Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alfa 155 2.0 TS Hakkında

c20let
28-01-2015, 13:56
Bazı konular açılmış ama pek cevap alamamış açanlar. Tekrar sormak istedim.

*Tüm 155 2.0 ts'let aynı motora mı sahip ? (150 hp olan)

*Lpg ile uyumu ne alemde?

*Alırken neresine bakmamız lazım? Kronik problemleri nelerdir ?

1994 model bir tane buldum pazartesi araca bakmaya gideceğim.

Zero
28-01-2015, 14:01
Evet hepsi 2.0 ts 150 hp. Lpg li kullanmadık ama şehir içi 10 litre aşağısına inmez (İstanbul için) . Yağ eksiltir korkmayın yapısı öyle . Kroniğini fazla hatırlayamamakla beraber yürürleri(ön takım) çok zayıftır. Yol tutuşu çok iyidir . Filtre takarsanız sesi süper olur. Birde bunda da varyatör sesi olur ilk çalıştırdığınızda. Tamiri var ama tekrarlar yenisini taksanız yine bozulur o yüzden soğuk çalışmada traktör sesine razı gelirsiniz ama ısınınca biter sorunda yaratmaz. İlk aklıma gelenler bunlar.

rebeloghy
28-01-2015, 14:47
Şöyle söyleyebilirim 16-20 lira arasında alınacak en güzel araçlardan biridir aslında. ies vs araçlara verilecek paralar yerine daha çok hak eder.

Varyatör güncel parçalar ile değişilir yapılır ve sorunsuz şekilde binilir. Kuralı bozulmak olan bir parça değildir eskide kaldı o devirler. Lpg ile binilir. Ön takımı en problemli denilen araçlardan biri 307 ye biniyorum. Hatrı sayılır km yaptım fakat tek kelime sıkıntısı olmadı. Birazcık sevecen yaklaşıp acımasızca çukur kovalamazsanız alt takımı cart curt diye bozulan araç yoktur.

Alfa sahibi arkadaşlarım var , gerçekten korkulan yada korkutulan kadar kötü araçlar değiller. Alfa forumunda daha detaylı bilgi alabilirsiniz kronik denilen sıkıntılarına dair.

Tek önerim uzun süredir sahibi olan gerçek bir biniciden almanız. Detaylarına önem vererek alırken bir tık daha iyi araç seçmeye çalışırsanız çok güzel günlerde bineceğiniz keyifli bir aracınız olur.

Zero
28-01-2015, 15:33
Şöyle söyleyebilirim 16-20 lira arasında alınacak en güzel araçlardan biridir aslında. ies vs araçlara verilecek paralar yerine daha çok hak eder.

Varyatör güncel parçalar ile değişilir yapılır ve sorunsuz şekilde binilir. Kuralı bozulmak olan bir parça değildir eskide kaldı o devirler. Lpg ile binilir. Ön takımı en problemli denilen araçlardan biri 307 ye biniyorum. Hatrı sayılır km yaptım fakat tek kelime sıkıntısı olmadı. Birazcık sevecen yaklaşıp acımasızca çukur kovalamazsanız alt takımı cart curt diye bozulan araç yoktur.

Alfa sahibi arkadaşlarım var , gerçekten korkulan yada korkutulan kadar kötü araçlar değiller. Alfa forumunda daha detaylı bilgi alabilirsiniz kronik denilen sıkıntılarına dair.

Tek önerim uzun süredir sahibi olan gerçek bir biniciden almanız. Detaylarına önem vererek alırken bir tık daha iyi araç seçmeye çalışırsanız çok güzel günlerde bineceğiniz keyifli bir aracınız olur.

Varyatör problemlerini yaşadığım yıllar ''2003-2006'' arasıydı belki o dönemden bu döneme gelişmiştir o parça ile ilgili sorunların çözümü.. 2Adet 155 ve 2 adet 156 sahibi oldum 10.000lerce km de sürekli gazladım hiç bozulmadı bir yeri kırılmadı ama yağ eksiltti hepsi düzenli olarak. Çukur çakır kovalamadım çok da dikkat ettim basbayağı ön takımı bir çok araca göre zayıftır bunu kullanıcılarıda bilir alfanın yürürü sesli de olsa sevilir. Yol tutar çünkü ve direksiyonu inanılmaz derecede hislidir benim diyen spor arabadan daha keyiflidir kullanımı (155 ve 156 için konuşuyorum diğer modeller için birşey diyemem). Kötü demedim bu arada kötü olsa 4 tane değiştirmezdim.

ozyt1000
28-01-2015, 20:54
155 q4 dışında diğerleri iyidir. Varyator ve ufak tefek elektrik problemleri dışında birsey cikartmaz.

2jz
28-01-2015, 21:50
155 ts 150 hp
155 ts sport 155 hp ve q4'le aynı görünüme sahip

Q4'lere neden kötü denmiş anlamadım. Viskoz arızası sebebiyle denmiş olabilir. Atıyorum araç trafik tarafından önden kaldırılıp çekilmiştir bozulur, tüv'de roller kullanılmamıştır bozulur. Bu aracı kötü yapmaz kullanıcı bilinçsizliğinden dolayıdır.

Sahibindende lacivert temiz bi q4 vardı. Satılmamışsa bakabilirsin.

RTA
28-01-2015, 21:50
Merhabalar,

Eski alfaların en büyük kronik problemleri : Varyatör arızası,viraj demir lastiği

Varyatör bozulunca araç dizel gibi çalışıyor, onarım kitleri mevcuttur.Viraj demir lastikleri de aşındığı zaman kasislerden geçerken aracın altından gacur gucur sesler gelir.Bunları yaptırsan dahi bir süre sonra yine tekrarlar, adı üzerinde kronik.

Alfa Romeo'nun Türkiyede'ki özel servislerinin çoğu sahtekar.Hele ki senin markaya yabancı bir tip olduğunu anlarlarsa donuna kadar alırlar.Parça fiyatları inanılmaz yüksektir.Bir ara hırsızlar alfa romeoların logolarını çalıyorlardı.Tanesi şu anda 250-300 lira arasında yanlış hatırlamıyorsam.

Alfa romeo almadan önce düşün derim.Bende 156 vardı satana kadar göbeğim çatladı.

Maxi
29-01-2015, 12:13
Bazı konular açılmış ama pek cevap alamamış açanlar. Tekrar sormak istedim.

*Tüm 155 2.0 ts'let aynı motora mı sahip ? (150 hp olan)

*Lpg ile uyumu ne alemde?

*Alırken neresine bakmamız lazım? Kronik problemleri nelerdir ?

1994 model bir tane buldum pazartesi araca bakmaya gideceğim.

tüm 155 twin sparklar aynı motor değil
8 valve olanlar 143hp
16 valve olanlar 150hp
birde 16 valve 155 sport diye geçenler var onlarda 155hp olması lazım.

150hp lazımsa bu linkteki motordan olacak.
http://www.alfabb.com/bb/forums/alfa-romeo-cars-sale-wanted/8811-1997-alfa-romeo-155-twin-spark-2-0l.html
8 valf motorlar eski versiyon, hatta alfa75 TS motoru diyebiliriz.

EDIT:
bu 155 TS 8v motoru 143hp
http://carphotos.cardomain.com/ride_images/1/2450/1121/6123060006_large.jpg

bu 155 TS 16v motoru 150hp
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/be/Alfa_Romeo_Twin_Spark.jpg

bu 155 Q4 16v motoru 192hp
http://www.bestautophoto.com/images/alfa-romeo-155-q4-04.jpg

c20let
29-01-2015, 20:22
Teşekkürler herkese araç ilk fotoğraftaki gibi 8v. Hem yakınımda olmasi hem de cok temiz olduğunu söylemesi sahibinin iştahımı kabarttı. 8v olanlardan uzak mi durmali ? Uzak durmaliysa neden ?

sinanbaysal
29-01-2015, 21:16
Teşekkürler herkese araç ilk fotoğraftaki gibi 8v. Hem yakınımda olmasi hem de cok temiz olduğunu söylemesi sahibinin iştahımı kabarttı. 8v olanlardan uzak mi durmali ? Uzak durmaliysa neden ?

Çok yakın arkadaşımda 166 2.0 TS 16v vardı. Başı beladan kurtulmadı motor bir türlü düzen tutmamıştı 3 defa motor yaptırdı. 8v bilmem ama 16v dan uzak durmanı öneririm.

Zero
29-01-2015, 23:40
tüm 155 twin sparklar aynı motor değil
8 valve olanlar 143hp
16 valve olanlar 150hp
birde 16 valve 155 sport diye geçenler var onlarda 155hp olması lazım.

150hp lazımsa bu linkteki motordan olacak.
http://www.alfabb.com/bb/forums/alfa-romeo-cars-sale-wanted/8811-1997-alfa-romeo-155-twin-spark-2-0l.html
8 valf motorlar eski versiyon, hatta alfa75 TS motoru diyebiliriz.

EDIT:
bu 155 TS 8v motoru 143hp
http://carphotos.cardomain.com/ride_images/1/2450/1121/6123060006_large.jpg

bu 155 TS 16v motoru 150hp
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/be/Alfa_Romeo_Twin_Spark.jpg

bu 155 Q4 16v motoru 192hp
http://www.bestautophoto.com/images/alfa-romeo-155-q4-04.jpg

Haklısınız yanlış bilgi vermişim unuttum 143 lük olanı da var. Birde bu 155 sport ve 155 super arasındaki fark beygir farkı olup olmadığına emin olmamakla beraber 2000yılına kadar olan 156 lar 155hp 2001 den itibaren 150 hp diye hatırlıyorum. Alfa motorları sanılanın aksine ciddi dayanıklı devir çevirmeye, 2 adet 156ımda toplam 70.000km üzerinde yol yaptım ve abartmıyorum gerçekten bunun 50.000km si 5000-7000devir aralığında geçti bol kesicili. 1 kere bile yolda bırakmadı debimetre arızası hariç o da açık filtre kaynaklı yaşadığım bir sorun. Kol piston falan sanılandan sağlamdır sadece çok sıkıştırınca ciddi yağ eksiltiyor. Yaz sıcağı hiç 5000devir altına düşmeden durmaksızın 500km yol yaptım durduğumda 500ml yağ eksiltmişti :) bu dediğim 155hp lik 156modelinde oldu.

Maxi
30-01-2015, 02:01

hep aynı terane
alfa lar sorunlu alfa alınmazzz..

adam gider dünyanın en leş alfasını alır ucuz diye
sonrada en beceriksiz ustaya yaptırmaya kalkar
sonra alfalar dandik...

bu iş alacağın 2. el arabaya ve kimin bakacağına bakar.
çok çok sorun yaşan insanlardan kat kat daha fazla binlerce km problemsiz alfa kullanan insanlar var.
alfa dünyanın en iyi arabası değil, öyle bir marka-model araba yok zaten.
ama senesinde yılın en iyi arabası ödülü almış 156 ve avrupada köpekler kadar çok satmış 156 ya yaramaz demeyin.

alfaya türk insanının özellikle gıcıklığı vardır bu gerçek
eskiden kalma dede korkut masalları gibi nesilden nesile geçmiş

bugün sokaktan geçen 100 kişiyi durdur sor:
alfa alınırmı?
ooo alınmaz der, parçası pahalı der, çok yakar der, incir ağacı muhabbetine girer..

ama sormaya devam et
ehliyetin varmı? yok
hiç alfaromeoya bindinizmi? yok
alfaromeo sahibi oldunuzmu? yok
parça fiyatlarını biliyormusunuz? kıyasladınızmı? yok
alfa 156 100km de kaç litre yakıyor biliyormusunuz? yok
be a.k daha ne diye konuşuyon, moron?

16v ts motorları gayet iyi ve sağlamdır
devirli kullanımda biraz yağ yakar, 10-60 yağ kullanmak lazım.

varyatör sorunu vardır, ses yapar bozulunca
tamir takımını değişirsin 70 liraya 100 liraya 15-20 bin km daha gider.
dünyanın sonu değil yani.

8v motorlar eski
ama debimetre sıkıntısı var, yani hiç kurcalanmamışsa ne güzel
ama *** varmış gibi herkes önce onun ayarıyla oynadığı için kalibrasyonları hep bozulmuştur
başkada bir sıkıntısı yoktur motorun, yakıtıda gayet iyidir.

dediğim gibi kim tamir ediyor arabayı??? yoksa hangi arabayı alırsan al adam olmaz..

------------------------------------------------------------------------------

bu konuda Q4 serinin en şanssızı
kabiliyetsiz-beceriksiz tamirciler yüzünden temiz araba kalmadı türkiyede
ben nasıl biniyorum Q4 e 14 senedir?
çokmu zenginim ben?
benzin istasyonummu var? hep öyle derler ya
neden benim arabam km de 50 kuruş yakıyor?

2 ay önce siyah JV plaka Q4 alan arkadaş beni buldu
kendisi alfa tamircisi zaten, kendi dükkanı var tek başına iş yapıyor
almış bu arabayı
nasıl adam ederiz, araba km de 2 bin lira yakıyor öldüm bittim dedi!

baktık
araba aptal insanların elinde maymuna dönmüş
doğru hiçbirşey yok
hortumlar yanlış bağlı, kablolar hatalı, sensörler ayarsız-bozuk, ıvırlar zıvırlar bozuk, hatalı benzin basıncı 3.5 bar
herşey saçma sapan yani

tık tık kabaca bir düzenleme anında araba bin lira yakmaya başladı.
tabi 1000 lirada çok
sonra arkadaşın kendide tamirci olduğu için bir sürü iyileştirme yaptı toparladı düzenledi
birde yazılım yaptık araba kendine geldi, yakıt iyice düştü araba köpek gibi gitmeye başladı
en son km de kaç lira yakıyor bilmiyorum ama gayet iyidi normale döndü
herşey 2 ay içinde oldu, araba adam oldu.

şimdi araba boyada, kaput dahil birkaç yeri boyanıyor
sadece motor değil boya işini bile salak salak yapmışlar çatlaklar vardı boyada kaputta.
çıksın araba jilet gibi olacak
çocukta kafaya taktı para ayırdı motor komple forged olacak yeniden yapılacak
sonuç:minimum 300hp max 400hp taş gibi 4 çeker araba

al işte daha önce o ona satmış o ona satmış
herkes bir sürü para harcamış araba olmamış
vay efendim çok yakıyor ocağıma incir ağacıydı osuruktu kıldı tüydü
alfalar yaramazdı, q4 alınmazdı..
ne oldu? niye düzeldi araba?

dediğim gibi işte hangi araba? ve kim yapıyor?

araba bu
https://www.youtube.com/watch?v=xsgQbMRdMY4
https://www.youtube.com/watch?v=geTvd6Q8ias

Dou
30-01-2015, 02:28

Abi bunu sen deme bari, seni de kaybettik :(

Maxi
30-01-2015, 02:48
Abi bunu sen deme bari, seni de kaybettik :(

onu anlatayım
bende 10-60 yağ takıntısı yok

olay şöyle
alfaromeo servis sahibi arkadaşım özellikle 156 2.0 motorlarda 10-60 kullanıyor
neden diye sormuştum, ne gerek varki?
ancak bu şekilde yağ yakmasını minimuma düşürebiliyoruz dedi.

Dou
30-01-2015, 03:14
onu anlatayım
bende 10-60 yağ takıntısı yok

olay şöyle
alfaromeo servis sahibi arkadaşım özellikle 156 2.0 motorlarda 10-60 kullanıyor
neden diye sormuştum, ne gerek varki?
ancak bu şekilde yağ yakmasını minimuma düşürebiliyoruz dedi.

10w60 takintin olmadigini biliyorum Hakan abi, saka yaptim. Sen bile atmosferik araca 10w60 onerirsen millet ne yapsin, imam cemaat hesabi :D

Fakat yag eksilten arabaya 10w60 koymak ne kadar dogru? Usta ne kadar hakli?

Yag kalinlasiyor ve eksiltmiyorsun evet, fakat yagin flowu da ayni sekilde azaliyor.

Onun yerine, aracin onerilen viskozitesine kalip, yuksek kilometreli araclarda genellikle tercih edilen yaglari tercih etmek mantikli olmaz mi?

Yuksek kilometreli araclar icin uretilen yaglarda ekstra olarak ZDDP katkisi bulunur. Bu madde segmanlar ve contalar arasindaki sizintiyi azaltir ya da yerine gore tamamiyle durdurur. Buna ek olarak, yuksek isiya daha dayanikli hale gelir ZDDP katkisi fazla olan yag. Tabi her guzelligin yaninda olumsuz yani, katalitik konvertor ZDDP maddesi olmayan yaglara gore daha cabuk tikanir.

Turkiyede 10w60 olmayip yuksek kilometreli araclar icin uretilen yaglar mevcut diye biliyorum, mesela bir tane buldum bile

http://www.valvolineeurope.com/turkish/products/engine_oils/maxlife

Maxi
30-01-2015, 07:46
doğukan, detayları sorar ve buraya yazarım
bencede std arabada 10-60 yağın işi yok ama adamlar öyle bir çözüm üretmiş.

alfa parçaları pahalı ocağımıza incir ağacı diker ya, o yüzen birkaç 155 parça fiyatını yazayım dedim.
benzer araçların parça fiyatlarını bilmem, kıyaslamasını siz yapın.

debriyaj seti 245tl
su pompası 92tl
termostat 125tl
buji kablo tk 8 li 154tl
aks bilyası 75tl
piston/segman seti 470tl
kapak contası 75tl
ön fren disk tk 185tl
ön fren balata tk 151tl
arka fren balata tk 80tl
triger kayış seti 200tl
balans kayış seti 170tl
çamurluk sinyali 30tl
ön sol sinyal lambası 70tl
varyatör tamir tk 60tl
ön alt salıncak sol 75tl
ön amortisör tane monreo 100tl
ön amortisör tane orjinal 180tl
ön sol sis lambası 80tl
ön far sol orjinal 350tl
hararet müşürü 45tl
bagaj kapak amortisörü 35tl
hava debimetre 341tl
vuruntu sensörü 125tl
lambda o2 sensörü 175tl
fan müşürü 47tl
hava filtre seti 60tl
sol dış ayna orjinal 325tl
kalorifer motoru 280tl
komple direksiyon kutusu 745tl

edit:
geçen ay benim arabanın su silecek fıskiye motoru bozuldu
gittim fiat parçacısından aldım tempra için olan kaça biliyormusunuz tam 12 lira

c20let
30-01-2015, 13:09
8v motorlar eski
ama *** varmış gibi herkes önce onun ayarıyla oynadığı için kalibrasyonları hep bozulmuştur

dediğim gibi kim tamir ediyor arabayı??? yoksa hangi arabayı alırsan al adam olmaz..

8v motor uzak dur deyince özel mesajda bende 8v ler 16vlere göre çok kötü diye düşünmüştüm. O zaman 8v motor ellenmemişse alınabilir. Milletin lafına bakım 155 araştırsam çoktan vazgeçerdim zaten. 155 dediklerinde konunun uzamanı olarak sen aklıma geliyorsun ondan buradaki yorumları dikkate alıp hala uygun temiz 155 arıyorum.

mikelazi
30-01-2015, 16:15
eski bir alfacı olarak.ya kötü usta yada aracıyla ilgilenmiyen hor kullanan kişilerin eline düşen alfa alınmaz...bildigim kadarıylada çogu parçası tempra ilede ortaktır.

c20let
01-02-2015, 11:55
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-emsa-kahyaogullarindan-1994-model-orj.70000-km-alfa-romeo-198489209/detay

Araç budur abiler. Bu hafta gideceğim yanına biraz indirimle alınabilir gibi geliyor ama sizlerin fikirleri nedir ?

ilbeyyagci
01-02-2015, 12:09
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-emsa-kahyaogullarindan-1994-model-orj.70000-km-alfa-romeo-198489209/detay

Araç budur abiler. Bu hafta gideceğim yanına biraz indirimle alınabilir gibi geliyor ama sizlerin fikirleri nedir ?

İçi bakımlı görünüyor, bakmaya değer. Hayırlısı olsun şimdiden kardeşim.

ilbeyyagci
01-02-2015, 12:11
hep aynı terane
alfa lar sorunlu alfa alınmazzz..

adam gider dünyanın en leş alfasını alır ucuz diye
sonrada en beceriksiz ustaya yaptırmaya kalkar
sonra alfalar dandik...

bu iş alacağın 2. el arabaya ve kimin bakacağına bakar.
çok çok sorun yaşan insanlardan kat kat daha fazla binlerce km problemsiz alfa kullanan insanlar var.
alfa dünyanın en iyi arabası değil, öyle bir marka-model araba yok zaten.
ama senesinde yılın en iyi arabası ödülü almış 156 ve avrupada köpekler kadar çok satmış 156 ya yaramaz demeyin.

alfaya türk insanının özellikle gıcıklığı vardır bu gerçek
eskiden kalma dede korkut masalları gibi nesilden nesile geçmiş

bugün sokaktan geçen 100 kişiyi durdur sor:
alfa alınırmı?
ooo alınmaz der, parçası pahalı der, çok yakar der, incir ağacı muhabbetine girer..

ama sormaya devam et
ehliyetin varmı? yok
hiç alfaromeoya bindinizmi? yok
alfaromeo sahibi oldunuzmu? yok
parça fiyatlarını biliyormusunuz? kıyasladınızmı? yok
alfa 156 100km de kaç litre yakıyor biliyormusunuz? yok
be a.k daha ne diye konuşuyon, moron?

varyatör sorunu vardır, ses yapar bozulunca
tamir takımını değişirsin 70 liraya 100 liraya 15-20 bin km daha gider.
dünyanın sonu değil yani.

8v motorlar eski

------------------------------------------------------------------------------

bu konuda Q4 serinin en şanssızı
kabiliyetsiz-beceriksiz tamirciler yüzünden temiz araba kalmadı türkiyede
ben nasıl biniyorum Q4 e 14 senedir?
çokmu zenginim ben?
benzin istasyonummu var? hep öyle derler ya
neden benim arabam km de 50 kuruş yakıyor?

2 ay önce siyah JV plaka Q4 alan arkadaş beni buldu
kendisi alfa tamircisi zaten, kendi dükkanı var tek başına iş yapıyor
almış bu arabayı
nasıl adam ederiz, araba km de 2 bin lira yakıyor öldüm bittim dedi!

baktık
araba aptal insanların elinde maymuna dönmüş
doğru hiçbirşey yok
hortumlar yanlış bağlı, kablolar hatalı, sensörler ayarsız-bozuk, ıvırlar zıvırlar bozuk, hatalı benzin basıncı 3.5 bar
herşey saçma sapan yani

tık tık kabaca bir düzenleme anında araba bin lira yakmaya başladı.
tabi 1000 lirada çok
sonra arkadaşın kendide tamirci olduğu için bir sürü iyileştirme yaptı toparladı düzenledi
birde yazılım yaptık araba kendine geldi, yakıt iyice düştü araba köpek gibi gitmeye başladı
en son km de kaç lira yakıyor bilmiyorum ama gayet iyidi normale döndü
herşey 2 ay içinde oldu, araba adam oldu.

şimdi araba boyada, kaput dahil birkaç yeri boyanıyor
sadece motor değil boya işini bile salak salak yapmışlar çatlaklar vardı boyada kaputta.
çıksın araba jilet gibi olacak
çocukta kafaya taktı para ayırdı motor komple forged olacak yeniden yapılacak
sonuç:minimum 300hp max 400hp taş gibi 4 çeker araba

al işte daha önce o ona satmış o ona satmış
herkes bir sürü para harcamış araba olmamış
vay efendim çok yakıyor ocağıma incir ağacıydı osuruktu kıldı tüydü
alfalar yaramazdı, q4 alınmazdı..
ne oldu? niye düzeldi araba?

dediğim gibi işte hangi araba? ve kim yapıyor?

araba bu
https://www.youtube.com/watch?v=xsgQbMRdMY4
https://www.youtube.com/watch?v=geTvd6Q8ias

Abi kitap gibi yazmışsınız, ne diyim elinize sağlık. Tekrar tekrar okudum.

Kahn23
01-02-2015, 12:12
Geçen gün gözüme takıldı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-1994-alfa-romeo-155-2.0-ts-191139452/detay

initial-D
01-02-2015, 12:13
Çok yakın arkadaşımda 166 2.0 TS 16v vardı. Başı beladan kurtulmadı motor bir türlü düzen tutmamıştı 3 defa motor yaptırdı. 8v bilmem ama 16v dan uzak durmanı öneririm.

3 motor yapılıp düzen tutmuyorsa suçu motorda değil ustada aramak lazım.makine bu,düzgün yapılırsa iyi çalışmaması gibi birşey olmaz

initial-D
01-02-2015, 12:16
Ayrıca 155 bilmiyorum ama 156ss çok yakmıyordu.çok iyi gidiyordu,muhteşem bir sesi ve vites düşerken kendi verdiği aragazı sesi vardı.2000 volvo s40 ve laguna gibi otomobillerden çok daha iyi bir direksiyon hissi vardı.

156 kullanırken "fanatikleri boşuna sevmiyor bu otomobilleri" diye düşündüm.farklılar

c20let
01-02-2015, 12:28
Geçen gün gözüme takıldı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-1994-alfa-romeo-155-2.0-ts-191139452/detay

Araç güzel ama hem Aydın daha yakın. Hemde fiyatı daha uygun. Bunun ise dijital kliması olması hoş.