Orijinalini görmek için tıklayınız : İş ilanı
Arkadaşlar slm,
Yakın bir arkadaşımın çalışmış olduğu şirkette elemana ihtiyaç var. Ben kısaca şöyle belirteyim ;
fransız asıllı firmanın Türkiye ayağında görevlendirilmek üzere bay-bayan çalışana ihtiyaç vardır.
Arıtma veya özel temizlik ürünleri üzerine biyolojik ürün satışı yapılacak.
Bir de bayan yönetici asistanı lazım. Saha için bay-bayan farketmiyor.
Ofis Beşiktaş'ta.
Cv'nizi Tokmakoglu@gmail.com 'a atarsanız sizlere geri dönüş yapılacaktır.
İnş. güzel dönüşler olur.
Bol şans :icon_tup:
İbrahim33
08-01-2015, 21:39
Türkiye geneli mi , yoksa sadece İstabul için mi geçerli acaba ?
cabrioleter
09-01-2015, 00:26
Fransız büyük yazılarak anlatılmak istenen nedir? Firmanın rengi hakkında bir ipucu mu?
Türkiye geneli mi , yoksa sadece İstabul için mi geçerli acaba ?
Sadece İstanbul için geçerli.
Fransız büyük yazılarak anlatılmak istenen nedir? Firmanın rengi hakkında bir ipucu mu?
:) Orada imla hatası yapmışım. Yoksa büyük harfle yazılacak yer Türkiye'dir.
Mod'lardan düzeltmelerini rica edeceğim.
İlan hala günceldir.
Ama şöyle bir durum var. Görüşmeye davet edilipte gitmeyen arkadaşlar neden gitmemiş merak ettim.
Maaş çok iyi + prim + araç veriliyor.
Satış olunca sıkıntı oluyor kota kota tutturma v.s kimse bu risklere girmek istemiyor. Ama baştan bunu tartıp düşünüp gitmemek daha mantıklı. Gereksiz kötü irtiba bırakmak neye ?
Satış olunca sıkıntı oluyor kota kota tutturma v.s kimse bu risklere girmek istemiyor. Ama baştan bunu tartıp düşünüp gitmemek daha mantıklı. Gereksiz kötü irtiba bırakmak neye ?
kesinlikle katılıyorum iyi bir maaş veriyorsa iyi de bir kotası vardır :)
Mesela ben ikna konusunda başarılı olamam fakat teknik alanda oldukça bilgiliyim. Farklı departmanda elemana ihtiyaç var mı Kaan abi ?
Mesela ben ikna konusunda başarılı olamam fakat teknik alanda oldukça bilgiliyim. Farklı departmanda elemana ihtiyaç var mı Kaan abi ?
Net bi bilgim yok ama cv'ni gönder açıklamaya da yaz istersen. Geri dönüş yapılır..
kesinlikle katılıyorum iyi bir maaş veriyorsa iyi de bir kotası vardır :)
Kota ile kendinizi korkutmayın bence.. Satış yaparken bana da kota veriyorlardı ilk zamanlar zor geliyordu fakat işi isteyerek ve arzu ile yaparsanız o kotalar katlandıkça katlanıyor ve cebine yansıyor sonuç olarak. Dersin ki bugün 3 müşteriyi bağlasam tamam dır hadi 1 tane de cepte kalsın 4 yap , bütün gün boyunca keyfine bak ;)
Bugün iletişime geçildi benimle. Yarın görüşmeye gideceğim. Hayırlısı bakalım...
Bugün iletişime geçildi benimle. Yarın görüşmeye gideceğim. Hayırlısı bakalım...
Sevindim. Hayırlısı bakalım.
İnş. kabul edilirsin.