PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Accent Blue - Araç Basmak ?

Oğuzhan Y.
15-01-2015, 23:47
Accent Blue 1.4 Benzinli manual sahibiyim. Aracımı basmak istiyorum fakat bir tek Eibach 3,5 cm spor yayını bulabildim. O da benim istediğim düşüklük değil zaten Eibach konfor için uygun fakat basıklık olarak çok düşürmüyor hele ki Blue'da.

Aracımı nasıl istediğim düşüklüğe ulaştırabilirim? Önerisi olan varsa ya da Blue sahiplerinden bu işlemi gerçekleştirmiş olanlar cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.

devil_berk22
16-01-2015, 11:48
en mantıklısı başaran amortisörden önlere coilover arkalarada soğuk pres.

Evrenoz
16-01-2015, 12:09
Orijinal ekipman yoksa ( yay / coilover vs ) pres / ısıtma / kesme gibi hesapsız kitapsız işlemlerden uzak dur.. Güzel görünmek uğruna kendini, sevdiklerini, etrafındakileri riske atma..

Oğuzhan Y.
16-01-2015, 15:23
Dedikleriniz üzerlne başaran amortisörle görüştüm. 550 ₺ fiyat verdiler. Üretimi kendilerine aitmiş. Diğer aparatlarıyla birlikte veriyorlarmış ürünü. Montajından sonra Blue'larda olan direksiyon sertleşmesi vs. sıkıntılar olmuyormuş bu üründe. Sizin yorumlarınız nedir acaba güvenebilir miyim ?

Oğuzhan Y.
16-01-2015, 15:25
Orijinal ekipman yoksa ( yay / coilover vs ) pres / ısıtma / kesme gibi hesapsız kitapsız işlemlerden uzak dur.. Güzel görünmek uğruna kendini, sevdiklerini, etrafındakileri riske atma..
Evet doğru söylüyorsunuz bende o riskleri almak istemediğim için bilen birilerine sormak için bu konuyu açtım. Teşekkür ederim