Orijinalini görmek için tıklayınız : 20.000 e kadar diesel araç tavsiyesi
herkese selam arkadaşlar 20.000 tl ye kadar çıtır yükleyebileceğim araç önerileriniz varmı acaba önerileriniz benim için çok önemli bi kaç arkadaş focus mk1 1.8 tdci ve bora 6 ileri 130 luk önerdi ama bunlarda yazılım düz boru v.s ile ne kadar bi karşılık alabilrim sorunlu araçlarmı acaba bi bilgi sahibi olan arkadaşların fikri benim için çok önemli yardımlarınızı bekliyorum..
En kısa şekilde Focusu salla, Pd130 bak. Forumda konuları da mevcut
Onur Fatih
28-01-2015, 19:27
20 bin liraya pd motor yok malesef eski tip mekanik yakit sistemli 1.9 tdi lar var 110 hp yazilimla keyifli oluyorlar
UmutBuran
28-01-2015, 19:48
uygun ve temiz 1.7 dti corsa alınıp güzelce yapılır binilir bence
@Onur Fatih , öyle gerçi. ben sırf 1.8 tdci 1.9 pd130 için söyledim kıyaslanmaz bile.
vp bile 1.8 tdci'dan daha mantıklı bence. Focusa özel ilgi yoksa
cevaplarınız için teşekkürler bu eski mekanik 110 luk dediğiniz sanırım bu 2001 toledolar felan onlarda nasıl yazılımla ufakta olsa güsel değerler alınabilirmi ?
Grimlord
28-01-2015, 22:39
ben olsam getz alır yüklerim,stock hali bile şaka makinesi :)
Onur Fatih
28-01-2015, 22:47
cevaplarınız için teşekkürler bu eski mekanik 110 luk dediğiniz sanırım bu 2001 toledolar felan onlarda nasıl yazılımla ufakta olsa güsel değerler alınabilirmi ?
Ben toledo varken yazilim yapmistim aracin kondisyonuna gore guc degisiyor 140 150 arasi biseyler cikar yazilimla
ben cok keyif aliyordum sadece 5. Vites biraz kisa onun disinda herseyiyle mukemmel toledolar tavsiye ederim :)
hımm toledolar gerçekten konforuyla duruşuylada daha bi oturaklı araç 140 150 hpler bana yeticek değerler zaten birde mondeo 2.0 tdci ler var 2004-2006 arası sanırım onlar nasıl acaba alıcağım araçta parça konusundada sıkıntı çekmek istemiyorum açıkçası bi yönden ama insan bi kere alıyor karar vermekte çok zorlanıyorum teşekkürler cevaplarınız için ayrıca..
Grimlord arkadaşım gerçekten en son çare bende senin gibi düşünüyorum bir tane temiz vgt alıp biraz yazılımdır turboya girişmek olsun hafif oynayıp binmek istiyorum bakalım artık araştırmalara devam ediyoruz işte hep bu kararsızlık insanı maaf ediyor :)
Gokmen Erbas
28-01-2015, 23:10
İlan No: 198752883
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-cok-temiz-kazasiz-c2-198752883/detay
araç bana ait
gökmen arkadaşım aracın çok güsel maşllah ama malesef evli ve geniş bi ailem olduğu için 4 kapılı bi araç bakıyorum ama yinede ilginden dolayı teşşekkür ederim..
onursumer
29-01-2015, 00:45
küçük ama 4kapılı benim bayağı işimi goruyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-2009-dizelhiper-beyazgulum-196126122/detay
mikelazi
30-01-2015, 08:38
küçük ama 4kapılı benim bayağı işimi goruyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-2009-dizelhiper-beyazgulum-196126122/detay
hayırlı satışlar.2010 u nu kullanıyorum şuan egr-kat iptal eibach 3cm.yay gerçekten az yakan çok kaçan zevkli alet...1-2 ayada yazılım bakalım o zaman neler olacak.
getz 1.5 crdi cerato 1.6 crdi focus 1.8 tdci clio 2 1.5 dci (65)
yanlış anlamazsınız umarım ama 20bin ile 25bin arasındaki fark 35bin ile 40bin arasındaki farktan çok daha etkin.
20bin ve altındaki araçlar genelde yaşlı , eski tip kırsal mazot almış, kurumlanmış, boyalı, alt takım vs olsun eskimiş araçlar, kimse kızmasın genelde diyorum bakınız :)
şahsen ben olsam üzerine 2-3bin daha koyar 25ine satılık araçlara bakar pazarlık yapar 23e almaya çalışırdım.
bugün 25e olan araçlarda temizini bulmak daha kolay, benim şansım puntoumda yaver gitmedi ama genelde insanlar çok memnun.
çevremde 90binde bir damla boyası olmayan, dizel multijet 75 hp olan, servis bakımlı,sadece opetden Euro dizel almış (faturaları duran) siyah ve ultra temiz olan 2009 grande punto var ben babama verdiğim puntomla takas teklif ettim üzerine para koymak şartıyla kabul etmedi ama istediği 25bin di ve eminim 23,5-24e bırakır tabi satılmadıysa.
şahsen evet punto uçak değil ve 800-1800rpm arası cansız kalıyor ama bakımı kolay,araç biraz olsun daha büyük, tertemiz ve modern, satması kolay sürmesi rahat ve yol tutuşu güzel bir araç bence alınabilir.
gidip kmsi düşürülmüş, kaza geçirmiş,boyalı, eski tip mazot kullanmış ne olduğu belirsiz eski araçlara 16-19 verene kadar 3-5 üstüne koyar sıkışırım kafam rahat olur derdim ben.
Yarbay arkadasim dediklerine tamamen katiliyorum suan 1.4 is 99 makyajli kasa kullanicisiyim daha oncede civic si m vardi simdi 1.4 is biras hantal kaliyo cevremdeki arkadaslarim disel al yazilimla citir bi yuklemeyle yine si tadinda gusel gidisi olan ve seni uzmeyen orya modelli bi arac al tavsiyelerinde bulundular ondan biras kafam karisti yaa bana yazilim duz boru hafif citir yukleme ile 140-150 hp arasi bi deger verebilecek piyasasi olan parca sorunu cekmeyecegim o yuzden bi diesel arac aliyim dedim bi ara volvo s40 1.9 t4 lerede baktim ankarada inanilmas arcasi bulunuyor piyasasi biras agir gidiyor ama onunda temizini bulamadim yani illa diesel diye diretmiyorum birde 20000 bini 25000 e kadar zorlarim diye dusunuyorum ve dedidigin gibi puntolarda cok sgusel araclar ozelliklede evolarina bayiliyorum gusel yorumlarin icin cok tessekkurler yarbay ..
Megfb onerilerin icin cok tessekkkurler o araclara bakiyorum bende genelde kismet bakalim
Onursumer arkadasim o araclarin resmen kokladigini yakmayi gectim bedavaya gezenleri biliyorum ama biras kucuk arac bakmamaya calisiyorum yanlis anlamassin umarim nacizade fikrim sadece onerin icin cok tessekurler..
yanlış anlamazsınız umarım ama 20bin ile 25bin arasındaki fark 35bin ile 40bin arasındaki farktan çok daha etkin.
20bin ve altındaki araçlar genelde yaşlı , eski tip kırsal mazot almış, kurumlanmış, boyalı, alt takım vs olsun eskimiş araçlar, kimse kızmasın genelde diyorum bakınız :)
şahsen ben olsam üzerine 2-3bin daha koyar 25ine satılık araçlara bakar pazarlık yapar 23e almaya çalışırdım.
bugün 25e olan araçlarda temizini bulmak daha kolay, benim şansım puntoumda yaver gitmedi ama genelde insanlar çok memnun.
çevremde 90binde bir damla boyası olmayan, dizel multijet 75 hp olan, servis bakımlı,sadece opetden Euro dizel almış (faturaları duran) siyah ve ultra temiz olan 2009 grande punto var ben babama verdiğim puntomla takas teklif ettim üzerine para koymak şartıyla kabul etmedi ama istediği 25bin di ve eminim 23,5-24e bırakır tabi satılmadıysa.
şahsen evet punto uçak değil ve 800-1800rpm arası cansız kalıyor ama bakımı kolay,araç biraz olsun daha büyük, tertemiz ve modern, satması kolay sürmesi rahat ve yol tutuşu güzel bir araç bence alınabilir.
gidip kmsi düşürülmüş, kaza geçirmiş,boyalı, eski tip mazot kullanmış ne olduğu belirsiz eski araçlara 16-19 verene kadar 3-5 üstüne koyar sıkışırım kafam rahat olur derdim ben.
Bu yoruma sonunda kadar katılıyorum.
Bence çok doğru.
Yarbay arkadasim dediklerine tamamen katiliyorum suan 1.4 is 99 makyajli kasa kullanicisiyim daha oncede civic si m vardi simdi 1.4 is biras hantal kaliyo cevremdeki arkadaslarim disel al yazilimla citir bi yuklemeyle yine si tadinda gusel gidisi olan ve seni uzmeyen orya modelli bi arac al tavsiyelerinde bulundular ondan biras kafam karisti yaa bana yazilim duz boru hafif citir yukleme ile 140-150 hp arasi bi deger verebilecek piyasasi olan parca sorunu cekmeyecegim o yuzden bi diesel arac aliyim dedim bi ara volvo s40 1.9 t4 lerede baktim ankarada inanilmas arcasi bulunuyor piyasasi biras agir gidiyor ama onunda temizini bulamadim yani illa diesel diye diretmiyorum birde 20000 bini 25000 e kadar zorlarim diye dusunuyorum ve dedidigin gibi puntolarda cok sgusel araclar ozelliklede evolarina bayiliyorum gusel yorumlarin icin cok tessekkurler yarbay ..
Çıtırdan yükleme yapmak istiyorsan, elindeki paraya yüksek model düşük km ne bulunabilir?
Bence ilk önce Getz düşünün.
İkinci olarak Rio bakın derim.
Sadık Özyer
31-01-2015, 17:21
206 1.4 hdi 1544 , intercooler , yazılım.
melihyilmaz
31-01-2015, 17:36
Getz sahibi olarak getz oneririm 88 lik getz ler sadece yazilimla 130 140 beygirlere geliyor
Fatih onerilerin icin cok saol bnde en son care 1.5 crdi getz veya rio dusunuyorum era da olabilir icime pek sinmesede yani birasda sekil onemli cunki gusel bi jant ve az basiklikla pleksi plakalari amerikanlari lipi olsun gusel bi goruntude pesindeyim acikcasi ama en mantikli secimler herhalde gene onlar olucak veya modelden vazgecip comfor spec deyip bmw 3.18 is veya mercedes c200 w202 veya yine honda 1.6 vtec 2005 ustu header duz boru felan o sekil bisi alip gezmek olucak ayrica melih yilmaz arkadasimada yorumlarindan icin tessekkur ederim getz hep aklimin bi kosesinde dedigim gibi var ama istedikleri rakamlara uzuluyorum eder etmez ayri bi konu ama bu sadece benim fikrim o yuzden kararsiz kaliyorum dusuk kmlerde vgtlere 24-25 en az yaziyorlar yani bana o arac icin sanki cok geliyor burda o arac kotu bu iyi yorum yapmiyorum yanlis anlasilmasin nolur sadece nacizade fikrim bu benim yorumlariniz icin tesekkur ediyorum arkadaslar
Fatih onerilerin icin cok saol bnde en son care 1.5 crdi getz veya rio dusunuyorum era da olabilir icime pek sinmesede yani birasda sekil onemli cunki gusel bi jant ve az basiklikla pleksi plakalari amerikanlari lipi olsun gusel bi goruntude pesindeyim acikcasi ama en mantikli secimler herhalde gene onlar olucak veya modelden vazgecip comfor spec deyip bmw 3.18 is veya mercedes c200 w202 veya yine honda 1.6 vtec 2005 ustu header duz boru felan o sekil bisi alip gezmek olucak ayrica melih yilmaz arkadasimada yorumlarindan icin tessekkur ederim getz hep aklimin bi kosesinde dedigim gibi var ama istedikleri rakamlara uzuluyorum eder etmez ayri bi konu ama bu sadece benim fikrim o yuzden kararsiz kaliyorum dusuk kmlerde vgtlere 24-25 en az yaziyorlar yani bana o arac icin sanki cok geliyor burda o arac kotu bu iyi yorum yapmiyorum yanlis anlasilmasin nolur sadece nacizade fikrim bu benim yorumlariniz icin tesekkur ediyorum arkadaslar
Valla arkadaşım bahsettiğin araçlar çok iyi araçlar.
Bizim tavsiyeler çıtırdan dizel yüklemek için.
Benimde hep aklımın bir köşesindendir. Temiz bir E36, w124 yada biraz daha modelli vtec2. Fakat bu araçların temizini bulmak mesele bulsanda çok para bu seferde değer mi değmez mi mevzusu devreye giriyor.
Fakat vtec2 iyidir. Sakin olunca da az yakar.
Aynen dedigin gibi fatih arkadasim sana sonuna kadar katiliyorum ama dedigin gibi hep fiyatlara bakinca insan bi kararsizlasiyo duzgun sunrooflu bi vtec 2 lere bakiyosun 30-32-34 e kadar belki daha fazla eder adamin gozunde sonucta kendi mali ama cok geliyo insana bakalim artik nasip kismet saolasin yorumun icin ayrica..
initial-D
31-01-2015, 22:25
Ankarada kırmızı e34 525tds var benim bayaadır aklımda.170 hplere kadar yolu var ve rwd
Megfb onerilerin icin cok tessekkkurler o araclara bakiyorum bende genelde kismet bakalim
eyvallah tavsiye ettik klavyeden iki yazıverdik kolumuz mu koptu :D temiz araba yok gibi hocam inşallah gönlünüze göre bulursunuz
bir bakiyim intial çok saolasın..
aynen inşallah megfb saolasın...
initial-D
01-02-2015, 00:16
bir bakiyim intial çok saolasın..
179650863 müş ilan no
ahmetbaha-drs
01-02-2015, 00:25
Citroen C3 1.6 16v 92hp
Fiat Stilo 1.9 JTD
FurkanElsiz
28-02-2015, 14:17
cerato 1.5 crdi öneririm. donanımlı konforlu sedan stock hali bile keyifliydi. yazılım vs işlemlerle güzel güçler alınabilir
Eski araba alacaksaniz verim icin hacim sart. Modelli arabada 1.6 yeterli derim ben.
Ben 2.0 hdi kullaniyorum. Kendi halimde kosturmadan kullandigim halde gecen 1.4 hdi kullandim, aman Tanrim didim :)
Yani hacimli arac bakim derim.
Onur Fatih
28-02-2015, 15:48
Dusunen varsa arabami satma niyetim var ilani vs yok henuz. Pd130 big turbo 200 hp ustu. Esp li bora 2000 model sandik sifir motor aldim yeni tek kurus masrafi yok
Alper DEMİR
28-02-2015, 23:41
Yarbay adli üyenin dediklerine harfiyen katılıyorum.
Ben bir 2.0 TDCİ mondeo kullanıcısı olarak önermem. Soft bir yazilimla 160-170 hp almak hayal degil.Yakinda oyle bir planim var.Yol tutuş donanım iyidir fakat kronik problemleri çok transitlerle ayni gibi dursada farkları çok anlayan pek yok bakimi ağır, benim hala aklımda pd130 bi bora,passat var. Bulabilirsiniz pd150 toledolarda muazzam..bunlar dışında japon kore dizellerden vazgecmeyin derim..
Bir alternatif olarak da üc silindir binerim derseniz o paralara tertemiz TDI cordobalarda mevcut artı yazılımla hiçte kotu sonuçlar vermiyor VW grup dizeller yüklenmeye her zaman daha müsait.. Kolay gelsin..
@Onur Fatih bora için PM alabilir miyim ?
karamurat1735
02-03-2015, 21:32
Dusunen varsa arabami satma niyetim var ilani vs yok henuz. Pd130 big turbo 200 hp ustu. Esp li bora 2000 model sandik sifir motor aldim yeni tek kurus masrafi yok
Fiyat ne düşünüyorsunuz?