Orijinalini görmek için tıklayınız : şubat ayi askere gidenler
Askerlik konusu vardi ama maalesef bulamadim konuyu.yerler açiklandi acemi manisa merkez usta birligi kibris güzelyurt çikti bana.varmi aramizda buralar çikan yada eşi dostu gidecek olan?
Güzelyurt aşırı sakin, huzur yeridir, iç anadolunun eski kasabalarını hayal edin.. O bölgede 5 sene kaldım, okul okudum. Emekli yeridir. Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Yeşilliği bol, oksijeni boldur.
tam aynı yerler arkadaşıma çıktı :D
Acemilik = Manisa Usta Birlik= Kıbrıs/Güzelyurt yazmış
kısa dönem
ANTALYA-ADANA gidiyorum
Evet arkadaşlar bu dönemde MANİSA-KKTC çoğunlukta. Geçen dönemde Amasya-KKTC vardı bolca...
Güzelyurt aşırı sakin, huzur yeridir, iç anadolunun eski kasabalarını hayal edin.. O bölgede 5 sene kaldım, okul okudum. Emekli yeridir. Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Yeşilliği bol, oksijeni boldur.
Orda askerlik yapan arkadasimla konjstum guzel zamanda gidihosun zorluk yasamazsin dedi hayirlisi bakalim :)
subatta manısaya gıdeceklere bol bol içlik tavsiye ediyorum :D 2.tabur 3.bölük 93/4 :D
Batuhan Gül
24-01-2015, 02:22
Abim acemiliğini manisa merkezde yapmıştı. Gittiği dönemde duş sıkıntıydı . Bize öyle bahsediyordu.
7 şubatta da kısmetse kardeşimi de yolluyorum kütahyaya. Havacı-muhafız eri olarak. Kütahya acemilikten sonra genel olarak ne tarafa gönderiyor bilgisi olan var mı
ErkanCanS
24-01-2015, 03:31
Manisada havalar düzeldi.Bugün itibariyle sağanak yağmurlar başladı.Son bir yılda 5-6 arkadaşım manisa merkezde acemilik yaptı.Sigara kullanıyorsanız onu temin etmek biraz sıkıntılı.Çok kalabalık oluyormuş kantin.Dışardan kartonla sigara götürüyordum.Özellikle bu mevsimde buraya gelecekseniz mutlaka yağmurluk gibi bişey edinin çok ıslanırsınız.Allah ses tellerinize zeval vermesin sesiniz çok kısılacak telefonda konuşurken karşınızdakiyle zor anlaşabilirsiniz :)
Acemiliği Burdur'da Usta birliğini Edirne de yapmıştım. Kısmetse 6 şubatta kardeşimi göndericez. O da acemiliğe Burdur'a gidiyo inşallah o da benim kadar şanslı olup usta birliği yakın biyere düşer :) Allah herkese hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin.
Manisa Merkez mi Yoksa Alaşehir e giden varmı ?
Konya'ya düşen olursa elimden gelen yardımı yaparım.. Heleki uzun dönem Hava Savunma Okulu'na düşen olursa direk yardımcı olurum :)
BosphorusBoys
24-01-2015, 11:08
Adana ya düşen olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
cemwira42
24-01-2015, 20:28
Şubat 5 te teslim olacağım kısmetse..
Acemi = 1. P.EĞT.TUG.KL.LIĞI /Manisa
Usta = KTBK K.LIĞI KH.GR.KH. ve KH.BL./ Girne
Aynı durumda olan var mıdır? :)
arkadasıma istanbul cıktı yeni gitti hatta ve söylediğine göre doğuya bolca arkadası gitmiş
Abim acemiliğini manisa merkezde yapmıştı. Gittiği dönemde duş sıkıntıydı . Bize öyle bahsediyordu.
7 şubatta da kısmetse kardeşimi de yolluyorum kütahyaya. Havacı-muhafız eri olarak. Kütahya acemilikten sonra genel olarak ne tarafa gönderiyor bilgisi olan var mı
Anecdote
24-01-2015, 22:28
Acemi :1.inci p.eğt.tug.komutanligi / manisa merkez .
Usta : 14.uncu zh.tug . Is.svş.bl / LEFKOŞA - KIBRIS
Gorev : İstihkam / Kisa donem
Hakkimizda hayirlisi olur insallah .
onursumer
24-01-2015, 22:35
hep duyduğum kıbrıs bu sefer çevreden, tek bildiğim ora ile ilgili çok sıcak ve dağ taş olduğu :D
hayırlı teskereler herkese
Bn suan askrdym ksa ve oz yaziym gtmeyn napip yapin gtmeyn...
ankara,mamak-izmir gaziemir çıktı banada
tam yerini yazarmısın kardeşim ? Gaziemir kara havacılık alayı mı ?
burakgunay
25-01-2015, 12:06
ankarayla ilgili bi sorununuz sıkıntınız olursa yardımcı olmaya çalışırım, hayırlı teskereler şimdiden
TOLGACANSAHIN
25-01-2015, 12:16
beyler lefkoşa 39. 50 varmı . güzelyurta düşenlere hayırlı olsun. Aklınızdaki soruları yazın cevaplayayayım.
5 şubatta teslim oluyorum bende
acemi: antalya
usta:burdur
Şimdiden 3 kişi olduk batı kışladan :)bende batı kışladayım
herkese selamlar ... bende kısa dönemım 4 subatta gidiş.... acemilik : manisa merkez - usta : magosa kıbrıs
Çoğu kişiye kıbrıs çıkmış maşallah.
Banada acemilik BURDUR. Usta birliğide:TEKİRDAĞ-ÇORLU
tekirdağ için pek iyi şeyler duymadım sürgün yeri falan diolar ama görücez bakalım :/
4 şubat acemi birliğim Kayseri Melikgazi
Birinci komando tugayı komando eğitim taburu :D
Sizce Yandımmı ?
Allaha emanet abiler arkadaşlar Adminlerim
Bu akşam yola çıkıyorum , Kayseri komando hava indirme .
Allah'ım diğer giden kardeşlerime yardım etsin , yolunu açık etsin .
AMİN :o