Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adli sicil ile ilgili yardim

em-R
26-01-2015, 22:20
Merhaba iyi forumlar
Bir arkadasimizin ailesinden birisine ulasamiyoruz ve kendisi hapiste oldugunu soyluyor.
Arada ariyor ben iyiyim filan surdayim merak etmeyin gibisinden haber veriyor.
Ama bize hic inandirici gelmiyo bu konuda sorgulama yapabilecegimiz yada yardim edebilecek birisi varmi?
Yani hapiste olup olmadigini nasil ogrenebiliriz karakola gidip soramiyoruz farkli bir sekilde nasil ogrenebiliriz yada akrabasi olmayan biri karakola gidip ogrenebilir mi ? Mesela ben gidip karakola ogrenebilirmiyim ?
Veya gbt den cikarmi?
Forumdan yardim edebilicek birisi varmidir bu konuyla ilgili ?

Thracian
26-01-2015, 23:32
Konu çok garip geldi bana. Bi arkadas kayıp, arada bir arıyor. Hapisteyim diyor ( ama hangi cezaevi söylemiyor). Garip

Ailesi karakola gidemiyor bu da ayrı bir gariplik.

Sana kimsenin yardım edecegini düşünmüyorum. Aklıma tek gelen yöntem karakola gidip tc verip abi bu adam içerdemi değil mi deyip şifayen bilgi verilebilirse ancak.

mrtngn
27-01-2015, 00:06
@Thracian +10000

Ki hiç bi polisin gbt tarzında bi sorgulama yapacağını sanmıyorum..Adamın yakalanması vs varsa baş ağrıtır..

Hangi cezaevinde olduğunu söylerse cezaevine gidip sorgulatabilirsiniz..

em-R
27-01-2015, 06:07
Cezaevini soyledi denizlideyim dedi evet anliyorum sizi olay birsaz karisik benim ogrenmek istedigim ben gidip karakoldan bilgi alabilirmiyim tc kimlik numarasiyla filan?

kunteper
27-01-2015, 06:38
Karakola gidip kayip ceza evine dusmus olabilir desen, bakarlar herhalde ..

lnd_samet
27-01-2015, 09:53
yada denizlideki cezaevini arasan görüşmek istiyorum nerde, ne zaman görüşleri var desen bilgilendirirler

em-R
27-01-2015, 12:11
Cezaevini aramak cok mantikli geldi :)

Slipshod
27-01-2015, 12:48
denizlide kocabaş belediyesinde var cezaevi oraya da ulaşabilirsen oraya da sor.

oğuz
27-01-2015, 12:53
konunun sonu müge anlı

em-R
27-01-2015, 13:06
denizlide kocabaş belediyesinde var cezaevi oraya da ulaşabilirsen oraya da sor.
Cok sagol hocam bakalim ulasacagim orayada

Emre Ekrem
27-01-2015, 13:11
Çok garip bir durum, Ailesi yada siz neden başvurmuyorsunuz, zaten olan olmuş hapse girmiş veya başına gelebilecekleri göz önünde bulundurarak "şayet Ailesi araştırırsa bu riski göze alarak söylemiş olabilir" girmiş olduğunu söylemiş, arayıp sorsunlar veya bir karakoldan bilgi alsınlar bence.

mrtngn
27-01-2015, 14:20
Ayrıca hapisteki adam arada bir nasıl arayacak orasınıda çözemedim ?

lnd_samet
27-01-2015, 14:30
hani tip cezaevinde olduğunu bilmediğimiz için ucu acık o işin,
telefonsuz değiller sonuçta cezaevindekiler yani

Ferhat_V
27-01-2015, 15:59
arkadaşın borcu filan yakalaması mı var..çok garip arayıpda ben şurdayım demek..karakola git kimlik no ver öğrenirsin..yakalaması varsadad sana bişey olmaz eğer seninde bir suçun vs. bişey yoksa.

em-R
27-01-2015, 19:06
Benim bir sucum yok allaha sukur
aile ici islleri biraz karisik ben arkadasimin ici rahat olsun diye arastirmak istiyorum yardim amacli
Karakola filan giderim hic sorun degil de bir kan bagim olmadigi icin bana bilgi vermeyebilirler bunu dusunuyorum
Bakalim bir tanidik polis filan bulup ogrenmeye calisacagim

em-R
27-01-2015, 19:08
Ayrıca hapisteki adam arada bir nasıl arayacak orasınıda çözemedim ?

Hocam sabit hattan ariyormus arama haklari filan varsa o sekilde olabilir

mehmetRS
27-01-2015, 21:15
Hocam sabit hattan ariyormus arama haklari filan varsa o sekilde olabilir

sabit hattan arıyorsa o numara geri aranabilir, yada 11880 gibi bir yerden numaranın nereye ait oldugunu öğrenebilirsiniz, hiç bişey çıkmasa bile alan kodu nerenin? Denizlinin.. Denizlide kaç tane cezaevi olabilir ki? Arayın hepsini tek tek karakola gitmek sıkıntı yaratacaksa, muhakkak birinden birinde çıkacaktır, çıkmazsa zaten ona göre bakarsınız çaresine.

Jackie
27-01-2015, 22:00
Cezaevinde telefon kartları vs var arayabilir yani.
Denizli'den Dinar'a da tutuklu/hükümlü gidebiliyor, oraya da sormakta fayda var.

em-R
27-01-2015, 23:02
Cok sagolun vallahi cok iyi fikirler geldi cok tesekkur ederim

burakgunay
29-01-2015, 12:45
bi dümen var gibi bu işte, karakola git bilgi verirler deniyor. Sen daha tanıdık polis peşindesin?