PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Laptop Stok Durumu Hakkında

HondatugraL
17-01-2015, 09:58
Laptobumun bozulmasinin ardindan yeni bir laptop edinmek icin arastirna yaptim zaten uzun suredirde aklimda olan MSI markasini inceledim onceleri GE serisini istiyordum ama baska bir sitenin incelemesinin ardindan GS60 a yoneldim. Tam olarak istedigim model ise GS60 2PC 461TR ancak guvenilir sitelerin hicbirinde kalmamis olanlarsa bilinmedik siteler. Bu isle ugrasan yardimi dokunacak birilerini ariyorum varmi alosveris yaptigijiz siteler yada bu pc den bulabilcek birileri ?

Falmor
17-01-2015, 10:10
078TR modelini Antalyada bir firmadan almıştım.Faturasını aradım ancak bulamadım.Siparişi verdikten 1 saat sonra bilgisayar kargodaydı.Piyasanında 100 TL kadar altındaydı fiyatı.

HondatugraL
17-01-2015, 10:13
078TR modelini Antalyada bir firmadan almıştım.Faturasını aradım ancak bulamadım.Siparişi verdikten 1 saat sonra bilgisayar kargodaydı.Piyasanında 100 TL kadar altındaydı fiyatı.
Valla hatirlarsaniz super olur Antalyaya gidicem pazar gunu yarin yani gider hemen sorarim. Zaten bi gezmeyi dusunuyorum

KA®ANLIK
17-01-2015, 10:15
kontrol ettim,
büyük tedarikçilerin hiçbirinin stoğunda yok ürün.

daha önceden almış elinde olan firmalardan ancak bulabilirsiniz.
netten var olarak gördüğünüz ufak tedarikçileri yazarsanız en azından güvenilirliklerini sorgulayabiliriz.

netten stok var gördüğünüz yerelere mutlaka gerçek stok sorun, büyük tedarikçilerde yok çünkü,
google da görünmek için ufak firmalar genelde ne var ne yok koyuyorlar sitesine.

kolay gele,

HondatugraL
17-01-2015, 10:34
http://www.tektiklakapida.com/msi-gs60-2pc-461tr-i7-4710-8gb-1tb-15-6-w8-1

http://www.teknoskopik.com/msi-gs60-2pc-461tr-i7-4710-8gb-1tb-156-w81

http://basaribilisim.org/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=896

Bu 3 sitede stokta var goruluyor ama guvenilirlermi bilmiyorum.

KA®ANLIK
17-01-2015, 10:39
valla ilk defa görüp duyduğum yerler

aynı markanın alternatifleri iş görmüyor mu ?
mesela;

PC-401XTR
GE60 2PC-401XTR Apache Ci7-4710HQ 8GB 1TB GTX850M 2GB 15.6" DOS
aynı işlemci, aynı ram, aynı disk, 2GB bağımsız ekran kartı....

bu model freedos, güncel bir BOX lisans alırsınız çokta güzel olur ?
bu yukarıda attığım stoklarda var üstelik.

HondatugraL
17-01-2015, 10:42
valla ilk defa görüp duyduğum yerler

aynı markanın alternatifleri iş görmüyor mu ?
mesela;

PC-401XTR
GE60 2PC-401XTR Apache Ci7-4710HQ 8GB 1TB GTX850M 2GB 15.6" DOS
aynı işlemci, aynı ram, aynı disk, 2GB bağımsız ekran kartı....

bu model freedos, güncel bir BOX lisans alırsınız çokta güzel olur ?
bu yukarıda attığım stoklarda var üstelik.
Valla keske gorsede alsam kurtulsam abi ama gpu ssd islemciden taviz vermiyorum bu 3 u ayni yerde bitek aradigm modelde varlar aradigim modelde yok :( 40 yilin basi pc alim dedim yok

220T
17-01-2015, 11:19
Yazın MSI ve Monster arasında kalıp Abra'da karar kıldım.O zaman baktığım firmaların hepsini kontrol ettim ama ben de bulamadım maalesef.

Falmor
17-01-2015, 13:24
Buldum Eternal Bilgisayar.Sanalmarketim üzerinden almışım.senin istediğin model stokta görünmüyor ancak bu model var GS60 da.
http://www.sanalmarketim.com/msi-gs60-2qe248tr-ghost-pro-superr-core-i74720hq-16gb-2x128gb-256gb-ssd-1tb-gtx970m-156-full-hd-win-81-hediyeli/p_59273/

HondatugraL
17-01-2015, 16:21
Buldum Eternal Bilgisayar.Sanalmarketim üzerinden almışım.senin istediğin model stokta görünmüyor ancak bu model var GS60 da.
http://www.sanalmarketim.com/msi-gs60-2qe248tr-ghost-pro-superr-core-i74720hq-16gb-2x128gb-256gb-ssd-1tb-gtx970m-156-full-hd-win-81-hediyeli/p_59273/

Bu modeli biliyorum keske alabilsek ama cok cok fazla bana bu paraya crx alir yaparim :D Eternal pc yi bulup gideyim Antalyada

YunuscanVg
17-01-2015, 17:20
Ben ge70 i 3 ay oldu sanirim vatandan aldım ve internet sitelerindende ucuza geldi sende bakabilirsin vatana

ErkanCanS
17-01-2015, 22:01
Bende bu tarz laptoplarla ilgileniyorum.5 ay sonra amerika veya avrupaya gitme durumum var.Arada çok fiyat oynuyorsa bekliyim diyorum.Oralarda fiyatlar nasıldır acaba

onursumer
17-01-2015, 23:42
kod olarak arama

aynı ozellikler farklı firmalarda farklı kodlarda bulunabilir rekabetten dolayı :)

MehmeT.
18-01-2015, 00:06
HP den şaşma bence :) Bu zamana kadar ki bütün laptoplarım hp oldu en son pavilion dm4 beats edition serisini kullanıyorum 2,5 yıldır çok memnunum :) Ama geçen gün bilişim markette hp laptoplara bakarken sanki o eski hp tasarımlarının estetikliğini hissedemedim.. Son çıkan modeller çok da iyi değil galiba..

qatrio
18-01-2015, 00:16
Monster pc alın. Pc donanım işine ilgim var takip ediyorum kendimde monster kullanmaktayım msi oyuncu dizüstü sistemlerine benzer daha iyi olan modelleride mevcut fiyatları uygun. En sevdiğim yanlarından biride garanti ve müşteri hizmetlerindeki ilgi ve sorun çözme olayları.

HondatugraL
18-01-2015, 03:48
Ben ge70 i 3 ay oldu sanirim vatandan aldım ve internet sitelerindende ucuza geldi sende bakabilirsin vatana
Valla ilk bende ge60 dusunuodumda gs yi gorunce sogudum resmen ge den :D

kod olarak arama

aynı ozellikler farklı firmalarda farklı kodlarda bulunabilir rekabetten dolayı :)
yok onur abu ben marka model olarak ariyorum ama yok hicbiyerde

HP den şaşma bence :) Bu zamana kadar ki bütün laptoplarım hp oldu en son pavilion dm4 beats edition serisini kullanıyorum 2,5 yıldır çok memnunum :) Ama geçen gün bilişim markette hp laptoplara bakarken sanki o eski hp tasarımlarının estetikliğini hissedemedim.. Son çıkan modeller çok da iyi değil galiba..
hp nin h sini agzima almam usta hayatimda ilkkez hp den memnun olan seni duydum valla dusmanima bile onermem hp yi :)

Monster pc alın. Pc donanım işine ilgim var takip ediyorum kendimde monster kullanmaktayım msi oyuncu dizüstü sistemlerine benzer daha iyi olan modelleride mevcut fiyatları uygun. En sevdiğim yanlarından biride garanti ve müşteri hizmetlerindeki ilgi ve sorun çözme olayları.
Kanka harbiden monster cok cok ucuz msi ya gore hatta ozellikleride cok yuksek ama kasa kalitesi ve tipi sekli agirligi beni sogutuyor

mert_can 41
18-01-2015, 03:56
HP kumar gibi 8 yıl önce 1 yıl arayla iki tane hp aldık biri hp nin sıradan modeliydi diyeride daha iyi olan pavilyon dv6 şuan ikisinide aktif kulanıyoruz biri iş yerinde sabahtan akşama kadar açık daha fan temizliği bile görmedi evde kullandığım pavilyon dv6 2 kez servise gitti şuan 4 farklı sorunum mevcut :)

HondatugraL
18-01-2015, 04:21
HP kumar gibi 8 yıl önce 1 yıl arayla iki tane hp aldık biri hp nin sıradan modeliydi diyeride daha iyi olan pavilyon dv6 şuan ikisinide aktif kulanıyoruz biri iş yerinde sabahtan akşama kadar açık daha fan temizliği bile görmedi evde kullandığım pavilyon dv6 2 kez servise gitti şuan 4 farklı sorunum mevcut :)

Yokk aga yokk Allah korusun hayatta almam :D

Ers
18-01-2015, 13:29
4417 tl ye n11 de var iş görür sanırım.

HondatugraL
18-01-2015, 16:52
4417 tl ye n11 de var iş görür sanırım.

Aaa hiç bakmadım oraya bi göz atayım :D

HondatugraL
02-02-2015, 20:49
Konuyu bi guncellıyım dedım. Şuan için GS60 serisi hiçbiryerde yok kenarda köşede msi satan bildiğiniz yer varmı ? Yada msi ın yeni parti malları nezaman gelecek bilenleriniz varmı ?

YunuscanVg
02-02-2015, 20:52
sanal marketimde gs60 var suan link koymak yasakmı bilmıyorum pmden atıyorum linki

HondatugraL
02-02-2015, 20:55
sanal marketimde gs60 var suan link koymak yasakmı bilmıyorum pmden atıyorum linki

pm den cvp verdım ama burdanda yazam

stokta yok olsa yarın alcam yerı antalyada evımın yanında zaten :D

MCN21
02-02-2015, 20:59
Hocam yanlıs anlama ama başımıza geleni söyleyim, gs değilde ge60 serisini çok yakın bir arkadasım kullanıyor 2 seneden biraz fazla oldu.Maki basta çok performanslıydı sonradan inanılmaz yavaşladı. Windwos 8.1 kullanamıyor çocuk driverlar sürekli problemli. Üstündeki hdd patladı. Gerçi daha iyi oldu ssd ye geçti :D Şuan hiç memnun değil ağır işlem olmamasına ragmen fanlar kendi kendine hızlanıp yavaşlıyor internetten baktık kronikmiş sorun yaşayan çokmuş. Kasada plastik olduğu için dağılmaya başladı. He ama GS serisi yerine o kadar ince şık bir cihaz öner dersen birşey yok aklımda :)

HondatugraL
02-02-2015, 21:07
Hocam yanlıs anlama ama başımıza geleni söyleyim, gs değilde ge60 serisini çok yakın bir arkadasım kullanıyor 2 seneden biraz fazla oldu.Maki basta çok performanslıydı sonradan inanılmaz yavaşladı. Windwos 8.1 kullanamıyor çocuk driverlar sürekli problemli. Üstündeki hdd patladı. Gerçi daha iyi oldu ssd ye geçti :D Şuan hiç memnun değil ağır işlem olmamasına ragmen fanlar kendi kendine hızlanıp yavaşlıyor internetten baktık kronikmiş sorun yaşayan çokmuş. Kasada plastik olduğu için dağılmaya başladı. He ama GS serisi yerine o kadar ince şık bir cihaz öner dersen birşey yok aklımda :)

Bilginiz için teşekkürler. Bende bikaç yerde denk geldim istediğim verimi alamadım gibisinden yorumları ancak gs de bu tarz sorun yaşayan görmedım öncelerı ge düşünüyordum bende gs yı gorunce ge den vazgeçtim iyikide vazgeçmişim demekki. GS nin kasası magnezyum alt kapağı plastikmiş teknopat dakı ıncemelerını ızledım vatan pc de yakından gordum kararımı verdım kendı pc mde bozuldu telden yapıyorum herşeyımı bukadar ortada kalmışken aksı gıbı kımsede gs nın ustun modellerını satmıyor hep ezık versıyonları kalmış yenısı nezaman gelıcek onuda bılmıyorum kafayı yicem resmen parası hazır kenarda sadece bulmam lazım :(

ceratoniaorg
02-02-2015, 22:41
Kardesim gs60 1 adet stokta var dist. Garantili temin edebilirim istersen. 4.000 e 9 taksite kadarda yapabiliriz.

HondatugraL
02-02-2015, 23:51
Kardesim gs60 1 adet stokta var dist. Garantili temin edebilirim istersen. 4.000 e 9 taksite kadarda yapabiliriz.

tam modeli nedir abi aradığım 3 modelden biri ise anlaşalım

ceratoniaorg
03-02-2015, 10:45
tam modeli nedir abi aradığım 3 modelden biri ise anlaşalım

Ürün kodları çok değişken olduğu için doğru ürünü saptamak pek mümkün değil Onur'un da dediği gibi. Benim stokta görünen ürün özellikleri aşağıdaki tabloda detaylı olarak yazıyor fix özel çanta hediyeli zaten. Bunun haricinde GE60 tan 3 farklı model, GP60 1, GE70 1, GT72 Dominator den 2 ve GX70 Destroyer AMD den 1 model var.

http://i.hizliresim.com/W4gb3q.jpg

HondatugraL
03-02-2015, 11:28
Zaman ayırdığın için çok teşekkürler abicim ama ben gpu yu gtx 860m ve yukarısı ıstıyorum 850 bana gelmez gördugum kadarı ıle ssd de yok bunda aradıgım modellerden bırı değil yanı teşekkurler yınede

ceratoniaorg
03-02-2015, 13:12
Rica ederim. ilk sayfada verdiğin 3 linkte ürün kodları istediğin ürün ama özellikleri istediğin özellikler olmayabilir emin olmadan güvenmeden alma. 1 harf 1 sayı ile ürün kodları stoklarda değişiyor.

Victor-monster gibi markalara da bakmanı tavsiye ederim. Servisleri ciddi anlamda güzel çalışan firmalar. Victor dan pc beğenirsen yine yardımcı olabilirim. Monster zaten sitesinden oluşturabilirsin.

Msi da ısrarcıysan 1. çeyreğin sonu gibi ürün gelecek diye biliyorum. Zaten baktığın bir çok firma ürünleri Arena'dan çekiyor ve Arena'da şuan sadece sana saydığım seriler var.

Gigabyte ın da benzer ürünleri var biraz araştırabilirsin. Bunların dışındaki markalarda zaten markadan dolayı fiyalar şişirme oluyor:)

Ek olarak ssd için bir öneri. Tahminimce dvd/cd kullanmayacaksın zaten anakartınla uyumlu bir ssdyi kendin çok daha uyguna ve daha iyi özelliklerle alabilirsin. Pc ile gelen ssdlerin genelde maliyet düşürme açısından en uygunu tercih edildiği için aktarım hızları düşük oluyor. Ssd de okuma/yazma hızına bağlı olarak milyon tane seçenek var. Dvd yi söküp buraya ssd ni yerleştirir çok stabil bir şekilde kullanabilirsin.