Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo 9 fren balatası ve disk marka model tavsiye
2006 evo 9 aracıma dısk balata marka model tavsıyesı olan yada kendı aracında kullanıp memnun kalan arkadaslar varmı ?
Ebc disk ve ebc balata ile gayet guzel oluyor
evolution_9
19-01-2015, 19:10
disk hakkında tecrücem yok ama balatda sakın orjinal brembodan şaşma cayır cayır ötmeye başlarsın. feredoymuş falan sakın. internet üzerinden biraz daha uygun satış yapan siteler var ben 1.5 yıl önce evo9 arkda balataları 250 lira gibi bir rakama almıştım önlerde 100 lira falan daha pahalıydı istersen pm atayım adresi
disk hakkında tecrücem yok ama balatda sakın orjinal brembodan şaşma cayır cayır ötmeye başlarsın. feredoymuş falan sakın. internet üzerinden biraz daha uygun satış yapan siteler var ben 1.5 yıl önce evo9 arkda balataları 250 lira gibi bir rakama almıştım önlerde 100 lira falan daha pahalıydı istersen pm atayım adresi
valla cok iyi olur pm atarsan sıtelerı cunku ebayde brembo balata yok resmen cok sasırdım yoksa benmı bulamadım bılmıyorum
Akebono (31)
Bendix (139)
Bosch (48)
Centric Parts (491)
EBC Brake (94)
Hawk Performance (148)
Raybestos (37)
Wagner (109)