Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Doktor Tavsiye Yardım Biraz Acil!

s.alican
13-01-2015, 13:16
Arkadaşlar Annem için Bildiğimiz,Tanıdığınız, belki aramızdada olabilir ; '' Romatoloji Dalında '' iyi '' bir uzman,prof,doçent, doktora ihtiyacımız var.Ankara da ve Antalya da gitmediğimiz yer kalmadı.2 senedir ilaç kullanıyor ve ömür boyu kullanması gerekiyor.Hastalığı iltihaplı eklem ''ANKİLOZAN SPONDİLİT'' denilen hastalık Allah kimsenin başına vermesin Sahibinede Acil şifalar versin.Bu kullandığı ilaçlar Karaciğere gittikçe zarar veriyor.Fakat bu ilacı kullanmaz ise eklemleri hareketsiz hale gelicek..Anlıcanız iki ucu boklu değnek.Kullandığı ilaçlar ''Salazopryin'' ve Haftada bir ''Metoart'' iğnesi kullanıyor.Bugünkü çıkan tahlilde elisa testinde karaciğer ile ilgili bölüm yüksek çıktı.Doktor ilaçtan dolayıda yüksek çıkmış olabilir diyor ama bir dediği diğer dediğinle çakışıyor yukarıda anlattığım gibi.ileri bir durumda karaciğer nakli bile olabilir diyor.Çok tedirginim.Sabahtır düşünmekten aklım beynim uyuştu.internetten baktım bir kaç doktor hakkında birşeyler ama net birşey bulamadım.yardımcı olabilirmisiniz ? :confused::(:(

free-hifi
13-01-2015, 13:22
KArdeşim geçmiş olsun öncelikle Annelerimizin hastalıkları hemen hemen birbirine yakın bende daha önce açmıştım böyle bir konu:

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/173570-atasehir-ptt-hastanesinde-tanidigi-olan-var-mi_.html?highlight=

Profdan memnunuz.

ulasoztas1
13-01-2015, 14:44
ikinize de çok geçmiş olsun, aynı hastalık benim babamda da var maalesef. Yıllardır mücadele veriyor bazı spor hareketleri ve ilaç tedavileri ile şu an haftada bir iğne oluyor en ağır ve ağrılı haline göre şimdi daha iyi halde. Ankara'da Hacettepe ye gidiyor ama doktorunun ismini bilmiyorum, öğrenebilirim isterseniz.

gakko
13-01-2015, 15:08
Allah acil şifalar versin. muhtemelen kullanıyorsunuzdur ama ben yine de paylaşmak istedim.
karaciğer koruyucu (milk thistle, deve dikeni tohumu) takviyeler kullandırmanız fayda sağlayabilir.
tekrardan acil şifalar diliyorum.

uygarr
13-01-2015, 17:39
Allah yardımcınız olsun şifalar versin

MEGFB
13-01-2015, 17:50
gülhane ye gitmiş miydiniz cerrah tanıdığımız var

MEGFB
13-01-2015, 17:52
gülhane ye gitmiş miydiniz

o alanda tanıdığımız bir doktor yok geçmiş olsun

akıncı