Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgi nedir ?
2 kardeş yavru bir aslanı besliyorlar ...
büyümeye başlayınca onu hayvanat bahçesine veriyorlar ...
aradan 1 sene geçiyor ...
kardeşler aslanı görmek istiyor ...
yetkililer artık olmaz sizi unutmuştur kesin yer diyor ...
sonra kardeşlerle aslan gizlice buluşuyor !
www.ktunnel.com dan youtube a girin
Christian the Lion - the full story (in HQ) diye aratın izleyin ...
youtube direk açılanlar için link : http://www.youtube.com/watch?v=adYbFQFXG0U
işte sevgi böyle birşey :) unutulmaz ....
cembozbey
03-10-2008, 19:24
paylasım için saol gercekse eger mukemmel=)
Daha öncelerden çok sevdigim ve çok seyrettigim bi video. teşekkürler tekrar hatırlattıgın için. gözlerimi doldurdun akşam akşam:sorybom:
hikaye gerçek arakdaşlar national geographic channel da izledim geçenlerde ordan paylaştım :)
@ baseone
rica ederim beyendize sevindim :)
Vtec-SEDAN
03-10-2008, 19:46
süpermiş kaan eline sağlık kanka...
bu sahne çok hoşuma gitti :)
http://img509.imageshack.us/img509/227/aslanlg7.jpg
emreekin
03-10-2008, 19:48
abi süper yaaaa......
son yazı süper
"Love knows no limits and true friendships last a lifetime"
çok güzel video...
dün çankaya bld. ne ait ahlatlıbeldeki parktaydım. orada 3-4 aylık bir sokak köpeği yavrusu, sokak kedisiyle öyle güzel oynadı ki, bir de biz insanların haline bak. her yerde kan gözyaşı vahşet var... insanlık bu dünyadan yok olursa dünya çok güzel olacak...
M_PROJECT
03-10-2008, 20:14
ikisini birden yeseydi acaba nasil haber yaparlardi . bu videoyu ilk izledigimden beri aklimda bu soru :D
Off çok güzeldi ya..Nasıl sarıldı..
emreekin
03-10-2008, 20:38
bi tane yavru alayım bende eve bari......:D
Çok güzel gerçekten..
Gerçek '' SEVGİ '' ile büyüdüğü çok açık ve net.. :)
ikisini birden yeseydi acaba nasil haber yaparlardi . bu videoyu ilk izledigimden beri aklimda bu soru :D
ekolojik denge :D
Süper duygulanmamak elde değil......
Yalnız aslanlar etide çok sever dikkat etmek lazım...:)
ALPER-VNS
04-10-2008, 01:12
ben köpeğimi wermiştim birine 2 ay sonra tanımadı namussuz beni.. ama demek öyle değilmiş küsmüş meğer bana :)
çok güzel yaw, pay.için tşkler...
cabriolet
04-10-2008, 01:26
valla her sabah şirkete gittiğimde köpeğim resmen sarılıyo bana çözmediğimde deliriyo yanıma gelemiyo diye gerçekten sevgiyle büyüyen hayvan çoğu insandan daha insan oluyo :) şirkette çoğu hayvandan korkan çalışanlara hayvan sevgisi aşıladı acaip bişey ya :)
http://img116.imageshack.us/img116/3687/n6954855903085096218bz2.jpg
benim dobermanla çiftleşmiş çaktırmadan garip garip yavruları oldu ama onların fotoları yok pcde siyah golden bi garip oluyo onu görmüş oldum :D
Ferhat_V
04-10-2008, 10:20
köpekler kendisine bakanı yada gördüğü bir kişiyi 7 ay yada 7 sene hiç unutmazmış...bende 3 4 ay kadar önce köpeğimi eniştemlere vermiştim hiç görmedim verdikten sonra bayramda ziyarete gittiğimde bahçede beni görünce koşa koşa geldi paçalarımı ısırmaya başlamıştı...
bakabilecek olanlar mutlaka bi hayvan beslesin derim canın sıkıldığında gerçek arkadaşlarından daha iyi bir dost oluyorlar..sen konuşuyosun o dinliyo..:)
güzel paylaşım. teşekkürler.
Cok güzelmis, tesekkürler Kaancım :)
iki gün aç bıraksınlar aslan kardeşi, o zaman görürüm aşkı sevgiyi :D
bide filmin sonunda yarı çıplak bi dayı dağdan iniyor kim ki o?