Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Crx Delsol Sound
Yerler ıslak olduğundan çok basamadım ama birazcık kulak pası silcek kıvamda :)
[ youtube ]49LqQVeKHlc[ / youtube ]
maşallah arkadan bile filtre sesi duyuluyo :D
Yılbaşı akşamı köprü üstünde denk geldik hatta kımı gordunuz konusuna yazmıştım cok begendım aracın sesını. hem karşıdan gelirken ciğerli ciğerli emiş sesi, hemde belki ilk defa araç uzaklaşırken bi b serisinin sesini sevdim. sol stop hala yanmıyor ama:D
maşallah arkadan bile filtre sesi duyuluyo :D
varex kapalıyken aslında daha çok geliyor filtre sesi böyle fazla gelmiyor :D
Yılbaşı akşamı köprü üstünde denk geldik hatta kımı gordunuz konusuna yazmıştım cok begendım aracın sesını. hem karşıdan gelirken ciğerli ciğerli emiş sesi, hemde belki ilk defa araç uzaklaşırken bi b serisinin sesini sevdim. sol stop hala yanmıyor ama:D
Korna çalsaydınız keşke selamlaşırdık, teşekkür ederim :) Sol stop çok uzun zamandır yanmıyor araba restorasyona girdi yapıldı bitti hala 5 tl verip bi ampül alıp takamadım ahaha :D
orkuteren
06-01-2015, 18:32
adamsınnn :)
berkayGLRN
06-01-2015, 18:41
Masallah sesine cigerlii :) bende dun sizi sanırım 3 gibi atasehırde gordum palladıumun onunde :)
maşallahh seside görüntüsüde onnumara...
Maşallah çok iyi. Specleri ne?
Maşallah adama del sol aldırır
varex kapalıyken aslında daha çok geliyor filtre sesi böyle fazla gelmiyor :D
Korna çalsaydınız keşke selamlaşırdık, teşekkür ederim :) Sol stop çok uzun zamandır yanmıyor araba restorasyona girdi yapıldı bitti hala 5 tl verip bi ampül alıp takamadım ahaha :D
arabada olsaydım tepkisiz kalıy mıydım hiç ? :) tam içim geçmiş uyucakken zıpladım ne geliyor diye maşallah cidden çok güzel geliyor ses. birgün karşılaşırsak incelemek isterim aracını kardeşim. Kazasız belasız kullan.
Berkin'g maşallah kanka :)
Sesi soluğu çok güzel, faceden izlemiştim ben de :)
ses güzel maşallah atmosferik farkı bndede varex var ama turboda bu kadar iyi ses vermiyor
Masallah çok tatlı bi sesi olmuş :)
sinanbaysal
07-01-2015, 00:03
Masallah cok guzel sesi.. :)
adamsınnn :)
Orkut abimm sende adamsınn :)
Masallah sesine cigerlii :) bende dun sizi sanırım 3 gibi atasehırde gordum palladıumun onunde :)
Teşekkür ederim kardeşim :) Evet arkadaşım orda oturuyor onun yanına gelmiştim :)
Link alabilir miyiz ☺
Honda Delsol Sound - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=49LqQVeKHlc)
maşallahh seside görüntüsüde onnumara...
Teşekkür ederim gürsel abi :)
Maşallah çok iyi. Specleri ne?
Teşekkürler.
Short ram k&n filtre ucu, 60lık 4.2.1 headers, orta susturucu, 60lık kaynaksız düz boru,60lık varex tipi el yapımı
Maşallah adama del sol aldırır
Çok teşekkürler :)
arabada olsaydım tepkisiz kalıy mıydım hiç ? :) tam içim geçmiş uyucakken zıpladım ne geliyor diye maşallah cidden çok güzel geliyor ses. birgün karşılaşırsak incelemek isterim aracını kardeşim. Kazasız belasız kullan.
Kusura bakma valla uykudan uyandırdıysam :D Tabiki birgün denk gelirsek güzel olur tanışmış oluruz :)
Berkin'g maşallah kanka :)
Sesi soluğu çok güzel, faceden izlemiştim ben de :)
Sağol kankacım :)
ses güzel maşallah atmosferik farkı bndede varex var ama turboda bu kadar iyi ses vermiyor
Teşekkür ederim :) varex marka değil el yapımı olduğundan birazdaha farklı çıkıyor varex marka bizde pek olumlu bir ses vermiyor :)
Masallah çok tatlı bi sesi olmuş :)
Masallah cok guzel sesi.. :)
Çok teşekkürler :)
hakansiR
07-01-2015, 23:55
orta susturucu olmasına rağmen maşallah cok tatmin edıcı sesi
Maşallah,ses bildigin wd 40 :D
Kulaklarımın pası silindi :D
srkn.ylc
14-01-2015, 16:09
Maşallah ses muazzam :D