Pug
27-01-2015, 23:12
Gectigimiz hafta ici bana gore cok uygun bir fiyata aldigim halen 23 ay garantisi olan Pioneer AVH-5650 BT Double ana unite ile baslangici yaptik. Eski aracim 106'da da Indash im cok olsun istiyordum bir turlu nasib olmamisti. Bu Double ile icim rahatladi diyebilirim. Bu sabahta aracin orjinal teyp kumanda kolunu sokup Izmir de bir bu is ile profesyonel olarak ugrasan bir arkadasa gonderdim. Gerekli baglantilari yapip , aparat ile birlikte gonderecek ve double'i kumanda kolundan yonetebilecegim. Bu sanirim bayagi bir kullanisli olacak. Bunun disinda tek dezavantaji orjinal teypde geri vitese taktigim an muzik sesini kisip park sensor uyari sesini on plana aliyordu. Double'dan sonra bu olay tamamen ortadan kalkti. Sadece yol bilgisayari ekraninda ki sekil ile anlayabiliyorum ne kadar mesafe kalip kalmadigini.
http://i.hizliresim.com/6lG9NN.jpg
Herkesin bir ilgi alani vardir arabayla ilgili. Kimi motor modifikasyonuna merak sarar kimi detailinge kimide hi-fi ye. Bu konu ile ilgili cok bilgili olmadigimdan dolayi siz arkadaslarin fikir ve onerilerinin bana yol gosterecegini dusunuyorum.
Bahsi gecen ana unitenin akabinde Ampli ve Sub konusunda sizden yardim almak istiyorum. Comp da olabilir. Soyle ki , Comp + Ampli ve Bass yaparsak , tiz ve temiz sesi compdan basi da Sub dan alicaz.
Cok aman aman bir ses beklentim yok kesinlikle , sadece cizirtisiz pitirtisiz temiz bir ses , tadinda bir bass ..
comp icin 200-300 4 kanal ampli icinde 300-400 lira gibi bir butce kafamdaki.
herneyse lafi fazla uzatmak istemiyorum .. siz degerli arkadaslarin fikirlerini bekliyor olacagim ..
http://i.hizliresim.com/6lG9NN.jpg
Herkesin bir ilgi alani vardir arabayla ilgili. Kimi motor modifikasyonuna merak sarar kimi detailinge kimide hi-fi ye. Bu konu ile ilgili cok bilgili olmadigimdan dolayi siz arkadaslarin fikir ve onerilerinin bana yol gosterecegini dusunuyorum.
Bahsi gecen ana unitenin akabinde Ampli ve Sub konusunda sizden yardim almak istiyorum. Comp da olabilir. Soyle ki , Comp + Ampli ve Bass yaparsak , tiz ve temiz sesi compdan basi da Sub dan alicaz.
Cok aman aman bir ses beklentim yok kesinlikle , sadece cizirtisiz pitirtisiz temiz bir ses , tadinda bir bass ..
comp icin 200-300 4 kanal ampli icinde 300-400 lira gibi bir butce kafamdaki.
herneyse lafi fazla uzatmak istemiyorum .. siz degerli arkadaslarin fikirlerini bekliyor olacagim ..