Orijinalini görmek için tıklayınız : Koltuğa Dizel Katkı Maddesi Döküldü YARDIM!
Ahmet Bby
09-01-2015, 11:00
Arka koltuğun üstünde poşet içerisinde 6 adet enjektör temizleyicim vardı fakat yolculuk esnasında birisi yan yatmış ve kapaktan sızdırmış. Akabinde koltuğun el kadar bir kısmını kirletti bunu temizlemek ve kokusunu gidermek için hangi yol izleyebilirim. Başıma ilk kez böyle birşey geldği icin siz tecrübeli kişilere sormak istedim Tşkler.
Ahmet Bby
09-01-2015, 16:45
düzeltildi . . . . .
Yahu afedersin ama bakmak sucmu bende baktim bi fikrim yok alla allah ya o zaman git arkadas sanayide bilmemkime sor her bakan cvp vrmek zorunda degil ,sahibinden.com da 17372818favori ekliyo o zmn orda da yazmak lazim al benilaaan alin artik su arabayi fav ekleyenlwr diye.
ben mesela sorunun cevabını bilmiyorum ama belki bilen biri vardır yazmıştır diye bakıyorum demek ki o 56 kişide bilgi sahibi değil cevap vermemiş. Çok cevap istiyosan bilindik koltuk kumaş temizleme şeylerinden al bi dene duruma göre yardım alırsın :)
ayar vermek yerine gidip bi apc alin 4/10 sulandirip silin
Apc bulma şansınız yok ise aspirin alın bir bakkaldan nemli bezle silin kurumasına izin vermeyin.
Bolkar1st
09-01-2015, 17:29
bakıpta bilmiyorsam hiç yorum yapmam ama bilindik koltuk kumaş temizleyici kullanın sıcak suyla silin eminim bir faydası olucaktır
Okudum,fikrim ya da tecrübem yok.Çıkıyorum.Kızma diyede bunları yazma gereği hissettim.
aspirin , apc ,ataş detap kumaş temizleyici üçünden biri hangisini temin ederseniz silin ve hali yikama makinasi ile cektirin.
d.berkay
09-01-2015, 21:09
Okudum, önerim de vardı ama ikinci mesajınızdan dolayı yazmaktan vazgeçtim. Hadi iyi akşamlar.
evolution_9
09-01-2015, 21:19
benzin dene
ygtkrmdnz
09-01-2015, 21:33
Baktim ama bir fikrim yok geri çıktım.
slowmotion
09-01-2015, 21:34
Benimde koltuk temizleyici disinda bir fikrim yok Ama şu dizel katki maddesi kapaktan kaciriyorsa motora neler yapar cok merak ettim. Ambalajinda hayir yoksa icindekinden hayir beklemeyin
Oncelikle atariniz hos olmamis insanlar bilgisi yoksa nd yazsin? Yada merak edip igrenmek icinde girenler var. Buharla temizleme yapan yerler mevcut. Isterseniz bir bakin derim. Ama diger kisimlarda kirli oldugu icin ton farki olmamasi scisindan konple koltugu temizletmenizi oneririm
böyle sacma tepkiden sonra bilsem de söylemem zaten
yapılabilcek 1-2 alternatif mevcut
aynen bnde ılk baktım dedım belkı daha ıyı bılenler yazar dıye ama madem yazmadılar soylıyım oncelıkle gecmıs olsunda derı temızleyıcı ısını gorebılır
Boldenon
09-01-2015, 22:16
benzin dene
tinerde katarsa yüzde 20 oranında eğer çok iyi olur. sonrada asetonla silip saç kurutma makinası ile kurutulursa hiçbirşey kalmaz.
230 kişi bakmış, 10 kişi giydirmiş. Nasıl iyi mi?
Ahmet Bby
09-01-2015, 22:39
Kusura bakmayın kardeslerim abilerim sert cıktım böyle yapmamak gerekirdi...Buna rağmen duyarlı davranıp cevap verenlere teşekkür ederim.