PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sarı Jetta videosu adam yakalattı

Sayfa : 1 2 3 [4]

gkhn55
06-11-2017, 22:05
Made in kangall volume 3 party2 verr müzigii.Konuyu açmasaydım keşke gerildim.

_driver_
06-11-2017, 23:31
Konu başlığını görünce “adam” kim diye girdim. İnternet çakallarıymış hayatımdan boşa 10 saniye gitti

Skyhawk34
07-11-2017, 07:37
adAM........

fthdrn
07-11-2017, 09:15
adAM........

Seversin Ünal abini attırma şimdi bana aynı masada tatlı yediğin fotoğrafları :D

Anıl E.
07-11-2017, 09:22
Seversin Ünal abini attırma şimdi bana aynı masada tatlı yediğin fotoğrafları :D

o tatlı yemez la spor yapıyor,başka bir şey yemiştir :D :D

fthdrn
07-11-2017, 09:37

O zamanlar yiyordu çünkü fiteği vardı onunda saçı da vardı :D

AliGizda
07-11-2017, 09:53
Kim yapmışsa eline sağlık.

https://www.youtube.com/watch?v=zZn38C4UqZg

GKS
07-11-2017, 09:55
bu arada klipte harun taştan eksik

KÖROĞLU
07-11-2017, 10:07
bunun Subaru Seyfullah diye bi kankası vardı, çocuğa bi yol verdiler adı silindi herifin :D :D :D

Forumda bi tane Subarucu abimiz ''kaç yıllık subarucuyum ben niye tanımıyorum bunu'' demişti, yarılmıştık o zaman asıdjası :D

Hahaha, sakaryada bir subaru ilanına bakarken (araba çöp) made by seyfullah gibi bir ibare vardı ilan başlığında, sonra biraz kurcalamayla kimmiş gördük.

Subaru Türkiye pazardan çekilme kararı almış bu arkadaş yüzünden :D

GKS
07-11-2017, 10:22
https://www.youtube.com/watch?v=S25PY7QxjR4

aynı tayfa :)

kiraccemal
07-11-2017, 10:24
https://www.youtube.com/watch?v=LtbLe9htSQ0

kareografide uyumsuzluk olsada komik klip olmuş

izlerken güldüren cinsten

Skyhawk34
07-11-2017, 11:12

Ahsahushuahsahhahshahahahaha

aykutsafakyaman
07-11-2017, 12:17
ulan kimse farketmemiş adam saç ektirmiş hauahuahauahua :D:D:D:D

Skyhawk34
08-11-2017, 07:19
Teoman Deniz - AL O ZAMAN 😂😂🤦🏽*♂️ | Facebook (https://www.facebook.com/teoman.deniz.5/posts/1448687578514572)

Öyle birşey YAPTILAR Kİ..

CeM öZeR
08-11-2017, 07:37
Amk kliptekilerden biri kayınbiraderime benziyor :) 18 yaşından küçüklerin meşhur ettiği ve beyin yaşları sürekli -18 olan bir tayfa.

hndcrx
08-11-2017, 17:34
https://www.youtube.com/watch?v=LtbLe9htSQ0

kareografide uyumsuzluk olsada komik klip olmuş

Arkadaki evlerin değeri düşmüştür muhtemelen :D :D :D

turbo&quattro
23-02-2019, 17:24
Instagramda gordum 1 sene hapis cezasi almis sonunda .

CloudGrey
23-02-2019, 17:38
bu tipler yüzünden 5 yıl önce facebook'u
1 hafta öncede instagram hesabımı kapattım...

neyseki twitterde yoklar..

sanctuary35
23-02-2019, 17:41
videodaki sarı s2k pert oldu sanırım haberlerde vardı

bilalMW
23-02-2019, 17:44
Instagramda gordum 1 sene hapis cezasi almis sonunda .

Access denied | www.change.org (https://www.change.org/p/%C3%BCnal-turan-ceza-almasin) used Cloudflare to restrict access ne desem bilemedim.

fthdrn
23-02-2019, 17:45
videodaki sarı s2k pert oldu sanırım haberlerde vardı

Bu ilk ölüşü değildi
Tahminen son da olmaz.

AşkınS.
23-02-2019, 18:39
Access denied | www.change.org (https://www.change.org/p/%C3%BCnal-turan-ceza-almasin) used Cloudflare to restrict access ne desem bilemedim.

Bunlara oksijen haram amk.

CloudGrey
23-02-2019, 19:07
bu tiplerle aynı muameleyi gördüğü için s2000'nini garajdan çıkarmayan arkadaşım var

AşkınS.
23-02-2019, 20:20
bu tiplerle aynı muameleyi gördüğü için s2000'nini garajdan çıkarmayan arkadaşım var

Satsın bana ben gezerim :D

XoR
23-02-2019, 20:21
1 sene kafamız rahat şahane haber :)

CloudGrey
23-02-2019, 20:24
Satsın bana ben gezerim :D

her köşede ;

-abiiii gazlada ciğerimiz açılsınnn.
-basqannn teeeeeeeeeedavi etseneee

diye bağıran tiplerle karşılıcaksın , buna hazırmısın :D

REVOLTA
23-02-2019, 20:28
1 sene kafamız rahat şahane haber :)

1 tane değil ki kafalar rahat etsin :D

AşkınS.
23-02-2019, 20:49
her köşede ;

-abiiii gazlada ciğerimiz açılsınnn.
-basqannn teeeeeeeeeedavi etseneee

diye bağıran tiplerle karşılıcaksın , buna hazırmısın :D

Bi düşündüm de ,sanırım hazır değilim :D

CloudGrey
23-02-2019, 21:45
Bi düşündüm de ,sanırım hazır değilim :D

bi anımı anlatayım :D

kendi arabamın lastiği patlamış beşikaşta sokakta park halindeyken.
gidip yaptırcam ama dönüşte sokakta yer bulmam imkansız biliyorum.

sonra bu yatan s2000 geldi aklıma bendede yedek anahtarı var, dedim gidim alim , çıktım yere koyyim gelince geri girerim.
arabada type1 racing egsoz var 2bin devirde bile savaş çığlıkları eşliğinde sokağa geldim.....

park yerlerini change ettim , gittim lastiğimi yaptırdım bi geldim ki s2000'ın etrafında 13-17 yaş ergen ordusu :D
tedavici , farzetki bu aşk yaşanmadıcılarr ....

hepsiyle tek tek resim çektirmek zorunda kaldım 2 saatim gitti.
bi ara muhtar adayı gibi omuzlara falanda aldılar :D

sonra aklıma geldi bu işi hiç yapmasaydım max yarım saat yer arardım :D :D :D

+soner
23-02-2019, 22:32
Saçma salak dans ettikleri vidyoyu daha yeni gördüm. Görmez olaydım. Bunlara 48 ay askerlik yaptıracaksın bırak konuşmayı sıçarken bile düşünürler 10 kere acaba nereye yapsam diye.

dahan
24-02-2019, 01:01
giyimleri hareketleri çok yapmacık hayattan soğutan cinsten

CafCaf
24-02-2019, 01:47
çorapsız team :D hepside tek fabrikadan çıkmış gibi :D

Rec.O
24-02-2019, 15:18
Yaklaşık 1 bucuk sene önce burda bi arkadaşımdan 350z almışlardı. Allah var muhabbet etmiştik öyle oturup biraz. Kötü adam değil aslında savunmak içinde söylemiyorum yanlıs anlaşılmasın. Allah var ego tavan.

Yolda giderken arabanın önüne atlayan genç cocukmu ararsın ağlayanımı ararsın ünal abi ünal abi diye.Çok şaşırmıştım.Ve garip gelmişti.

Youtube videolarınada bişey diyemiyorum kendi çapında eğleniyorlar ne diyelim. :)

Bide şöyle bir olay yaşamıştık otururken cocugun birisi tatlı getirdi burda olduğunu öğrenmiş. ( oturduğumuz yerde şehrin dışında en yakın market yaklaşık 20 km uzaklıkta ) Çocuğa dediki tatlı tamamda hani dondurması? Cocuk emrin olur abi dedi gitti. Dedimki annesi git ekmek al dese 10 adımlık markete gitmez adam dondurma istedi diye g.tü ayaklarına vura vura gitti. velhasıl kelam İnsanlar cok enteresan :D

akko
24-02-2019, 15:45
Konusunu görünce merak edip instagramda gördüm bende. Son olayımızdan derken neyi kastediyor :) hiç takip etmediğim için bilmiyorum da merak ettim. Ama sevindim bu duruma hakettiğini yaşamalı :)

Yiğit G.
24-02-2019, 15:59
SELAMUN ALEYKÜM
YAKLAŞIK 15 SENEDİR İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ MODİFİYE CAMİASININ İÇİNDEYİM VE ÖNDE GELENLERDENİM BU ZAMAN ZARFI İÇİNDE ÇOK ÇALIŞTIM ÇOK EMEK VERDİM BU İŞ ÜLKEMİZDE ÇOK İYİ YERLERE GELSİN DİE YÜZLERCE FUARA KATILDIM SİZLERLE BİRLİKTE OLDUM SİZLERE HER ZAMAN ABİ KARDEŞ VE AİLE GÖZÜYLE BAKTIM BİR KEZ OLSUN KÖTÜ BİR ÖRNEK OLMADIM İŞİM GEREĞİ VE SOSYAL MEDYA KULLANICISI OLARAK BAZEN UFAK TEFEK ÇILGINLIKLAR YAPTIM AMA ASLA VATANIMIN MİLLETİMİN İNSANINA MALINA ZARAR VERECEK BİRŞEYDE BULUNMADIM HERZAMAN SİZLERE ÜLKEMİ VE MİLLETİMİN KURBANI OLACAK KADAR SEVDALISI OLDUĞUMU BELİRTTİM BU MODİFİYE SAYENSİNDE BİNLERCE İYİ YÜREKLİ ABİLERİM KARDEŞLERİM AİLEM OLDU...
VE SON OLAYIMIZDAN BİR SENE BİR HAPİS CEZASI ALDIM İNANIN BUNA HİÇ ÜZÜLMÜYORUM BEN SİZLERDEN AYRI KALACAĞIMA ÜZÜLÜYORUM ELHAMDÜLLAH YÜZ KIZARTICI BİR OLAYIM OLMADI VE VATANIMA MİLLETİME SİZLERE İHANET EDECEK BİRŞEY YAPMADIM MODİFİYEYİ SEVDİM ARABALARI SEVDİM VE SONUCU BÖYLE OLDU 1 SENE GELİR GEÇER MEVLAM BİRLİGİMİZİ BERABERLİGİMİZİ BOZMASIN AZ BİR ZAMAN SONRA TESLİM OLACAĞIM BİLMEDEN BİRİNİZİN KALBİNİ GÖNLÜNÜ KIRDIYSAM HAKKINIZI HELAL EDİN KALIN SAĞLICAKLA

Ulan bu forumda ne otomobiller gördük millet yıllarını verdi sıfırdan topladı , ne setuplar yapıldı avrupada bile örnek gösterilen , kaç yüzbinler ikiyüzbinler harcayanlar oldu yine de böyle bir yazı yazmadılar , herif iki coilover bir jant takıyor kaplama yapıyor neymiş türkiyede modifiye camiasının önde geleniymiş :)

akko
24-02-2019, 16:23
SELAMUN ALEYKÜM
YAKLAŞIK 15 SENEDİR İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ MODİFİYE CAMİASININ İÇİNDEYİM VE ÖNDE GELENLERDENİM BU ZAMAN ZARFI İÇİNDE ÇOK ÇALIŞTIM ÇOK EMEK VERDİM BU İŞ ÜLKEMİZDE ÇOK İYİ YERLERE GELSİN DİE YÜZLERCE FUARA KATILDIM SİZLERLE BİRLİKTE OLDUM SİZLERE HER ZAMAN ABİ KARDEŞ VE AİLE GÖZÜYLE BAKTIM BİR KEZ OLSUN KÖTÜ BİR ÖRNEK OLMADIM İŞİM GEREĞİ VE SOSYAL MEDYA KULLANICISI OLARAK BAZEN UFAK TEFEK ÇILGINLIKLAR YAPTIM AMA ASLA VATANIMIN MİLLETİMİN İNSANINA MALINA ZARAR VERECEK BİRŞEYDE BULUNMADIM HERZAMAN SİZLERE ÜLKEMİ VE MİLLETİMİN KURBANI OLACAK KADAR SEVDALISI OLDUĞUMU BELİRTTİM BU MODİFİYE SAYENSİNDE BİNLERCE İYİ YÜREKLİ ABİLERİM KARDEŞLERİM AİLEM OLDU...
VE SON OLAYIMIZDAN BİR SENE BİR HAPİS CEZASI ALDIM İNANIN BUNA HİÇ ÜZÜLMÜYORUM BEN SİZLERDEN AYRI KALACAĞIMA ÜZÜLÜYORUM ELHAMDÜLLAH YÜZ KIZARTICI BİR OLAYIM OLMADI VE VATANIMA MİLLETİME SİZLERE İHANET EDECEK BİRŞEY YAPMADIM MODİFİYEYİ SEVDİM ARABALARI SEVDİM VE SONUCU BÖYLE OLDU 1 SENE GELİR GEÇER MEVLAM BİRLİGİMİZİ BERABERLİGİMİZİ BOZMASIN AZ BİR ZAMAN SONRA TESLİM OLACAĞIM BİLMEDEN BİRİNİZİN KALBİNİ GÖNLÜNÜ KIRDIYSAM HAKKINIZI HELAL EDİN KALIN SAĞLICAKLA

Ulan bu forumda ne otomobiller gördük millet yıllarını verdi sıfırdan topladı , ne setuplar yapıldı avrupada bile örnek gösterilen , kaç yüzbinler ikiyüzbinler harcayanlar oldu yine de böyle bir yazı yazmadılar , herif iki coilover bir jant takıyor kaplama yapıyor neymiş türkiyede modifiye camiasının önde geleniymiş :)

Hahahahahahaha :))))) abi vallahi bende onu okuyunca bi tarafımla güldüm ya. Neyse ki bir sene boyunca bazı araçlar temiz kalıcak :)

fthdrn
24-02-2019, 16:29
Sayın Erdoğan'da cezaevine girip çıktıktan sonra başbakan olmuştu hatırlatmak istedim. Ben böyle bir suç ile hapis olsam babam içerde beni şişletir. Şimdi bu ü.t çıksın triplere girer bedel ödedik hakkını verdik falan :D

_Emre_
24-02-2019, 16:30

Hashtaglere baksanız mürilerininin kafaları pırıl pırıl abi :)

Sert@ç
24-02-2019, 16:45
4 yil altinin yatari yok bu dalyaragi nasil iceri aliyorlar ?

Yigit-Y
24-02-2019, 16:50
Askere gitmesin bu

Hahahahhaha

Yiğit G.
24-02-2019, 18:46
4 yil altinin yatari yok bu dalyaragi nasil iceri aliyorlar ?

şunun gibi birşey çıkmasın işin altından

Cerkes Cengiz’in cezaevi konvoyu kurgu cıktı! - istanbulgercegi.com (http://www.istanbulgercegi.com/cerkes-cengizin-cezaevi-konvoyu-kurgu-cikti-50053419.html)

Shadow_Dancer
24-02-2019, 20:54
şunun gibi birşey çıkmasın işin altından

Cerkes Cengiz’in cezaevi konvoyu kurgu cıktı! - istanbulgercegi.com (http://www.istanbulgercegi.com/cerkes-cengizin-cezaevi-konvoyu-kurgu-cikti-50053419.html)

yüksek ihtimal.

turbo&quattro
25-02-2019, 04:43
SELAMUN ALEYKÜM

Farzetki garajmi ne bir hesap acmis instagramda bildigin yuzbin vs takipcili fln. Oradan uyelerin arac ilanlarini paylasiyor 100tl mi ne. Eleman muhtemelen voleyi vurdu ergen tayfa diye diye.

turbo&quattro
25-02-2019, 04:44
Edit

Bu barzolari takip etmiyorum tabiki hergun instagramda denk geliyor arada neymis diye bakiyorum ;)

ENGean
25-02-2019, 07:14
Adam çizgisini hiç bozmadı, eskiden kötüyse şimdi iyi veya eskiden iyiydi şimdi kötü olmadı.
Yarı yarıya seven ve sevmeyen bi kitlesi var. Bence ondan daha tehlikeli dansöz gibi adamlar var.
3-5 yıl önce boklayanlar taşak geçenler şimdi adamın kankası oldu, prof arac video cekenlerden bile dalga geçme amaçlı farzetkiii deyip deli gibi gülerken, şimdi adamın kendisi için özel video cekip kanka der oldular :)
Bence bu tarz insanlara daha fazla dikkat etmek lazım. :)

YAS
25-02-2019, 07:20
Ototeypcilikten fenomenliğe.. :)

SekoLive
25-02-2019, 07:23
Adam çizgisini hiç bozmadı, eskiden kötüyse şimdi iyi veya eskiden iyiydi şimdi kötü olmadı.
Yarı yarıya seven ve sevmeyen bi kitlesi var. Bence ondan daha tehlikeli dansöz gibi adamlar var.
3-5 yıl önce boklayanlar taşak geçenler şimdi adamın kankası oldu, prof arac video cekenlerden bile dalga geçme amaçlı farzetkiii deyip deli gibi gülerken, şimdi adamın kendisi için özel video cekip kanka der oldular :)
Bence bu tarz insanlara daha fazla dikkat etmek lazım. :)

engin füze attın kardeşim ameliyatlı yerlerine gelecek :D:D:D

gerçektende, forumun eskileri hatırlar. onun arabasının basıklığı ne ya biz basarsak asfalt kazını diyen adamlar mı dersin Merter Mc'e gelsinde dövelim yazanlar mı, bu adamı varoş görüp kendini elit sayanlar mı :D

şimdi sağı solu onlarla dolu :D

cezaevi olayı sonrası konuyu tatlıya bağlar. güzel iş yapıyor beğensekte beğenmesekte bi gerçek var adam kendisine kitle yarattı.

akko
25-02-2019, 07:54

gerçektende, forumun eskileri hatırlar. onun arabasının basıklığı ne ya biz basarsak asfalt kazını diyen adamlar mı dersin Merter Mc'e gelsinde dövelim yazanlar mı, bu adamı varoş görüp kendini elit sayanlar mı :D

cezaevi olayı sonrası konuyu tatlıya bağlar. güzel iş yapıyor beğensekte beğenmesekte bi gerçek var adam kendisine kitle yarattı.

Vallahi abi doğru söyledin. Asıl problemde bu adamın kitlesinde, çok şaşırtıcı :)

YAS
25-02-2019, 08:07
artık koğuş odalarında ranzalara air yapar tekerlek takar mürideleri onuda beğenir:D

2019 günceli :D

CloudGrey
25-02-2019, 08:27

kitlemi ? :)
adamın takipçileri daha hangi kıtada yaşadığını bile bilmeyen ergenler.

sistem rezalet.gençliğin durumu çok vahim
ben bunların yaşlarında (13-17) iken beşiktaş kabalcı kitap evine elimde sözlükle gider modified mag dergilerini okumaya anlamaya çalışırdım.
"makine" "araba" "modifiye" hobisi bunu gerektirirdi...

ben çıkışında bir balkon konuşması yada bir ulusa sesleniş bekliyorum kendisinden

Cem.B
25-02-2019, 08:34
Mide bulandırıcı tipler,yazık.Dediğiniz gibi bunlarla video çekip kitle yaratmaya çalışanlara yazık.

razzmatazz
25-02-2019, 09:12
bi anımı anlatayım :D

kendi arabamın lastiği patlamış beşikaşta sokakta park halindeyken.
gidip yaptırcam ama dönüşte sokakta yer bulmam imkansız biliyorum.

sonra bu yatan s2000 geldi aklıma bendede yedek anahtarı var, dedim gidim alim , çıktım yere koyyim gelince geri girerim.
arabada type1 racing egsoz var 2bin devirde bile savaş çığlıkları eşliğinde sokağa geldim.....

park yerlerini change ettim , gittim lastiğimi yaptırdım bi geldim ki s2000'ın etrafında 13-17 yaş ergen ordusu :D
tedavici , farzetki bu aşk yaşanmadıcılarr ....

hepsiyle tek tek resim çektirmek zorunda kaldım 2 saatim gitti.
bi ara muhtar adayı gibi omuzlara falanda aldılar :D

sonra aklıma geldi bu işi hiç yapmasaydım max yarım saat yer arardım :D :D :D

Benzer olaylar 2 sene önce bir ep2 civic almamla herkesin typer sanmasıyla başıma geldi abi artık s2000 olsaydı ne olurdu düşünemiyorum :D
İnegöl gibi küçük bir ilçede bütün 13-15 yaş aralığında gençler yanlarından geçerken arkamdan Abi bi kesici yapsana, Abi tedavi etsene be falan diye bağırıp duruyordu camlar açık gezemiyordum :D
Arabanın yolda giderken fotolarını videolarını çekip özelden beni bulup atanlar falan bir dünya şey artık bıkmıştım.
Halbuki aracımda eksoz bile yok

SekoLive
25-02-2019, 09:21
kitlemi ? :)
adamın takipçileri daha hangi kıtada yaşadığını bile bilmeyen ergenler.

sistem rezalet.gençliğin durumu çok vahim
ben bunların yaşlarında (13-17) iken beşiktaş kabalcı kitap evine elimde sözlükle gider modified mag dergilerini okumaya anlamaya çalışırdım.
"makine" "araba" "modifiye" hobisi bunu gerektirirdi...

ben çıkışında bir balkon konuşması yada bir ulusa sesleniş bekliyorum kendisinden

bildiğin kitle var. her gittiği yerde kendini lastiğin önüne atıcak seviyede gözü kara bir kitle var :D

hangi kıtada v.s. yaşadığını bilmesininin bi önemi yok bu çocukları oxforda yollamayacak ünal.

2019un türkiyesinde maalesef okumuyorsan kafan daha rahat...

SpeedlinE™
25-02-2019, 09:41
https://www.youtube.com/watch?v=mrmZNdzHi5s

:D

mcanx
25-02-2019, 09:59
lisedeyken bi ep3 typer hayalimdi ama nasıl olmasın HAN vardı hatırlıyorum sonra SKN typer da vardı, pistte izlemeye gidiyoduk falan şu an alabilecek ekonomik durumdayım ilanlarda merak edip bakmıyorum bile bu tipler bindiği için. s2000 ise 2009 senesinde hatırlıyorum, honda nın sitesinde açıp 72000 tl lik satış fiyatını görmüştü bu gözler. bu apaçi tipleri falan geçtim ikinci el fiyatlarından dolayı zaten saçmalığın daniskası :D

CafCaf
25-02-2019, 15:02
https://www.youtube.com/watch?v=Jk7JN3PyDpw

Herşey bu remixden sonra başladı :D

FatihR.
25-02-2019, 15:08
Merak edip biraz baktımda. Aklıma bir şarkı geldi,

Kim bunlar kim bunlar
Olsa olsa hiç bunlar
Kim bunlar kim bunlar
Olsa olsa hiç bunlar

Saçını başını sallarlar
Orda burda oynarlar
Bir gecede meşhur olurlar
Bir ay sonra nallarlar

dj ugurcan
25-02-2019, 15:19
bundan bir ay kadar önce ataşehirde arkadaşlarla yeni aldığımız aracı denemek için toplandık. toplandık dediysem 4 arabaydık. iki arabanın kaputu açıkken araç başında sohbet ediyorduk ve bu şahıs geldi. şu meşhur canlı yayın açtığı akşam, selam verdi. yaşça ben ve arkadaşlarımdan büyük olmasına rağmen 5-6 dakika da sohbet ettik. bu camiaya gönül vermiş gerek maddi gerek manevi birçok emek veren abilerim arkadaşlarım ve kardeşlerimin yanında çok büyük işler yapmasa da gencecik pırıl pırıl gençlere kendini alkışlatması benimde tasvip etmediğim bir davranış. fakat birebir sohbetinde gayet ılımlı ve içten birisi olarak gördüm.

akko
25-02-2019, 15:22
lisedeyken bi ep3 typer hayalimdi ama nasıl olmasın HAN vardı hatırlıyorum sonra SKN typer da vardı, pistte izlemeye gidiyoduk falan şu an alabilecek ekonomik durumdayım ilanlarda merak edip bakmıyorum bile bu tipler bindiği için. s2000 ise 2009 senesinde hatırlıyorum, honda nın sitesinde açıp 72000 tl lik satış fiyatını görmüştü bu gözler. bu apaçi tipleri falan geçtim ikinci el fiyatlarından dolayı zaten saçmalığın daniskası :D

Şimdi sen söyleyince ilanlara baktımda 200 binlerden aşağı değilmiş gerçekten :)

CloudGrey
25-02-2019, 15:44

logitech g27i daha yeni almışız evde gran turismoya ısınmaya çalışıyoruz.
urfa abi geldi ( han typer ın sahibi) açılın dedi.

adam bir vites atıyor çaat cuut :D:D alet elinde kalmıştı hahah buda böyle bir anımdır :D

mikelazi
25-02-2019, 16:10
parti kursa temiz %20si var :))))

mcanx
25-02-2019, 19:05
logitech g27i daha yeni almışız evde gran turismoya ısınmaya çalışıyoruz.
urfa abi geldi ( han typer ın sahibi) açılın dedi.

adam bir vites atıyor çaat cuut :D:D alet elinde kalmıştı hahah buda böyle bir anımdır :D

hahahah :D

geçtiğimiz yaz Maltepe sahilde gördüm, 34 HAN 59 mercedes s kasanın üstündeydi plaka, vitesi otomatiğe bağlamışlar belliki :D

Seven7
25-02-2019, 22:45
parti kursa temiz %20si var :))))

***** şahsın hitap ettiği kesim henüz oy kullanamıyor.

bilalMW
25-02-2019, 23:43

1-2 seneye başlarlar..

mikelazi
26-02-2019, 11:16

hedef 2023 sonrası

Kubii
26-02-2019, 17:09
Hakimin verdiği 1 yıl ceza kararını bakan nasıl iptal edebilir abiler? Bilen eden var mı?

Ahmetfikri
26-02-2019, 17:31
reisten janjanlı kımılkımıl bi 207 yapmasını bekliyorum arabaya satmadan değer kazanır inşallah :)

aykutsafakyaman
26-02-2019, 19:03
Hakimin verdiği 1 yıl ceza kararını bakan nasıl iptal edebilir abiler? Bilen eden var mı?

Ben o cezanın verildiğine bile inanmıyorum. Adam ceza yiyor telefoncuda saçma sapan müziklerle hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya devam ediyor. Yok yatarız olsun yok para cezası olmuyor vs. Güzel gündem yaptı istesek de istemesek de şuan bile reklamını yapıyoruz.

atituti
27-02-2019, 10:02
aşağılamamak lazım ama sözde modifiyeci alt kültürün simgesi oldu artık , yapacak birşey yok.

Evrenoz
27-02-2019, 10:39

Götten uydurulmuş cezayı hayali bakanın iptal etmesi çok kolaydır tabi..

ardicli2000
27-02-2019, 12:16

Bir mahkemenin verdiği kararı yalnızca üst mahkeme iptal edebilir. En son AİHM karar verse de, ülke makamları uygulamakla yükümlü değildir, üyeliğin devamı için gerekli cezayı ödemeleri yeter.

Bakan yalnızca idari cezayı kaldırabilir. İdari cezalar arasında hapis cezası yer almaz. Ayrıca, cezayı alanın da memur olması gerekir.

Kekuti*
27-02-2019, 12:48
Götten uydurulmuş cezayı hayali bakanın iptal etmesi çok kolaydır tabi..

okuduğum en doğru yorum :)
Sensiz modifiye olmaz demiş bakan.. biz de neden bu ara modifiye yapamıyoruz demiştik :D

Respect
27-02-2019, 14:00
Güzel pr yaptı...

Anıl E.
27-02-2019, 16:01
Sivaslı değil bu adam ya

Anıl E.
27-02-2019, 16:04
hayatları yalan dümen olmuş, ülkenin eğitim seviyesi biraz yüksek olsa bırak yalan haberler yapmayı takipçi sayısı bile o kadar olmaz ;ama napıcan aşıladılar eğitimsizliği,kültürsüzlüğü... Böyle olunca da devir bunların devri olmaya başladı.

daha da düzelmez bu devran,belki düzelir biz göremeyiz başkaları görür . Çooook uzun seneler boyunca bu kültürsüzlük devam edecek.

AşkınS.
27-02-2019, 16:10
hayatları yalan dümen olmuş, ülkenin eğitim seviyesi biraz yüksek olsa bırak yalan haberler yapmayı takipçi sayısı bile o kadar olmaz ;ama napıcan aşıladılar eğitimsizliği,kültürsüzlüğü... Böyle olunca da devir bunların devri olmaya başladı.

Daha da düzelmez bu devran,belki düzelir biz göremeyiz başkaları görür . çooook uzun seneler boyunca bu kültürsüzlük devam edecek.

kral sivaslim

XoR
27-02-2019, 16:14
Sivaslı değil bu adam ya

Sivastanbul'lu :D

fthdrn
27-02-2019, 16:24
Ayaklar baş oldu yapacak bişey yok. Anıl E.

SekoLive
27-02-2019, 16:36
Merkezden olmayınca Sivaslı sayılmıyormu insanlar beyler lütfen :D

bu arada bakan hapis cezasını kaldırdıysa

farzetki o ceza hiç yazılmadı.

BARR
27-02-2019, 16:46
Çekemeyen anten taksın reisin M3'ü çekemeyen hazmedemeyen gılıçdarrın oyunu bunlar.

Adamın yaptığı M3'ü bütün forum toplansanız yapamazsınız!11!!!

REVOLTA
27-02-2019, 16:53
Çekemeyen anten taksın reisin M3'ü çekemeyen hazmedemeyen gılıçdarrın oyunu bunlar.

Adamın yaptığı M3'ü bütün forum toplansanız yapamazsınız!11!!!

Şu 3 in 1 m3 car mı? :D hala satılık sanırım.

Anıl E.
27-02-2019, 16:53
A K L I N K A L M A S I N

Kimler hangi şehirde plakaları alalım <3 <3

REVOLTA
27-02-2019, 16:54
Bir iki garibimde girmiş yt kanalına mantıklı yorum atmış.Gelen cevaplar şöyle;
"Sende bu araba olsa sende aynısını yaparsın."
"Adamın cezayı ödeyecek parası var istediği yerde istediğini yapar. "
"Bu adam bugüne kadar kimi yaraladı veya öldürdü.Anca kıskanın, kudurun."

:D daha neler varda neyse.

BARR
27-02-2019, 16:55
a k l i n k a l m a s i n

kimler hangi şehirde plakaları alalım <3 <3

kim bu adam kimmm

canlarim sizlerin destekleri ile bakanimiz olaya el atti teşekkürler teçtörki

İbrahim33
27-02-2019, 18:30
o değilde bu serseriler iyi ki alfaya bulaşmıyor. sevindiğim tek nokta o.

wolrath
27-02-2019, 21:02
Başlık yine de faydalı oldu

Listemde bu Elemanı takıp eden 2 3 dangalak varmış, sildim :p

REVOLTA
27-02-2019, 21:27
Osmaniye'de korkunc kaza! Deneme suruşune cıktı, arac kullanılamaz hale geldi... - Galeri - Takvim (https://www.takvim.com.tr/galeri/yasam/osmaniyede-korkunc-kaza-deneme-surusune-cikti-arac-kullanilamaz-hale-geldi)

tedavi yarım kalmış.

zOnstyLe
27-02-2019, 21:36
Osmaniye'de korkunc kaza! Deneme suruşune cıktı, arac kullanılamaz hale geldi... - Galeri - Takvim (https://www.takvim.com.tr/galeri/yasam/osmaniyede-korkunc-kaza-deneme-surusune-cikti-arac-kullanilamaz-hale-geldi)

tedavi yarım kalmış.

Ben üzüldüm arkadaşa şahsen, yazık.. 6 Aya bebekler bebeği S2000 diye düşer ilanlara..

devil_berk22
27-02-2019, 22:05
farzet diyim gerisini sen anla :D

YAS
28-02-2019, 06:42
Geçmiş olsun arkadaşlara,aracın evveliyattan ciddi bir kazası vardı.Geçmişteki hasar aldığını noktalar direk patlat vermiş.

yilmazcatalbas
28-02-2019, 09:02
Geçmiş olsun arkadaşlara,aracın evveliyattan ciddi bir kazası vardı.Geçmişteki hasar aldığını noktalar direk patlat vermiş.

Araç çok fazla dağılmamış mı diye soracaktım ki cevabımı buldum :)

KoramiraL
28-02-2019, 09:18
Aracın orjinal rengi kırmızı mı bordomu yoksa bana mı öyle geliyor farklı renk var iç kısımda ?

CloudGrey
28-02-2019, 09:51
Aracın orjinal rengi kırmızı mı bordomu yoksa bana mı öyle geliyor farklı renk var iç kısımda ?

araba toplama zaten.
koltuklar ap1 , far stop jant ap2..
bu renk koltuklarda gri yada siyahlarda oluyordu sanırsam...

zaten TR'de hatasız s2000 1 yada 2 tanedir.
gerisinin alayında boya işlem değişen kırık çıkık var.

şimdide biraz ilanlarada baktım 2006 model vsa'sız s2000ler var :D nası oluyosa honda onlara özel üretmiş herhalde :D

Kekuti*
28-02-2019, 10:25
zaten TR'de hatasız s2000 1 yada 2 tanedir.
gerisinin alayında boya işlem değişen kırık çıkık var.

şimdide biraz ilanlarada baktım 2006 model vsa'sız s2000ler var :D nası oluyosa honda onlara özel üretmiş herhalde :D

off topic olmasın ama :) 2006 ilk yarısı vsa'sız sonrasında vsa geldi.. :D s2000 orjinal olsa ne olur 2 milyon tane üretilmiş arabadan zaten :D
neyse sizler olmasanız ben yaşayamam :D

Gkn55
28-02-2019, 10:48
araç sahibi ağır yaralıymış çok üzüldüm açıkcası.

araba 2 hafta önce 150bin tl den ilandaydı. sanırım yeni aldı aracı tecrübesizlikten kaza yapmış olabilir.

Allah şifa versin.

YAS
28-02-2019, 11:51
https://i.hizliresim.com/EmNZvB.jpg

https://i.hizliresim.com/BaNklQ.jpg

https://i.hizliresim.com/XMN5a0.jpg

Aracın geçmiş senelerde yaşadığı üzücü olaylardan sadece bir tanesi

kalipson
28-02-2019, 11:58
Allah sifa versin.
Tehlikeli arabalar.

by_hayali
28-02-2019, 12:19
Aracın geçmiş senelerde yaşadığı üzücü olaylardan sadece bir tanesi

yanlış bilgi bu araç daha yeni sarıya boyandı İstanbul'da, sizin attıgınız fotolar başka bir araca ait.

kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. s2k kazaları genelde yeni alan kişinin ilk 1 haftalık macerasında oluyor.

Kekuti*
28-02-2019, 13:38
yanlış bilgi bu araç daha yeni sarıya boyandı İstanbul'da, sizin attıgınız fotolar başka bir araca ait.

kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. s2k kazaları genelde yeni alan kişinin ilk 1 haftalık macerasında oluyor.

SSD mi yahu bu ?

CloudGrey
28-02-2019, 13:39
off topic olmasın ama :) 2006 ilk yarısı vsa'sız sonrasında vsa geldi.. :D s2000 orjinal olsa ne olur 2 milyon tane üretilmiş arabadan zaten :D
neyse sizler olmasanız ben yaşayamam :D

keramettin bey o 2005 yılı içi geçerli ;)
2005 nisana kadar arabalar ap2 dışı fakat vsa'sız 2005 nisandan sonra ap2 vsalı :)

SpeedlinE™
28-02-2019, 13:43
https://iatkv.tmgrup.com.tr/e7dcd9/0/0/0/0/0/0?u=https://itkv.tmgrup.com.tr/album/2019/02/22/osmaniyede-korkunc-kaza-deneme-surusune-cikti-arac-kullanilamaz-hale-geldi-1550848845498.jpeg&mw=644&l=1

after gelince eklerim toplanacak mı çok merak ettim

araç sahibine geçmiş olsun,acil şifalar.

Victiz
28-02-2019, 13:43
2005 nisana kadar arabalar ap2 dışı fakat vsa'sız 2005 nisandan sonra ap2 vsalı :)

bende de 2006 mart çıkışlı VSA'sız vardı 2013 yılında :)

YAS
28-02-2019, 13:48

Yeni derken ne kadar yeni ? geçen senelerdede ilandaydı o zamanda sarıydı.Hangi aracın kazasıymış bu peki ? Sarı s2000 az vardı.Şimdi az olunca ipini koparan sarı yapıyor arabaları güzel duruyor ayrı konuda :D gecmise donuk az sarı vardı. :)

YAS
28-02-2019, 13:49
SSD mi yahu bu ?

SSD sağlam hayatta :)

AşkınS.
28-02-2019, 22:02
Araç bolu dan 1 senedir ilandaydı

XTuNeR
28-02-2019, 22:36
Farzetki bu kazayı yaşamadık hiç deyip toplarlar :)

by_hayali
01-03-2019, 08:00
SSD mi yahu bu ?

yok bro ssd değil ama ssd'de sarı oldu :)

by_hayali
01-03-2019, 08:08
Yeni derken ne kadar yeni ? geçen senelerdede ilandaydı o zamanda sarıydı.Hangi aracın kazasıymış bu peki ? Sarı s2000 az vardı.Şimdi az olunca ipini koparan sarı yapıyor arabaları güzel duruyor ayrı konuda :D gecmise donuk az sarı vardı. :)

sen emin olmadığın konularda yorum yapma en güzeli ;) siyah kazalı olarak alındı sarıya boyanıp satıldı bu araba, senin attığın fotolar başka bir araç hangi araç olduğunu boşver bu değil.

Kekuti*
01-03-2019, 09:57

bende de 2006 mart çıkışlı VSA'sız vardı 2013 yılında :)

Arkadaş cevabı vermiş zaten :)
Keza 2006 olup VSA'lı aracı olan arkadaşım var, olmayan da var :D :D
2005 ap2 doğru ama VSA'sız. Aralık - Ocak farketmez.

Neyse no off topic please :D

CloudGrey
01-03-2019, 11:18
Arkadaş cevabı vermiş zaten :)
Keza 2006 olup VSA'lı aracı olan arkadaşım var, olmayan da var :D :D
2005 ap2 doğru ama VSA'sız. Aralık - Ocak farketmez.

Neyse no off topic please :D

bahsettiğiniz tarihler TR'de trafiğe çıkış tarihleri , üretim değil ;)

kimmiş o arkadaşların hele bi söyle bakim kesin tanıyorum :)

Kekuti*
01-03-2019, 15:19
bahsettiğiniz tarihler TR'de trafiğe çıkış tarihleri , üretim değil ;)

kimmiş o arkadaşların hele bi söyle bakim kesin tanıyorum :)

Üstad; göz falan kırpıyorsun ama :)

s2000'de haziran veya mayıs olması lazım 2006'dan sonrası VSA'lı. Üretim yılı cart curt konuları sanırsam 2012'de başladı.
yani 2005 olup ağustos sonrası oluyorsa 2006 model sayılırdı, trafiğe çıkış muhabbetine takılmana gerek yok. Bahsettiğimiz 2000-2010 yıları arası olduğundan dolayı...

2004'de ap2 geldi doğru, ama VSA 2006'da devreye girdi. Tam türkçesi ne bilmem ama antipatinaj ve elektronik gaz kelebeği olması gerekiyor farklarının.. (diğer detayları kullanıcısı olmadığım için bilmiyorum)
Yabancı sitelerde mesela (s2ki) forumda s2000 vsa yaz arama kısmına. Amerika'da çocuk 2006 yılında s2000 sipariş ediyor. Eğer VSA'lı istersen 16 HAFTA sonra, vsa'sız stok 0 var elimizde demişler misal :D

Örnek'te istiyorsan 3 tane ilan göndericem sahibindenden, 2006 2'si vsasız 1'i vsa'lı.
VSA'lı
Honda / s2000 / 2.0 Vtec / HATASIZ BOYASIZ TRAMERSİZ VSALII at sahibinden.com - 663768607 (https://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-honda-hatasiz-boyasiz-tramersiz-vsalii-663768607/detail)

VSA'sız
Honda / s2000 / 2.0 Vtec / GULBEY MOTORS 2006 HONDA S2000 KAYITSIZ at sahibinden.com - 664577840 (https://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-honda-gulbey-motors-2006-honda-s2000-kayitsiz-664577840/detail)
Honda / s2000 / 2.0 Vtec / Turbo S2000 VSA YOKTUR. at sahibinden.com - 665189308 (https://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-honda-turbo-s2000-vsa-yoktur-665189308/detail)

Aren'deki 1 s2000 o şekildeydi.. E sahibindendeki adamlarda arabasındaki tuşu biliyordur heralde :D

Bu arada tanışıyor muyuz ?

NOT: bu konuya daha yazmicam s2000 teknik konuşmayalım su değişiğin konusunda :D

REVOLTA
01-03-2019, 16:40
Konu nerelere gelmiş.Araba gram umrumuzda değil.Kimseye bir şey olmaması sevindirici, bu şahsa ve kitlesine özenip maganda gibi araç süren herkesin hakettiğini bulmasını diliyorum.Gündüz vakti akan trafikte yollarda yapmayın bari.Direğe de acil şifalar diliyorum.

KOSEREN
02-03-2019, 19:37
sen emin olmadığın konularda yorum yapma en güzeli ;) siyah kazalı olarak alındı sarıya boyanıp satıldı bu araba, senin attığın fotolar başka bir araç hangi araç olduğunu boşver bu değil.

Milletin arabasını boklamak kolay,forum mühendisliği yapıyor millet hocam takılma :)

individual
04-03-2019, 14:23
geçen olayın üstüne bir tane daha olmuş.

allah rahmet eylesin.

Aracını sanayiden aldı, test suruşunde dere yatağına uctu - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/aracini-sanayiden-aldi-test-surusunde-dere-yatagina-uctu-41137416)

KÖROĞLU
04-03-2019, 15:40

allah rahmet eylesin.

Aracını sanayiden aldı, test suruşunde dere yatağına uctu - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/aracini-sanayiden-aldi-test-surusunde-dere-yatagina-uctu-41137416)

Kafalar çok enteresan, arkadaşı olan eleman güldü gülecek sanki,

bir de "bariyer olmadığı için" demesi garip geldi. Bariyer olsaydı ne değişirdi, insan gibi gitmedikten sonra bariyer korur mu sanıyor bunlar ?

Gecenin köründe 250 ile gitmek için ölsem de farketmez demek lazım sanırım.

BARR
04-03-2019, 15:46
Ben de gülmesine şaşırdım dangalak herif adam ölmüş gitmiş sırıtıyor orda.

mehmet6r
04-03-2019, 17:10
Bence gülmüyor. Benim de bir dostum var yüz ve dudak yapısı her daim gülüyor gibi. Hatta askerdeyken gülüyor diye fırça yemişliği de var. Ama aslında gülmüyor. Yüzüne güneşte vurduğundan bize öyle geliyor olabilir. Kötü zan yapmamak lazım.

onurc
04-03-2019, 17:18
kazayı canlı görmeden buradan yorum yapmak ne kadar kolay yav
Kazanın nasıl yaşandıgını gören mi var aramızda ?
belkı fren tutmadı belkı baska bırsey oldu.kagıthane yolları zaten b*ktan.
Allah rahmet eylesin cidden üzücü bi durum.

grkan55
04-03-2019, 19:13

allah rahmet eylesin.

internetten plakaya baktım ölen kişi gülbey motors diye bir galerinin sahibi arabada hala ilanda
Honda / S2000 / 2.0 Vtec / GULBEY MOTORS 2006 HONDA S2000 KAYITSIZ sahibinden.comda - 664577840 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-gulbey-motors-2006-honda-s2000-kayitsiz-664577840/detay)

Kekuti*
05-03-2019, 08:43
Araba bakımdan çıkmış sanayiden, mashattan ve 1453'ün o dere yanı bir yol var.
Bizde arada teste çıkıyorduk basınç vs diye ama.. (kağıthane değil aslında, maslak orası)

Allah rahmet eylesin, kötü kaza..

akko
06-03-2019, 10:14
Bu haberi bende gördüm ve gerçekten üzüldüm.
Allah ailesine sabır versin, daha gencecik.
Kaza anını görmeden yorum yapmak ve hele ki ölenin arkasından konuşmak yakışmaz.
Dikkat etmek lazım, hepimiz zaman zaman o yaşlarda, bu tarzda hızlı araçlara binip ufak tefekte olsa bazı adrenalinleri yaşamışızdır.

kiraccemal
06-03-2019, 13:47
Kazaya ait ufakta olsa bir görüntü var. Allah rahmet eylesin.

İstanbul'daki feci kazada hayatını kaybetmişti! Dakikalar once... - Son Dakika Haberler (http://www.milliyet.com.tr/istanbul-daki-feci-kazada-hayatini-gundem-2837631/)

Mehmetmert
06-03-2019, 13:54
Yani Allah rahmet eylesin, nasil oldu bilinmiyor.

Drift videosu izledi diye kesin drift yaparak oldu haberi yapmak bence ayip...Kedi çıkmıştır, kopek cikmistir, dalmistir, uyumustur...vs zaten tavani tente, muhtemelen kemerde yoktur :( Ben hizinin cok oldugunu dusunmuyorum, takla barlari falan o yuksekten araba durur halde birakilsa bile oyle bir hasar olusurdu...

halili
06-03-2019, 13:59
Kazaya ait ufakta olsa bir görüntü var. Allah rahmet eylesin.

İstanbul'daki feci kazada hayatını kaybetmişti! Dakikalar once... - Son Dakika Haberler (http://www.milliyet.com.tr/istanbul-daki-feci-kazada-hayatini-gundem-2837631/)

S2000 de video izlememiş.audi araç.Bu gazetelerin hiçbir haberi olmazmı doğru düzgün.

onurc
06-03-2019, 14:01
yapacagınız habercılıgın ta a**** k******

Gkn55
06-03-2019, 14:04
ölünün arkasından asılsız gıymet yapanlar haberciler olmuş.

KÖROĞLU
06-03-2019, 14:19
kazayı canlı görmeden buradan yorum yapmak ne kadar kolay yav
Kazanın nasıl yaşandıgını gören mi var aramızda ?
belkı fren tutmadı belkı baska bırsey oldu.kagıthane yolları zaten b*ktan.
Allah rahmet eylesin cidden üzücü bi durum.

Bu eleştiri sanıyorum ki bana, mesajımda "insan gibi gitmeme kısmı bariyerin korumasıyla alakalıydı.

Yoksa bu adam oraya nasıl düşmüş bilmiyorum, kaza görüntüsü vs izlemedim.

Cümleyi bir daha okuyunca sanki bu vefat eden arkadaş hızlıymış ve kontrol bu yüzden kaybedip kaza yapmış gibi algılanıyor gerçekten.

Düzeltme olsun.

Respect
28-03-2019, 08:49
Konuda başrol de adı geçen şahıs yalnız öyle yada böyle amacına ulaşmış gözüküyor...

Bildiğim kadarıyla bir cafe açtı işletiyor şimdi de bir lokmacı açıyor...

Youtube videolarıda 300-400 k arası izleniyor ordan da bir şeyler damlıyordur...

E al sat yapıyor kim bilir kaça alıp kaça çakıyor millete (yaptırdıgı modıfıkasyonlara para verdiğini sanmıyorum sponsor adı altında reklam yapıyor cunku )

Öyle yada böyle başarmış düzeni kurmuş tıkır tıkır işletiyor...

BARR
28-03-2019, 08:50
Konuda başrol de adı geçen şahıs yalnız öyle yada böyle amacına ulaşmış gözüküyor...

Bildiğim kadarıyla bir cafe açtı işletiyor şimdi de bir lokmacı açıyor...

Youtube videolarıda 300-400 k arası izleniyor ordan da bir şeyler damlıyordur...

E al sat yapıyor kim bilir kaça alıp kaça çakıyor millete (yaptırdıgı modıfıkasyonlara para verdiğini sanmıyorum sponsor adı altında reklam yapıyor cunku )

Öyle yada böyle başarmış düzeni kurmuş tıkır tıkır işletiyor...

Kafe ve Lokmacı da onun değil. Onu pazarlama aracı olarak kullanan çevresinden kişilerin. Çok temiz iş, tabi o da bundan sakalını alıyor.

YAS
28-03-2019, 08:59
Bende böyle şık bir lokmacı açıyorum ve edirnekapıya yeni bir soluk getiriyorum Skyhawk34

Shadow_Dancer
28-03-2019, 09:39
Bende böyle şık bir lokmacı açıyorum ve edirnekapıya yeni bir soluk getiriyorum Skyhawk34

şıkır şıkr avize gibi..

therev
28-03-2019, 09:40

ahhhhhh..... Yakışırrrrr!!

PiscocuK
28-03-2019, 09:41
Rahat bırakın adamımı :)

YAS
28-03-2019, 09:58
resimag.com/p1/710c7038d64.jpeg

Üç gündür yemek yemiyorum abiii Shadow_Dancer therev Skyhawk34 sagi

YAS
28-03-2019, 10:02

https://resmim.net/f/xTxnOf.jpg

Edit.. :D

free-hifi
28-03-2019, 10:54
çirkin drift kralı...

therev
28-03-2019, 11:37

Çıkış yapıyorum.

akko
28-03-2019, 11:40

ahahahahahahahahaha :D:D:D:D:D

Siyah
28-03-2019, 12:22
çirkin drift kralı...

haykırdım :DD:d.:dd.D

Anıl E.
28-03-2019, 14:10
Yasindavulcu

ahh be reisimin eski zamanları,şimdi çok kilo aldı

fthdrn
28-03-2019, 15:10
Bi simit için gaspa cıktığı zamanlar. Nerden nedeye :d

sagi
28-03-2019, 22:56

Nabıyon olm adamın resimlerinimi saklıyon��

YAS
29-03-2019, 06:36
Nabıyon olm adamın resimlerinimi saklıyon��

Konuya özel arşivci bir arkadaşımızdan (h.g) rica ettim :D

ufuksaracci
14-05-2019, 16:21
Son Dakika Haberler: Trafikte drift yaparken ceza almıştı.. Şimdi de makas atarken yakalandı - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/driftten-ceza-yedi-5-ay-sonra-makas-atmaktan-yakalandi-41213709)

Yine çıkmış manşete

Kekuti*
14-05-2019, 16:28
sansürlemişler husauhashuasuhsauhasuhasuh

FatihR.
14-05-2019, 16:44
e artık atın hapise şunu.

KÖROĞLU
14-05-2019, 16:48
e artık atın hapise şunu.

Birini öldürmesi lazım illaki, ondan sonra "belki" atabilirler.

Cimmeria
14-05-2019, 17:29
Birini öldürmesi lazım illaki, ondan sonra "belki" atabilirler.

arabasının arkasına herşeyçokgüzelolacak yazın kesin alırlar :D

Day Walker
14-05-2019, 18:18
FB gruplarında yine adamı ilah yapmışlardır şimdi

gokhankenar
14-05-2019, 23:59
https://www.youtube.com/watch?v=Ng2xCAS3cT0

Ne zaman ü.t ismi geçse aklıma bu video gelir ahahaha

fthdrn
15-05-2019, 00:02
Bu enayiyi bakan dostu salar hemen :D

SinanAdalı
15-05-2019, 02:51
Şarzetkiii....

KÖROĞLU
15-05-2019, 07:07
arabasının arkasına herşeyçokgüzelolacak yazın kesin alırlar :D

Devlet büyükleri bu tür adamların topluma ne kadar kötü örnek olduğunu, ibret olması açısından öncelikle bu tür kımıl zararlısı varlıklara ciddi cezalar vermeleri gerektiğini nasıl göremiyorlar, ben çözemiyorum.

Bunu örnek alıp trafikte salak saçma hareket yapacak tonla ergen var.

Emniyete alınmak adam için hobi olmuş resmen, arada bir gitmeden duramıyor. Hep söylüyorum caydırıcılığı olmayan ceza suça teşvik eder.

En güzel örneği de bu tipitip.

halili
15-05-2019, 07:55
FB gruplarında yine adamı ilah yapmışlardır şimdi

Polis aracının lambasını tamir etmiş.sonra polis demişki bura çok hızlı peşimden hızlanarak gel öyle çık yola demişmiş :) Bunu yalan haber yapmış medya

Cimmeria
15-05-2019, 09:06
Devlet büyükleri bu tür adamların topluma ne kadar kötü örnek olduğunu, ibret olması açısından öncelikle bu tür kımıl zararlısı varlıklara ciddi cezalar vermeleri gerektiğini nasıl göremiyorlar, ben çözemiyorum.

Bunu örnek alıp trafikte salak saçma hareket yapacak tonla ergen var.

Emniyete alınmak adam için hobi olmuş resmen, arada bir gitmeden duramıyor. Hep söylüyorum caydırıcılığı olmayan ceza suça teşvik eder.

En güzel örneği de bu tipitip.

toplum devlet büyüklerinin umurunda mı sence?

-Murat Özcan-
15-05-2019, 09:34
Adam yürüyüş şekli bile alışkanlık haline getirdiğini belli ediyor yaptığı hareketleri.

Ehliyetine el koyuyorlar fakat puanı falan yok mu bunu komple iptal olması gerekmiyor mu ?

Yada Psikolog tedavisine falan gönderiyorlardı böyle tipleri tam bilmiyorum ama o tarz şeyler vardı bu adamı hiç bir yere göndermemişler yada iptal etmemişler ehliyetini demek ki anlamadım :S

Evrenoz
15-05-2019, 10:14
Belediye neden zehirlemez anlamam...

KÖROĞLU
15-05-2019, 10:14
toplum devlet büyüklerinin umurunda mı sence?

Büyük kavramının içine kimi dahil ettiğimize göre değişir.

Gerçek devlet BÜYÜK leri'nin umrumda olduğunu düşünüyorum.

Ama onlarda pek kalmadı.

Day Walker
15-05-2019, 19:21
Belediye neden zehirlemez anlamam...

Panter emel diss atmasın sonra

Evrenoz
15-05-2019, 19:26
Panter emel diss atmasın sonra

hayvandan korksak istanbul'da yaşamazdık :P

Day Walker
15-05-2019, 20:27
hayvandan korksak istanbul'da yaşamazdık :P

Hayvan gibi şapüürsünüz lafı tam istanbul için söylenmiş :D

burkaykalyon
16-05-2019, 11:26
''Farzet kiii'' zihniyetinin bir başka sonucu daha. Allah'tan can kaybı yaşanmamış...

&#39;Drift&#39; yaparken oğrencilere carptı: 7 yaralı | NTV (https://www.ntv.com.tr/turkiye/drift-yaparken-ogrencilere-carpti-7-yarali,WZByzL1aOE2hJdTicKn-VQ)

SkY
16-05-2019, 11:35
''Farzet kiii'' zihniyetinin bir başka sonucu daha. Allah'tan can kaybı yaşanmamış...

'Drift' yaparken oğrencilere carptı: 7 yaralı | NTV (https://www.ntv.com.tr/turkiye/drift-yaparken-ogrencilere-carpti-7-yarali,WZByzL1aOE2hJdTicKn-VQ)

bende sabah okudum haberlerde.Cidden bu ülkede her an her şekilde saçma sapan ölebilme yada sakatlanabilme riski var hepimiz için.Bu kaza içinde aracı kullanana söyleyecek ve sövecek çok şey var tabi

burkaykalyon
16-05-2019, 12:19
bende sabah okudum haberlerde.Cidden bu ülkede her an her şekilde saçma sapan ölebilme yada sakatlanabilme riski var hepimiz için.Bu kaza içinde aracı kullanana söyleyecek ve sövecek çok şey var tabi

Aynen öyle abi cidden. Başakşehir'de yıkılan duvar mesela. Adam şeridinde gidiyor duvar yıkılıyor altında kalıp ölüyor. Yemin ediyorum şansa yaşıyoruz bu memlekette.

DOHC
16-05-2019, 12:33

'Drift' yaparken oğrencilere carptı: 7 yaralı | NTV (https://www.ntv.com.tr/turkiye/drift-yaparken-ogrencilere-carpti-7-yarali,WZByzL1aOE2hJdTicKn-VQ)

Araba da önden çeker.............

Yiğit G.
18-05-2019, 14:06
Son Dakika Haberler: Trafikte drift yaparken ceza almıştı.. Şimdi de makas atarken yakalandı - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/driftten-ceza-yedi-5-ay-sonra-makas-atmaktan-yakalandi-41213709)

Yine çıkmış manşete

Avrupada veya Amerika da yaşasa idi çoktan ömür boyu ehliyetine el koyulmuştu vede uzun yıllar hapiste yatardı. Türkiye de ise 2 lira ceza kesilip bırakılmış.