Orijinalini görmek için tıklayınız : bilgisayarıma HELP_DECRYPT adında virüs bulaştı temizleyemiyorum yardım edin lütfen
agresive
17-01-2015, 22:33
Arkadaşlar masa üstü bilgisayarıma HELP_DECRYPT diye bir virüs bulaştı silemiyorum hiç bir şekilde bilgisayardan pek anlamam format atmayı falan bilmem bilgisayarımdaki ne kadar fotoğraf müzik vs varsa görüntüleyemiyorum yardım ederseniz çok sevinirim bilgisayarı tamamen formatlamadan çözülebilir birşeydir umarım :( yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Sistem geri yüklemeyi deneyin.
Otto_Skorzeny
17-01-2015, 22:39
Cryptowall 3.0 diye bi program var o siliyo diye okudum ama hiç kullanmadım
agresive
17-01-2015, 22:42
sistem geri yükleme yaptım ama malesef hiç bir işe yaramadı :( programı indirip denemekte fayda var bilgisayarı komple formatlarsam çok üzülücem çünkü
HondatugraL
18-01-2015, 05:02
Combofix programini oneririm ama oyunlarin crack lerini bile silebiliyor virus diye biraz billurlu bi program virusu silecektir diye dusunuyorun
agresive
18-01-2015, 20:01
Oyun oynamadığım için sorun yok yeterki silsin virüsü akşam birde onu deneyeyim teşekkür ederim.
combofix aşırı yan etkileri olanbi program tecavüz etti bilgisayarıma resmen hiç bi dosyam programım açılmadı sildikten sonra düzeldi
Tarık V.
03-07-2015, 23:39
Cryptowall 3.0 virüsü ile karşı karşıyayız, hala bir çözümü yok mu acaba?
Geri yükleme noktalarını da silmiş geri yükleme de yapamıyorum. Bütün dosyaları özel bir sistemle şifreledi, Autocad dosyalarından .JPEG dosyalarına kadar hiçbir dosyayı açamıyorum.
onursumer
03-07-2015, 23:48
Para odemek gerek acmak icin akillica bi virus
daha önce bir yazım olmuştu bu virüs ile ilgli sistem geri yükleme yapmanıza izin verdiyse klasörede sağ tıklayıp önceki sürümlerden bi önceki tarihi seçin dosyalarınızı açabileceksiniz daha sonra encrypted dosyaları kalıcak onlarıda silersiniz.
Bende de dosyaların exe şeklinde replikasını çıkaran bi virüs var. Formatlıyorum gidiyor, bir süre sonra yine geliyor. Yakıcam hdd yi en sonunda =)
http://i60.tinypic.com/2edcaci.jpg
Şu şekilde. 128 kblık kısayollar oluşturmakta.
Tarık V.
04-07-2015, 10:33
daha önce bir yazım olmuştu bu virüs ile ilgli sistem geri yükleme yapmanıza izin verdiyse klasörede sağ tıklayıp önceki sürümlerden bi önceki tarihi seçin dosyalarınızı açabileceksiniz daha sonra encrypted dosyaları kalıcak onlarıda silersiniz.
Maalesef virüsün 3.0 versiyonunda manuel yedekleme ya da program kurduktan sonra otomatik oluşturulan geri yükleme noktalarını siliyor.
Bundan dolayı geri yükleme şansımız kalmıyor.
Maalesef virüsün 3.0 versiyonunda manuel yedekleme ya da program kurduktan sonra otomatik oluşturulan geri yükleme noktalarını siliyor.
Bundan dolayı geri yükleme şansımız kalmıyor.
hadi ya bileydim ulu orta açıklamaz p.m ile yardımcı olurdum herkese :D
Thejustice
05-07-2015, 09:16
virüsü temizlersiniz ama cryptolanan verileriniz varsa geri getiremezsiniz. cryptolocker tarzı bir yazılım ise hiçbirşey yapmadan ödeme yapmanız gerekir. ben bir sürü yöntem denedim ama günün sonunda paramızı ödedik :)