OnurD.
06-01-2015, 20:43
Etrafınızda Çorlu-Çerkezköy-Silivri-Lüleburgaz ikametli, Özel Güvenlik Kimlik kartına sahip kişiler var ise Bana yönlendirebilirsiniz.
Çok sık personel ihtiyacım oluyor.
Silivri için Perşembe Son gün. Sonrasında ihtiyaç tektük oluyor ama bir şekilde iş bulurum.
Çerkezköy ve Çorlu için çok sayıda aday lazım, süre sınırı yok devamlı ihtiyaç.
Pazartesine kadar Çorlu veya Çerkezköy için 1 adette Güvenlik Müdürü başvurusu alabilirim. (Emekli/Ayrılma Subay, Astsubay, Emekli/Ayrılma polis Akademi-Kolej mezunu)
Lüleburgaz içinde Güvenlik Görevlisi ihtiyacı devamlı var.
Bayan personel ihtiyacı sadece 3 ile sınırlı oda Çerkezköy yada Çorlu'da oturması şart.
Ayrıca; Çorluda bulunan Bölge Ofisimiz için En az Önlisans mezunu Bayan Resepsiyonist ihtiyacımızda var.
Anlaşmalı olduğumuz bir iş ve işçi bulma sitesi olduğundan çok detay yazamıyorum. Dileyen Beni telefonla arayarak bilgi alabilir
Tanıdık, eŞ-Dost akrabaya iş bulalım :)
Tel: Beşyüzyedi 350 sıfır1 62
Çok sık personel ihtiyacım oluyor.
Silivri için Perşembe Son gün. Sonrasında ihtiyaç tektük oluyor ama bir şekilde iş bulurum.
Çerkezköy ve Çorlu için çok sayıda aday lazım, süre sınırı yok devamlı ihtiyaç.
Pazartesine kadar Çorlu veya Çerkezköy için 1 adette Güvenlik Müdürü başvurusu alabilirim. (Emekli/Ayrılma Subay, Astsubay, Emekli/Ayrılma polis Akademi-Kolej mezunu)
Lüleburgaz içinde Güvenlik Görevlisi ihtiyacı devamlı var.
Bayan personel ihtiyacı sadece 3 ile sınırlı oda Çerkezköy yada Çorlu'da oturması şart.
Ayrıca; Çorluda bulunan Bölge Ofisimiz için En az Önlisans mezunu Bayan Resepsiyonist ihtiyacımızda var.
Anlaşmalı olduğumuz bir iş ve işçi bulma sitesi olduğundan çok detay yazamıyorum. Dileyen Beni telefonla arayarak bilgi alabilir
Tanıdık, eŞ-Dost akrabaya iş bulalım :)
Tel: Beşyüzyedi 350 sıfır1 62