Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lazer Yazıcı Önerisi

VolkanErler
07-01-2015, 17:56
Ofiste kullanabilecegim yazici tarayici fotokopi fax ozellikleri olan renkli lazer yazici ariyorum 1.500 tlye kadar butcem var tonerlerin uzun omurlu olmasi ve dolumunun yada muadilinin yapilabilmesi onemli
Hizli tarama yapabilen bir yazici ariyorum

Yazicilar hakkinda bilgim yok neye dikkat edilmeli ozelliklerinde yardimci olursaniz cok sevinirim

rodya
07-01-2015, 18:16
A3 baskı alacak mısınız?
renkli baskı alacak mısınız?
Aylık ortalama ne kadar baskı alma ihtimaliniz var?

Bu soruların cevapları doğru makina konusunda sizi yönlendirecektir. Mesela arada renkli baskı da alırım diyerek makinayı alıp, ayda 50-100 sayfa renkli çıktı alırsanız, aldığınız siyah baskılarında da renkli kartuşları harcanacağı için birim maliyetinizi artıracaktır.
Eğer hp falan düşünürsen özelden beni bilgilendir. piyasadan daha uygun bulunup bulunamayacağını bi kontrol ederim.
Gerçi sen diğer markalardan bulursan da haberdar et. onları da bi sorarız bayilere:)

VolkanErler
07-01-2015, 18:33
A3 baskı alacak mısınız?
renkli baskı alacak mısınız?
Aylık ortalama ne kadar baskı alma ihtimaliniz var?

Bu soruların cevapları doğru makina konusunda sizi yönlendirecektir. Mesela arada renkli baskı da alırım diyerek makinayı alıp, ayda 50-100 sayfa renkli çıktı alırsanız, aldığınız siyah baskılarında da renkli kartuşları harcanacağı için birim maliyetinizi artıracaktır.
Eğer hp falan düşünürsen özelden beni bilgilendir. piyasadan daha uygun bulunup bulunamayacağını bi kontrol ederim.
Gerçi sen diğer markalardan bulursan da haberdar et. onları da bi sorarız bayilere:)

A3 Baskı almayacağım Renki baskılarım oluyor ayda 100 sayfa renkli çıktı alıyorum 200-250 gibide siyah beyaz
Hp yada canon marka olarak kafamda şuan olanlar ama hangi modeli neye göre kıyaslamam gerektiğini bilmiyorum

gabxer
07-01-2015, 20:34
İş sağlığı ve güvenliği firmamız var. 1 sene HP LaserJet Pro 200 MFP M276n kullandık haftada tüm tonerleri ortalama 2-3 sefer doldurduğumuz aylar oluyordu.(cihazı belki günde 10 sefer soğutma moduna sokuyordu çalışanlar) Hiç bir şekilde sıkıntı çıkarmadı 40tl ye doluyor ve tonerleri çok dayanıklı ucuz toz ile çalışması büyük avantaj.

Şu anda HP LaserJet Pro 400 MFP M475dn kullanıyoruz. Toneri ucuz toz kabul etmiyor ve sık problem çıkartıyor. Toneri daha fazla basabiliyor ancak baskı sayınıza göre üstteki yazıcı işinizi gayet iyi görür.

Küçük ofislerde diğer marka yazıcılar fiyat sebebiyle mantıklı görünebilir ancak toner bakımı ve problemsizlik olarak hp epey önde. Samsung aldık kenarda atıl durumda duruyor.

onursumer
07-01-2015, 20:38
baskı adetleri hakkında bilgi verirsen sayfa başı toner dram maliyeti ile en uygunu çıkarmaya çalışabiliriz :)

VolkanErler
07-01-2015, 20:57
baskı adetleri hakkında bilgi verirsen sayfa başı toner dram maliyeti ile en uygunu çıkarmaya çalışabiliriz :)

Renki 100-150 arası siyah beyaz 250 300 arası baskı alıyorum ayda

VolkanErler
07-01-2015, 20:59
İş sağlığı ve güvenliği firmamız var. 1 sene HP LaserJet Pro 200 MFP M276n kullandık haftada tüm tonerleri ortalama 2-3 sefer doldurduğumuz aylar oluyordu.(cihazı belki günde 10 sefer soğutma moduna sokuyordu çalışanlar) Hiç bir şekilde sıkıntı çıkarmadı 40tl ye doluyor ve tonerleri çok dayanıklı ucuz toz ile çalışması büyük avantaj.

Şu anda HP LaserJet Pro 400 MFP M475dn kullanıyoruz. Toneri ucuz toz kabul etmiyor ve sık problem çıkartıyor. Toneri daha fazla basabiliyor ancak baskı sayınıza göre üstteki yazıcı işinizi gayet iyi görür.

Küçük ofislerde diğer marka yazıcılar fiyat sebebiyle mantıklı görünebilir ancak toner bakımı ve problemsizlik olarak hp epey önde. Samsung aldık kenarda atıl durumda duruyor.

Çok teşekkürler bilgi için

rodya
07-01-2015, 21:04
http://www8.hp.com/tr/tr/products/printers/product-detail.html?oid=5303442#!tab=specs
bu tarz bişey işini görür sanırım?

VolkanErler
07-01-2015, 21:18
http://www8.hp.com/tr/tr/products/printers/product-detail.html?oid=5298878#!tab=specs

bu nasıldır ? rodya

rodya
07-01-2015, 21:23
Bu da gayet iyi ama ayda 1000 sayfadan az baskı alacaksan gereksiz yatırım olur:)
iki kattan daha fazla fark var iki makina arasında.

GokhanK.
08-01-2015, 13:36
Kyocera almanı öneririm. Sorunsuz makinelerdir. Sakın hp samsung toshiba konika minolta gibi ürünlere yönelme. Çalıştığım tüm büyük şirketlerde kullandığım ve memnun kaldığımız bir markadır.