turkcell'den iyi tarzında yorumlar dönüyor sanal alemde. Aslı astarı var mıdır? Kullanan arkadaşlarım pek katılmıyorlar bu iddaaya. Beşiktaş sponsorluğundan dolayı bi sempati midir? Fikirlerinizi merak ediyorum. Hizmet kalitesi-Edge ve 3G çekim kalitesi ve hızı, müşteri memnuniyeti, çözüm odaklı tercihiniz hangisidir?
bende cok uzun zamandır turkcell faturalı hat kullanıcısıyım eşiminde hattı turkcelldı vodafone yaptım ..bence turkcellden daha ıyı helekı ıntrnetı cok daha ıyı valla ben gec derım hem daha ucuz
bugrahangul
05-01-2015, 19:56
Vodafone kesinlikle tercih etme ederim. Tüm şirket hatlarımı Turkcell den Vodafone taşıdım ve büyük pişmanlık yaşıyorum. İş yerim Ataşehir de ama Vodafone çekmiyor. Gün içinde telefonum bin kere kapalı görünüyor. Defalarca şikayet bıraksamda hiç bir çözüm olmadı. VODAFONE HAYIR.....
mstfcn28
05-01-2015, 19:57
Yanlışlıkla hem avea hem vodafone ye oy verdim :D Ama kesinlikle vodafone ye geç çok mantıklı tarifeleri var internetide gayet hızlı.
bugrahangul
05-01-2015, 19:58
34KYH09 resimlerini gönderemezsin sonra :))
3 tarifeyide kullandım. Telefonum s3. En iyisi Turkcell. Hem yaşta öğrenci tarifesi için uygun. Yerinizde olsam Turkcell ile devam ederdim
34KYH09 resimlerini gönderemezsin sonra :))
Vay buğracım. :) Sen son halini göremedin tabi. Heryeri sökük. Revizyona giriştik, parça topluyoruz. Full oem yapma gayretindeyiz. Gerçi oem olmayan pek yeri yok ama. Elimizden geldiğince klasik olarak saklama gayretindeyiz.
Tayfun.O
05-01-2015, 20:06
Parayı veren düdüğü çalar hesabı Turkcell en pahalı en iyisi
Vodafone turkcell den daha ucuz normal cekimi var
Avea en ucuzu şöyleki ben 29 tlye 4gb-1000 sms(her yöne)-1000dk(her yöne)-5400dk(tarifeler imle) konuşabiliyorum ama internet çekmiyor fıtık ediyor 30 sn de bağlanılacak yere 30dk da geçse bağlanmıyor.
Tayfun.O
05-01-2015, 20:07
Parayı veren düdüğü çalar hesabı Turkcell en pahalı en iyisi
Vodafone turkcell den daha ucuz normal cekimi var
Avea en ucuzu şöyleki ben 29 tlye 4gb-1000 sms(her yöne)-1000dk(her yöne)-5400dk(tarifeler imle) konuşabiliyorum ama internet çekmiyor fıtık ediyor 30 sn de bağlanılacak yere 30dk da geçse bağlanmıyor.
Ek olarak 1 yıl turkcel 1 yıl vodafone 3-4 yıldırda avea kullandım. En iyisi turkcell maddi acıtan sıkıntı olmazsa turkcell olursa avea
bugrahangul
05-01-2015, 20:08
Vay buğracım. :) Sen son halini göremedin tabi. Heryeri sökük. Revizyona giriştik, parça topluyoruz. Full oem yapma gayretindeyiz. Gerçi oem olmayan pek yeri yok ama. Elimizden geldiğince klasik olarak saklama gayretindeyiz.
Kanka bana hiç resim göndermiyorsun :( fırsat buldukca gönder birşeyler meraklanıyorum. İzmire gelsem hemen arayacağım ama gelemedim daha.
Ben değil ama babam şirket hattı olarak üç firmayla da çalıştı en memnun kaldığı turkcell oldu. Zaten ev ahalisi de yıllardır turkcell kullanırız
Vodafone bu zamana kadar hiç kullanmadım. Avea bu ara çok sıcak geliyor ama attan inip eşeğe binmekte istemiyor insan 3-5 kuruş için. Gerçi hoş avea kullanıcıları memnuniyet olarak kötü söylemlerde bulunmuyor ama. Kafamda deli sorular. :)
turkcell değilse diğerleri fakir hattı muamele görür :D hele o hat sonradan değişmişse görüşme başında gelen uyarı sesi :D
Bende 15 yıldır turkcell kullanıyorum,başka operatöre geçmedim hiç ama çevremden avea / vodafoneye geçip bir süre sonra trcelle geri dönen çok kişi var.
Açıkcası benimde son zamanlarda kafamı kurcalamıyor değil farklı operatöre geçiş yapmak,cesaret edemedim.
Turkcell çok pahalı ve internetide aman aman hızlıda değil,tek avantajı bana göre çekim gücü :)
Konuyu takipteyim.
Kanka bana hiç resim göndermiyorsun :( fırsat buldukca gönder birşeyler meraklanıyorum. İzmire gelsem hemen arayacağım ama gelemedim daha.
Dostum aklımdasın. Tam olarak aklımdakileri yapmadan, proje sonuçlanmadan su yüzüne çıkmıyayım diyorum. :)
wiesmann
05-01-2015, 20:19
turkcell kullanıyordum geçen sene kızdım vodafone a geçtim. emin ol çok pişman oldum. evimde oturduğum yerden konuşamıyordum sürekli balkonlara çıkmak zorunda kaldım. tekrar turkcell e 1000dk-1000sms-4gb tarifesiyle döndüm aynı tarife vodafone da 65tl iken ben 59tl ye başladım.
ist bahçelievler de vodafone la sorun yaşadım. sadece ankara için geçerli değil yani yazdıklarım.
turkcell de fiyatlardan ötürü insanların diğer operatörlere geçtiğini farketti ve fiyatları makul seviyeye çekti.
hddsheriff
05-01-2015, 20:25
Yaklaşık 26 tane hattımız var. Turkcell ile aylık 900 tl fatura ödüyorduk , vodafone a geçtik fatura 375 tl ye düştü ve aşırı derecede memnunuz.
Yaklaşık 26 tane hattımız var. Turkcell ile aylık 900 tl fatura ödüyorduk , vodafone a geçtik fatura 375 tl ye düştü ve aşırı derecede memnunuz.
Aynı şekilde vodafone'ye geçen turkcell kullanan bi arkadaş 1 hafta dayanabildi vodafone'ye. İzmir/Bornova/Merkez'de yaşamasına rağmen. Tekrar turkcell'e kaçışını ben biliyorum. Çelişkili yorumlar geliyor, kafa karıştırıcı.
Turkcell en iyisi ama diger 2 operatore gore pahali ama yinede avea kullanip kanser olmaktan iyidir kesinlikle aveadan uzak durun cekmiyor
alihan_27
05-01-2015, 20:42
Turkcell biraz tuzludur ama diğerlerine göre en problemsizi. Diğer 2 operatörüde denedim 1 yıl sonra kapattırdım(sözleşme dolayısıyla bukadar dayandım), ama 13 yıllık Turkcell hattımı asla kapatmadım.
bugrahangul
05-01-2015, 21:45
Dostum aklımdasın. Tam olarak aklımdakileri yapmadan, proje sonuçlanmadan su yüzüne çıkmıyayım diyorum. :)
Sabırsızlıkla bekliyorum. Bende rex yokluğunda e30 projesine sardım hepsi senin yüzünden :) MAŞALLAHHHH
Bu turkcell bir bendemi sorunlu anlamadım ki interneti her fırsatta edge moduna geçmeye çalışıyor bazen beni arayanlar telefonun kapalı oldğunu sanıyor vs. :)
alihan_27
06-01-2015, 19:08
Bu turkcell bir bendemi sorunlu anlamadım ki interneti her fırsatta edge moduna geçmeye çalışıyor bazen beni arayanlar telefonun kapalı oldğunu sanıyor vs. :)
İnternet konusunda bendede aynısı oluyor 2g ve 3g birlikte modunda. Ama telden sadece 3g modunu seçince bir problem kalmıyor.
turkcellden vodafone a geçmek gibi bir hata yaptım. sene dolsun geri turkcell e geçicem. turkcell tartışmasız ..
türkcell kullanıyorum fakat kazıklandığımı hissediyorum... vodafone geçme niyetim var fakat 4. katta oturuyorum burda çekmiyor :/
onursumer
06-01-2015, 19:52
Gunluk hattimi turkcell kullaniyorum konusma, mesaj ve cok abarti olmayan bir internet paketim var sebebi kalite ulasilabilirlik
Tabletimde data hatti olarak vodafone kullaniyorum hiz sorunu kesinlikle yok ve daha ekonomik
Ki kardesimde turkcellden vodafone tasidi hattini red tarifesi kullaniyor cok memnun hem ucuz hem kaliteli
ozgurluk
06-01-2015, 20:20
Memnuniyet - turkcell>avea>vodafone
Fiyat uygunlugu - avea=vodafone>turkcell
Eger sirket hatlarinizi falan tasiyip ekonomi yapmak istiyosaniz avea yeterli hizmeti sunar ama vodafonedan bi tik daha pahaliydi en son tarifelerde.
Munferit kendi hattiniz ise 5 10 tl icin gecipte kendinizi uzmeyin.
Sirket hatlari ucuz diye vodafone a gecirdik , musteriler sehir icindeyken bile ulasamiyodu..
Sanırım turkcell'den devam etmek en iyisi.
Tavanannam
06-01-2015, 23:21
Uzun sureli turkcell faturalı kullanıcısıydım bende 70 liralik sabit faturam vardi vodafone gectim ayni tarifeyi uzerine ekstra 1bg daha fazla net ve 6000 sms ile 39 tl ye kullaniyorum ve turkcellden hicbir farki yok. Kesinlikle tavsiye ederim
Yıllardır ailece turkcell kullanıyoruz, hiç problem yaşamadık. Yakın arkadaşlarımdan biri avea'ya geçti konuşamaz olduk :D neyseki kontratlı falan değildi hemen turkcell'e geri döndü