Orijinalini görmek için tıklayınız : İes 4 2 1 hakkinda bİlgİ
4 2 1 headers aldim oksİjen sensÖrÜnÜ 4 2 1 1 İn ÇİkİŞİna koymam sÖylendİ bununla İlgİlİ bİlgİsİ olan varmi 4 gÖzÜ okuya bİlmesİ İÇİnmİŞ Şİmdİden teŞekkÜrler
doğrudur cıkısa koyacaksınız daha ılerıye boruyada koyabılırsınız susturucu ve kat gibi seylerden once olması lazım
http://www.tamparacing.com/forums/attachments/sale-wtb-honda-acura/160427d1310540001-b18-ls-headers-downpipe-o2-sensor-hpim0940.jpg
M.Debeoglu
26-01-2015, 22:42
4 2 1 headers aldim oksİjen sensÖrÜnÜ 4 2 1 1 İn ÇİkİŞİna koymam sÖylendİ bununla İlgİlİ bİlgİsİ olan varmi 4 gÖzÜ okuya bİlmesİ İÇİnmİŞ Şİmdİden teŞekkÜrler
Dostum hayırlı olsun ne kadara aldın ? bir de bağladıktan sonra + ve eksileri neler buradan ya da özel mesajla bildirirsen çok sevinirim ben de almayı düşünüyorum.
Başka konu açmıyım dedim :) ies için 4-2-1 mi yoksa 4-1mi üst devirlerde daha makbuldur,araçta lpg yok ve filtre eksoz olarak kullanılacak
Arkadaşlar taktım ve şuan alt devirlerim canlandi ama 4 bin deviden sonra öldü araba son sustururum 76 varex birde onu söküp bakacam daha küçük bir egzoz deneyecez ve birde sensörü sona koymadım onun için kimi zaman patlama yapiyor egzoz