Orijinalini görmek için tıklayınız : SRC Cupra Revo Stage3 & DEV Rc SERDAR
Denememiz Dostça Olmuştur
http://www.youtube.com/watch?v=3q_1QlQn4XE&feature=youtu.be
mami_makinen
12-01-2015, 23:14
Maşallah araçlara
Cupra 1.65 basınç hali ilemi gazladı ve sökükmü ?
Bir rc için bence arada bir fakr yok ama gerçekten guzel 1 video rc başarılı king
Maaşallah ikisinde.
Speclerle ilgili biraz bilgi alabilirmiyiz.
Cupranın daha cok gideri var.stage 4 upgrade olabiliyor bu setup ile.
Rc kesinlikle tebrik edilmesi gereken bir araba.
Ayagınıza sağlık.
byspeedman
13-01-2015, 01:17
Masallah araclara denemeler guzel olmus RC her yerde masallah
Maşallah araçlara
Cupra 1.65 basınç hali ilemi gazladı ve sökükmü ?
Cupra stage3
Serdar 1.8 1.9 basıyor sercan 2 üstü basılıyor ogün konuşulan kelimelerdi.dostca gırgırına gazlayalım demişlerdi videolar buraya kadar gelmiş.cupranın devrinde 100 de basıldı rc 2 de 115 yapıyor 3 de vites 100 de az aşada kalıyor ama bana göre zaten rc başarılı tebrikler.
Dostca bir denemeydi cunku 207 3te 100de basti
Yarisilcak olsa de basilir basincta 2.1 bara gelir yarisilir.2.vites 70 de basilsa yani 207 devrinde 260km ye kadar 207 onde gider.specler yazilsin
EmrahERKAN
13-01-2015, 08:10
207 o gun piknikten cikip oraya geldi bu is race mod degildi yani gunluk modda gelindi ve dosthane bir deneme oldu diye düşünüyorduk ama oyle değilmiş.
Eger iş yarış moduna tasinirsa hersey cok daha farkli olurdu.
Maşallah 207 mize. 1.6 hacimle yine harikalar yaratmaya devam ediyor
YouTube'da "DEV Rc vs jv cupra gtx3071" adlı videoyu izleyin - DEV Rc vs jv cupra gtx3071: DEV Rc vs jv cupra gtx3071 - YouTube (http://youtu.be/ZgRDHjdxF2g)
buda 2de 70 videosudur
YouTube'da "DEV Rc vs jv cupra gtx3071" adlı videoyu izleyin - DEV Rc vs jv cupra gtx3071: DEV Rc vs jv cupra gtx3071 - YouTube (http://youtu.be/ZgRDHjdxF2g)
buda 2de 70 videosudur
Link açılmıyor
DEV RC vs jv cupra gtx3071 - YouTube (http://youtu.be/xuxZQOQKqcY)
DEV Rc vs 2.0 sti spec c - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=ZgRDHjdxF2g&feature=youtu.be)
Yarış olunca dev rc gecer 30 lu subaru komple spec c
engin_ant
13-01-2015, 08:41
2 side ciddi hızli araclar mahşallah dostları birbirine kırdırmayin
SEÇKİN172
13-01-2015, 08:50
maşşallah araçlara RC çok hızlı ...
mustafa-u
13-01-2015, 08:56
daha ilk sayfada sıkıntı başlamış ... :( :(
orhan_guney
13-01-2015, 08:58
Dev Rc kocaman Maşallah. eğer race mod değilse fazla bile yürümüş.
Gunaydin maslllah deneyen araçlara cuupra revomu?
Cupra gt30 la 2 bar ustumu basiyor simdi.
alikosar
13-01-2015, 09:09
maşallah iki aracada iki araçta ciddi hızlı araçlar
bLackModeL
13-01-2015, 09:10
dev maşallah :D 1,6 dan beklemıcek seyler yapıyo elınıze emegınze saglık
Burda konusulmasi gereken tek arac dev rc cok cok iyi gitmis masallah serdar
Skyhawk34
13-01-2015, 09:27
Maşallah RC cok istikrarli yürümüş
Gokalp-M
13-01-2015, 09:38
Maşallah sercan abi :)
Sercan maşallah rc cok iyi yürümüş tebrikler
askerde antalyamızın hızlı araçlarını izlemek tek moral kaynagım:) her iki aracada maşallah DEV rc ye ayrıca maşallah.
emirarslan34
13-01-2015, 10:36
masallah araclara. DEV Rc 2 de 60 da baya yurumus yaris modunda masallah.
ceyhun737
13-01-2015, 10:52
Iki arabayada maşallah video buralara kadar gelmiş bence konu açılması da yanlış olmuş , eğer ortada bir iddia varsa dev rc nin çok daha farklı geleceğini herkes biliyor.
Cupra stage3
Serdar 1.8 1.9 basıyor sercan 2 üstü basılıyor ogün konuşulan kelimelerdi.dostca gırgırına gazlayalım demişlerdi videolar buraya kadar gelmiş.cupranın devrinde 100 de basıldı rc 2 de 115 yapıyor 3 de vites 100 de az aşada kalıyor ama bana göre zaten rc başarılı tebrikler.
4 vites 1.75 evc basınç polmiğe gerek yok stage 3 geçtik demek öyle kolay değil
maşşallah sercan beni geçmişsin tebrikler...:) madem video buralara kadar geldi savaşı başlattın.devam edelim no problem manavgatta arkadan beni gecemedin sağda solda konuşuldu vessayere gececek olsan zaten gecerdin ama gecemedin...yok video cekiyordum diyorsun niye benim arkamdasıın madem video cekecegin araba senin arkanda bilmem anlatabildimmmi.ve orda o kadar arkadaşlarının içinde seni gecmek istemedim.daha sonra yarışırız dedim ben gittim sırf sen bozulma madara olma diye ..mert le sorun yaşıyorsun cezayı bana kesiyorsun video atıyorsun 8,36 arf cupro 100-200 süren var 260 kesiciye kadar 3 boy anca geciyorsun bunamı seviniyorsun birde senin devrinde....mangal yapmışız ne güzel muhabbet ediyoruz altı üstü aramızda deneme yapacaktın yakıt bile koymadan direk kepeze gittik muhabbetine neyse arabanı hazırla kardeş..
faceyede yazdım burdanda yazıyorum o senin devrindi bastığımız 2 de 60-70 neyse arabanı hazırla yarın akşama sıkalım kim kimi geciyorsa görelim
Dostca bir denemeydi cunku 207 3te 100de basti
Yarisilcak olsa de basilir basincta 2.1 bara gelir yarisilir.2.vites 70 de basilsa yani 207 devrinde 260km ye kadar 207 onde gider.specler yazilsin
hayal kurmaya gerek yok yorumlara dikkat
yalana gerek yok beylerr yeter benim arac üzerinden prim yapmayın yalan konuşmayın
vıdeo konulmus arkasından manavgatta denerken ama orda hepımız vardık gozumuzle hep beraber ızledık orda DEV rc ile subaru denıyordu kı sercan cuprayla arkalarından bastı orda cuprayla deneme yoktukı vıdeoyu atıyosunuz kı eyvallah subaru gectı serdar zaten onda sıkıntı yok ama manavgatta ogun orda cuprayla deneme yapmadılar sercan arkalarından gazladı cam car mısalı
yalana gerek yok beylerr yeter benim arac üzerinden prim yapmayın yalan konuşmayın
prime bizim ihtiyacımız yok sercan bizim arabamız belli denediğimiz araçlarda belli stage 3 cupra bizi 3 boy gecti diye primmi kaybediyoz...bir düşün istersen
duzeltemedımde yanlıs yazmısım subaruyu gectı dev rs i
maşşallah sercan beni geçmişsin tebrikler...:) madem video buralara kadar geldi savaşı başlattın.devam edelim no problem manavgatta arkadan beni gecemedin sağda solda konuşuldu vessayere gececek olsan zaten gecerdin ama gecemedin...yok video cekiyordum diyorsun niye benim arkamdasıın madem video cekecegin araba senin arkanda bilmem anlatabildimmmi.ve orda o kadar arkadaşlarının içinde seni gecmek istemedim.daha sonra yarışırız dedim ben gittim sırf sen bozulma madara olma diye ..mert le sorun yaşıyorsun cezayı bana kesiyorsun video atıyorsun 8,36 arf cupro 100-200 süren var 260 kesiciye kadar 3 boy anca geciyorsun bunamı seviniyorsun birde senin devrinde....mangal yapmışız ne güzel muhabbet ediyoruz altı üstü aramızda deneme yapacaktın yakıt bile koymadan direk kepeze gittik muhabbetine neyse arabanı hazırla kardeş..
faceyede yazdım burdanda yazıyorum o senin devrindi bastığımız 2 de 60-70 neyse arabanı hazırla yarın akşama sıkalım kim kimi geciyorsa görelim
sen alışıksın brader burdan atarlı giderli yazıpta yalan yanlışa beni konuşturma şimdi Antalyaya dükkanına geldiğimde güzel güzel konuşuyodun
savaşsa savaş yarışsa yarış bende sıkıntı olmaz herkes bilir
esas ben senle gazlamadımo gün bayi muhabbeti yüzünden sıkıntı yok kepezdede 40 kişi vardı ben araca binerken sana saplayayım falan dediğinde ortamda skıntı olmasın die bişeyde demedik kardeş herkese hakkını vereceksin bunu da öğrendin ok
prime bizim ihtiyacımız yok sercan bizim arabamız belli denediğimiz araçlarda belli stage 3 cupra bizi 3 boy gecti diye primmi kaybediyoz...bir düşün istersen
hangi 3 boy kardeşim boy boy fark var arabanı doldur sana 1.5 ay süre beni bekleee
hangi 3 boy kardeşim boy boy fark var arabanı doldur sana 1.5 ay süre beni bekleee
niye bekliyeyim 1,5 ay hani geciyorsunya yine gecersin deneyelim...bitsin niye uzatıyoruz sen evinde yat biz gelelim gell rahatını bozma hem
EmrahERKAN
13-01-2015, 11:41
Neden 1.5 ay bizim arabamiz 2 gun sonraya hazir. Sen bize degil bizim sana sure vermemiz gerekmiyor mu sen zaten tek video ile bizi gectigini ortaya koymadin mi ? Bizde sana 2 gun sure veriyoruz. Hazirla arabani biz 2 gun sonra manavgattayiz. Basariz eger araban hızlıysa bizi geçer. Yavassa biz geceriz. 1.5 ay bekletme bizi gecmek icin
buraya 1 tane video atıpta rc yi gectim diyemezsin rc devrindemi bastık senin devrinde bastık neyin 1,5 ayı geciyorsunya yine gecersin niye bekliyoruz 3076 mı takıcan onumu bekleyelim....1,7 basıyormuş siz doğrucusunuz evet..bende esp yi acmayı unutmuşum :)) komik gelicez bu hafta yarışıcaz net videoları atarız biter ne gün gelelim günü söyle ..seninle bu şekilde yarıştık aynı şekilde basalım görelim
Acikcasi guzel deneme ama orada olanlar icin sanirim. Bu kadar basarili araclara sahip olup, rendeyle video cekip heves kirmaniza anlam veremiyorum :D Allah askina duzgun bi telefon veya goproyla cekin su videolarida seyir zevki olsun :)
Iki aracada masallah, gercekten hizlilar ama videolar yakismiyor :)
Kazasiz belasiz
İki aracada maşallah üstünde ciddi emek olan araçlar boş gerginliğe gerek yok bence cupra zaten geçtim dediğine göre hazır ,rc bende hazırım diyor beklemeye gerek yok tekrar ortak bi gün belirlenir iki aracında devrinde basılır güzel videolar çekilir tarafsız bi şekilde değerlendirilir burda kalp kırmaya hiç gerek yok polemik olmaması için iki araçtada kamera olmalı bence
emirarslan34
13-01-2015, 12:13
ortak bir gun 1.5 ay sonrami bir celiiski var bu iste. madem cupraci arkadas bu kadar emin gececeginden veya gectim diye video koyuyor. neden 1.5 ay sonrasina randevu veriyor. RC ci arkadas evine kadar gelirim diyor hemen simdi.
uztmanin anlami yok aptal degiliz az cok anladik yorumlardan ne olup bittigini masallah DEV Rc yede sahibinede. daha once cupra ile denendi ama serdar kalkipta video koymadi buraya yaptiginiz ayip bence. salak degiliz az cok bizde takip ediyoruz yorumlara dikkat neden edelim sen gectin kralsin diyip susalimmi.
bence daha fazla uzatmayin madem bu kadar eminsin cik dene bu video ile tech i bizi kandirabilecegini sanmiyorum..
Patisever
13-01-2015, 12:23
bu nasıl deneme derler adama birisi diyor arkadan diğeri camcar su bar bastı bu devirde oldu bu oldu denemedık denedık dosthane oldu 3 oldu 1.5 oldu şimdi bu denemede dev rc ile cupramı deniyor basınclar nedir kimin devri ne oldu ne bitti anlamadım fakat sunuda belirtetyim bu rc ciddi hızlı
e ama serdarın stage 2+ la geçtiği cupra değilmi bu ? dev nasıl geçilmiş anlamadım ben
e ama serdarın stage 2+ la geçtiği cupra değilmi bu ? dev nasıl geçilmiş anlamadım ben
bu ara bizim araba az bozuk:) 100 de bastık az aşada kaldı devir bandı stage 3 3071'li 100-200 8 küsür arf cupra senin 100-200 de yazıyor stage 2 plusları geciyoruz zaten...3 lede tekrar deneyelim atarım videoları izleriz.hep beraber
sadikbeyazit
13-01-2015, 12:41
arkadaşlar kime ne kanıtlamaya çalışıyorsunuz o gün biz yarışa degil muhabbet ve sohbete geldik gerçek bir deneme degildi. uzatmayın artık kimin nasıl gittigini herkez daha iyi biliyor
süre varmı süre ?
6,7 filan benim şuan
orhan_guney
13-01-2015, 12:45
çok iyi süre serdar carmı cihaz veya video ?
6,7 filan benim şuan
çok iyi süre serdar carmı cihaz veya video ?
tabİkİ kardeŞİm 1-2 deneme var bu ara onlari bİr deneyelİm yayinliyacagim hepsİnİ
buraya 1 tane video atıpta rc yi gectim diyemezsin rc devrindemi bastık senin devrinde bastık neyin 1,5 ayı geciyorsunya yine gecersin niye bekliyoruz 3076 mı takıcan onumu bekleyelim....1,7 basıyormuş siz doğrucusunuz evet..bende esp yi acmayı unutmuşum :)) komik gelicez bu hafta yarışıcaz net videoları atarız biter ne gün gelelim günü söyle ..seninle bu şekilde yarıştık aynı şekilde basalım görelim
kardeşşş uzatma bak özgün abine bile geçtim demişsin stage 2 plus la yazık o gün Mustafa eser kullanıyodu aracı mertte yanındaydı ben arabamı depo içi pompa için benzin filitresi için bıraktım siz gazlamışsınız ordada geçemeişsin hala kral ayaklarındasın bırak olm bu ayakları artık ağzından o tane farklı şey çıkıo
yüze ayrı arkadan ayrı konuşma
6,7 filan benim şuan
dbn ? alim :)
kardeşşş uzatma bak özgün abine bile geçtim demişsin stage 2 plus la yazık o gün Mustafa eser kullanıyodu aracı mertte yanındaydı ben arabamı depo içi pompa için benzin filitresi için bıraktım siz gazlamışsınız ordada geçemeişsin hala kral ayaklarındasın bırak olm bu ayakları artık ağzından o tane farklı şey çıkıo
yüze ayrı arkadan ayrı konuşma
benim kral olduğum yok sercan o gün denendi hasanda vardı deneme sonrası zaten biz ayardaydık özgünlede konuştuk
o günde geçmiştim aracın sorunu beni baglamaz denemeseydiniz oazaman pompanızıda ben takip edicek değilim ya
uzatmıyorum ben uzatmak isteyen bu video atan sensin tekrar deneyeceğiz muhabbet kapanacak...sercan 500 hp araban var ee geciyorsun hale hazırda ben gelicem diyorum gelelim deneyelim altı üstü araba denicez gectiğin arabayı tekrar geç
dbn ? alim :)
reklamı sevmiyorum :) 6,5 inmeye calışıyorum ineyim atıcam eğimi tam sağlayamadım
Bence de fazla uzamasın mevzu, videoda geçilen kişi tekrar deneyelim diyor. Şahsen ben olsam geçtiğim araç ile tekrar denemekten çekinmem. Eğer deneme olmazsa asıl o zaman insanlar farklı bir düşünceye kapılabilir.
benim kral olduğum yok sercan o gün denendi hasanda vardı deneme sonrası zaten biz ayardaydık özgünlede konuştuk
o günde geçmiştim aracın sorunu beni baglamaz denemeseydiniz oazaman pompanızıda ben takip edicek değilim ya
uzatmıyorum ben uzatmak isteyen bu video atan sensin tekrar deneyeceğiz muhabbet kapanacak...sercan 500 hp araban var ee geciyorsun hale hazırda ben gelicem diyorum gelelim deneyelim altı üstü araba denicez gectiğin arabayı tekrar geç
olm ben aracımı emaneten vermişim denemeyin dedim pompa takın deneyin diyee geçemdin hala boş konuşuyosunnn 1.5 ay sonra gel kardeşim sana rakıyı sevdiricem ben ok yalandan uzak durun yalandan
olm ben aracımı emaneten vermişim denemeyin dedim pompa takın deneyin diyee geçemdin hala boş konuşuyosunnn 1.5 ay sonra gel kardeşim sana rakıyı sevdiricem ben ok yalandan uzak durun yalandan
emanet verdiysen ben nerden bileyim
pompan bozuksa ne yapayım..???
bende stage 2 plus vardı ve ben demedim siz istediniz bende denedim gectim sorunluysa basmasaydınız
ozaman o.z benim yazılımcıydı herşeyi bilmesi kadar doğal birşey yok
bilmem anlatabildimmi yalan neresinde bunun
reklamı sevmiyorum :) 6,5 inmeye calışıyorum ineyim atıcam eğimi tam sağlayamadım
midyeci 5.9 felanmı yapıo lan ?:)
ben seni niye bekliyorum 1,5 ay onu anlamıyorum araban hazır değilmi ..ne yapıcan 3076 mı takıcan söylermisin
gectiğin arabayı gecilceğindenmi cekiniyorsun .....3071 li 500hp stage 3 araban var deniyelim bitsin
emanet verdiysen ben nerden bileyim
pompan bozuksa ne yapayım..???
bende stage 2 plus vardı ve ben demedim siz istediniz bende denedim gectim sorunluysa basmasaydınız
ozaman o.z benim yazılımcıydı herşeyi bilmesi kadar doğal birşey yok
bilmem anlatabildimmi yalan neresinde bunun
kardeşş Mustafa ya sor ben gazlamayın dedim artı sen o şekilde bile geçemedin burdan hala reklam peşindesin aslan
artık bu muhabbeti uzatma ok son nokta bu geçildin hemde iki defa
araban hızlı ama yalancıktan stage 3 geçtim dedirtmezler adamaa ok
rahat rahat uyu bekle ızdırabın olucam geneee
kardeşş Mustafa ya sor ben gazlamayın dedim artı sen o şekilde bile geçemedin burdan hala reklam peşindesin aslan
SADECE GÜLÜYORUM AMA SIKINTI YOK BRO BENDE VİDEO VAR bugunki gündem bu olsun şimdi karışmasın yarın stage 2 olanı öteki gün ötekini atayım
gündemde olmaya çalışıyordun başardın kardeşim...sen rahat ol ooo kedi buraya gelecek:))))))))))))
Hocam özel değilse neden hemen denemiyorsunuz ?
SADECE GÜLÜYORUM AMA SIKINTI YOK BRO BENDE VİDEO VAR bugunki gündem bu olsun şimdi karışmasın yarın stage 2 olanı öteki gün ötekini atayım
gündemde olmaya çalışıyordun başardın kardeşim...sen rahat ol ooo kedi buraya gelecek:))))))))))))
kardeş sen rahat ol sıkıntı yokk istediğini at biz 10 yıldır gündemdeyiz internette değil gerçekte
sen din bana diyen dükkanına çay içmeye geldiğimizde herkes seni konuşuyoo
oturduk çay içtik ama ben ozaman arkamdan bu kadar iş çevirdiğini bilmiyordum
bak özgüne demişsin öbürünede ama şunu unutma kardeş yalan iyi bişey değil ....
konu benim açımdan kapanmıştır Kıramayacağım Sadık kankam yeter abi dedi ben daha da yazmam dostluk gerçek dostluk önemlidir yalan olmasın bye
kardeş sen rahat ol sıkıntı yokk istediğini at biz 10 yıldır gündemdeyiz internette değil gerçekte
sen din bana diyen dükkanına çay içmeye geldiğimizde herkes seni konuşuyoo
oturduk çay içtik ama ben ozaman arkamdan bu kadar iş çevirdiğini bilmiyordum
bak özgüne demişsin öbürünede ama şunu unutma kardeş yalan iyi bişey değil ....
sen ne içtin bro senin arkandan ne cevireyim giden bir araban varsa gelirsin deneriz ama sağda solda beni gectiğini söylersen bende gereken cevabı veririm aramızda 100 km mesafe var.....seninle ne işim olur nede adın gecer benim dükkanımda heee sana öyle getirdiyseler onları sorgula sana niye laf getiriyorlar diye ....
orhan_guney
13-01-2015, 13:47
hala ısrarla kaç kere soruldu cevap vermıyor neden 1,5 ay sonra şimdi değilde ? merak ediyoruz çok özel değilse.
hala ısrarla kaç kere soruldu cevap vermıyor neden 1,5 ay sonra şimdi değilde ? merak ediyoruz çok özel değilse.
kardeşim herkes herşeyini söylüyomu 1.5 ay beklenir sıkıntı yok
serdar sana cvb yazmıyorumm Bro
KA®ANLIK
13-01-2015, 13:53
vur kaç dedikleri bu olsa gerek :)
rolling yaptığın adamın rolling olduğundan haberi yok,
"haberim olmadan çek pampa" diyip video çekip koy buraya,
karşındaki adam, hadi o zaman hızlısın madem gel hemen yarın çıkalım diyince de;
"sonra 1.5 ay sonra denerim" de.
enterasan bir muhabbet gerçekten.
kimseyi tanımam etmem şu konudaki ama,
yazdığınız ve bu konuda yazılan tüm yazılar sizin haksızlığınıza delalet.
kendi yaptığınız yorumlar da gösteriyor ki; Mantıklı elle tutulur hiçbir tarafı yok koyduğunuz videonun.
kardeşim herkes herşeyini söylüyomu 1.5 ay beklenir sıkıntı yok
Şu anda deneyince geçilme şüpheniz mi var ? Eğer varsa demekki video gerçekleri yansıtmıyor.
önemli not: 2'nizi de tanımıyorum :)
KA®ANLIK
13-01-2015, 13:54
Şu anda deneyince geçilme şüpheniz mi var ? Eğer varsa demekki video gerçekleri yansıtmıyor.
önemli not: 2'nizi de tanımıyorum :)
şekil 1/a
aklın yolu 1.
yalnız değilim demekki genel kanı bu yönde :)
iki araçta hızlı bu tartışılmaz anladığım kadarıyla ama bende hadi deneyelim dendiğinde 1.5 ay sonra denerize takıldım. günümüz durumundaki iki araç için iddaalaşılıyorsa 1.5 ay içinde o arabalarda ciddi değişimler olabilir ve bugünki tartışma yine çözüme kavuşmamış olur. bence mantıklı olan bu haliyle denenip 1.5 ay sonra tekrar denenmesi olmalı...
serdar sana cvb yazmıyorumm bro
beklİyorummm
Arkadasim kafamiz almiyor 1.5 ay neden ???
Araban mi kirildi
Kaza mi yaptin
Bunlarin olmasini istemeyiz ama burda herkes bu sorunun cvp merak ediyor neden 1.5 ay
Gectim diyip video atiosun adam da diyorki geliyim ya evine kadar 100 km yol yapiyim tekrar deneyelim diye
Biz buna vur kac deriz kardes bence RC ile denemeye gonlu el vermiyor ;)
mustafa-u
13-01-2015, 14:19
http://i.hizliresim.com/EzP73v.jpg ...
sezaiaral
13-01-2015, 14:21
Her iki aracada maşallah 6 kusur koşan araçlarla bende denemek istiyorum !!!
kelalper
13-01-2015, 14:21
İki tarafada sözüm var. Cupralı arkadaş belli ki geçilmekten korktuğu için bir daha denemiyor. Korkmayan adam özel bir derdi meselesi yoksa dener. Geçer geçilir ayrı.
Serdarda burada geçilmiş. Hazır değildik diyor. Sen geçtiğin zaman geçtim arıza beni bağlamaz dediğin gibi o da seni geçmiş o anda . O da onu bağlamaz. Bu denemede geçmiş mi geçmiş. Bir daha denersiniz denemezsiniz onu bilemem.
bu nasıl konu arkadaş şimdi bu cupra stage 3 se bu 207 de neler var :D ki adam yarış için gelirsem bide geçerim diyor enteresan..207 nin 100-200 süresi nedir arkadaşlar?
bu nasıl konu arkadaş şimdi bu cupra stage 3 se bu 207 de neler var :D ki adam yarış için gelirsem bide geçerim diyor enteresan..207 nin 100-200 süresi nedir arkadaşlar?
6.7 yazmış araç sahibi yukarıda
turbo ne varmışki bu arabada?
Rc nin suresi nerdeyse stage 5 ler kadar var bende anlamadim :D
rebeloghy
13-01-2015, 15:02
Satılık ilanı olan araç ise td05 turbo var diyor
orhan_guney
13-01-2015, 15:17
207 rc leri fazla umutsuz görmeni tavsiye etmem :) baya şaşıtır, dev setupu buydu son guncellemede,
TD05 Billet.piston,methanol
turbo ne varmışki bu arabada?
http://www.vboxaustralia.com.au/Html/images/Performance%20Box/group.jpg
hadiiii :)
Arkadaslar yogun is tempomda biraz yoruldum ve süzüldüm yaz tatiline cikmayi planliyorum yaris ne zaman
1.5 ay sonra ise yaz sezon basi oluyor simdiden rezarvasyon yaptircam gidecegim oteli
Arkadaslar yogun is tempomda biraz yoruldum ve süzüldüm yaz tatiline cikmayi planliyorum yaris ne zaman
1.5 ay sonra ise yaz sezon basi oluyor simdiden rezarvasyon yaptircam gidecegim oteli
Bende hep zaman verenlerden sıkıldım 1 aya gelenler cıktı geliyorum diyenler ateş cıkartıyorum diyenler 2.2 basıyorum arabayı tutamıyorum diyenler wallahi arabayı satacak zamana geldim...tık yok
Bende tatile cıkıcam ne tarafa gidiceksin...güzel mekan yer varsa banada söylermisin.
Yalanı bırakıncaya kadar sana cvb yok
EmrahERKAN
13-01-2015, 16:07
Bu kadar insan merak ediyor neden 1.5 ay onlara cevap ver serdara verme bence :)
Yalanı bırakıncaya kadar sana cvb yok
Yalan söylecek ortada ne var sercan beni ne senin nede başkasının arabası baglamaz benim kimsenin üzerinden prim yaptıgım yapacağım yok ben m5 le denedim amg ile denedim stage kaç istersen cupra ile denedim orda 30 lu subaru ile evo ile denedim nereye koydum videoyu herdaim araba deniyorum nerde gördün video ları nereye yayınlamışım ya bırak kafanda kuruyorsun tribe giriyorsun buraya video atıyorsun ben sana videoları at arabanı satmana ihtiyacın var dedim ama sen farklı bir yol izlemeye ihtiyac duydun sıkıntı yok 3 araba arkada 207 gectim diye video atarsan prim yapamazsın kardeşim..anladınmı ruhsatı ortaya koyatım senin araban benim arabamı gecemez
Yarın bendeki videoları koyacam izleriz
http://i62.tinypic.com/18lnrt.jpg
EmrahERKAN
13-01-2015, 16:20
Serdarın da dediği gibi 3 araba geçerek 207 geçtim ooo ben çok büyüğüm ben çok hızlıyım triplerine girersen Konu da gördüğün üzere bütün tebrikleri 207 alıyor zaten. Bu şekilde aracın prim yapmaz aksine Polemiklere konu olur.
http://i62.tinypic.com/18lnrt.jpg
:D:D hunharca guldum ya
Adam hodri meydan diyor, öteki 1.5 ay sonra.
Bekleyecek ne var? Gizlisi saklısı kaçak göçek işi olmayan basar marşa kapısının önüne çıkar adam geleceğimde diyor.
Demek ki başka iş var. Oyum RC ye.
PS: kimseyi tanımayı bırak, senelerdir böyle bir polemiğe ilk defa cevap veriyorum.
Maşallah ikiside çok hızlı..
Sercanında dediği başlıkta denemeler dostca denendi yeni videolarımız sabah yükleyeceğim Gercek denmeleri
ortak bi devirde tekrar çıkılıp basılsa bu çok zor bir şey mi ben anlamadım :D
6.7 rc 100-200 olduguna gore
Crx 100-200 5.5-6 sn
Oha 500hp civic < CRX. lol ateist olan war mı :D
_muhaRRem
13-01-2015, 20:12
6.7 rc 100-200 olduguna gore
Crx 100-200 5.5-6 sn
Oha 500hp civic < CRX. lol ateist olan war mı :D
insanın ateist olası gelir yaa :D
aracı hızlandırmış olamaz mı 207rc crx denemesinden sonra?
deneme konusuna gelince cupracı arkadaş hemen denemeye cıkmalı yoksa malesef videonun hiçbir hükmü kalmıyor
emre106gti
13-01-2015, 21:30
DEV e maşallah,yarın videoları bekliyoruz serdarcım;)
kelalper
13-01-2015, 21:49
6.7 sn ne arkadaş sayı saymayı da mı bilmiosunuz. Mami 7.5 sn koşuo ds3 le. 7 saniye altına inemez bence ayık olun.
ahmetuzun
13-01-2015, 21:57
Maasalah araçlara ikiside hızlı tekrar deneyerek net sonuc görülebilir
Rc nin süresi konusunda bende Alper abiye katılıyorum 6xx iddali bi sure
Yaa arkadaşlar gırgırına yazdım hatta altına eğimi yakalayamadım 6.5 istiyorum dedim
Benim dbn em yok satılık olursa alıcam ozaman ölcer koyarım...
ahmetuzun
13-01-2015, 22:14
Stock makına 30r li bi cuprq ıcın 6xx çıkmayacak bi sure degıl ama :)
Stock makına 30r li bi cuprq ıcın 6xx çıkmayacak bi sure degıl ama :)
Rc içinde 7 sonları 8 Leri tam anlamıyla koşar diye düşünüyorum 30r lı beni gecen başka araçlarda oldu 4 bitimi 210 gibi yanımdan iyi gidiyor yani 100-200 iyi cıkaran araç 200 den sonrasıda önemli diye düşünüyorum
gokhan07
13-01-2015, 22:27
subaru 30 lu olunca uçuyormu standart beyinle yazılımsız olduğunuda yazsaydın bari
ahmetuzun
13-01-2015, 22:27
Rc içinde 7 sonları 8 Leri tam anlamıyla koşar diye düşünüyorum 30r lı beni gecen başka araçlarda oldu 4 bitimi 210 gibi yanımdan iyi gidiyor yani 100-200 iyi cıkaran araç 200 den sonrasıda önemli diye düşünüyorum
Aracınızın maasallahı var kesinlikle muhteşem gidiyor
Benım takıldığım cupranin turbosu basıncı kendi fikrim 30r la bahsettiginiz gibi 2 bar veya yakın basınçlarda Cupra rc yi 100 200 de de 200+ hızlarda da geçer
Cupra 2 barda zaten 6xx Kosar istanbulda kosan araçlar var
subaru 30 lu olunca uçuyormu standart beyinle yazılımsız olduğunuda yazsaydın bari
30 r turbo var ve Yazılımsız....o akşam için kimse öyle birşey demedi herkes yazılımlı dedi Şimdi yazılımsızmı oldu
Yarın konu acıcam belirtirim..
mami_makinen
13-01-2015, 22:31
1.6 thp ler gtx turbo taksa 6 lı saniyeleri düz yolda çıkarır :)
ahmetuzun
13-01-2015, 22:32
Kimin taktığına baglı mami baskan ☺ï¸
mami_makinen
13-01-2015, 22:35
Kimin taktığına baglı mami baskan ☺ï¸
Ben takmam takanada karışmam :) sadece olabilecekleri söyledim zaten yakın zamanlarda birileri illaki yapacaktır
gokhan07
13-01-2015, 22:41
30 r turbo var ve Yazılımsız....o akşam için kimse öyle birşey demedi herkes yazılımlı dedi Şimdi yazılımsızmı oldu
Yarın konu acıcam belirtirim..
efeyle denemeden önce konuştuk bunu efe biliyor yazılımsız olduğunu ogün akşam ben bizzat söyledim
efeyle denemeden önce konuştuk bunu efe biliyor yazılımsız olduğunu ogün akşam ben bizzat söyledim
Usta bak hepimiz bu işin içindeyiz neyin ne oldugunu biliyoruz arabada herşey var olmayan yok dolu gırtlak dolu bir araç 30r turbo var yazılım yok derseniz ve deli gibi gazlıyoz derseniz buna kimse inanmaz ben hiç inanmam
He öyle diyorsanız öyle olsun
gokhan07
13-01-2015, 22:56
Usta bak hepimiz bu işin içindeyiz neyin ne oldugunu biliyoruz arabada herşey var olmayan yok dolu gırtlak dolu bir araç 30r turbo var yazılım yok derseniz ve deli gibi gazlıyoz derseniz buna kimse inanmaz ben hiç inanmam
He öyle diyorsanız öyle olsun
gırtlak dolu derken sti yürüyenli 30r turbolu wrx ama senin dediğin gibi olsun bizlik sıkıntı yok araba satıldı yarış yapıldı sonuç sen geçtin ben bahane olsun diye yazmadım zaten sercanla olan sorununuza bizim aracımızın videosunu koyduğunuz için yazdım yoksa yarıştan sonra koysaydınız videoyu böyle bişey yazmazdım bile
207 rc leri fazla umutsuz görmeni tavsiye etmem :) baya şaşıtır, dev setupu buydu son guncellemede,
TD05 Billet.piston,methanol
valla kim kimi sasirtir bilmemde o turboya o sure gercekten ucurumdan assaya cikar.yoksa gidisi gayet guzel massallah ama 6.7 falan videodan elinle saysan bile cikmaz :D
Abi hepimiz araba yapip deniyoruz gazliyoruz 1.5 ay nedir yaa sanirsin sifrdan blok toplayip araba yapiyorsun rc efsaneymis dicektim harbi efsane demekki adam 100 km gitmeyi kabul edip denenmiyorsa kesene bereket serdar emeğine sağlık araban ortada kimse daha tartışmasın
Ben yazmadıkça sen bokunu çıkarıon Olm elinde olsa olsa cam car olarak manavgattaki video vardır fııssss
yazdığın süreyi bile yalanlıyon kendin sonrada bana kuruon falan diosun ben kurarsam sıkıntı olur kardeşim
bu videodan önce yarış teklif eden sensin ben araba içindeyken atıp tutatnda sendin ben videoyu koydum
belki 30 kişi aradı abi bu adam hani geçmişti diye
istediğin videoyu kur video programlarında kes biç
hayatın yalan yazdıklarına falan da dikkat et bu son ..... ok
Antalya'daki 30lu sti yürüyenli arabayı biz aldık araç Bursa'da.gayet kötü durumdaydı.çatır çatır avans vuruyordu araba Bursa'ya sağ sağlim gidebilirmiyiz die düşündük hatta.araç üzerinde wideband var sensörü bozuk görüntü olarak duruyor öle ve bi çok eksik.
İşin özü 30lu öle dediğiniz gibi ağızına kadar dolu bi arabaya şaka yapar.şaşırmayın
aldatmaca
14-01-2015, 01:13
Film gibi konu araclara masallah Rc .....
Ben yazmadıkça sen bokunu çıkarıon Olm elinde olsa olsa cam car olarak manavgattaki video vardır fııssss
yazdığın süreyi bile yalanlıyon kendin sonrada bana kuruon falan diosun ben kurarsam sıkıntı olur kardeşim
bu videodan önce yarış teklif eden sensin ben araba içindeyken atıp tutatnda sendin ben videoyu koydum
belki 30 kişi aradı abi bu adam hani geçmişti diye
istediğin videoyu kur video programlarında kes biç
hayatın yalan yazdıklarına falan da dikkat et bu son ..... ok
Harbi korktum sıkıntı olucakmış he he bende öyle diyorum
Yalan dolan senin işin anca 100 de basarsın kendi devrinde geçtim diye kendince sevinirsin sağı solu daha inmeden ararsın gectim dersin 1.7 bastım yakıtsız bastım dersin yalancı arıyorsan aynaya bak madem cam car lık yaptın video cektin video cekeceğin arabayı niye geciyorsun hee bende yedim yanımda niye bastık ozaman video nerde atta izleyelim
Stage 2 ile yarışı koyucam Subaru nun koyacam tabii sizin oraya ayıp olmasın diye koymadım koyalım sende arkadan cam car lık yaptıgın videoyu at nerde bastığın belli olsun
Yaaa işin gücün kelime cıkart arabanı silikon hortumunu neyini yaptırıyorsan taktır akşama deneyelim...
ds3 7.5 çıkartıyor rc de 8 altı çıkartabilir niye çıkartamasın cupra motoriçi yapılı olmadıgı için geçemiyodu rc yi şimdi motoriçine giricek stage5 haliyle denemek için 1.5 ay istiyor hala anlayamadınz mı?
Bulut Y.
14-01-2015, 11:08
dev rc yarim gunde su videoda ki halinden en az 5 boy hizlanir. Cupra da bunu biliyor. Ciksana sercan en fazla gecilirsin dunyanin sonu degil ya.
ahmetuzun
14-01-2015, 11:09
ds3 7.5 çıkartıyor rc de 8 altı çıkartabilir niye çıkartamasın cupra motoriçi yapılı olmadıgı için geçemiyodu rc yi şimdi motoriçine giricek stage5 haliyle denemek için 1.5 ay istiyor hala anlayamadınz mı?
Cupra motor icine girmeden uzerınde ki turbo ile 6xx Kosar, en kotu ihtimalle dahi 1 sny fark cıkar 100 200 lerinde
Bide bunun 200+ si var
Yani cupranin rc yi geçmesi ıcın makına yapmasına gerek yok bence
Tekrar soluyorum rc hızlı bi arac ama Cupra o setup ile rc yi gecer
Bi sıkıntı sorun çıkmaz ise
sercanın cuprada sıkıntı varmı yokmu bılmıyorum.kac basıyor onuda bilmiyorum ama stage3 cupra gercekten hızlıdır. secan sen kac basıyorsun? bende stage3 cupra varken c63 le, m3 chargerla 280e kadar 2 boy onundeydım. 90 da basıyorduk kafa bıle cıkartamıyorlardı. serdar elıne saglık rc guzel olmus canım.
serdar sen mertin cupra ile denedinmi hiç?
beyler sıkıntı yok video gerçektir geçildikten sonra tbrkler diyen zoruma gitti geceleri yatamıyorum zart zurt diyen sendin sıkıntı yok bneim için bu kadar kıçını yırtma geçildiğini herkes bilio benim bi sıkıntım yok 1.75 basınçla yürüyorum
geçildikten sonra egz. siparişi verdin kilit falan filan eee cnm bizde aptal değiliz ben parça siparişi vereli bir ay oldu arabam yanı başımda olsa hemen gazlarım sapladığım araca bidaha saplarım ben niye korkayım geçtiğim aractan sana süpriz yapıcam bekle
standart rc değil araban güzel 400 + çıkar dyno dabak antalyada benimle yürüyen 3 ler 4 ler var kıstaslarla yarış sezai var adam bangır bangır bağırıo 6... kusur çıkaran aracı bana getirin diyeee
sen biliosun benim boş durmadığımı kıçını yırtıyosun fazla gaza gelme
beyler sıkıntı yok video gerçektir geçildikten sonra tbrkler diyen zoruma gitti geceleri yatamıyorum zart zurt diyen sendin sıkıntı yok bneim için bu kadar kıçını yırtma geçildiğini herkes bilio benim bi sıkıntım yok 1.75 basınçla yürüyorum
geçildikten sonra egz. siparişi verdin kilit falan filan eee cnm bizde aptal değiliz ben parça siparişi vereli bir ay oldu arabam yanı başımda olsa hemen gazlarım sapladığım araca bidaha saplarım ben niye korkayım geçtiğim aractan sana süpriz yapıcam bekle
standart rc değil araban güzel 400 + çıkar dyno dabak antalyada benimle yürüyen 3 ler 4 ler var kıstaslarla yarış sezai var adam bangır bangır bağırıo 6... kusur çıkaran aracı bana getirin diyeee
sen biliosun benim boş durmadığımı kıçını yırtıyosun fazla gaza gelme
Benim gecilmekten yana sıkıntım yok nebide gecti beni kırmızı cuprada gecti sıkıntı değil ben video yuda at dedim maşşallah araban satılsın dedim. Ama sen gecen hafta deniyorsun problemler olmuş cezayı bana kesiyorsun neymiş konuşuyormuşuz. Prim yapıyormuşuz bu güne kadar rc hangi araçla videosunu attım senin arabandan daha iyileriyle yarıştım..!! Elde kalmış araban tiribe giriyorsun 2 senedir satılıklarda...ben sana manavgatta sapladım 2.2 yakıtlı basıyordum.sende bana 1.8 1.9 yakıtsız sapladın ne yani gecildim diyemi münakaşaya giriyoruz altındaki araba stage 3 sercan seni insan bildik dükkanımızı anahtarını verdik senin gibi adama güvenip iki çift laf ettik parca aldık diye demekki dikkat etmek lazımmış onuda ögrendik.
Herkese hayırlı işler Mustafa ESER kardeşimizin cenazesi varmış başısağolsun ...
EmrahERKAN
14-01-2015, 12:42
Mustafanin cenazesi dunden beri var ? Bunu dun gordun bugun mu aklina geldi cenaze oldugu ? Birakin bu isleri bu ayakları bu kadar adam bekliyor geçtiğin arabayi tekrar gecmen icin ? Eger sen gelemiyorsan geçtiğin arabayi gecmeye yalanci sensin demektir. Biz senin arabandan ne prim yapalim be deneme yaptigin yarıştığın araba yok. Bi Sarıbaş ile denedin ondan da köy kasaba vilayet yedin. Biz e55 amg ile denedik m5 ile denedik sadik ile denedik. O gun orada stage 4 ile denedik sen nie denemedin sadece bizim araba ile denedin. Cunku amacin bizim arabamiz uzerinden prim yapmakti. Ama basarili da oldun. Araban guncele geldi senin arabani konusuolar. Ama araba nerde araba yok ortalikta. Daha otesi yok bu isin. Ayip be yaptığın. Insan bildik dukkanimizin anahtarını verdik is yapasin die. Ama neymis
Guvenme yetime doner koyar gotune
Seninkisi tam da bu işte.
ahmet_xy
14-01-2015, 13:07
"geçmek, geçilmek sorun değil."
bu hiç inandırıcı bir cümle değil.
eğer geçilmek gerçekten sorun olmasaydı, rolling konularında sayfalarca atışmalar, tartışmalar da olmazdı. :)
"geçmek, geçilmek sorun değil."
bu hiç inandırıcı bir cümle değil.
eğer geçilmek gerçekten sorun olmasaydı, rolling konularında sayfalarca atışmalar, tartışmalar da olmazdı. :)
ahmet abi imzaan ne kadar anlamlı ve güzelmiş özellikle son kısmı !!!!!!! ;););)