Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa 1.7
arkadaşlar açılmış böyle konular ama ben tekrar detaylı bilgi alkmak istiyorum corsa 1.7 ler hakkındaki düşüceleriniz nelerdir parça durumları arıza durumları
Hiç kullanmadım kullananda yok cevremde aracı yüklicem o yüzden corsa istiyorum
Lütfen ciddi bilgilendirmeler olursa sevinirim
Bir çok konu var 1.7 hakkında arama yaparsanız bolbol sorunlar ve çözümleri yazılmış.
forumun 4 te 1 i , 1.7 konusu zaten
arkadaşlar açılmış böyle konular ama ben tekrar detaylı bilgi alkmak istiyorum corsa 1.7 ler hakkındaki düşüceleriniz nelerdir parça durumları arıza durumları
Hiç kullanmadım kullananda yok cevremde aracı yüklicem o yüzden corsa istiyorum
Lütfen ciddi bilgilendirmeler olursa sevinirim
kronik mazot pompa beyni arızası vardır , ve sadece dti da olmayan butun corsa c lerde olan direksiyon kutusu problemi vardır. kaporta parçası olarak parçaları çok pahalı değil .
motor olarak sıkıntı çıkaranı bugune kadar görmedim , orjinal turbosuyla egr iptali emme buyutme yazılım egzoz işlemlerle 120 civarlarına geliyor , büyük turbo ile 160 üstü hp leri yakalamak mumkun ,
HasmetGorkem
20-01-2015, 02:26
Arıza biraz şans işi, ben yaşamadım hiç birini. Yalnız 60 demesine rağmen 50binde bi triger takımı rulman termostat vs değiştiririm 6binde de yağ:) 5w30 mobil 1 kullanıyorum orj sistem bozulmadan 51'lik düz boru var gerisi stock, mükemmel gidiyo:)
elektronik olarak sıkıntılısı denk gelırse can sıkar. motor gerçekten sağlam konfor yol tutuş vs güzel. ama düzgününü bulmak zorlastı artık, alır almaz beyinlerin yerini değiştirmek gerekiyo. Bazılarında geç çalışma problemıde var, alırkan iyi incelenirse güzel araba
Yol tutuşu güzel denilene inanmayın , anca güzel bi coilover sistemi ile yol tutuşu güzel olur , bizim corcicilerde 1 kişi bile duymadım yol tutuşunu öven, hepimiz sövüyoruz :D
Yol tutuşu güzel denilene inanmayın , anca güzel bi coilover sistemi ile yol tutuşu güzel olur , bizim corcicilerde 1 kişi bile duymadım yol tutuşunu öven, hepimiz sövüyoruz :D
Kesinlikle katılıyorum. Sınavlar bitti araç bitti adanaya geldik biraz deneyelim dedik arkadaşlarla. Eski aracımla girdiğim aldığım virajların hiçbirinden çıkamadım :D İki gün içinde 3 kez ters döndüm. Cordobadan alışkanlık kalmış biraz hızlı gireyim kavşağa dedin mi, el frenini bırak ayak freni bile yapmasan hemen atıyor kendini araç kendini ters buluyorsun. Hatch ve arkası boş olmasının etkisi çok hissediliyor ve bu çok kötü. Acil coil veya en kötü yay ve kamber şart... Düz iyi ancak virajlarda vasat bir araç... Benden tavsiye alırsan bu konu aklında bulunsun kullanırken. Biz trafiğin olmadığı alanda denemeseydik kesin sağı solu biçmiştik...
BY CORSA
26-01-2015, 12:17
corsa 1,7 alıcaksan eğer yükle yoksa hiç bulaşma al bi 1,3 kafan ağrımasın pompası direksiyonu freni herşeyi başlı başına sorun bir araç kendileri yol tutşu düşürürsen eğer fevkalade güzel ama yüklemiyceksen bulşama derim
uzun yıllar gti serileri honda gurubu astra gsi vssss hesine bindim
motor ustasıyım 3cü . 1,7m... ilk iki tanesi 180 bin üstüydü 1 ay önce 100 000 binde buldum aldım motor sesi bile farklı içeri gelmiyor okadar sessiz
kesinlikle 1,7 almanı tavsiye ederim ben çok memnunum.. tek yazılımla kaderi değişir...
Bu yazılımla kaderi değişir lafını çok duyuyorum dti için. İnanılmaz beklenti oluştu içimde :D Çünkü stock hali kesinlikle tatminkar değil. Belki bir alt kademe araca geçtiğim için hissiyattan olabilir... Yaza doğru bakalım neyle karşılaşacağız...
soft yazılımla orjinali üzerine 9-11 boy , soft ile normal hard 8-10 boy farkeder :)
soft yazılımla orjinali üzerine 9-11 boy , soft ile normal hard 8-10 boy farkeder :)
Naptın :D
biraz da duman açsak demekki otobanı karıştırcaz haha :D
hondafit
29-01-2015, 19:14
elektronik olarak sıkıntılısı denk gelırse can sıkar. motor gerçekten sağlam konfor yol tutuş vs güzel. ama düzgününü bulmak zorlastı artık, alır almaz beyinlerin yerini değiştirmek gerekiyo. Bazılarında geç çalışma problemıde var, alırkan iyi incelenirse güzel araba
güzel bir 1.7dti buldum yarın bakıp alıcaz inşallah.Bu beyin yerş değiştirme olayı nedir biraz daha açabilir misiniz?
HasmetGorkem
30-01-2015, 10:24
Blok tarafına koymuşlar beyni ya ama uzatılıyo yukarı koyuluyo dedim ya şans işi hepsi.