PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayrampaşa forum gold'a dikkat!!!

furkane
15-01-2015, 22:46
Lenovo noebook arkadaşım için araştırmaya girdim taksit seçeneklerinden dolayı gold'u seçtik netten baktım 4 adet mağazada gözüküyor forumu aradım son bi adet var dedi akşama gelip alıcam dedim ayırırım dedi neyse gittim ürünü almaya çalışanların çoğunun benim geliceğimden haberi var, içimden allah allah dedim kutuyu çıkardı bi yerden ödemeye geçtik kutuyu inceliyorum lenova etiketi açılmış birde üzerine normal bant yapıştırılmış ordaki yetkiliye ne bu dedim bwyfendi bazen yırtılabiliyor bi bakın teşhirlik bi durumu yok açtı ürünü gösteriyor filan ya dedim sen nediyosun baktım yüzüne normalde sinirli birisiyimdir kolay gelsin dedim çıktım, birde öncesinde soruyorum etiketi farkettiğimde diğer bayilerde var mı diye sisteme bakıyor yok dıyor halbuki 3 adet daha gözüküyor onları aradığımda direk teşhir diyip hangi bayide kaç adet olduklarınıda söyledi kısaca dikkat edin

MCN21
15-01-2015, 22:49
Gold da bunu hep yapiyorlar. Kapisindan gecmem. Teshir urunlerin fiyatlarini biraz daha cazip yapip satiyorlar. E bu teshir deyincede kullanilmadi vitrinde paketli durdu diye gecistiriyorlar. Gecmis olsun.

blow07
15-01-2015, 23:41
Sıfır elektronik almaya da korkar oldu artık insan .

Turquake
16-01-2015, 07:46
Bir arkadaşımın da paketin içinden kasası yani ekran arkasındaki alüminyum kasa komple boydan boya çizik çıktı.Şu sıralar birde refurbished ürünler piyasada çok yaygın dikkatli olalım arkadaşlar ucuz olmasının arkasında refurbished olması gerçeği var çoğunun..