PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kpro hakkında sorunsal acil Prb

ErBAY
21-01-2015, 19:50
2. el aldıgım kpro aracıma taktıgımdan berı vtc arızası verıyor arıza kodu P0011 başka bır typera taktık aynı sorun ondada var. Bu problemı nasıl halledebılırız yardımcı olabılırsenız sevınırım.

Not : Arızayı verınce arac kendını korumaya alıyor gıtmıyor. Orjınal beynı takınca hiç bir problemi yok.

LnchCntrl
21-01-2015, 20:56
Kızıştırmak gibi olmasında son günlerdeki arızalı beyin satma olayının kurbanı siz değilsiniz inş ?

Tuncay
21-01-2015, 21:27
Nerden aldiniz beyini

ErBAY
21-01-2015, 21:35
Izmirden aldim beyni ariza olayinin ustune dusmemistim taki pazar gunu arabayi deneyenr kadar denedik sonuc cok kotu arizaya baktgimzda p0011 di

fa'R'uk
21-01-2015, 21:45
Izmirden aldim beyni ariza olayinin ustune dusmemistim taki pazar gunu arabayi deneyenr kadar denedik sonuc cok kotu arizaya baktgimzda p0011 di

Yavrum beyni aldığın adam belli değilmi ver geri bozuksa sen niye kendini yoruyorsun

ErBAY
21-01-2015, 22:17
Kızıştırmak gibi olmasında son günlerdeki arızalı beyin satma olayının kurbanı siz değilsiniz inş ?

inşallah değilizdir.

Yavrum beyni aldığın adam belli değilmi ver geri bozuksa sen niye kendini yoruyorsun

Abi aldıgım kısı bellı tabıkı oda aracıydı arkadasının beynını sattı. Bugun gorustugumde bızde öyle bı arıza yakmıyordu dedı bende beynı almadan once vıdeo ıstemıstım arıza lambası yanmıyordu Ama beyinde şöyle bır problem var arızayı yaktıgında kontagı ac kapa yaptıgında arıza gıdıyor gazlarsan arabayla lamba yanmıyor gazlamazsan eger arıza tekrar yakıyor. Arabaya ılk taktıgımızda arıza yaktı bızım bı arkdasın daha basına gelmıstı budurum şase verınce gıttı aynı durumu yaptık tabı yapmadan once arızayı sondurduk arabadan saseden snra 2 gun yakmadı 3. gun sabahı calıstırdım arabayı arıza yaktı tekrar. bir üst postta yazdıgım gıbı takı pazar gunu arabayı deneyene kadar ustune dusmemıstım stock beyınle kafa burun gıttıgım arabaya dunyanın farkı oldu. arabada barız bı problem oldugu bellıydı.

zübeyir
21-01-2015, 22:44
inşallah değilizdir.

Abi aldıgım kısı bellı tabıkı oda aracıydı arkadasının beynını sattı. Bugun gorustugumde bızde öyle bı arıza yakmıyordu dedı bende beynı almadan once vıdeo ıstemıstım arıza lambası yanmıyordu Ama beyinde şöyle bır problem var arızayı yaktıgında kontagı ac kapa yaptıgında arıza gıdıyor gazlarsan arabayla lamba yanmıyor gazlamazsan eger arıza tekrar yakıyor. Arabaya ılk taktıgımızda arıza yaktı bızım bı arkdasın daha basına gelmıstı budurum şase verınce gıttı aynı durumu yaptık tabı yapmadan once arızayı sondurduk arabadan saseden snra 2 gun yakmadı 3. gun sabahı calıstırdım arabayı arıza yaktı tekrar. bir üst postta yazdıgım gıbı takı pazar gunu arabayı deneyene kadar ustune dusmemıstım stock beyınle kafa burun gıttıgım arabaya dunyanın farkı oldu. arabada barız bı problem oldugu bellıydı.

Bu sıra bişiler var herhalde bendede hiç bır sıkıntı yokken bu arızaları vermeye basladı. sensörler calısıyor ama arıza basta yanmıyor yoldayken yanıyor. sonra kontağı kapatıncada gıdıyor.Halen uğraşıyorum bende

http://i60.tinypic.com/257o9zl.jpg

ErBAY
21-01-2015, 22:47
Bu sıra bişiler var herhalde bendede hiç bır sıkıntı yokken bu arızaları vermeye basladı. sensörler calısıyor ama arıza basta yanmıyor yoldayken yanıyor. sonra kontağı kapatıncada gıdıyor.Halen uğraşıyorum bende

http://i60.tinypic.com/257o9zl.jpg

abi problem belkı benım arabadadır dıye baska 2005 typer'da taktık aynı arıza ondada verıyor. Bu senın ıcınde gecırlı arıza verıyosa araban kontak ac kapa yapsan dahi araban yürümuyor bılgın olsun gıdıyor gıbı gozukuyor ama gitmıyor. Geçtiğin bı arabaya rahat gecılırsın.

ErBAY
21-01-2015, 22:48
bendeki arıza VTC P0011 arızası - ( düşük yağ basıncı )

E.Güleç
21-01-2015, 22:59
bendeki arıza VTC P0011 arızası - ( düşük yağ basıncı )

muhtemelen beyin hacı denedik bugün gördük hiçbi yerde ve araçlarda sorun yok orj. beyinle çatır çatır yürüyo arabalar.bence beyni aldığın arkadaşla görüşmelisin zaten anlayışla karşılayıp alıcaktır beyni geri

Tuncay
21-01-2015, 23:38
İzmirdeki beyini ben bikere talep etmistim arac sahibi bu sekilde satamam vicdanim el vermez demisti araci satmaya calisiyodu daha oncede tamir gormus turkiyeyi gezmis bir beyin eger oysa bence geri vermelisin

Tuncay
21-01-2015, 23:39
Araci derken araci kisi

Tuncay
21-01-2015, 23:48
Simdi eski mesajlarima baktim bursaya satildigini yazmis bana araci arkadas muhtemelen o beyin bende Araci kisinin adi ve telide var istersen yazim sana ozelden karsilastir :)

ErBAY
22-01-2015, 00:58
Simdi eski mesajlarima baktim bursaya satildigini yazmis bana araci arkadas muhtemelen o beyin bende Araci kisinin adi ve telide var istersen yazim sana ozelden karsilastir :)

pm atıyorum sımdı tesekkurler.

ErBAY
22-01-2015, 01:10
İzmirdeki beyini ben bikere talep etmistim arac sahibi bu sekilde satamam vicdanim el vermez demisti araci satmaya calisiyodu daha oncede tamir gormus turkiyeyi gezmis bir beyin eger oysa bence geri vermelisin

Araci derken araci kisi

bu arada eğer aynı kısıyse gercekten ayıp yani göz göre göre arızalı beynı kım satar böyle yazık günah. Dediğinz gibi aynı beyin ise gerı vericem az para dııl sonucta kolay kazanılmıyor.

orcuns
22-01-2015, 02:46
Ersendenmi aliniz beyini ??

Tuncay
22-01-2015, 13:52
Erbay ile görüştük beyin Erşenın beynı bozuk oldugunu bilerek satan ve söylemeyen burak demirci:icon_tup:

Bulut Y.
22-01-2015, 14:01
Ayip be kardesim.

E.Güleç
22-01-2015, 14:22
bile bile yapılması ayıp olmuş cidden

DENON
22-01-2015, 14:26
yok sonradan siz yakmışsınız beyni olmasında , beyın takıldı sürekli arıza yaktırdı

Tuncay
22-01-2015, 14:49
Erşen ile görüştüm bi yanlış anlaşılma var erşen beyini bozuk oldugunu söyleyerek ankaraya 1000 tl ye satmış o arada burak bı ara satalım demiş bozuk olduğunu söyleyince almamış yanı bu beyin o beyin değil bozuk beyin bozuk olarak uygun fiyata ankaraya satılmış
bu arada özür diliyorum burak demirciden kusura bakmayasın

ErBAY
22-01-2015, 15:01
Tuncay abinin dedigi gibi ersenin beyni degilmis bu beyin burak beynin sahibiyle gorusup yardimci olmaya calisicak

MeRtCaN
22-01-2015, 18:38
hondata nın forum sıtesınde boyle bır problem yasayanlar var

forumu ıncelersen ıyı ıngılızcesı olan bırı cozebılır

hatta arkadasın bırı renault 5 e k20 swaplamıs aynı problemı yasamıs.

ErBAY
22-01-2015, 20:46
hondata nın forum sıtesınde boyle bır problem yasayanlar var

forumu ıncelersen ıyı ıngılızcesı olan bırı cozebılır

hatta arkadasın bırı renault 5 e k20 swaplamıs aynı problemı yasamıs.

Sağolasin mertcan iyi ingizlicesi olan birine danusicaz artik bi sekilde çözülmesi lazim

elpadre
22-01-2015, 20:54
bende beyın sattım ızmıre bozuk dendı ertesı gun detaylı konusalım dedım konustuktan 10 dk sonra konu acıldı beyını gerı aldım makata yolladım beyını baba bu beyın calısıyor dedı parasını yolladı nıye boyle bırsey yapıldı anlamadım ....

daredevil
22-01-2015, 22:34
ergün kpro nun ecu kodunu yanında yazan numaraya tam olarak yazarmısın 37820-prb-a06 gibi

F.Esen
22-01-2015, 23:31
Kanka o beynin üstünde mavi markör kalemiyle mtr yada gko yazio mu..?

mustafa_yaman
23-01-2015, 00:04
Bende bir ara kpro dan oem beyin e gecis yapmaya calistim ayni ariza kodunu verdi cozemedik vazgectik
P0011 düsük yag basinci

ErBAY
23-01-2015, 00:35
ergün kpro nun ecu kodunu yanında yazan numaraya tam olarak yazarmısın 37820-prb-a06 gibi

mesajları sımdı gordum yarın sabah bakıp haber verıyorum olmadı whatsapptan fotoları yollarım yarın sabah.

Kanka o beynin üstünde mavi markör kalemiyle mtr yada gko yazio mu..?

kanka hıc dıkkat etmedım mavı diilde kırmızıya donuk bı kalemle sankı bısıler yazıodu beyının ustunde

Bende bir ara kpro dan oem beyin e gecis yapmaya calistim ayni ariza kodunu verdi cozemedik vazgectik
P0011 düsük yag basinci

bende epromu orjınal beyne takalım arıza gıtsın dıe dusunduk benım beyın pra orjınalı bu prb oldugu ıcın ana kartlar farklı ellemedık hıc dırek kapadık yıne. Dedıgın gıbı Vtc arızası verıyor olası arızada düşük yağ basıncı kontrol edın dıyor.

ErBAY
23-01-2015, 00:36
bende beyın sattım ızmıre bozuk dendı ertesı gun detaylı konusalım dedım konustuktan 10 dk sonra konu acıldı beyını gerı aldım makata yolladım beyını baba bu beyın calısıyor dedı parasını yolladı nıye boyle bırsey yapıldı anlamadım ....

Valla abı bende bılemedım arızayı yakınca saseden dıe dusundum ustune dusmedım acıkcası. Daha snra kontrollerı yaptık benım arabada mı acaba dıe arkadasın arabaya takınca ondada aynı hatayı verdı bakalım ne yapıcaz bılmıyorum