PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DEV20 Cooper - JZ & UD Ibiza Cupra DENEMELERI

Sayfa : 1 [2]

mert_leon
26-01-2015, 11:28
Baba akü yok aküyüde sökmüşer :)))

https://www.youtube.com/watch?v=8RcaVWWwDoA

K.Kaan
26-01-2015, 11:30
konunun 4 5 sayfasını okudum videoyu izledikten sonra da beklememiştim cupra hakkında iddaa da bulunalacağını. Mini net şekilde hızlı neden hala uzatılmış anlamadım... geçilmek bu kadar problem olmamalı diye düşünüyorum. Bir yorum okudum katılıyorum bende, yarışa gidiyorsan elinden geleni yapacaksın bencede. Çünkü karşı tarafla denemeye çıkıyorsan geçildiğinde laf söyleme hakkın bencede yoktur. araban bozulmadıkça.

K.Kaan
26-01-2015, 11:31
Yazmayı unuttum Arenimo nun şöförlüğünü de takdir etmek lazım çok güzel yürütmüş miniyi...

orhansah
26-01-2015, 11:33
bir de video olmasaymış neler yazılacakmış valla merak ettim :)

Cem.B
26-01-2015, 11:37

video olmasa şuan karakoldaydılar kanka :)

uerbas
26-01-2015, 11:38
kardeşim bizi beklettiniz demedim ben zaten dedim 3 ten sonra başlayalım siz lafı nereden anlıyorsunuz
ben o gece roll için 6 saat beklemişim bekleten siz değilsiniz bekleyen benim başka araçlarda gelcekti sade siz biz değil
uv cupra da gebzeden geldi

video çekilmesinde sorun yok koyulmasında sorun var bizde çektik ama karşı tarafa sormadan rızasını almadan koymak ayıp birşey ki ben senden koyma diye israrla rica etmiştim
sen bana yalancı diyorsun
peki sen bana söz vermedinmi dönüşte basacam diye basmadın araban arızalı idi vs bunu senin arkadaşlarında kabul etmiyor ya neyse orda basamam kusura bakma dedin cmt akşamı tekrar deneyelim diye söz aldım
sen beni geceye çağırıyorsun diğer araçlar gelmiyor kendi arabanı kendin kullanmıyorsun bana söz verdğin halde benimle bir defa dahi denemiyorsun
deneyelim diyorum defalarca.. ben o gece bin lira harcadım benzin yakamam diyorsun
kim yalancı şimdi
yusuf abi arabayla deniyosun sen içindekiyle değil bi kere bunu anlamamışsın, diğer bi konuda 70 kg 4 boy nasıl oynatıyor abi 1,5 taş çatlasın 2 boy oynasın
şuan dev mini senin aracından hızlı önce bunu kabullenmek lazım eğer koltuğun sökük geçebiliceğini düşünüyosan (ben düşünmüyorum ama) tekrar denersiniz boşuna kalp kırmayın
bizde güzel videolar izleyelim feyz alalım görelim cth cupralar nasıl gidiyor yada gidicek merak ediyoruz :)

Tuncay
26-01-2015, 11:41
Oncelikle masallah diyeyim deneyen araclara
O aksam bende denemeye cikacaktim arkadasin otoparkinda ufak binsorun cikti sokemedim koltuklari yanimdaki kisiler erken kalkacaklarini soylediler polis falan sikinti vardi bazi yerlerdede koltuklari sokemedim tabiki bahane degil bu
Takili olarak denemek bana cok mantiksiz geldi yinede bekledim hatta o gece 5 araba ile denedim farkli farkli
Kekutu 2 gibi gelecegini soyledi ama beni aradiginda saat 3 u 3-5 dakika gecmisti donus yokundaydim
Bence yarisa gidiyosan eldeki tum olanaklari kullanmak lazim gecen gecmistir o takili ben sokulu muhabbetine gerek yok
Afedersinizde bu rakibi kucuk gormektir takili bile gectim olacakti eger gecse idi cupralar

FU4885
26-01-2015, 11:42
teşekkürler daha öncede yazmıştım belki görmediniz evet ben yarım sn geç basıyorum bana kaybı 2 boy artı ben o sırada arıza ışığım yanık limp mode koruma modunda koşuyorum saat sabahın 4 ünü geçiyor 22.00 den beri beri beklemişiz rakip 70 kg sökük zaten 4 boy kafadan önde demek bu.. turbom korumada sizce video konulacağını bilsem ve böylesine afişe edileceğinide ayrıeten.. sizce deneme yaparmıyım ki o gece bana ertesi gece için söz verilmişken sorunu düzeltip tekrar deneyelim denmişken..

Yusuf Bey, o gece ben de oradaydım.

Konuşmalarınız o kadar çelişkili de farkında bile değilsiniz.
Size zorla gelin de yarışalım demediler, sizler rakibi küçük görüp gövde gösterisi yapmak istediniz.

Kaldı ki 22.00'dan beri diyorsunuz, eee o zaman o saatte gelmeseydiniz, siz zaten 03.00'da görüşelim demediniz mi ?

İnatla arıza ışığım yanıyor vs. gibi bahanelerde bulunuyorsunuz, eee peki geçseydiniz de bunun bahanelerini yapacak mıydınız? Tabiki de hayır.
O kadar arıza ışığım yanıyor, aracım koruma modundaydı diyorsunuz, insan kendi aracını tehlikeye atar mı bunu da sorgulamak lazım..

Eminim ki burada her araç sahibinin aracında arıza ışığı yansa eminim ki o gaza milim dokunmaz tın tın sebebini söyler ve evine yol alır ...

Burada bu kadar kişi konuşuyor yorumlar yapıyor ama sizler 3 gündür açıklayıcı savunmalarda bulunmuyorsunuz.
Takmışsınız söküklüğe, sürücüye ...

Orada buluştuğumuzda DEV'e bakmadınız mı aracın sökük olduğunu görmediniz mi?
Eee neden bile bile yarıştınız o zaman, bırakın sökük bu araç diye sizlerde bahane üretip hiç yarışmasaydınız.

Takmışsınız sürücü olayına, Aren bu işin duayenidir tanımamışsınız bir de çamur atıyorsunuz.
Sizler araçları yarıştırdınız, sürücüleri yarıştırmak için orada buluşmadınız.

Aracında maksimum hakkını kim veriyorsa o kullanmıştır.

DEV Mini sizden hızlıydı, yine denense yine aynı sonuçlar alınırdı.
Kaldı ki zaten yeni projeye başlanıyor, sonrasında yanına bile yaklaşamazsınız.

Bu işler herkesin maddiyatına bakar, hiç bir şeyin sonu yok.
Herkes bir noktada geçecek ve günün sonunda geçilecektir.

levent
26-01-2015, 11:43
1250-1300kg aralığında 90 bg dizel Corolla ile 105bg dizel Megane Arasında 2 şer kişiyle net 2 boy oluyor, Corolla tek kişi olduğunda Yanyana gidiyorlar Megane 2 kişiyken.

Güç/ağırlık oranı yükseldikçe o fark azalır. Yine matematiğe döndü iş, Yusuf bey sizin matematik hocanız bunları öğretemiyorsa özel ders ayarlarız uygun fiyattan ;)

KA®ANLIK
26-01-2015, 11:54
Benim anlamadığım,
Yusuf Bey siz geçilmediğinizi mi iddia ediyorsunuz ? yoksa geçildim ama hafif olduğu için mi geçti diyorsunuz ?
önce bunu netleştirmek lazım.

akabinde herkes KG lar falan konuşuyor da biraz videoyu yorumlasak bence kafalardaki soru işaretleri gidecek.

Kekuti'nin yaptığı bütün denemeler NİZAMİ (korna olarak). 4.vites sonuna kadar yarım boy 1 boy önde oluyor Mini, Kekuti her 4 den 5 e atışında 1-1.5 boy geriye düşüyor ve ibiza miniye kafa çıkarıyor, ama Yusuf Bey'in üstüne basarak söylediği 270li km süratlere çıkarken ibiza duvar oluyor. 230 dan sonra direk duvar etkisi var ibizada. Kerem'in denediği her videoda 250 de mini önde (4 ten 5 e atarken NET 1 BOY geriye düşmesine rağmen)...

Bunu kabul edin bence. MINI Sizin aracınızdan HIZLI...
Bende 160HP lik TSI sahibiyim. bunu kabul etmek TSI kötü demek değildir.

Aren'in denemelerindeki ilk deneme 2.15dk da başlıyor sanırım, Aren ilk denemede net erken basmış. Kıstas olmaz.
fakat 80 de yani sizin devrinizdeki denemede 2.45dk başlıyor deneme; ve bu denemede KESİNLİKLE NİZAMİ basılmış. arabaların deparlanmasından anlaşılıyor zaten ki yine aynı denemede Aren'in 4. vitesten 5.vitese atışını izlerseniz, Kerem ile arasında çoook net bir fark olduğunu görürsünüz.

kusura bakmasın ama Kerem hakikaten çok kötü vites atıyor ki aradaki asıl fark 4. vitesten 5. vitese atarkenki fark.

bütün bu tartışmaların özeti videoda gizli aslında...

Videonun 28. Saniyesinde 4 ten 5 e atarken arabanın sesi ile (Kerem kullanıyor)
Videonun 2.30DK sındaki 4 ten 5 e atış arasındaki farkı (Aren kullanıyor) herkesin görmesini rica ediyorum.

boşa tartışmayın.
Bu mini o ibiza'dan hızlı. Videonun ağzından konuşuyorum :)

Kekuti*
26-01-2015, 11:55
Oncelikle masallah diyeyim deneyen araclara
O aksam bende denemeye cikacaktim arkadasin otoparkinda ufak binsorun cikti sokemedim koltuklari yanimdaki kisiler erken kalkacaklarini soylediler polis falan sikinti vardi bazi yerlerdede koltuklari sokemedim tabiki bahane degil bu
Takili olarak denemek bana cok mantiksiz geldi yinede bekledim hatta o gece 5 araba ile denedim farkli farkli
Kekutu 2 gibi gelecegini soyledi ama beni aradiginda saat 3 u 3-5 dakika gecmisti donus yokundaydim
Bence yarisa gidiyosan eldeki tum olanaklari kullanmak lazim gecen gecmistir o takili ben sokulu muhabbetine gerek yok
Afedersinizde bu rakibi kucuk gormektir takili bile gectim olacakti eger gecse idi cupralar

Selam, Avrupa yakasinda E5 merterde muhtemelen olumlu bir kaza vardi. Avrupaya da rotarli katilabildik.
O nedenle o saatte ust uste arayip rahatsiz etmek istemedim.

barisy
26-01-2015, 11:56

Güldürdü :D

kelalper
26-01-2015, 12:01
Alper bende senin annenin ellerinde öperim orayı hallettik ok
6 saat beklemişim gece 04 olmuş ben o gece denemeyecektim zaten video çekileceğini hatta koyulacağını bilsem deneme yapmazdım ben dostane bir deneme yaptım arabam bu gece arıza ışık yanıyor yarın gece yapalım diyerek ayrıldık ordan

hızlı yavaş konusuna gelince ben tsi lerde stock turbo da hızlıyız diyorum evet derecelerimiz de bunu gösteriyor zaten
seninde şimdi tsi ın var ve yazılım yaptın sanırım gel deneme yapalım istersen
istersen 100-200 dbn alalım
ben stg 1 im dersen ona göre de kıyas yaparız
problem yok

Yusuf bey evet 1.4 tsi sahibiyim doğrudur. Arabamda 1.4 tsilar içerisinde en yavaşı fabrika çıkışı olarak. Az yaksın diye bir yazılım yaptık ve forge yerine gfb dumpvalve kullandım. Orta susturucu ve gerisi duruyor üzerinde de 4 adet kar lastiği takılı. Eşim kullanıyor yoksa ben A6 ile uğraşacaktım zaten. Deneyelim derseniz bu arabayı kendinize rakip görüyorsanız deneyelim. Eğer bundan zevk alıp tatmin olacaksınız hava hoş bana koymaz. Ben 150 kg geliyorum onu bile problem yapmam kendim kullanırım. Roll konularını ben çoktan aştım aşmasaydım zaten megane ı satmaz onunla uğraşırdım onunda yanına bile yaklaşamazdınız. Ama illa benden challange bekliyorsanız buyrun istanbul parka. Havalar ısındıktan sonra siz cupranızı istediğiniz setupınla çıkın bende fabiayı stock yazılımına getireyim sadece dumpvalve ve downpipe kalsın. Hafifletme jant coilover yay falan da takmadan çıkacağım. Size de 2 saniye avans. Arada 2 saniyeden az fark olursa siz geçtiniz sayarım. OK?

Can's
26-01-2015, 12:05
konu devlerın savası olmaya dogru gıdıyor :D

Berat
26-01-2015, 12:09
Maşallah miniye,video enfes olmuş.

OrcunInce
26-01-2015, 12:22
Yusuf bey evet 1.4 tsi sahibiyim doğrudur. Arabamda 1.4 tsilar içerisinde en yavaşı fabrika çıkışı olarak. Az yaksın diye bir yazılım yaptık ve forge yerine gfb dumpvalve kullandım. Orta susturucu ve gerisi duruyor üzerinde de 4 adet kar lastiği takılı. Eşim kullanıyor yoksa ben A6 ile uğraşacaktım zaten. Deneyelim derseniz bu arabayı kendinize rakip görüyorsanız deneyelim. Eğer bundan zevk alıp tatmin olacaksınız hava hoş bana koymaz. Ben 150 kg geliyorum onu bile problem yapmam kendim kullanırım. Roll konularını ben çoktan aştım aşmasaydım zaten megane ı satmaz onunla uğraşırdım onunda yanına bile yaklaşamazdınız. Ama illa benden challange bekliyorsanız buyrun istanbul parka. Havalar ısındıktan sonra siz cupranızı istediğiniz setupınla çıkın bende fabiayı stock yazılımına getireyim sadece dumpvalve ve downpipe kalsın. Hafifletme jant coilover yay falan da takmadan çıkacağım. Size de 2 saniye avans. Arada 2 saniyeden az fark olursa siz geçtiniz sayarım. OK?

Abi bana da avans verir misin? :D

BurakCengizhanoğlu
26-01-2015, 12:38
Keşke arkadaşlar ayaklarınıza sağlık geldiniz denedik,maşallah o gece hızlıydınız ancak rövanşı olsun ilerleyen zamanlarla kalın sağlıcakla yazılsa hiç bi sorun olmıcaktı :) Yusuf abiyede alp abiyi de tanırım.Kereme de helal olsun dünyanın yolunu yapıp sürekli gaz bastı arabasına da maşallah.Ben yusuf abinin yerinde olsaydım aracımı sökerdim çünkü rollingde her ne kadar dosthane basıcaz dense de o işin sonu hep böyle tartışma oluyor.Arabalarımızı hep rollingde en hızlı olucak şekilde hazırlayıp çıkmalıyız bence ki sonrasında konuşucak birşey olmasın ;)

kelalper
26-01-2015, 12:52
senin bana 10 saniye avans vermen lazım olm megane la. 1.4 tsi la 5 saniye vermen lazım. Pistin her deliğini biliosunuz nan kestirme bile vardır bizim bilmediğimiz.

Jackie
26-01-2015, 12:55
Bence Yusuf abi de pişman şu an yazdıklarına :D Olayın rehavetiyle bi itiraz etti falan, şimdi de girdik bi yola artık diye devam ettiriyo :D:D

sipsak
26-01-2015, 13:07
1.4 tsı konularında genelde böle yorumlar olmuştur..bravo mini DEV

can2k
26-01-2015, 13:20
https://www.youtube.com/watch?v=c1pp7Vjj990

https://www.youtube.com/watch?v=uSUdrEF_AFk

Arenimo
26-01-2015, 13:22
Can ulan can hahahaha of ne güldüm ya SUS S2K da Mehmetin izmirdeki geçişi dimi o memeeeeed :D

Arenimo
26-01-2015, 13:23
3D izliyo bide ya of

can2k
26-01-2015, 13:27
Bende Yarışın tarafı UV Cupranın (UD Değil :) ) sahibi Alp olarak ;

Evet şimdi sıra geldi Arenimo nikli arkadaşa ;
Sana Arkadaş diyorum çünkü kardeşlik vasfını inan haketmiyorsun, Ben kusura bakma fakat hayatımda senin kadar provakatör birini daha tanımadım. Keremle yarişmısız araçları sağa çekip daha arabadan inmeden yanımızda bittin "Ben gördüm kerem 4-5 boy öndeydin dimi kardeşim" diyerek hemen mikser etkini gösterdin. Valla orda enaz 10 kişi vardı 1 kişi bile ağzını açıp tek kelime etmezken sen nasıl gördün, nasıl karar verdin anlıyamadım :)
Aracı BB yapıcam diye uğraştın durdun. Sonuçta da amacına ulaştın Tebrik ederim. Son olarak sana benden bir Abi nasihatı ; Bu kadar hırs iyi değildir, adamı rahatsız eder, huzursuz eder, uyutmaz... Geçicem diye bu kadar kendini yıpratma...
Final olarakta Forum ahalisine sunları söylemek istiyorum ; Ben Roll yapmaktan son derece keyif alıyorum, Baştada yazdığım gibi Benim ve Yusufun aracı Stock Turbo ve Stage2 setup ' lı kim denemek isterse buyursun gelsin. Kimseden ne bir korkumuz ne bir çekincemiz var. Geçerizde geçilirizde hiç önemli değilll....
Hepinize zaman ayırıp bu konuya katkı koyduğunuz içinde teşekkür ederim.
Sağlıcakla...

eveeet 11 sayfa bekledin cesaretini baya toplayıp boyle birşey yazabilmişsin
sen bunu yazabilcek samimiyeti nerden buldun once bize bunu bi açıkla
madem rahatsız oldun o an neden dile getirmedin ? yada asıl soruyu soriym, sen kimsin ?
bi de abi nasihatı mı?
ya hadi amk

can2k
26-01-2015, 13:28
Can ulan can hahahaha of ne güldüm ya SUS S2K da Mehmetin izmirdeki geçişi dimi o memeeeeed :D

aynen asdahsdagsa

Merdo
26-01-2015, 13:32
Arkadaşlar merhaba, ben Mert Sonad. LAM JCW nin eski sahibiyim. Kerem'i ve Aren'i tebrik ediyorum çok güzel bi araç yapıp kullandılar çatır çatırda geçtiler. cupralı arkadaşlarada hayatta başarılar diliyorum:) Dev mini vs Cupra denemelerini C6 ile yakından izledim hatta tamponlarından izledim. Cupraların yaptığı tek şey DEV öne geçip fark atmaya başladığı anda cupralar gazdan ayağını çekiyo :) sonra burdan gelip yok hızlıyız falan filan konusuyor.

Bu arada 300 hp JCW geçeriz diyosunux yavaş olun biraz. Siz dürbünle stoplarını anca görürsünüz.

Bizimkiler söyleyecek laf bırakmamış TEBRİK ETMEK bu kadar zor olmasa gerek

BurakUckun
26-01-2015, 13:32
Konulu olmuş çok iyi olmuş Çokta güzel olmuş dedeye sahip çıkalım :)

mody
26-01-2015, 13:34
HHahaah
- nerdesin ashkmmm
+ konya yolundayim konya yolundaaaaaa
- ...

:) devamini siz özgunden dinleyin

http://instagram.com/p/yPEuE9kYR1/

Kekuti*
26-01-2015, 13:34
Arkadaşlar merhaba, ben Mert Sonad. LAM JCW nin eski sahibiyim. Kerem'i ve Aren'i tebrik ediyorum çok güzel bi araç yapıp kullandılar çatır çatırda geçtiler. cupralı arkadaşlarada hayatta başarılar diliyorum:) Dev mini vs Cupra denemelerini C6 ile yakından izledim hatta tamponlarından izledim. Cupraların yaptığı tek şey DEV öne geçip fark atmaya başladığı anda cupralar gazdan ayağını çekiyo :) sonra burdan gelip yok hızlıyız falan filan konusuyor.

Bu arada 300 hp JCW geçeriz diyosunux yavaş olun biraz. Siz dürbünle stoplarını anca görürsünüz.

Bizimkiler söyleyecek laf bırakmamış TEBRİK ETMEK bu kadar zor olmasa gerek

King geldi. Bana konusmak dusmez. :)

kelalper
26-01-2015, 13:56
HHahaah
- nerdesin ashkmmm
+ konya yolundayim konya yolundaaaaaa
- ...

:) devamini siz özgunden dinleyin

http://instagram.com/p/yPEuE9kYR1/

allah cezanı vermesin la sandalyeden düşüodum harbiden. :D

DOA
26-01-2015, 14:03
kerem, bizim DEV'le benim miniyi denedigimiz gun ben yemek yememistim, ordan bi 500gr avantajim vardi. kilo avantaji hakkinda yazilanlari okuyunca sucluluk duydum, itiraf etmek istedim...

stlegal
26-01-2015, 14:31
Yil 2015 hala gecilen geceni tebrik etmiyor sokuyum arabasina .Deniyen araclara MASALLAH

Oz`
26-01-2015, 14:32
La olm deneme yohmuuuuu :)

Merdo
26-01-2015, 14:46
https://www.youtube.com/watch?v=LyuSvx5o-yI

Oz`
26-01-2015, 14:52
ya anlamıyorum :) fgeçilicekleri araabalarla denememek nedemek ya :) DS3 ü boşunamı yaptık KArdeeşimmmmm

SDR_07
26-01-2015, 14:55
Bugün işte yok vakit gecirmeye yer lazımdı.baya sürükleyici oluyor.
Hareret hat safada egt tavan muhabbete devam.

Patisever
26-01-2015, 15:51
bir aracı geçmek için arac sahibi evet rakibim geçti denmesi için kac boy olmalı 2 arac arasında ???

Arenimo
26-01-2015, 15:52
Valla abi ben sapan gibi gerdim sonuclar irtada 220 230 brakiyolar ne diyim 230 kadar direklik oluyo digeri zaten zayif basar basmaz cikiyorum yanindan alakamiz yok ha bu arada bir denemede Yusuf bey tunelime yatmaya calisti ama tunelime girebilicek kadar hizli degil yakalayamadi o sansi :D

Tolga-R
26-01-2015, 18:09
https://www.youtube.com/watch?v=8SXY0mtVGqI&feature=youtu.be

Tolga-R
26-01-2015, 18:12
denemeler dostane aren kerem bitane ne zaman deniyoruz süpürgeli fn2 ile :D

Kekuti*
26-01-2015, 18:13

Insallah yeni Setup da abicim :)

Arenimo
26-01-2015, 18:55

Sen iste abim istedgin arabamizi getirelim lafi olmaz Tolga abim

Arenimo
26-01-2015, 18:56
https://www.youtube.com/watch?v=8SXY0mtVGqI&feature=youtu.be

Videoyu simdi gordum super olmus ya hahah thug life en sevdigim haha

Alper_
26-01-2015, 19:08
bir aracı geçmek için arac sahibi evet rakibim geçti denmesi için kac boy olmalı 2 arac arasında ???

ister bir çamurluk, ister 5 boy..geçmek geçmektir..hırs olmalı ama fazlası zarar :)

BMK TypeR
26-01-2015, 19:47
Maşallah maşallah dev mi niye:)

rebeloghy
26-01-2015, 21:23
Niyetim kimseye saygısızlık etmek değil merak ettiğim bir konu olduğu için yazdım bu kadar.

270 e kadar basarız dendi değil mi ?

220-230 gibi size göre 1 boy olan fark 270 te gerçekten direk olmayacak mı ?

270 e kadar basalım deyip 220 230 gibi bırakılıyor sonuçta ? Sebebi nedir yani bunun. Şu hız dendiyse öndeki araç o hıza çıkıp 4 lü yakana kadar basılmaz mı fark belli olsun sayılsın diye..

Patisever
26-01-2015, 21:29
ister bir çamurluk, ister 5 boy..geçmek geçmektir..hırs olmalı ama fazlası zarar :)

Alper bu video için yorumun ne peki fazla hırsmı diyon ��

Arenimo
26-01-2015, 21:32
Niyetim kimseye saygısızlık etmek değil merak ettiğim bir konu olduğu için yazdım bu kadar.

270 e kadar basarız dendi değil mi ?

220-230 gibi size göre 1 boy olan fark 270 te gerçekten direk olmayacak mı ?

270 e kadar basalım deyip 220 230 gibi bırakılıyor sonuçta ? Sebebi nedir yani bunun. Şu hız dendiyse öndeki araç o hıza çıkıp 4 lü yakana kadar basılmaz mı fark belli olsun sayılsın diye..

Valla ben kullandigimda 220 230 da zaten videolardam belli 1 boy degil neredeyse direklik oluyo 270 e kadar ben cikarim da gelen olmadiktan sonra anlami yok birakiyorlar bir kere 250 yaptim o da biraktilar devam ettim top a kosturucaktim yormanin anlami yok dedim arabayi

Alper_
26-01-2015, 22:15
Alper bu video için yorumun ne peki fazla hırsmı diyon ��

mini yi ilk kullanan arkadaş pek hakkını verememiş..daha sonra kullanan arkadaşımız hakkını vererek kullanınca aradaki fark oluşmuş..

kullanımın ne kadar fark ettiğini iyi biliyorum..2 tır geçtiğim arabanın direksiyonuna kullanmayı bilen adam geçinçe fark bir anda kapanıyor..

cupranın sahibi abimiz bence hırslı davranıyor..sorunu giderince tekrar deneyebiliriz dese olay bu noktalara gelmeyecek.

Oz`
26-01-2015, 23:58
denicek tsi aranıyor :) polo cupra golf

stage 3 cupra eeee HADİİİİİİİ stage 2,5 da olur 2,75 de

Kerem sanada sıyırtım :) minide lazım :) uauhauhauhauhauhuhauha

evet beyler bayanlar merdivenden kayanlar :)

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/918/%c4%b0nternetin%20en%20komik%20caps'leri/61.jpg

Kekuti*
27-01-2015, 06:32
Kankut ben seni denemeyince daha cok seviyorum :D

KA®ANLIK
27-01-2015, 07:39
Kankut ben seni denemeyince daha cok seviyorum :D

Golf molf diyip beni tahrik etmeye çalışıyor ama gelmem ben o tahriklere :D

Tholl-ga
27-01-2015, 07:41
Golf molf diyip beni tahrik etmeye çalışıyor ama gelmem ben o tahriklere :D

sen ona takılma keruti bende :D best panpam
tsi sahibiyim die ayrı sever
kahrolsun thp :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

KA®ANLIK
27-01-2015, 07:46
sen ona takılma keruti bende :D best panpam
tsi sahibiyim die ayrı sever
kahrolsun thp :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

thp nin hacmi var hacmi,
o hacim olmasa bi mok olmaz...

Alaman möhendislerinin geliştirdiği TSI nireeee, kahrolası fransızların yaptığı tehepe nire. parti ismi gibi zaten, tehepe :D

ahmet_xy
27-01-2015, 07:48
Alaman möhendislerinin geliştirdiği TSI nireeee, kahrolası fransızların yaptığı tehepe nire. parti ismi gibi zaten, tehepe :D

tehepe değil abi, tehape.. kahrolası tehape. ne geliyorsan başımıza hep bu tehape'den geliy :D :D

kelalper
27-01-2015, 08:20
denicek tsi aranıyor :) polo cupra golf

stage 3 cupra eeee HADİİİİİİİ stage 2,5 da olur 2,75 de

Kerem sanada sıyırtım :) minide lazım :) uauhauhauhauhauhuhauha

evet beyler bayanlar merdivenden kayanlar :)

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/918/%c4%b0nternetin%20en%20komik%20caps'leri/61.jpg

fabia yazmamış oley be yırttık.

bugra_0101
27-01-2015, 08:46
fabia yazmamış oley be yırttık.

roccoda yazmıyor şükürler olsun :)

APO
27-01-2015, 08:58
video çok güzel olmuş..elinize sağlık...DEV cooper ve Arenede ayrıca tebrikler..

orhan_guney
27-01-2015, 09:01
Maşallah deneyen Araçlara DEV ayrıca Maşallah gayet başarılı gidiyor.

Oz`
27-01-2015, 11:25
HAYDEEEEEEEEEEE
Sciroccoo
polo
Golf
cupra
fabia
mini

zini
tilil mini mini maynimo HADDİİİİİ kimseler yokmuu Cupra 1 2 2.5 2.75 3

Kekuti*
27-01-2015, 11:49
HAYDEEEEEEEEEEE
Sciroccoo
polo
Golf
cupra
fabia
mini

zini
tilil mini mini maynimo HADDİİİİİ kimseler yokmuu Cupra 1 2 2.5 2.75 3

Ya bi rahat birak amk, agiz tadiyla proje yapiim :D
Bir tane de N18 hazirliyoruz. ufak bir sikinti var cozulurse salcayiz :D

Oz`
27-01-2015, 13:13
N11 com var olm o internet sitesi AHuahauhaauhahahuah Projeciiii hadi hadi :)

tsi cilarrrrrrrrrr hjeyyyyyyy hepiniz okuonuz ya:)

kelalper
27-01-2015, 13:18
ben denerim la sırf sen sevin yeter ki.

burak_2885
27-01-2015, 13:19
1.4 122hp olur mu? :D Kaputta ki izalasyonu çıkarıcam ama şimdiden söylim :p

BoraRS
27-01-2015, 13:58
ben denerim la sırf sen sevin yeter ki.

Kanka benim Passati çipsledim gidisini gormem lazim senle deneyelim. Sana bi sapliim de kendine gel :D

kelalper
27-01-2015, 15:08
Kanka benim Passati çipsledim gidisini gormem lazim senle deneyelim. Sana bi sapliim de kendine gel :D

la olm saplayacaksan sen sapla. Yaz gelio ben sana nasılsa tekne bakımından geçireceeeem. Elin mecbuuuur.

BoraRS
27-01-2015, 23:11
la olm saplayacaksan sen sapla. Yaz gelio ben sana nasılsa tekne bakımından geçireceeeem. Elin mecbuuuur.

Tamam vazgectim butun hevesimi kursagimda biraktin :D

TFSİ
28-01-2015, 12:10
mini zaten enfes bide aren kullanında fena olmuş mini kullanan arenden l.cupra kullanan reşit ab den uzak duracaksın:)

BLC07
04-02-2015, 19:44
Maşallah DEV coopera,videolarda herşey ortada. Geçmekte var geçilmekte tebrik etmeyi bilmek lazım bence :)

STİG
05-02-2015, 19:48
Bence cupracı ya yalniş yapmislar mini kullanan 2. Kisi kim tanimam etmem sitede yeniyim ama adam roll yapio taksi kornasina basar gibi basip gazlio bide gectim oluyo ve buna basari diyorlar yazik :) acin izleyin bastan taksici gibi ayni

serqan23
05-02-2015, 20:11
Bence cupracı ya yalniş yapmislar mini kullanan 2. Kisi kim tanimam etmem sitede yeniyim ama adam roll yapio taksi kornasina basar gibi basip gazlio bide gectim oluyo ve buna basari diyorlar yazik :) acin izleyin bastan taksici gibi ayni

Ah be kardesim :)

Arenimo
13-02-2015, 21:29
PR calismalari baslamis bizim burdan yazdiklarimiza arac ici videolari yukle dedigimizde sessiz kalanlar dm atiyor hadi bakalim 100 K degil 500 K olsa aracimiz olsa ne olucak senin surenden zaten DEV daha iyi ama anlatilmaz inanmak kotu yas birde kemale erince daha da zorlasiyo , sana saygida kusur etmedik yasindan dolayi ama kendini daha fazla komik duruma rica ediyorum dusurme

http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/D1B9C5AE-D870-4356-B87C-CDC172BE2B7E_zpswpmxwtc9.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/D1B9C5AE-D870-4356-B87C-CDC172BE2B7E_zpswpmxwtc9.jpg.html)

Arenimo
13-02-2015, 21:31

Yav he he ....

HLK
13-02-2015, 21:35

sitik o kafandaki kaskı çıkar öyle izle videoları sen ilk önce

Fatih Kavak
13-02-2015, 21:37
Vay arkadaş belli bir yaştan sonra cupra hızlı geliyor eyv tamamda lafta anlatılmıyor geçilmeyi hazmetmek bu kadar zor olmamalı hala neyin peşindesiniz hala yusuf bey siz o arabayı satın bünyeye zarar vermeye başlamış.

HLK
13-02-2015, 21:39
Ya yaşın gelmiş 45 e otur torun torba sev hem burda günlerce rezil oldun videolar kestin videolaaaaaa vaaaaa diyen gözlüklü arkadaşınla, video bekledik videolaaa yookk hala :) kalkmışsın bi de pm atıyosun millete siz artık REZİL RÜSVA OLDUNUZ BIRAKIN BU İŞLERİ DAHA FAZLA KÜÇÜLMEYİN yarı yaşınızdaki adamlar sizinle ta.ak muhabbeti yapıyo bey amca :) sen bas amino acidi devam et hayatına araba işini bize bırak ister 100 harcarız ister 500 seni O GECE GEÇTİK Mİ GEÇTİK İŞTE O KADAR !

FuKu
13-02-2015, 21:39
PR calismalari baslamis bizim burdan yazdiklarimiza arac ici videolari yukle dedigimizde sessiz kalanlar dm atiyor hadi bakalim 100 K degil 500 K olsa aracimiz olsa ne olucak senin surenden zaten DEV daha iyi ama anlatilmaz inanmak kotu yas birde kemale erince daha da zorlasiyo , sana saygida kusur etmedik yasindan dolayi ama kendini daha fazla komik duruma rica ediyorum dusurme

http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/D1B9C5AE-D870-4356-B87C-CDC172BE2B7E_zpswpmxwtc9.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/D1B9C5AE-D870-4356-B87C-CDC172BE2B7E_zpswpmxwtc9.jpg.html)

Kedi kumuna zam gelmiş heralde pampa. Baksana park bahce de kesmemis otobana cikmislar...

johnie
13-02-2015, 22:15
bu kafadan ben de istiyorum, motorla belki iyi gelir

Yav he he ....
kaç kere dedik sana rolling yapıp rezil etme diye kendini sdgasdgsa

DOA
13-02-2015, 22:17
hahahahaha bahsi gecen cupra 11,4 kostuguna gore, ve DEV mini 200kmde cupraya 1 direk actigina gore, DEV mini gercekten bu dereceleri asla yapamaz.
ilkokul matematik hocami ariyorum kufur etmek icin.

Kekuti*
13-02-2015, 22:27

Ne diim ki daha :)
Tmm ya hızlısınız, bizde uçurumdan atsak arabayı 11 yapamayız..
O kadar yorgunum ki diyecek şeyler bulamıyorum, klavye başındayken zorla parmağım gidiyor tuşlara.. Ama bazı şeyleri sanırım açıklamak lazım..

Diyeceklerimi kimse yanlış anlamasın....
1) İmzamda yazan 3 farklı MINI var..
- Y MCS - 2011 model 80.000 TL'ye sıfır aldım. Özel sipariş. Harcadığım 30.000 TL.. Fena da olmadı, sonra sinir stress iş yoğunlugu karı kız derken darlandım sattım.. İyi ki de sattım. Ettiğim total zarar ; 35.000 TL
- JET GP - 2006 model, TR'de tekti bana göre. (Herkesin aracı kendine özel ve güzel) Evlat yaptım. 58.000 TL'ye aldım. 20 civarı harcadım. Pert oldu. Kaskodan aldığım rakam 50bin tl. edilen zarar 30.000 TL
- DEV - 2009 model, aldığımda sattığımda bana kalsın. Bakımı yarağı küreği, harcadığım rakam 15.000 TL En az harcadığım MINI...

3 arabadan ettiğim total zarar nerden baksan 80.000 TL, bunlar benim defterde tuttuğum rakamlar.. 3 arabama harcağıdğım rakam 100 değilken DEV'in bana maliyeti 100 nasıl olur ?

2) Arabayı yaptım, deneme konusu açtım 266hp dyno verim var dedim. 270'e kadar basarım falan filan atarlandın. Sonra geçildin, araban 230 240 hp oldu, meth bile olmadı.. Niye atar yapıyorsun o halde ?

3) Ben bile kullanırken Çupra'nızın/Arkadaşınızın çuprasının 230+ km yaptığını görmedim.. Nasıl 270 bastınız, nasıl bir yoldu o ?

Daha konuşmaya devam ederim ama dediğim gibi, cevap vermekten bıktım usandım. Umrumda da değil..
Ama alın size açık iddaa aracım 1,5-2 ay içinde biter diye ön görüyorum. Biraz da İskender Abiye bağlı... (İNŞALLAH BİTER) O zaman en hızlınız hanginiz ise gelin, Aren de değil ben kullanacağım... 1 boyda avans veriyorum. Kaç geçersem 1 eksik söyleyeceğim. Ama şuanda olmayan bir araç için hala PM'ler çeviriyorsunuz.. Yazık

Benim 1 yaşına daha basmamış yeğenim var. Evde otomatik vites akülü araba kullanıyor.. :) pek de marifet değil yani..
Manuel arabanın rolling'de şöför seçtiğini heralde bilmeyen yok.. Benim yaptığım rolling 10'u geçmemiştir. Ayda 1 2 kere kullanabiliyorum yoğunluğumdan ötürü.. Rolling'de de hiç bir şöförlük iddaam yok.. Ama şunu da bilin, ben 300 km yol yaptım o gece. Hiç mi yorulmuş olamam.. Sabah 6'da kalkıp işe giden biri gece 3'de uyumadan araba denemeye deniyorsa birazcık bahanem olmalıdır. Rolling'de de tek bahanem buydu, benden kat kat daha iyi bir rolling şöförü olan Aren'e aracımı teslim ettim. Bu forumda senelerdir araba dener. 1000 deneme yaptıysa da bunların 600 700 tanesi miniyledir.

(Söyleceğimi yanlış anlamaz kardeşim.. Aren MINI'de bugün google'a yazsan adı çıkan birisi ve MINI'nin kaşarıdır.) Bu adamın şöförlüğüyle benim aramda min 1 saniye atar. Siz şaşırdınız prof birisi arabayı kullanınca..

Ama daha Brake boost nedir bilmeyen birisinin, bu farkı anlayamaması normal. Neyse öğrenmiş oldunuz..

Beni de aracımıda insanları da PM'den darlamayı bırakın. Proje üzerindeyim ve harcayacağım her kuruş benim acımdan değerli. Maliyetini öngöremediğim bir proje.

Ben sizi geçtiniz sayıyorum. :icon_tup:
Videoları da montajladık zaten.
Her denemede siz bize 1 direk gittiniz.. :D Tebrik ederim..
Ama size yaşı genç birinin tavsiyesidir. İnsan kendini geliştirmek zorundadır. Aminoyla değil, bilgi ve birikim olarak. Bu şekilde devam ederseniz, hiç bir zaman gelişemeyeceksiniz bilgi anlamında ve yerinizde sayacaksınız. Ben ise her daim hızlanacağım ve zaman geçtikçe aramızdaki 1direklik fark 2 3 4 5 olarak gidecek..

Bazen ders çıkartılması gerekir bu denemelerden, mastürbasyonla bir yere varılmıyor.. ;)

Saygılarımla,
Kerem

not : Proje biter bitmez yine konu açacağım. Benim KİNG olayım vs bir derdim yok. Aracımıda hızlı araçlar ile göreceğim, sizde o zamana hızlı olursanız beklerim..

Maksadım zaman öldürmek, zevk almak, hevesimi almak.
Ama bugüne kadar kimsenin ne emeğini kötüledim, ne de kötülettim. O yüzden haddinizi bilin! Bu arabada emek var, bilgi var, birikim var ! PARA DEĞİL !

Aracınız hızlı, AMA DEV'den yavaş !

HAKAN1
14-02-2015, 00:23
18 sayfayı okudum hiç kimseyi tanımam
Kerem araban harika tebrikler inş güzel videolarını görürüz maşallah daha iyisi iyileri nasip olsun
Arenimo arabanın dilinden anlıyorsun bu işide biliyorsun tebrik ederim
Maşallah

mehmet6r
14-02-2015, 01:44
öncelikle DEV mini&cupraya tebrikler... size göre çocuk yaşta olduğumdan şöförlüğünüze emeğinize laf edicek haddim yok, okuduğum 18 sayfada en bomba süleyman-aren ilişkisi olmuş yarıldım resmen... ama keşke bu gereksiz tartışmaların önüne rövanş yaparak geçilebilseymi- sahşi düşüncem... özellikle aren abinin vites geçişleri efsane ama başlangıçta korna seslerinde biraz fark var gibi analiz ettim bende ama baş aynıda olsa dev-mini aşikar önde fark etmez...
Çekim film tadında olmuş resmen.

mehmet6r
14-02-2015, 01:49
bu arada aren abi yanlamalarında keşke rollinglerin gibi süper olsa...

Arenimo
14-02-2015, 10:00
bu arada aren abi yanlamalarında keşke rollinglerin gibi süper olsa...

Yani su ana kadar yanlama videom yok sadece bir kac Z ile arka arkaya ciktigim var Z i bayadir kullanmiyorum bile ama varsa bir istek ona da bir belgesel cekilir nedir yani :D

mehmet6r
14-02-2015, 12:11
İnstagram ve youtube da var bir kaç tane bir de dansöz oynatmıştın garajda yanlış hatırlamıyorsam, rolling vidyonda bir tek 1. Sayfadakini izledim ama ustalığın tek vidyoda belli oluyor ama yanlamalarda rolling gibi değilsin abi malesef... Yine video bekleriz :)

Masterpiece
14-02-2015, 12:35
İnstagram ve youtube da var bir kaç tane bir de dansöz oynatmıştın garajda yanlış hatırlamıyorsam, rolling vidyonda bir tek 1. Sayfadakini izledim ama ustalığın tek vidyoda belli oluyor ama yanlamalarda rolling gibi değilsin abi malesef... Yine video bekleriz :)

Çok yanlış gelmişsin TR de bir tane turuncu Z yok dansöz videosundaki isimler belli herkes biliyor

Arenimo
14-02-2015, 12:36

Sen beni birileriyle karistiriyosun sen cok yanlis geldin be kardesim :D cok yanlis

Kekuti*
14-02-2015, 13:47

Kardeş sen çok yanlış gelmissin :D
Teşekkürler iyi dileklerin için, Aren bi dansözde sen oynat lan :D :D

mehmet6r
14-02-2015, 15:44
Yok abi plakadan çıkarım yaptıım, yorumda da bahsettiğim gibi yanlış hatırlamıyorsam dedim kusura bakmayın yanlış hatırlamışım ama bu çekim ekibiyle gerçekten yanlama videolarıda çok hoş olur diye düşünüyorum tekrar yanlışlık için özür !

Arenimo
14-02-2015, 15:50
Yok abi plakadan çıkarım yaptıım, yorumda da bahsettiğim gibi yanlış hatırlamıyorsam dedim kusura bakmayın yanlış hatırlamışım ama bu çekim ekibiyle gerçekten yanlama videolarıda çok hoş olur diye düşünüyorum tekrar yanlışlık için özür !

Yok illa dansoz oynat diyosan aksam Kekuti keremin dogum gunu oyantirim aenin icin :D sorun degil

mehmet6r
14-02-2015, 16:23
Nice mutlu yıllara o zaman, ben daha fazla kirletmeyeyim konuyu teşkler

Utku
18-02-2015, 12:51
Thp gercekten cok gelisti. Ama ben burda biraz marka fanatikligi yapmak istiyorum...

Bunca yil MINIye kari arabasi dendi, bunun kaderini degistirende SEC ve LAMdi...
Sunuda belirtmek isterimki SEC JCW benim aracimdan, 1 direk hizlidir. MINIlerin en hizlilari arasina girmek benim adima gururdur.. ve bu markayi ne kadar yuceltebilirsem ben sadece mutluluk duyarim..

Arenin soforlugunu videolar cok net gosteriyor.
Yorumlar siz degerli uyelerindir..

Alintiya takilma genel aciklama kardesim :D

Maşallah karı arabası diyen hala diyor yanlız yanlış anlaşılmasın 2007 2008 li yıllarda Red ve Mer vardı efsane yürüyen onlar ile başladı minilerin nasıl yürüdüğü :) kullandığın cümle onların sahiplerinin cesaretine hakaret olur.sadece red in çatlak manifold bozuk lambdayla 245 dynosu vardı ve o yıllarda miniyi kırma ihtimalin o güçte 1.50 oranlı tek maçlık iddaa kuponu gibiydi. :)

Nacizane eskilere saygısızlık olmasın diye düzeltme yapmak istedim yanlış anlaşılmasın.Tekrar emeğinize sağlık.

Jackie
18-02-2015, 12:59
Ahahahah adın çıktı Aren :D:D

Kekuti*
18-02-2015, 13:11
Maşallah karı arabası diyen hala diyor yanlız yanlış anlaşılmasın 2007 2008 li yıllarda Red ve Mer vardı efsane yürüyen onlar ile başladı minilerin nasıl yürüdüğü :) kullandığın cümle onların sahiplerinin cesaretine hakaret olur.sadece red in çatlak manifold bozuk lambdayla 245 dynosu vardı ve o yıllarda miniyi kırma ihtimalin o güçte 1.50 oranlı tek maçlık iddaa kuponu gibiydi. :)

Nacizane eskilere saygısızlık olmasın diye düzeltme yapmak istedim yanlış anlaşılmasın.Tekrar emeğinize sağlık.

2007 2008de r56 yukleyen olmadi. Bahsettiginiz araclar R53.. Kapaksiz methsiz 240 250ler hayal 53de, filtre takilip 30 hp alinan zamanlardi onlar ;)

Utku
18-02-2015, 13:28
2007 2008de r56 yukleyen olmadi. Bahsettiginiz araclar R53.. Kapaksiz methsiz 240 250ler hayal 53de, filtre takilip 30 hp alinan zamanlardi onlar ;)

salaktım ben bilmiyodum onların r56 olmadığını afedersin :) hatta sinan abinin 1.8 stroker miniside 190 civarıydı sen biliyosun özür dilerim :)

Utku
18-02-2015, 13:30
hatta red de filtreyle 30 hp aldığı için kol çıkarmıştı cahillik işte benimkiside yaa :)

Arenimo
18-02-2015, 13:43

SUS 11 CCS BT EMG ve Haluk un R53 daha sonra kendi setup ını GP ye geçirdi , daha sonrası LAM SEC COP DEV , mer ve red bu arabalardan hızlı araçlar değildi ve inan herkes büyük riskler aldı R53 lerde zaten SEC ve LAM öncü oldular R56 larda

Utku
18-02-2015, 13:54
Senin aracın yektanın bt yi canın ccs yi hepsini biliyoruz ccs zaten çok çabuk kırılmıştı diye hatırlıyorum bu listede sen hariç diğerleri o kadar yüklü değildi mer ve red in yüklü olduğu zamanlar misal yekta daha kırmamıştı arabayı minimadness 16 kasnakla takılıyodu sıralama ve zamanları iyi hatırla :) önce yükleyenler mer red ve sensin diğerlerini boşuna katma.ccs bunlardan sonra yapıldı paşaoğlunda.ki roll'e çıkmayan daha niceleri var finansı iyi olup kapıda yatıran.bu 3 araçla o zamanın piyasasında olanlar öğrendi bu araçların kapasitelerini.ben mer harici hatırlamıyorum feh typera o yıllarda 4-5 boy atan r53 ? üsluba kızıyorum ben kalkmış beni salak yerine koyuyor kelime oyunu yapıyor. neyse sen anladın anlatmak istediğimi mütevazilik önemli cancağız :D

Utku
18-02-2015, 13:59
Rıfat abi vardı maltepede güvenlikci miniye ilk borlayı 2007 de 2000lira sayıp takan paşaoğlunda o yıl 6k dolara setup yaptı işçilik hariç adamın arabası 230 çıkarıyodu ama hiç roll e çıkmadı biz kendimiz aramızda çıkar eğlenirdik video çekmezdik.3 yıldır araba yapıyo olup bana laf sokmasın yani alay eder gibi seninde anlayışınada mizahınada kişiliğinede saygım sonsuz bilesin :)

Kekuti*
18-02-2015, 14:44
benim kimseye laf soktugum yok. 10 sene gecti neler degisti.. Hangi dynoda almis ne yapmis ne etmis acikcasi umrumda degil..

miniciler arasinda R53 ve R56 kiyaslari yapilirdi, r56 53un stobunu goremez derlerdi.. Nerelere geldik smdi. O yuzden gereksiz gerilme..

Kapasite dedin ya, 400 hp setup geliyor. Bahsettiklerin o zamanin kapasitesi, simdi o kapasiteyi bolton filtre dpli araclar aliyor..

Elmayla Armutu kiyasliyorsun

Arenimo
18-02-2015, 15:02
Senin aracın yektanın bt yi canın ccs yi hepsini biliyoruz ccs zaten çok çabuk kırılmıştı diye hatırlıyorum bu listede sen hariç diğerleri o kadar yüklü değildi mer ve red in yüklü olduğu zamanlar misal yekta daha kırmamıştı arabayı minimadness 16 kasnakla takılıyodu sıralama ve zamanları iyi hatırla :) önce yükleyenler mer red ve sensin diğerlerini boşuna katma.ccs bunlardan sonra yapıldı paşaoğlunda.ki roll'e çıkmayan daha niceleri var finansı iyi olup kapıda yatıran.bu 3 araçla o zamanın piyasasında olanlar öğrendi bu araçların kapasitelerini.ben mer harici hatırlamıyorum feh typera o yıllarda 4-5 boy atan r53 ? üsluba kızıyorum ben kalkmış beni salak yerine koyuyor kelime oyunu yapıyor. neyse sen anladın anlatmak istediğimi mütevazilik önemli cancağız :D

Simdi bana mi yaziyosun tam net cikaramadim Utku ama yslubumda alaycilik yok bu arada Yekta aracini hic kirmadi 1 kere conta yakti o da sanirim babasindayken oldu diye hatirliyorum hala motor ici stock , su var gercekten dynolara ben pek guvenemiyorum 230 hp arabayla 270 ho araclar gecebiliyisun tabiki yarisda bir cok faktor var ama suna katilmiyorum istedgin kadar eski ol alttan gumbur gumbur geliyo herkes artik su an araclar inanilmaz hizlandi bu gun emg ayni setupla gelse elege cevirirler eski olmak ile araba yapmanin alkasi yok kerem belki cok yeni ama cok istekli ve guzel araclar hazirladi yeni setupida bence keyfli olucak bu yuzden 3 senedir araba yapiyosun sen yenisin tavri bence yanlis , garaj onunde yatan arabalara bir sey diyemem zamaninda hepsi arkadasim denemek istedik kismet olmadi yan yana gelemedik birbirimiz bu baglamda yiprattik kirdik da bu arada uzmanin araba ve luai yide listeye eklemeyi unuttuk yan yana gelemedik ama hep araclarina saygim vardi cok isterdim yan yana gelmek ama olmadi

Utku
18-02-2015, 15:28
yav kardeşim anlıyorum biliyorum niyetimi bilmiyorsunuz ki maşallah emeğe sağlık dedim zaten :) sadece nacizane geçmişte bu arabaya bu işe emek vermiş insanlara saygısızlık olmaması için seçici konuşmak gerek dedim :) Maşallah çok güzel yürüyor tekrar...

Arenimo
18-02-2015, 15:58
yav kardeşim anlıyorum biliyorum niyetimi bilmiyorsunuz ki maşallah emeğe sağlık dedim zaten :) sadece nacizane geçmişte bu arabaya bu işe emek vermiş insanlara saygısızlık olmaması için seçici konuşmak gerek dedim :) Maşallah çok güzel yürüyor tekrar...
Malesef sanal alem ve cilveleri diyelim guzel kardesim :) miniyi seviyoruz her ne kadar hatun arabasi dense de bir kere bindin mi neye binersen bin her zaman garajda boslugunu hissediyorsun :)

Ewren
15-02-2016, 08:28
Güzel bir roll videosu olmuş.
Bu işte plotaj çok önemli. Ama kim geçerse geçsin iki kişininde birbirine saygı duyması çok önemli.

Kekuti*
15-02-2016, 22:36
Güzel bir roll videosu olmuş.
Bu işte plotaj çok önemli. Ama kim geçerse geçsin iki kişininde birbirine saygı duyması çok önemli.

abooww :) büyük hort gelmiş
Sağol abi, sıkıntı yok Yusuf abiyle ara sıra yazışıyoruz İnstagramdan..
Vay be çok zaman geçmiş :)

johnie
15-02-2016, 22:45

kerem iyi akşamlar,

Selçukla denemediniz dimi daha ? BC ile ?

çok güzel bir deneme olur yaparsanız eğer :)

tabi, Aren LA dan gelene kadar satılmaz ise :(

Kekuti*
15-02-2016, 22:52
kerem iyi akşamlar,

denk gelemedik bir türlü.. bu hafta da planlar var İKAŞ olarak doğum günü vs..
Hafta içi ben inanılmaz yoğunum Mart'a kadar..
Selçuk yabancı değil, irtibattayız zaten ;)

Tabi satarsa da hayırlısı, yeni sahibiyle denenir :)

Ewren
16-02-2016, 08:45

biraz hortlattık kardeşim. kusura bakma. :) google'dan roll videosu ararken bu geldi karşıma. :)
instagram deyince aklıma geldi. senin hesabı takibe aldım. bilgin olsun. :)

rebeloghy
16-02-2016, 11:58
Kerem abi yok mu 2 hafta içinde bir mini etkinliği hazır hortlamışken devam edeyim konudan :D

Arenimo
16-02-2016, 23:54
kerem iyi akşamlar,

Buralar cok guzel gelsenize hahaha

Eray35
17-02-2016, 01:31
Buralar cok guzel gelsenize hahaha

Abi R32 bakmayı unutma benim için :) :)

Arenimo
17-02-2016, 09:13
Valla hala golf gormedim birak R32 yi :D

Tholl-ga
17-02-2016, 09:39
Valla hala golf gormedim birak R32 yi :D

P1 hahaha : ) fiyatta anlaştınızmı : )

cannn22
08-12-2016, 12:49
Konuyu hortlatmış olucam ama öyle zevkli okudum ki, 7 bardak çay içmişim farkında olmadan :) :)

Kısmetse bende araç bakınıyorum ibiza cupra, cooper s felan.. Hayırlısı bakalım. Araçlar ne durumdadır sahipleri aynı mıdır biilmem ama kesenize bereket. Maşallah.