Orijinalini görmek için tıklayınız : Hgs sticker sökme
Otto_Skorzeny
22-01-2015, 09:11
Yenisini alıcam nasıl sökerim bu mereti iz kalmadan birde söktüğüm yere yenisini yapıştırabilir miyim?
söktüğün yere yenisi yapıştırırsın ama altında iz kalırsa dikkat et . biz kız arkadaşımdakini söktük, ertesi gun yenısını alacagımız için kaçak geçeyim dedim geçemedim, altında kalan izi okudu.
Tırnağınla kaldıra kaldıra kabasını sök sonra kalan parçaları silgiyle iyice bastıra bastıra sil,arada bir nemli bezle temizle sonra tekrar silgiyle sil biraz uğraştırıyor ama birşey kalmıyor ben öyle yapmıştım 15dakika filan sürdü
MertSerhanÖ.
22-01-2015, 09:44
Hiç uğraşma,yanına asetonu alıyosun bide pamuk iyice bastırarak siliyosun hiçbişey kalmıyo:)
cam filmi yok ise kabasını sök kalanı maket bıçağı ile kazı camı çizerim diye çekincen olursa veya siyah noktalı yere yapıstırmıssan aseton ile cok abanmadan sil kolayca çıkıyor.
2 tip etiket var yeni nesil kolayca sökülebiliyor daha plastiksi bir yapısı var ama eski etiket kagıt gibi o daha cok ugrastırır.
Skyhawk34
22-01-2015, 10:22
maket bıçağı yada jilet
birde aseton
tamam
Otto_Skorzeny
22-01-2015, 16:28
Asetonla denicem bakalım teşekkür ederim
ykavcioglu
22-01-2015, 17:11
selülozik tiner
İbrahim33
22-01-2015, 17:25
Konuyu yakalamışken sorayım , bu hgs kabını nereden temin edebiliriz ?