Orijinalini görmek için tıklayınız : aracın sağ onu yerden yüksek sol kısmı yere daha yakın sebep ?
2000 honda civic aracım da bole bir sorun farkettim sol on çamurluk lastikle Birleşik sağ on ise 2 parmak girecek şekilde açık vizeye giderken ne olur ne olmaz orjinal helezonlari taktirdim vizeden sonra spor yaylari taktirdim ondan sonra farkettim servise sordum söyledikleri şey civiclerin sağ onleri diğer tarafa kıyasla 1 2 cm yüksek dediler böyle bişey gerçekten varmı ?
öyle bi gerçek var fakat sizdeki durum tam tersi , normalde sağ taraf daha düşük olur sola göre
gemsazr9
10-01-2015, 20:43
arabanın daha önce kazası var mı ?
Dedikleri doğruysa bile çok enteresanmış.
Aracım in hiç kazası yok 2 farklı yerde expertise döktüm degisen kaza bela yok çok şükür ama komik bir üretim hatası :D
Ahmet Saraçoğlu
10-01-2015, 20:53
bende duymuştum , süreli tek kullanılınca öyle çöküyor diye bazı hondalarda.Aslı varmı bilmem
amotisör veya yaylardan birisinin sol taraf tek değiştiyse ondan da olabilir.
otura otura çökertmissiniz aracı :D
bence yürüyen aksamda yapılan bir tadilattan dolayı olmus durumdur.
amortisor yay değişmesi vs gibi
sol taraf azcık yuksek olsa dicektim oturunca hizaya gelsin diye yapılmıstır ama bu cok farklı durum :)
Valla yaylari takım olarak tein marka almıştım 3 sene önce amortisör hiç değişmedi
gemsazr9
10-01-2015, 20:59
arkada tarafları ölçünüz mü? arkadaki farklılıklarda öne çapraz yaparak yansıyabilir .
Arka tarafı gözle görülen normal abi şimdi eski fotolarina baktım acaba on arkayi takarken karistirdilarmi diye eski fotolarida sağ yüksek çıkmış biraz
birçok arabada şahit oldum bu duruma özellikle hondalarda. şoför tarafı hep daha düşük oluyor
Çok ilginç ve bi okadar komik bir durum içim rahatladı ama araçları sıkıntı var diye bir kaç arkadaşımada sordum hepsi coile geçtim bu yüzden dediler :) herkese kıymetli vakitnizii ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim :)
normal yay takarsan şöför tarafı herzman daha basık kalır ben coıloverle bırtarafı dahada basıyorum esıtlenıyor:)
Coil alicam gökhan abi şuandan itibaren verdim kararimi