PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hgs ceza

orcunnn
22-01-2015, 08:05
Arkadas bugun 2453 tl hgs ceza geldi etiket olmasi ve bakiye olmasina ragmen nerdeyse tum gecislerim kacak gozukuyor

nasil bir yol izlemeliyim

SeRKaN
22-01-2015, 08:10
kanka hgs@kgm.gov.tr bir dilekçe yaz ceza gelen tarhilerde aracımda bakiye olduğu ve buna rağmen kaçak geçiş gözüktüğüne dair.Onlar kontrol ediyorlar düzeltmeleri lazım ama senin takip etmen lazım mailden sonra ara tekrar

orcunnn
22-01-2015, 08:12
kanka hgs@kgm.gov.tr bir dilekçe yaz ceza gelen tarhilerde aracımda bakiye olduğu ve buna rağmen kaçak geçiş gözüktüğüne dair.Onlar kontrol ediyorlar düzeltmeleri lazım ama senin takip etmen lazım mailden sonra ara tekrar

yazdım sımdı nasıl takıp edıcez nerden yanı

Sezgin
22-01-2015, 08:24
ben mail attım kesınlıkle gerı donus yapmıyorlar.

orcunnn
22-01-2015, 08:43
ben mail attım kesınlıkle gerı donus yapmıyorlar.

ne olcak boyle allah belalarını versın resmen soygunculuk

SeRKaN
22-01-2015, 08:46
ne olcak boyle allah belalarını versın resmen soygunculuk

dönüş bekleme tabi ki yapmıyorlar hatta aramazsanda bi işlem yapmıyorlar , hgs müşteri hizmetlerini ara mail den sonra.

oxygen
22-01-2015, 08:49
Bende ufak bir sorun yaşamıştım hgs ile ilgili. Sabah attığım maile öğlen saatlerinde hızlı dönüş yapmışlardı.

Sezgin
22-01-2015, 08:57
Konuyu görünce şimdi 444 11 17 hgs hattını aradım.
3 tane aracım oldugunu ve adıma kayıtlı 3 hgs'de de durduk yere gelen cezalardan bahsettim ve kontrollerinin yapılmasını hepsinde bir hata olduğunu söyledim. Kayıt açtılar ve bir referans numarası verdiler. İncelenmesi ve sonuçlanması 15 gün kadar sürüyormuş. 15 gün sonra sonucu öğrenmek için referans numarasını vererek tekrara arayacağım.
Eğer hata varsa sistemde otomatik olarak düzeltilecek ve silinecekmiş.

Bu arada aramak isteyenler için önemli not ; bekleyenler arasıda 26.sıradaydım yaklaşık 10 dakika sonra sıra bana geldi de konusabildim bilginiz olsun.

Sezgin
22-01-2015, 09:00
Bu arada telefondaki yetkili; indirimli ödeme tutarı zamanını kaçırdıysanız ödemeyin başvurunuza sonuç alana kadar dedi. Herhangi bir faiz yaptırımı yokmuş, senelerce aynı şekilde kalır dedi borç için.

imprezaWRC
22-01-2015, 09:17
HGS'nin düzgün çalıştığı gişeler var mı ? Yeşil ışık yanıyor aha okudu diyorum; çıkışta giriş yok yazıyor. Kaç km/h hızla geçmem lazım, okusun diye neredeyse durup öyle geçiyorum, ne yapayım inip iteyim mi, elimle uzun uzun okuyyuculara mı göstereyim ne yapayaım bilemedim ama acaip sıkıldım bu durumdan.
Hatta, tamamen doğru okuduğunda ekranda ödenmesi gereken tutarı gördüğümde şaşırmaya başladım desem yeridir. Çünkü 10 geçişten 1 tanesi düzgün oluyor, diğerleri %99 okumuyor, bakiye olmasına rağmen kaçak diyor...vs

Sezgin
22-01-2015, 09:18
ben heran ogs'ye zıplayabilirim. ıkısıde olsun hangı gıse boşsa oradan geçeyim diyorum artık.

orhan_guney
22-01-2015, 09:23
6 ay once banada aynısı oldu 3100 tl gözüküyordu dilekçe attım hgs@kgm.gov.tr 1 hafta sonra bakdım mail geldi düzeldi diye sıfır borç hatta normelde de 80 lira cıvarı borcum vardı onuda sılmışler.