Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzinli araçta üst kapak açılarak kurum temizliği NASIL OLUR?
sportwagon
12-01-2015, 11:32
Aracımda egzozdan gelen yoğun bir koku var camları açtığımda sıkışık trafikte rahatsız edici boyutta , aynı zamanda performans olarakta kesiklikler yaşıyorum üst devirlerde, jts motorlar kalitesiz benzinde kurum yapmaya müsait araçlar olduğu belirtiliyor Üst kapağı açtırarak kurum temizliği yaptırmak istiyorum bu işlemi daha önce yaptıran, değişecek parçalar hakkında bilgisi olan varmı?
STP nin aşağıdaki ürününü kullandım ve gayet memnun kaldım ;
http://www.n11.com/stp-benzin-enjektor-temizleyici-katki-96b53200-P26369734?cid=604001&gclid=COCK18GijsMCFSnKtAodmToAxg
Depom 40 litre benzin alıyor katkıları depoya dökmeden önce endoskopi kamera ile buji yuvalarından tüm silindirlerin içerisine bakmıştım pistonların üzerinin kurum bağladığını görmüştüm iki kutu stp katkıyı depoya döküp bir depo bitirdikten sonra tekrar kontrol ettiğimde piston yüzeylerinin tertemiz oldğunu görmüştüm.İsterseniz sizde bir deneyin stp katkıların yorumlarıda gayet iyi.
sportwagon
12-01-2015, 12:01
STP nin aşağıdaki ürününü kullandım ve gayet memnun kaldım ;
http://www.n11.com/stp-benzin-enjektor-temizleyici-katki-96b53200-P26369734?cid=604001&gclid=COCK18GijsMCFSnKtAodmToAxg
Depom 40 litre benzin alıyor katkıları depoya dökmeden önce endoskopi kamera ile buji yuvalarından tüm silindirlerin içerisine bakmıştım pistonların üzerinin kurum bağladığını görmüştüm iki kutu stp katkıyı depoya döküp bir depo bitirdikten sonra tekrar kontrol ettiğimde piston yüzeylerinin tertemiz oldğunu görmüştüm.İsterseniz sizde bir deneyin stp katkıların yorumlarıda gayet iyi.
Geçmiş dönemde 100bin km de e39 520i araccımıza serviste bu katkılardan konuldu aynı gün araç motor yaktı , sıfır motor alındı araca kötü bir tecrübeydi bizim için..... Aslında aklıma gelmedi de değil katkı kullanmak ama sorduğum ustalar kesinlikle tavsiye etmiyor bende vardır bir bildikleri deyip es geçmiştim bu çözümü. Kamerayla silindirlerin içine bakma İşlemi iyiymiş servislerde hiç görmedim bu olayı
Katkılara bende sıcak bakmıyordum stp nin internet yorumlarını okuyunca ve biraz araştırma yapınca ürünü denemek istedim ve dediğim gibi görsel olarak ta faydasını gördüm.Bir sürü katkı çeşiti var haklı olabilirsiniz güvenmemekte, ama ben yinede stp katkı ile bir depo bitirin derim size.Ayrıca rölantimde önemsiz bir titreme vardı katkıdan sonra o titremede kayboldu stp nin görevini yaptığını düşünüyorum.
rekord2000
12-01-2015, 14:29
karbon clean yaptırarak temizleyebilirsiniz.
carbon clean yaptırarak kurumları temizletebilirsiniz.
Katkılara bende sıcak bakmıyordum stp nin internet yorumlarını okuyunca ve biraz araştırma yapınca ürünü denemek istedim ve dediğim gibi görsel olarak ta faydasını gördüm.Bir sürü katkı çeşiti var haklı olabilirsiniz güvenmemekte, ama ben yinede stp katkı ile bir depo bitirin derim size.Ayrıca rölantimde önemsiz bir titreme vardı katkıdan sonra o titremede kayboldu stp nin görevini yaptığını düşünüyorum.
Bende düşünmekteyim 185 binde aracım 13 yaşında stp katkı maddesini araştırcam , ürün fiyatı nerdir nerden almıştınız ?
ahmet_xy
12-01-2015, 15:21
STP'yi bir de STP Selçuktan dinleyelim :)
STP'yi bir de STP Selçuktan dinleyelim :)
Bazı motor ustalarıda katkı maddelerinin motora zarar verdigini söylemekte yüksek derecede yanan bu katkı maddeleri kurumları karbonları içerden atarken geçtikleri aşınmanın oldugu çoğu yeri deliyor yada dahada aşınmasını sağlıyor denmekte , yüksek devirde gidilip kurum vb maddeleri atmakta egzozdan eski arabalarda riskli bir durum.
Bende düşünmekteyim 185 binde aracım 13 yaşında stp katkı maddesini araştırcam , ürün fiyatı nerdir nerden almıştınız ?
Ümraniye oto sanayisinde bir yedek parçacıdan almıştım tanesine 20 lira ödemiştim.