Orijinalini görmek için tıklayınız : Rezistans arızası (yardim lutfen)
bayramoglu
09-01-2015, 17:55
merhabalar arka camin rezistans soketi camdan tamamen ayrilmis ve araci kullanmam gerek. arka camin degismesi lazimmis fakat kaskom yok suanlik durumum da. ben parcayi cama oturtup japon yapistiriciyla yapistirsam problem olurmu ve calisir mi?
japonla sanmam olsun
pederin civic arka camı aynı şekilde kopmuştu
kuvvetli havya ile lehim yaptım, 5 senedir hala kullanıyor
bayramoglu
09-01-2015, 17:58
ben onu dusundum de cami kirarim elime yuzume bulastiririm diye yaklasmadim hic. camci da o yuzden yapmamis olabilir.
Kliman varsa klimanı aç, içerideki nemi alacaktır. Camlarda buğu olmaz bu sayede
Benim civictede aynı problem var :) konuyu itina ile takipteyim,şirkete gelen würth temsilcisi var onada danışıcam
Camcılarda onu yapıştıran bi malzeme var, 30-40 tl gibi bişeye garantili yapıolar; bi sorun isterseniz
bayramoglu
09-01-2015, 18:46
klima cozmuyor buz tuttugu icin yetersiz kaliyor yarin baska bi camciya bakicam o malzeme satiliyosa daha uyguna getirme sansimiz olmazmiki sonucta oraya yapistirilcak yapilcak olan sadece iscilik
noelbaba
24-12-2015, 09:27
30-40 liradan daha ucuza cozmeye calismis arkadas buyuk ihtimal basmistir japonu
arkadaşlar bu işi 80 tl ye kesin çözüm yapan bişey buldum.10 numara http://ticiz.com/p857887-loctite-3863.html
:bravo
arkadaşlar bu işi 80 tl ye kesin çözüm yapan bişey buldum.10 numara
bayramoglu
24-12-2015, 15:28
30-40 liradan daha ucuza cozmeye calismis arkadas buyuk ihtimal basmistir japonu
Konuyu tamamen unutmusum. Sorunu ucretsiz cozduk camci yesil macun seklinde bir maddeyle isitarak yerine monte etti bi iki gun kullanma dedi o gun bu gundur tas gibi saglam hatta eskisinden daha cabuk cozuyor suan. Belki on tl ila 20 tl arasi iscilikle yabanci bi dukkanda bile halledilebiliyor konu ben daha zor bi islem zannederdim bidaha okadar ucret verip sadece bi kere kullanilacak bi urun almaya gerek yok
Cliosportve
24-12-2015, 15:52
http://www.hepsiburada.com/loctite-arka-cam-rezistans-tamir-seti-pm-otbkk501-yorumlari
Gayet memnun kalınmış
Konuyu tamamen unutmusum. Sorunu ucretsiz cozduk camci yesil macun seklinde bir maddeyle isitarak yerine monte etti bi iki gun kullanma dedi o gun bu gundur tas gibi saglam hatta eskisinden daha cabuk cozuyor suan. Belki on tl ila 20 tl arasi iscilikle yabanci bi dukkanda bile halledilebiliyor konu ben daha zor bi islem zannederdim bidaha okadar ucret verip sadece bi kere kullanilacak bi urun almaya gerek yok
yeni konu açtım bende merak etmiştim hadi hayırlı olsun bende çözdüm teşekkürler:)
Loctite Arka Cam Rezistans Tamir Seti Yorumlar (http://www.hepsiburada.com/loctite-arka-cam-rezistans-tamir-seti-pm-otbkk501-yorumlari)
Gayet memnun kalınmış
:p: benim kide buuuu 80 liraya aldım
Cliosportve
24-12-2015, 16:04
:p: benim kide buuuu 80 liraya aldım
Fırsatçı birisine denk gelmişsin belli ki
Neredeyse iki katı fiyatına verilmiş :)
Fırsatçı birisine denk gelmişsin belli ki
Neredeyse iki katı fiyatına verilmiş :)
800 tl yi duyunca :o