Orijinalini görmek için tıklayınız : Eray Yumsel'in Dolandiricilik Gecmisi
dj_batukaan
18-01-2015, 20:53
adamın konusu hit oldu
Eray Yümsel
18-01-2015, 20:55
valla yalan yok mekansiks e küfürmü etsem teşekkürmü etsem bilemedim :)
allah hepinizden razı olsun hakkını yediğim kimse varsa çekinmesin yazsın elimden geleni yaparım bugüne kadar kimsenin parası bende kalmadı elimdekinide her zaman paylaşmışımdır hatta yolda dilenci görsem eğer inanırsam onun gerçekten aç olduguna 5 liram varsa onu komple veririm ben bi şekilde bulurum derim küçüklüğümden beri bu böyledir ama 3 kurusluk adamlara meze olmam olamam benım genimde yok o yüzden comolokko akıllı olun adam olun lan :D
Valla bende bi kez app yaptırdım kolu kırıldı şansa :) genede aksatmadı ertesi gün yolladı
OMTechJr.
18-01-2015, 21:33
Eray Yümsel 100 liralık bir adam olduğundan kendisi yazıp çizmek ihtiyacı duymuyorum. Allahla arasında hesabı.
banada 2012 senesinden beri m3 le gezme sözü var.Sene oldu 2015 :( yakışmadı eray reise hahahhaha
Eray Yümsel
18-01-2015, 21:40
Eray Yümsel 100 liralık bir adam olduğundan kendisi yazıp çizmek ihtiyacı duymuyorum. Allahla arasında hesabı.
bende seni allah la basbasa bırakıyorum kardeşim :)
Selektöre nos bağlayan bir adama dolandırıcı denir mi yaaa :D :D
hakan_41
18-01-2015, 21:46
vallahi bana dolandırmadı :D :D
o değil de takmama mevzusu var ona içerleniyorum , faceden 5 kere yazmışsam 2 sine cevap alabilmişim demin baktım da :D :D canın sağolsun esnaf adamsın yoğun oluyosundur abicim :D
kim bu dingil yaa diye düşündüysen de geçen m43 parçası sormuştum hatırlarsın belki :) hatta cevabına geri dönüş yapmamışım o anki yoğunluktan kusura bakma sağolasın gene de :)
saygılar :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/s720x720/10494743_670397863015153_1752071391327354343_n.jpg ?oh=fae709ba3b0abdee04d89b18fbef4fd4&oe=5569BDDA&__gda__=1428767079_ebd8eb1525c523f3852857a527f4282 b
Eray Yümsel
18-01-2015, 21:48
vay foto kıyakmıs :D eline sağlık kardeşim :D
valla yalan yok mekansiks e küfürmü etsem teşekkürmü etsem bilemedim :)
allah hepinizden razı olsun hakkını yediğim kimse varsa çekinmesin yazsın elimden geleni yaparım bugüne kadar kimsenin parası bende kalmadı elimdekinide her zaman paylaşmışımdır hatta yolda dilenci görsem eğer inanırsam onun gerçekten aç olduguna 5 liram varsa onu komple veririm ben bi şekilde bulurum derim küçüklüğümden beri bu böyledir ama 3 kurusluk adamlara meze olmam olamam benım genimde yok o yüzden comolokko akıllı olun adam olun lan :D
Mustu olmasa zor bulurdun :D
Benim alacağım var senden evc :) çatıda mı hala :)
S.Özeren
18-01-2015, 21:56
Dolandırdığına değilde , dolandırıldığına daha çok inanıyorum ben
kaç tane app parası kaçmıştır sana eray başkan ?
Eray Yümsel
18-01-2015, 21:58
Benim alacağım var senden evc :) çatıda mı hala :)
abi kuran carpsın çatıda bir sürü parçada var yanında tenekeden kalma bitürlü bakamadım görüceksin ama bigün cıkartıcam onu sana :D utanıcan ssende
Tayfun.O
18-01-2015, 21:58
Eray abiyi yedirmeyiz yedirmicez :D
abi kuran carpsın çatıda bir sürü parçada var yanında tenekeden kalma bitürlü bakamadım görüceksin ama bigün cıkartıcam onu sana :D utanıcan ssende
Hadi inşallah :) Inanayim mı :)
OMTechJr.
18-01-2015, 22:02
Techturkey'de yapılmış yılın en hızlı geri vitesi geliyor şuan benden. Şeytan tüyü var bu adamda hep demişimdir. Kırdıysam özür dilerim müdür. Adalet mülkün temelidir...
Eray Yümsel
18-01-2015, 22:05
Techturkey'de yapılmış yılın en hızlı geri vitesi geliyor şuan benden. Şeytan tüyü var bu adamda hep demişimdir. Kırdıysam özür dilerim müdür. Adalet mülkün temelidir...
olm sen benim kardeşimsin iletişimsizlik en kötü şey konuşmadık hiç konuşsaydık böyle olmazdı zaten sende kusura bakma :D öpüyorum senı bekliyorum istanbula
29 dakika ile rekoru ele geçirdin :)
Hadi inşallah :) Inanayim mı :)
Abi inanmaaaaa :)
Patisever
18-01-2015, 22:08
Bu konu neden açıldı laa baslıgı görünce bizim yonetici war adı eray o sandım konudaki aidatlarda eksik yapıyor hep
HellRot06
18-01-2015, 22:14
Mpawa patladı gitti :D :D :D Fenomen oldun reis el salla :D :D :D
OMTechJr.
18-01-2015, 22:15
29 dakika ile rekoru ele geçirdin :)
Huyum kurusun :) Konuştuk kendisiyle dinledi ve hak verdi. Dolayısıyla toplum içinde yapılan ayıbı toplum içinde kapatmak gerekir. Büyüğüm olur kendisi. Forum üyeleri arasındaki sorunlar çözülsün de ben 2 ileri bi geri yaparım :)
ProdriveSTI
18-01-2015, 22:17
Adabın dibi Eray başkan. :D
Bulut Y.
18-01-2015, 22:18
Beni catilarda dolandirdi kedi kovalatti ahahahhaha
2011 li senelerde tanıdım çok muhabbetimiz olmadı, Maslakta tavlada yenip kolumun altına sokuşturup dolandırdı rezil olduk. Yine bir gün uzun yoldan dönerken ayvalıkta dururum uğrarım yanınıza dedi. Gece saatlerce elimizde tavlayla dolandık ama durmadı es geçti devam etti istanbula. Tavla konusunda dikkat edilmesi gerekli..
HellRot06
18-01-2015, 22:28
Adabın dibi Eray başkan. :D
Adam değilmiydi kanka o ? :D :D
ProdriveSTI
18-01-2015, 22:30
Adam değilmiydi kanka o ? :D :D
Yeni farkettim harf hatası yapmışım lan. :D
kelalper
18-01-2015, 22:39
kendi bacağına sıkmak diye buna diolar heralde. Bi 5 ten geri sayarak vites düşürüp kendilerini 306 ile imha eden gençler bi de buraya bu konuyu açan Mustafa fenomen oldular valla.
HellRot06
18-01-2015, 22:43
kendi bacağına sıkmak diye buna diolar heralde. Bi 5 ten geri sayarak vites düşürüp kendilerini 306 ile imha eden gençler bi de buraya bu konuyu açan Mustafa fenomen oldular valla.
Araba GTI'dı :D :D 6'dan geriye sayıyolar abi :D :D
Kadett_gsi
18-01-2015, 22:45
Esnaf Eray yaw :)
2 de basti
Gizli nos basti
Dragta sinani onden salip gecti ☺
Cok sardi ,vites kacirdi ,difransiyel kirdi (bol bol ) ama dola diricilik mi ,hic sanmam .
Konu sacma olmus ama zaten simdiye kadarki postlar bunu anlatmis .ben ne anlatayim , akhisar dragta kalan arabamiza tirda yerini vermesini mi ,muayaneden gecemeyen ki ,ben zaten gecmez demistim , yaris arabamizin kalan kusurlarinin masraflarini komisyonda dusmesini mi
Senle organizasyonlara katilmakta , yolculuk yapmakta kofteci yusufta yemekte zevkli .seni sosyal medyada takip etmek bile .
Adam biseyler olsun diye iddiasi olmayan dragta bile zincirle baglanmis difransiyel ile yarisiyorsa kimse bu adama *** atmasin.
Not . Onumuzdeki sene cirtli kar lastiklerini piyasaya suruyoz .ortagiz bak :)
En tuhafı da Eray abinin konu acmasindan sonra bu konunun acilmis olmasi..Eray abi biraz bahtsiz sadece ama kisiligi gerçekten baska.. çamur at izi kalsin olmamis
Eray Yümsel
18-01-2015, 22:50
Esnaf Eray yaw :)
2 de basti
Gizli nos basti
Dragta sinani onden salip gecti ☺
Cok sardi ,vites kacirdi ,difransiyel kirdi (bol bol ) ama dola diricilik mi ,hic sanmam .
Konu sacma olmus ama zaten simdiye kadarki postlar bunu anlatmis .ben ne anlatayim , akhisar dragta kalan arabamiza tirda yerini vermesini mi ,muayaneden gecemeyen ki ,ben zaten gecmez demistim , yaris arabamizin kalan kusurlarinin masraflarini komisyonda dusmesini mi
Senle organizasyonlara katilmakta , yolculuk yapmakta kofteci yusufta yemekte zevkli .seni sosyal medyada takip etmek bile .
Adam biseyler olsun diye iddiasi olmayan dragta bile zincirle baglanmis difransiyel ile yarisiyorsa kimse bu adama *** atmasin.
Not . Onumuzdeki sene cirtli kar lastiklerini piyasaya suruyoz .ortagiz bak :)
adamsın abicim :) cırtın patendi erdem de :D
belki kendi bile hatirlamaZda 2 sene kadar once biz gaziantepden bu adama bmw sorduk adam isini gucunu birakti gitti bakti bilgi verdi gaziantepden kalkip okadar yol bosuna gitmemek icin... Ki bizi gram tanimiyordu mecburda degildi. Eray seni tanimasamda instagramda bile eklisin cunku senin tarzini tavrini biz hep seviyoruz bana gore dogru bir adamsin ve su konunun acilmasiylada hakli oldugunu simdiden kanitladin.
Abi helal olsun valla , hemen hemen herkes aynı görüşte :)
Benimde bir ticaretim olmadı ama bende plaka bastırırken parasını yollamadan plakayı almışlığım var..Niyeti kötü olan insan zaten herseyden şüphe duyar göndermezdi.. :D
İlbey Dinçer
18-01-2015, 23:06
plaka alışverişi harici muhabbetim olmadı eray abiyle.. kare plaka istemiştim dikdörtgen gönderdi :D saolsun arkasından kare plakada geldi ve ucret talep etmeden bu bonus dedi okudugum kadarıyla bi çok kişiyede fazladan plaka göndermiş abi zarar ettirmişiz seni :)
sinansimbil
18-01-2015, 23:10
cok konu gordum bu tarzda ama bu kadar sacmasini gormedim cocuk gibi karsilik vericem diye actigi bu konu tersine dondu, adama *** aticam diye acilan konu adami dahada yuceltti adaletin tecelli ettigi an bu olsa gerek...
eray hakkinda oyledir boyledir diye yazmaya gerek yok sanirim zaten halk sandikta cevabini vermis
Sen plakacımıydın ustam yaa
konuyu açan arkadaş nerede ? neden konusuna sahıp çıkmıyor başlık atıp ınsan karalamak bu kadar kolaymı ? eray arkadası bırkez görmüşlüğüm var kendısını tanımam tekrdağ drıft organzasyonunda kankamın aracına yarış esnasında çarpmıştı ılk kez orada gördum merhabamız bıle yoktur ama bu başlığı atmak konuyu açan arkadaşada yakısmadı gıbı gelıyor bana ağır bır ıtham olmus aslı yoksa ıspatlanamayacaksa bu yafta hıç yapıştırılmamalıydı.
Eray abi tarafından bende dolandırıldım , tanışmamıza rağmen California'da otururken e30 um ve Adana'da yaşarken e36 318is im hakkında resmen danışmanlık aldım , arabalarım sürprizli yürüdü :)
Hiç bir çıkar gözetmeden yardımcı olan yapıdaki birinin dolandırıcı olabilceğini düşünmüyorum , yine bmw m olsa her türlü güveneceğim adamdır..
freelife
19-01-2015, 00:10
Bende hiçkimseyi tanımam etmem ama tarafsız baktığımda aranızda bir konuda anlaşmazlık olmasaydı erayı kötülemiyecektiniz değilmi? Buda kimin ne kadar dürüst olduğunu gösterir açıkcası ...zaten kişiler hakkında ilk sayfadaki yorumları okudum oda yetti , daha fazlasını okumadım açıkcası
10 TL borcunu ode eray :D
dolandiricilik konulari icinde 1 gunde 16 sayfa yazilan baska konu gormedim ben. dolandirmadik adam kalmamis.
Hic Hos Bir Durum Degil Erayin Yerinde Olsam Konuyu Kesinlikle Yargiya Tasirim.Ayip Ayip..
Bulut Y.
19-01-2015, 00:30
Bi insan butun forumumu kopartir ya sffhafshd :icon_tup:
Konu Eray Abinin viral reklamı gibi olmuş :D
meLaNchoLic
19-01-2015, 00:34
oylar EYP ye :D ERAY YUMSEL PARTİSİ :D sloganda hazir zaten kursuden.. siz oylari verin, hallederiz :D
Ahmet Bby
19-01-2015, 01:02
merakımı mazur görün ama e.yümselin açtığı konu kilitlenip bu konuya birşey yapılmaması biraz abes olmamış mı?
Eray Yümsel
19-01-2015, 01:03
açılır o konu problem yok :) özgün biraz sinirlendi ordakilere sabaha kalmaz :)
Başlığı dolandırıcı olan ama içeriği Eray'ı yücelten tek konu bu heralde :)
Parayla bu kadar reklam yapamazdın esnaf eray :)))
Eray yümsel adamdır.
Eray Yümsel
19-01-2015, 01:17
Başlığı dolandırıcı olan ama içeriği Eray'ı yücelten tek konu bu heralde :)
Parayla bu kadar reklam yapamazdın esnaf eray :)))
Eray yümsel adamdır.
eyvallah kankam o taş kafalıların burnu biraz sürtecek iyide olacak bana o dükkana her gittiğimde dolandırıcı muamelesi yapan onlar ama şimdi sıra onlarda :) horoz döndü sıra tavukta :)
Erayla benimde ticaretlerim oldu carbonair boxlar bissuru plaka...gerçi herkes yazmış ama uyku tutmadı bende yaziyim Esg plaka yaptirpmistim s si küçük olmuştu ben pek kafaya takmiordum arabayi gordu olmamış lan bu dedi 2 gun sonra bedelsiz plaka yaptirip aradı gel al dedi adam başkası olsa yok s ler öyle basilio derdi ki ben adama bir şey söylemedim kendi begenmedi.29 sene erenköy caddede oturup beykoza taşındım kardeşim beykozda herhangi bir skntin olursa haberim olsun dedi demesi zaten yetti polisi olsun ustasi olsun yeni tasindigimiz memlekette her yerde bir lafı ile kapımız oldu.Öyle adam boklamak kolay deil.
Bu kadar sayfa yazıdan sonra sizin yerinizde olsam 2 elimi kafamın arasına koyar düşünürdüm.
plaka ve xbox ticaretimiz olmustu hıc bı sıkıntı falan yasamadım ,hatta xbox ı satarken abı ıhtıyacımdan satıyorum 1-2ay sora senden gerı alıcam demıstım 350 ye satmıstım gerı alırkende 300 e vermıstı bana ayrıyetten xbox ın pıyasası yukselmıstı aldıgımda :)
eray abi maç için teşekkürler bu konuda böyle uzar gider.
:D
CasabLanca
19-01-2015, 01:37
tonton emmi yaşlanmış baksana her sayfada en az iki kişiye kare plaka isteyene dikdörtgen yollamış :D
Şu konuya bakıp adamın plaka yaptırası, Adapazarı'na çağırıp ıslama köfte ısmarlayası geliyor :D
O değilde bu şikayet konusu adamın ekmeğine yağ sürdü resmen 😄 plaka siparişleri artacak, şahsen ay sonuna ben bi çift sipariş edebilirim ya da aklanmasının şerefine hediye kabul edebilirim 😛
rekord2000
19-01-2015, 03:08
Drıft konusunu söyle bi inceledim, ardından fark ettim ki "aha bi dolandırıcı daha cıktı" dediğim adam Drıft konusunu açmış! Kimseyi tanımam, ticaret de yapmadım. Konuları da baştan sona okumadım. Fakat ilk iki sayfalar son sayfalar yetti az bişey fikir sahibi olmama! Bu tarz konulara da normalde hayatta yazmam, doğru dürüst girip bakmam bile, belki ilk post'u okur geçerim! Fakat beyler şimdi soruyorum size! Ekmeğe bulasmak adamlık mi? Bu sitede senelerdir bulunan, belli kesimlerden belli saygınlık kazanan adamlarsınız, yada değilsiniz pekte umrumda değil. Ama benim gibi safi başlığı okuyan bu konulara girmeyen bir sürü adam var! Ve başlıkta adı geçen Eray'ı dolandırıcı olarak biliyorlar artık! Belki öyle belki değil tanımam etmem. Fakat ekmeğe pislik atmak olmaz! Bunun kayış kaçtımı sente tutmaz! Yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum. Bu foruma yakışmayan bir başlık bu!
Ben bu adama araba sattım ve dolandırdım.
Arabayı 3 lastikle verdim 4. jant lastik bizim bahçede duruyor hala :D
Emre Ekrem
19-01-2015, 07:53
Ne kadar talihsiz bir durum, keşke böyle basit bir konu açmasaydınız çok komik oldu...
Day Walker
19-01-2015, 07:57
Halkın adamı esnaf Eray :)
ERDINC-VTI07
19-01-2015, 07:58
erayla yaklaşık 4 yıldan fazla ticaretımız ve muhabbetımız var.. bu konunun tamamen baltalamak amaçlı açıldığı aşıkar. yaptığı işin ve sattığı malın sonuna kadar arkasında durduğu ve sorun yaşamamış olmamız dolandırıcı olduğunu değil.. TAM BİR ESNAF OLDUĞUNU göstergesıdır.. Erayım yolun açık olsun yıne gündemdesın kanka bu senın populerlığini bir kat daha arttırdı.. :) :) :)
KA®ANLIK
19-01-2015, 08:06
Abi forumun %99 unun hemfikir olduğu bir konuda,
karşı tarafın ortaya birşey atıp çekildiği bir ortamda
bu konu başlığının böyle durması ne kadar doğru ?
hakikaten, tamam kafalarda soru işareti olur, ortada bir ticaret vardır ve daha önceki konularda olduğu gibi bu başlığın elle tutulur bir yanı olur vs. başlık böyle kalır da,
şu 17 sayfadır okunan yorumlara göre bu başlığın bu şekilde durmaması lazım bence.
adamın ailesi var, ticareti var,
bir çözüm bulunmalı bu başlık konusuna yönetimce.
Kalktım işe gittim eve geldim yattım tekrar işe gittim geldim hala adama yorumlar yağıyor bu nasıl bir geçmiştir böyle Maşallah.
LnchCntrl
19-01-2015, 08:41
Kalktım işe gittim eve geldim yattım tekrar işe gittim geldim hala adama yorumlar yağıyor bu nasıl bir geçmiştir böyle Maşallah.
Adam seni dolandırmış başkan
free-hifi
19-01-2015, 08:49
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/p417x417/10423909_10152821274721151_8706781080734427262_n.j pg?oh=da2fa450c54de37d3494467fece892f5&oe=55623BA8
Eray ın Aykut ile bir zamanlar bir problemi vardı o zaman yaptığını yakıştıramamıştım ama artık buzlar çözülmüş ben adamın başka bir sıkıntısını felan da duymadım he plaka konusunda geçirdi diyenlerde çıkabilir
1 adam size zorla satmadı
2 internet elinizin altında gidin araştırın
3 güveniyorsanız gidin 50 lira ***** siteden var alın takın...
1.8 turbo
19-01-2015, 08:56
ıkı tarafıda tanımam. eray arkadaslarımın arkadası. m3 egsoz almıstım kendısınden pıyasanın altında bır rakama. herhangıbır sorun yasamadım
bugra_0101
19-01-2015, 09:03
sabah sabah konuyu görünce sesli güldüm Eray ve dolandırıcı komik olmuş :)
Defalarca alışverişimiz oldu her hangi bir sıkıntı yaşamadım
Bence Eray'ın defalarca dolandırıldım diye konu açması lazım :D :D :D
Bu konuyu açan amcayı tanımıyorum ama ayıp etmişin ekmeğe *** atılmaz , ekmekle oynayan ekmekten olur yazık olmuş ...
Not: Başkan Golf al bir tane kopruyu tersten geçelim en güzeli (:
yavuz364
19-01-2015, 09:09
sabah sabah konuyu görünce sesli güldüm Eray ve dolandırıcı komik olmuş :)
Defalarca alışverişimiz oldu her hangi bir sıkıntı yaşamadım
Bence Eray'ın defalarca dolandırıldım diye konu açması lazım :D :D :D
Bu konuyu açan amcayı tanımıyorum ama ayıp etmişin ekmeğe *** atılmaz , ekmekle oynayan ekmekten olur yazık olmuş ...
Not: Başkan Golf al bir tane kopruyu tersten geçelim en güzeli (:
Buğra tam aklımdakileri yazmışsın he :D Golf konusunda da katılıyorum. Hatta temiz golf bulursanız araba benden :D hehehe
Almanci Tane-R
19-01-2015, 09:15
Bizi eskiler tanır yeni ornek alır :) ERAY adam gibi adamdır. Bu konuya ise sadece gülüyorum Allah açandan razı olsun :)
gürkan18
19-01-2015, 09:16
ıkı tarafıda tanımam. eray arkadaslarımın arkadası. m3 egsoz almıstım kendısınden pıyasanın altında bır rakama. herhangıbır sorun yasamadım
Hee laaa şimdilerde o paraya zor :) eray dayı varsa 2 tane daha paketlermisin adresi biliyosun :)
O değilde ben Eray abiyi pek güvenilmez sanırdım alışverişim olmadı ama eskiden mi neydense artık aklımda ole kalmıs ya arkasından konusulanlardan duydugum yada forum ortamında bi yerden konusunu okumustum.
birde her işte parmagının olması sanki her içi yarım yapcakmıs hissi uynadırıyordu ama konuyu okudum ki tamamen yanlış düşünmüşüm tam tersiymiş.
hayırlı işler olsun camianın esnafı :D
Yahu ben bu adam için hallederiz.com u alıp iş yapacaktım sonra rafa kalktı benim proje iş yoğunluğumdan. Adam ingiliz anahtarı & victorinox çakı gibi her işi halleder
Bence konu guzel olmus. Arkadan konusanlar acik acik konussun arkadan konusmaya gerek yok. Gorunen koy kilavuz istemez ortada bir sorunda gorunmuyor bence bosver eray abi bilen biliyor. Bu konuda iyi olmus ama milletin aklindaki soru isaretleri gitmis olur. :)
Polemik yaratma derdinde değilim. Konu zaten ekmekle oynanmaya çalışılıp ekmeğe yağ bal sürülmesiyle sonuçlanmış. Plaka yaptıracağım zaman arıcam hatta. Ancak app plaka uyguna alma konusu silindi mi ?
free-hifi
19-01-2015, 09:56
Polemik yaratma derdinde değilim. Konu zaten ekmekle oynanmaya çalışılıp ekmeğe yağ bal sürülmesiyle sonuçlanmış. Plaka yaptıracağım zaman arıcam hatta. Ancak app plaka uyguna alma konusu silindi mi ?
O konu silinmiş
O konu silinmiş, ben tartışmalara karışmıyorum herhangi bir yorum da yazmadım zaten ama o konu dursaydı iyiydi. En azından bilmeyenler için işe yarardı.
O konu silinmiş, ben tartışmalara karışmıyorum herhangi bir yorum da yazmadım zaten ama o konu dursaydı iyiydi. En azından bilmeyenler için işe yarardı.
Kardeşim o konu sakıncalı idi.
Bizim halkımıza gelmez o konu .100 tl lik şeyi 50 tl ye almak olmaz.
Hayırlı İşler Herkese.
ersandeniz
19-01-2015, 10:08
Bu konu üzerine o konunun açılması şık değildi, silinmesi de hiç şık değil
VW-Freaks
19-01-2015, 10:33
bunlar hep paralel yapının işleri :D:D
Ahmet Bby
19-01-2015, 10:36
Gene curcunayı kaçırdık konu ne üzerineydi ne ara kapandı :D Erken uyuduk diye gece cok sey kacrdık heralde :D
bence eray mustafayla anlaştı işleri açılsın diye viral reklam yaptılar bunun başka açıklaması yok :D
Ben iki tarafı da tanımam etmem. Şöyle bir şey var ki Eray abi için bu konu iyi bile olmuş ben yazılanları okuduktan sonra bir şey lazım olsa herhalde direk Eray abiye giderim :D Bence de anlaşmalı reklam yapılmış :P :)
by_hayali
19-01-2015, 11:17
ölücülük desen tamam da :D dolandırma işini beceremez.
Adam halk adamı dolandırıcı adam ortalıkta olmaz vur kaç yapar. Eray'ı arayıpta ulaşamayan adam görmedim ben 7\24 esnaf adam çözülemeyek iş adamıdır çoğu kişide hakkı vardır ;) elinden gelen yardımı esirgemez kaç senedir tanırım şu işimide söyledim çözmedi diyemem :)
Kargosu yavaş hatta hiç ilerlemiyor diyebilirim işi sağlam :) adanadan sevgiler eray usta
tonton emmi yaşlanmış baksana her sayfada en az iki kişiye kare plaka isteyene dikdörtgen yollamış :D
3 sene evvel banada benzer durum oldu.
dikdörtgen istedik kare geldi .ama ikiletmedi dikdörtgenide yolladı .:icon_tup:
tuner faruk
19-01-2015, 12:30
Tek plaka siparisi verip katakulle yapip Eray abiyi dolandirasim geldi :D Adamin hasidir Eray basgan :)
yıldızı p.zvnklerin elinden alanda bu adam beyler işte
ahauhuahuhauah :D
Eray abi bi kilit dif bulsanda şahine taksam :D dolandır bizi :D
Sellektore nos baglamak disinda bir dolandiriciligini duymadim/gormedim :D :D hahahahahahahah
Selektöre nos bağlamak lı :D
Ooo ağır tokatçı spec :D haahhaha :D
Lan bizde erayi uyanik bilirdik bebe tam saftirik çikti asushaahsusus adam her işten zarar etmiş :D
Eray Yümsel
19-01-2015, 13:12
Alıcakları toplama zamanı geldi
Alıcakları toplama zamanı geldi ��������
Senin hakkinda cok sey yazarimda neyse :P
Cevabimi cs de vericem seviyorum seni,niyetini taniyan bilir sikinti yok simdi onlar dusunsun patladilar :)
Birkaç gündür bütün alacakları fazlasıyla topladın abi zaten, iyilik yaptığın herkes burada ve arkanda gördüğüm kadarı ile ;)
Hakan Girginer
19-01-2015, 14:12
Madem bu adamın bu kadar seveni var, para toplayıp sevabına bi geometri kitabı alalım.
Kare ile dikdörtgen arasındaki farkı öğrenir, işini geliştirir.
http://www.sinifogretmeniyiz.biz/dosyalar/etkinlikler/temel-sekil.jpg
Ne pis herifmişsin be Eray, bütün forum senin hakkında konuşuyor :D
ahmetuygur
19-01-2015, 14:48
Sellektore nos baglamak disinda bir dolandiriciligini duymadim/gormedim :D :D hahahahahahahah
I love kaos :P
Bende App almıştım bu bahsi geçen arkadaştan kendi hatam yüzünden plakanın rakamları yanlış basıldı (cep teli azizliği) durumu anlatınca sembolik bi paraya yenisini basıp yollamıştı salosun
Beykoz'luyum, çocukluğumdan beri Eray'ı tanırım mahalleden. hem ben hem çevrem çok alışveriş yaptık bu esnaftan, bi şikayet duymadık zaten duysak sahilde kıstırırdık :)
gereksiz bir konu olmuş kısaca, bu sefer güldürmedi mechanix
benim 10 tl bunun uzerine benim plakalarimi bedava yaparsin artik ehahahhh :D
by_hayali
19-01-2015, 15:19
he bu arada şu plakayı yolla artık kanka yaa 3 gün oldu :D çok geçiktin
flaş flaş flaş !!!
banada verdiği sözde durmadı eray yümsel.
3 sene önce 2 tane app istedim adam 4 tane gönderdi :D
golgeoyunu03
19-01-2015, 16:04
2 tane app bastırdım 1-2 gün içerisinde hemen gönderdi..
Sonra dedim abi men yersem yardımcı olurmusun dedim? parasını şimdi gönder sonra 50 lira zam gelir dedi.. Başka bir dolandırıcılığını görmedim..
emirzukak
19-01-2015, 18:29
bu kadar posttan sonra alışveriş yapıcak olsam gözüm kapalı yaparım parayı bırak adam gönül adamı çıktı.
By CrAzY
19-01-2015, 19:11
Eray abim candir skntisi olan kendinde hata arasin.Her konuda gece.sabah farketmeksizin yardimci.oldu.
hakotech
19-01-2015, 19:36
Eray iyidir yaa,gereksiz saçma bi konu olmuş gibi,kendisini sever ayrıca yalamak isterim :D
meLaNchoLic
19-01-2015, 19:59
beni hala dolandiriyo plaka yaptircaz tel no istiyorum hala vermedi pesinde dolandirip duruyo :D
Yalnis kisi tercih edilmis 7 seneye yakin tanirim eray bi o kadarda yemisligimiz icmisligimiz vardir. Mal da aldim yeri geldi emanet arabasini bile aldim ahh o 406 :)
Ucun besin hesabini yapsaydi simdi kapida iki tane daha m3 olurdu. ;)
beni hala dolandiriyo plaka yaptircaz tel no istiyorum hala vermedi pesinde dolandirip duruyo :D
adamın plaka konusunda var telefonu olm niye bu kadar zahmet ettin :D
meLaNchoLic
19-01-2015, 22:43
adamın plaka konusunda var telefonu olm niye bu kadar zahmet ettin :D
olm bende çalışmıyo forumun arama motoru aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum :D
Eray Yümsel
19-01-2015, 23:35
ben daha yorum yapmıyorum :) hesap günü gelcek
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10394137_10153044204061151_1236376881862873349_n.j pg?oh=ce76ad5edf16b0780a3af4550cf76559&oe=556F6AC5
Mechanix -Eray yümsel maçı devam ediyor,
Mechanix dolandırıcı dedi Eray hayırsever çıktı 0-1
Eray drift konusunda beklenen patlama olmadı. 1-1
Mechanix in kötü Erayın iyi reklamı oldu 1-2
Bu maç böyle biter heralde sabaha kadar oynasalar başka gol olmaz.
Kendisini tanımam etmem . 4-5 defa plaka aldım , hepside sorunsuz geldi . Parayı ödemeden kargo yaptığını bilirim . Gözümde düzgün Esnaf ...
Bartu_evo
20-01-2015, 21:49
heralde bugüne kadar 10 tane app plaka aldım hiç birinde sıkıntı yaşamadım . gayet güzel zamanında geldi :icon_tup::icon_tup:
Diger konuyu sonuna kadar okudum orasi keyiflide,bu konuyu 4.sayfaya kadar anca okudum.
Şimdi siz o konuya karşılık bu konuyu açarak kendinizi haklı falanmi çıkartmaya çalışıyorsunuz?
Eray'ı uzun yıllardır tanırım bugüne kadar en fazla 2 dilim pizzamin 1 dilimini gasp etmisligi var.Başka bir sahtekarligini görmedim.
Eray abi ile yıllar öncesinde muhabbetimiz olsa da şu an kendisiyle ne görüşürüz ne de konuşuruz. Ama yiğidi öldürüp hakkının yenmesine göz yummak bize yakışmaz. Çevremdeki herkes, eşim dostum arkadaşım kim varsa Eray Yümsel'den plaka almakta ve asla hiç bir sorun yaşamadılar yaşamazlar. Ben almasam da konuşmasam da, men kaldırma işleri olsun, plaka işleri olsun her zaman kendisine yönlendirmişimdir kendisinin haberi olmasa da. Her zaman da kendisine kefil olurum çevremdekilere karşı.
Paraya tamah etmeyen bir adam neden dolandırıcı olur bunu da bi düşünmek gerekir. Zaten onun açtığı konunun ardından buraya gelip "Eray tü kaka" demek bence yakışmamış. Sokakta yanlaması onun kendi tercihidir, olumsuz bir durumda da sonuçlarına katlanmayı göze alabiliyor ki bunları yapabiliyor. Yukarda yazdıklarımla alakası olmamakla birlikte kendisini çok severim, Allah her daim işini gücünü rast getirsin :).
Eray Yümsel
21-01-2015, 00:41
Yine söylüyorum Herkezden Allah razı olsun :) benım bile hatırlamadıgım vay anasını bunu benmı yapmısım dediğim şeyler var meğersem iylik yap denıze at atasözünü bana söylemişler haberım yokmus :D şaka bir yana illaki eksiğimiz olan tartıştığımız ticari konuda sıkıntı yaşadıgım insanlarda oldu ancak eğer haksızsam sonuna kadarda borcumun kurusuna kadarda ödemişimdir kimsenın parası bende kalmamıstır bu zamana kadar ama 5 günde ama 5 ayda bir şekilde helalleşirim... diğer türlü bu konuyu açan arkadaşa zaten en güzel cevabı sizler verdiniz drift academy ile olan işim bittikten sonra şahsi olarak bu konunun hesabını tek tek sorucağımdan emin olabilirsiniz. şimdilik eray yümsel susar ama zamanı gelince konusucam :) hepinizi seviyore
burakgunay
21-01-2015, 08:37
Yine söylüyorum Herkezden Allah razı olsun :) benım bile hatırlamadıgım vay anasını bunu benmı yapmısım dediğim şeyler var meğersem iylik yap denıze at atasözünü bana söylemişler haberım yokmus :D şaka bir yana illaki eksiğimiz olan tartıştığımız ticari konuda sıkıntı yaşadıgım insanlarda oldu ancak eğer haksızsam sonuna kadarda borcumun kurusuna kadarda ödemişimdir kimsenın parası bende kalmamıstır bu zamana kadar ama 5 günde ama 5 ayda bir şekilde helalleşirim... diğer türlü bu konuyu açan arkadaşa zaten en güzel cevabı sizler verdiniz drift academy ile olan işim bittikten sonra şahsi olarak bu konunun hesabını tek tek sorucağımdan emin olabilirsiniz. şimdilik eray yümsel susar ama zamanı gelince konusucam :) hepinizi seviyore
Eray abi bence tek eksik "5 günde ya da 5 ayda" helalleşmek. Ben bunun dışında hiç bir sıkıntı görmedim şuraya senle ilgili yazılanlardan. Yaşım küçük, seni de asla tanımam. Bu konudan sonra her türlü de güvenir alışveriş ederim. Sözünün eri olduğun, kaypak bi adam olmadığın çok belli zaten bu kadar kişi yazmış. Ama senin yazdıklarından sadece bunu çıkardım abi, bunun biraz daha üstüne düşersen bence çok daha iyi olur. Nacizane fikrim bu abi, yaşımız küçük belki boyle bi konuya yazmamam bile lazım ama yazıverdim, kusuruma bakma. Yani herkesle anında helalleşirsen hem milletin ağzı laf yapmaz, hem de ölümlü dünya abi belki 5 aya kalmayız hiç birimiz.
Adam keyfi olarak 5 ay oyalayacak hali yok ya ? Durumu olmaz o sıra başka sıkıntıları olur. İnsan evladı sonuçta, makine değil ya.
Eray Yümsel
21-01-2015, 11:50
Benimde söylemek istediğim oydu fatih te arkdasta yanlıs anlamıs olabilir sıkıntı yok :)
burakgunay
21-01-2015, 12:18
Adam keyfi olarak 5 ay oyalayacak hali yok ya ? Durumu olmaz o sıra başka sıkıntıları olur. İnsan evladı sonuçta, makine değil ya.
Aksi bişey demedik zaten, keyfi olarak oyalıyor da demedik. Yazdığım gayet açıktı. Bu kadar düzgün adamken milletin agzına laf yapacak hiç bişey bırakma ortada Eray abi dedim. Bi art niyet vs. yok.
GokhanK.
21-01-2015, 12:35
Bende plaka bastırmıştım.Parayı alamadan plakaları göndermişti. Şaşırmıştım.Sonra da benim babaanne vefat edince parayı göndermeyi unutmuştum.
3 gün bekleyip 4.gün aramıştı o kart sesiyle bizim para ne oldu diye :D
Çok gereksiz bi konu olmuş. 2 tarafada tarafsız bakmak istiyorum da Eray her 2 konuda da yerden göğe haklı gözüküyor.. Allah yardımcın olsun Eray kardeşim..
eke 'yi Ankaraya getirdiği seferlerin birinde tanıştık daha sonra da bir çok kez denk geldik ne bi rsaygısızlık ne yanlış hareketini görmedim.
Ticaret yaptıkları ile de görüşürüz zaman zaman bi yanlışını duymadım.
3-4 yıldır görüşmüyoruz. Şimdi arasam her işime yardımcı olur. Adım gibi eminim.
Yanlış hareket yapanlarada nasıl davrandığını da gözümle gördüm
Ama Mustuyu daha çok seviyom bak Eray.
Daha sempatik bebyface adam :o
Bide o görüntüde o diksiyon hiç oturmuyor biraz daha kaba konuşmalısın
Maxiboost
21-01-2015, 17:05
Bende plaka bastırmıştım.Parayı alamadan plakaları göndermişti. Şaşırmıştım.Sonra da benim babaanne vefat edince parayı göndermeyi unutmuştum.
3 gün bekleyip 4.gün aramıştı o kart sesiyle bizim para ne oldu diye :D
Ulan bi ton insana sak diye gondermis plakalari. Biz motor plakasi istedik once para dedi monakoo hahah
İki tarafı da tanımam. Eray ile 2-3 defa telefonla konuştuk, yüz yüze tanışmadık.
Zamanında ben de forumlarda tartıştım, bugünkü aklım olsa forumda yazmaz, karşı tarafla konuşarak işi tatlıya bağlardım.
Müslüman Müslümanın ayıbını örtmeli. Aranızda çözün, aranızda el sıkın, helallik alın, hayat kısa.
Eray Yümsel
21-01-2015, 18:31
Ulan bi ton insana sak diye gondermis plakalari. Biz motor plakasi istedik once para dedi monakoo hahah
Kanka seni denedm ben seni ahauhu
Mehmet Gazihan
21-01-2015, 19:59
Müslüman Müslümanın ayıbını örtmeli. Aranızda çözün, aranızda el sıkın, helallik alın, hayat kısa.
Ah be abi, yazıcam yazıcam tutuyorum kendimi gidip yüzlerine söylerim diye, tercüman oldun kalbime..
Eray Yümsel
21-01-2015, 21:15
İki tarafı da tanımam. Eray ile 2-3 defa telefonla konuştuk, yüz yüze tanışmadık.
Zamanında ben de forumlarda tartıştım, bugünkü aklım olsa forumda yazmaz, karşı tarafla konuşarak işi tatlıya bağlardım.
Ortada helallik alması gereken benmiyim abi :)
Hakan Burak
21-01-2015, 23:58
Gerçekten gereksiz bir konu. Yüz yüze tanışıklığım yok.
Ama bu foruma üye olduğumdan beri bir kez yanlış bir durum olduğunu görmedim ticareti açısından.
Sevilen, sayılan insanlardan biri. Bariz karalama kampanyası gibi olmuş.
Hele ki o Kurtarıcıdaki z3 ile çekildiğin fotoya hastayım abi. (Yanlış hatırlamıyorsam.) :D
Bu konu tamamen Eray abini işine yaramış kendisi şimdi beni hatırlamaz ama benimde ufak bi işimi görmüştü oto sanayide mustafa abide araba yıkatıyorum o arada eser dışarı çıktı selam verdim bi sigara yaktık arabayla alakalı bi sorun vardı şimdi tam hatırlamıyorum o ara eserle konuşurken eray abi aradan lafa girip vermiş olduğu fikirlerle resmen aklımda ki soru işaretlerini gidermişti kendisine burdan gene teşekkür ediyorum.
Aracım Siyah puntoydu mini jantlı belki hatırlamana yardımcı olur abi :)
free-hifi
23-01-2015, 16:49
O değilde şimdi bu grup harun taştan ve ünal turan a yapılan mevzuyu Eray a yapmasınlar düşünümüyor değilim bence bir an önce videolarını kaldır :D
Yanlis anlasilmazsa birsey sormak istiyorum "sde30" nickli kullanici surekli eray yumsel icin ortada olmayan bi 6000 tlden bahsediyor. İki seferdir dikkatimi cekti, postlari siliniyor. Bu forum yonetiminin eray yumsel i koruma politikasi midir yoksa sde30 hakikaten iftirada bulundugu icin konu gereksiz uzamasin diye mi silinmistir ?
Kimseyi tanimam hayatimda drifte falanda gitmedim, eray yumsel den plaka falan da almadim. Cidden merak ettigim icin soruyorum. Zaten konuyla birebir alakali ilk postum bu.
Eray Yümsel
24-01-2015, 10:37
oltaya gelmesi gereken sen değildin kardeşim.
:) borcunu 12.000e mi arttırsam acaba
Eray Yümsel
24-01-2015, 10:48
Belki ozaman takılırlar :D
Neyse uzatmayalım daha konu sahibinin yazıcagı yok :)
Anlasilmistir :)
O değilde şimdi bu grup harun taştan ve ünal turan a yapılan mevzuyu Eray a yapmasınlar düşünümüyor değilim bence bir an önce videolarını kaldır :D
Geçenlerde kanalın birisinde Eray'ın facebook ta paylaştığı subaru ile yandığın videoyu gördüm :)
yani konuyu açan arkadaş bence utandığından yazamıyor. 2. korna da basar sadece kısmı da kahkaha attırdı :D
H22Power
24-01-2015, 17:05
http://www.streetfire.net/video/passat-18t-peugeot-406-v6_700382.htm
Ben belgeli konuşuyorum eray bey beni dolandirdirmistir
Geçiçek gibi yaptı ama geçmedi bana seni geçer im demişti :)
Yollar önce yasanan bu olay beni simdi isyan ettirdi
Ben eski tech ortamini istiyorum buradan yetkililere sesleniyorum
Tayfun abi cem abi Sulhi abi muştu abi minikler sword sultan oğlu
Ve daha niceleri
Nerelerdesiniz niye eski ortam yok ben çok üzülüyorum :(
meLaNchoLic
24-01-2015, 19:56
Mr.K nın eşsiz yorumları muhteşem laflarını özledik ya :D
Sen tunayla karistiriyosundur : )
O the-K
Agzimi ari soksun niye dediysem korfezde sen the-k yap diye :hehe:
Kutluhan
25-01-2015, 13:00
Eray abiyle 3-4 senedir plaka alışverişimiz olur yüz yüze 1 kere görüştük oda en fazla 2dk. kendime ve çevremdeki arkadaşlara hiç yanlışını görmedim bir kaç kez yanlış baskı oldu ertesi gün yenisi geldi. varol eray abi :)
Emre Ekrem
26-01-2015, 07:50
Toyota yolda kalır mıymış?
Anıl DALGA
28-01-2015, 21:58
Harbiden komik bi konu olmuş Sayısız ticaretim oldu birçok ticaretede tanık oldum hiçbir problem yaşanmadı böyle bir suçlamayı size yakıştıramadım...
Eray helallık ıstıyorsan 203 akışmetremi yolla çok büyük anısı var :)
konu başlığına inanamadım, şuan ilk okuldaki cocuklar bile böyle davranmıyor.
erayın birini dolandırcağına inanmıyorum hallederiz ltd dıyordu yıllar önce. maddı sıkıntı herzaman yasanılır ama dolandırıcılık başka bişeydir.
Herkes ayni seyi soyluyorsa baslik neden ayni?
konunun iceriginde ne yazarsa yazsin, sirf bu baslik yuzunden kisi dolandirici olarak fisleniyor ve bu ismi her aradiginozda dolandirici ibaresi cikmakta
Eray Yümsel
30-01-2015, 18:38
Fazla durmaz baslık merak etmeyin savcılıktan haber bekliyorum g...ünden kan almak için :) hem burdan hem öbür taraftan
m. ali öz
03-02-2015, 12:38
Eray abiyle sayısını hatırlamadığım kadar plaka alışverişim oldu. Ticari anlamda hiçbir sorun yaşamadığım gibi, akşamın bi saati herhangi bir sorun hakkında yardımcı olabilecek kişilikte bir insan kendisi.
Ataşehir starbucks ta bir tartışma üstüne koluna kaskı geçirip sıkıntı varmı diye yanıma gelmesi yeter Eray abinin :)
Ayrıca bir sürü APP isteyene tavsiye ettim kendim de yaptırdım bi çok kere hiç bir sıkıntı yaşamadım.
ertantamer
01-06-2015, 11:43
Biraz hort olcak bende app bastırmak istiyordum forumda bu konu denk gelmişti bende eray abiye app yaptırdım 1 hafta içinde halletti benden yaşca büyük olmasına rağmen arkadaş gibi davramdı her soruma cevap verdi biraz geç oldu ama sıkıntısız oldu. Bu konu eray abinin lehine olduğunu düşünüyorum.
Güncellemeyin şu konuyu bence.
bozuk olan ecu konusuna sunu söylüyorum ecu hala bende yarın yollarım üstüne oturursun :D
:D :D :D :D Bu Cümle Hoşuma Gitti :) +1
Adamın konusunu niye güncelliyorsunuz arkadaş anlamadım ki.
Eray Yümsel
01-06-2015, 14:12
Gene günaha girdim
Eray yine hit oldu uashsauahuash :D
Nos'cu, hazırla jetini :D
Eray Yümsel
01-06-2015, 14:24
Jet hazır en hızlınız gelsin :D
AliDogukan
01-06-2015, 14:27
Abi tüm forum plakayı sana yaptırmış vardır bir bildiği.
Hala plaka yapıyor musun ? :)
Eray Yümsel
01-06-2015, 14:31
05387908667 hallederiz ltd şti olarak birtek ölüyü diriltemiyoruz
Kahraman castle
01-06-2015, 16:22
05387908667 hallederiz ltd şti olarak birtek ölüyü diriltemiyoruz ��
bundan birkaç sene evvel bende eray'dan app plaka ticareti yaptım valla hiç sıkıntı yaşamadım.
NOT: bir çift daha sipariş vermek istiyorum eray bey rica etsem yardımcı olurmusun. 07 SK 272
adres : dutlubahçe mah.fatih cad.göncü ap.no:68 muratpaşa/antalya
tşk.
Rusyadayim gel ucurayim seni :D
eticet06
02-06-2015, 20:20
eray ı tanumıyorum ama bu kualisyonun işi :) sorun yok konu güncelleniyor :) Eray şeçimlerde herkese app vaad etmiş :)
herkez hazı patron kıme sıkıcagız :D hehahahha a :D
free-hifi
10-12-2015, 16:04
adam burayı örnek göstermiş 7 kayıtlı 13 misafirin burada ne işi var :D
arsenikli
10-12-2015, 16:22
Arabam olsa bende plaka isterdim,
Apocaltique
12-12-2015, 18:07
Eray abiyle yüz yüze sohbetimde olmustu özgün abinin orda, sonra bir kaç akıl danıştım kendisine, hep yardımcı olmuştur, kibristan bana b16a2 getircem dedi getirmedi, d16 beyin sordum iki sonra var kardeşim dedi, abi d16y4 dedim, tavşan mı geciyosun benle Si beyni bendeki dedi, o araba çöp dedi, bende sattim i esi, vtec aldim.
İşin özü Eray abi adam gibi adamdır :))
Adamın konusunu güncellemeseniz şu attığınız postlardan daha hayırlı olacak onun için :D
Thejustice
20-06-2016, 07:36
konuyu hortlatmış olacağım ama; böyle bir konu kişinin ticaretini, onur şeref ve saygınlığını etkileyebileceği hakkında atılan iftiralara da bir cevap niteliği taşıyor. Lakin konu başlığı ön yargı oluşmasına neden olabilir. Bence en azından konu başlığı değiştirilmeli.
uluckaban
20-06-2016, 07:57
konuyu hortlatmış olacağım ama; böyle bir konu kişinin ticaretini, onur şeref ve saygınlığını etkileyebileceği hakkında atılan iftiralara da bir cevap niteliği taşıyor. Lakin konu başlığı ön yargı oluşmasına neden olabilir. Bence en azından konu başlığı değiştirilmeli.
Dost musun düşman mı ?
ulen harbiden arkadaş 6 ay sonra iyi niyetli ? yorum yazıp konuyu hortlatmak nedir
orhan_guney
20-06-2016, 08:23
ne konular var, hortlanması gereken, gereksiz olmuş.
ulen harbiden arkadaş 6 ay sonra iyi niyetli ? yorum yazıp konuyu hortlatmak nedir
Oturdum bütün gece düşündüm sabah uyandım üzerinden 6 ay geçmiş bu konuya denk geldim! Eray'ı çok sevdiğim için itibari bir post attım demek istiyor aslında ankaralı üyemiz
http://d.aktifhaber.com/news/481553.jpg
PiscocuK
20-06-2016, 08:56
arkadaş hortçu belli ki.Başka konulara da el atmış :)
Day Walker
20-06-2016, 08:58
otomatik bot falan olmasın :hehe:
Satılık konusu 50 mesaj kuralı timi iş başında
Konu güncel olsun 23 Şubattan beri bekliyorum.
Konu güncel olsun 23 Şubattan beri bekliyorum.
TT telegram gruplarına da üye mi acaba bu arkadaş?
Bir fikrim yok
Hepsinde moderatörlüğü var dikkat etmek lazım.
İyi niyet ve beklemeyle iş çözüme kavuşmadığı için adli yola başvuru kararı almıştım bayram seyran geçsin dedik oda bitti
Arayıp araya giren arkadaşlar oldu fakat bir sonuç çıkmadı.
Evraklarımız hazır bekliyor hafta içi Şikayetimi resmi olarak yapacağım.
Siz siz olun TüvTürk Muaynesi Ruhsat değişimi motor işletme gibi işlerde aracılara güvenmeyin kendi işinizi kendiniz yapın.
Eray Yümsel mağduriyeti hem para hemde zaman kaybı olarak bir tecrübe kazandırdı.