Orijinalini görmek için tıklayınız : honda civic skunk2 lower control arm gıcırtısı
umuttuner
05-01-2015, 21:51
yaklaşık 2 hafta önce skunk2 arka denge kollarını taktık.Ama kasislerde özellikle arkadan gıcırtıya benzer sesler gelmeye başladı.Takarken netten de araştırma yaptık , araç havadayken civataların boşluğunu alıp , yere aldık kendi yükü üzerinde torkladık.
Bu işlemi ikinci kez tekrar yaptık ama hala bi gıcırtı sesi var kasis ve tümseklerde.Montaj anında dikkat etmemiz gerekn bi nokta mı var yoksa bushingleri mi değiştirmem gerekiyor???Hatta arananlar bölümüne bushingle ilgili konuda açtım.
Bilgisi olan arkadaşla yazarlarsa memnun olurum , teşekkürler.
bu ses in lower controlden geldigine kesin eminmisiniz?
Taktıktan sonra geldi tezi ni düşünmeden!
bu gıcırtı genelde yay dan gelir
lowercontrol ler ikinci el mi?
daredevil
06-01-2015, 12:23
lower control ler orjinal mi ben bunu sorayım birde kendi resimleri varmı
umuttuner
06-01-2015, 22:35
bu ses in lower controlden geldigine kesin eminmisiniz?
Taktıktan sonra geldi tezi ni düşünmeden!
bu gıcırtı genelde yay dan gelir
lowercontrol ler ikinci el mi?
lower controlleri takmadan önce hiç ses yoktu, ilk taktıktan sonra sağ taraftan gıcırtı geldi, sonra söktük taktık bu kez sol tarafdan gıcırtı geldi.Dışardan sıvı gres sıktığımızda gıcırtı kesiliyor ama etkisini kaybettiğinde tekrar başlıyor.
Üzerinde takılıyken de tam verimli sıkamıyoruz gresi , bir iki güne kadar tekrar sökücez burç ve bushingleri de sökücez hepsini gresleyip öyle takıcaz.Normalde yanında küçük tüpte gres gelmesi gerekirdi onlar gelmedi.
Bu arada mallar orjinal sıfır aldım.
yıldıray yazmış orjinalmi diye bendede replika var ıslandığı zaman ötüyor sonra ses kesiliyor.
benim aracım vtec2 integradada aynı ses gıcırtı problemi oldu ama orjinalinde ses yok.
daredevil
07-01-2015, 09:33
lower controlleri takmadan önce hiç ses yoktu, ilk taktıktan sonra sağ taraftan gıcırtı geldi, sonra söktük taktık bu kez sol tarafdan gıcırtı geldi.Dışardan sıvı gres sıktığımızda gıcırtı kesiliyor ama etkisini kaybettiğinde tekrar başlıyor.
Üzerinde takılıyken de tam verimli sıkamıyoruz gresi , bir iki güne kadar tekrar sökücez burç ve bushingleri de sökücez hepsini gresleyip öyle takıcaz.Normalde yanında küçük tüpte gres gelmesi gerekirdi onlar gelmedi.
Bu arada mallar orjinal sıfır aldım.
resimleri çekip yollarsan yardımcı olurum bushingsleri görebilirsem daha iyi olur gres konusundada yardımcı olabilirim normal gres ile ileride daha kötü olur bilginize
Yeni seri bushing takman lazim
normal gress değilde bakırlı gress kullanınırsanız daha randımanlı olur.
umuttuner
07-01-2015, 20:56
Yıldıray Bey' pm attım bu konuyla ilgili , yalnız bakırlı gres dediğiniz isim marka var mı?Siyah bi gres var ustamızda dikkat etmedim adına acaba o renk bişey mi?
daredevil
07-01-2015, 23:42
Yıldıray Bey' pm attım bu konuyla ilgili , yalnız bakırlı gres dediğiniz isim marka var mı?Siyah bi gres var ustamızda dikkat etmedim adına acaba o renk bişey mi?
konu ile alakalı yazdım bushingleri orjinal ile değiştirsen tanesi 5,62 sterlin bir tarafta 6 adet var toplam 12 adet *5,62 sterlin =67,44 sterlin +10 sterlin kargo toplam 77,44 sterlin *3,54 tl=274 tl burcları tutar yaklaşık olarak
umuttuner
08-01-2015, 02:14
prothane super grease siparişini verdik dışardan , bütün gece beni dinleyen yıldıray arkadaşımıza teşekkür ederim , artık malzeme gelince uygulama sonrası sonucu yazarım konuya.
fsunnetci
08-01-2015, 03:00
Replikalar gacirti yapiyor ama zamanla kesiliyor ses.
umuttuner
29-01-2015, 21:45
prothane grease ile sorunumuzu çözdük , daredevil (yıldıray) arkadaşımıza tekrardan teşekkür ederim yardımlarından dolayı.
fazla varmı o gressten :D:D
bendede aynı gıcırtı sorunu var skunk larda