PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kop106 vs Ft vti

hikmetcubukcu01
31-01-2015, 02:12
İki aracta sokuktur denemeler 70/80 km araliginda basilip vti 200 gibi gazi birakmistir iyi seyirler

Kop106 vs Ft vti - YouTube (http://youtu.be/8h2_i42Xn6A)

Kop106 vs Ft vti - YouTube (http://youtu.be/XPtDGALlUXc)

Kop106 vs Ft vti - YouTube (http://youtu.be/e8aBpLB9OoU)

fthdrn
31-01-2015, 02:17
Maşallah araçlara. 106 çok iyi çeviriyor.

Patisever
31-01-2015, 02:17
Güzel denemeydi teşekkürler ağalar nug 106 sanzumanı doğradık sansızlıgımıza vardır hayır diyelim başarılar beyler

mami_makinen
31-01-2015, 02:28
arkadan basarak tünel yapılmasa daha iyi olurmuş

mami_makinen
31-01-2015, 02:29
Tünel yapan biz oluyoruz yani belirteyim video çekmek için arkalarından bastık ve öndeki araçlara bu şekilde tünel yapmışız

ft_vti
31-01-2015, 03:02
Kop 106 ve mami abiye tesekkurler kop cok iyi gidiyor masallah

engin vti
31-01-2015, 03:24
Maşallah keyifli deneme olmuş ;)

ft_vti
31-01-2015, 03:28
Araclarin ayari yoktur 95 oktanla gazladik denememiz dostane dir . herkese tesekkurler

Okan D.
31-01-2015, 07:43
ayanıza sağlık güzel denemeler olmuş

guwen_ar
31-01-2015, 07:51
Kop 106 ciddi yuruyor, fazlasiyla basarili buldum.

Honda niye yuksek hizlarda hep birakmis bi sorun mu var acaba ?

Her iki aracada masallah bu arada.

Volkann
31-01-2015, 08:06
Masallah deneyen araclara

fzs106
31-01-2015, 08:15
maşallah deneyen araçlara

Firattoptas
31-01-2015, 08:44
iki aracada maşallah kazasız belasız herkese hikmet başgan geliyonda yanımamı uğramıyon yazdım :)

sipsak
31-01-2015, 08:55
maşallah araçlara...vtı bırakmasa iyimiş..kazasız belasız

Erol
31-01-2015, 09:19
güzel çekişmeli denemeler olmuş.

mşllh. araçlara

wekoo
31-01-2015, 10:01
maşallah araçlara ds3 iyi tunele girmişş.... vti üstlerde bırakmasa daha güzel bir video izlerdik.....

wekoo
31-01-2015, 10:02
nug adına çok üzüldüm en cok merakla bekledigim araçlardan bitanesi umaraım en kısa sürede eksoz sesiyle bizi mest eder...

picasso
31-01-2015, 10:03
vti çok iyi gidiyor maşallah.

mikelazi
31-01-2015, 10:10
her iki aracada maşallah.nug a geçmiş olsun

Fatih YİGİT
31-01-2015, 10:18
Masallah iki aracada

Musa Kulak
31-01-2015, 10:49
Maşallah iki aracada Vti üst devirlerde neden bırakmış hep?

yaşar
31-01-2015, 11:09
sonuç nedir tam olarak?

salih mert
31-01-2015, 11:15
İki aracada masallah video güzl olmus :)

mami_makinen
31-01-2015, 11:17
maşallah araçlara ds3 iyi tunele girmişş.... vti üstlerde bırakmasa daha güzel bir video izlerdik.....

Aynen ne tünel yapmışım :)

Bide bu mevzudan kavga çıkarmaya kalktılar vuranlar kıranlar havada uçanlar :)

ENG
31-01-2015, 11:21
birazda hondalar bıraksın 200 210 larda hep 106 lardan goruyorduk.

MertSerhanÖ.
31-01-2015, 11:35
Maşallah abi kop yine çok formunda.

okankrgz
31-01-2015, 11:42
Maşallah Kop çok güzel yürümüş ft vti da anı şekilde...

hikmetcubukcu01
31-01-2015, 12:47

Demi tünel yapmış? :) hatta tünel yaptığı icin FT 3-4 BOY gerilemistir demi? Bu nasil matematik tir abi yaaa...bir söze kalktik çorludan denemek için istanbula geldik. Yetmedi kavakliya geldlk yetmedi cihangire geldik bastik denedik gördük ama ev sahibi tarafin misafire davranişi içler acisiydi Mami Makinen gibi piyasada sevilen sayilan bir abimize seni vururum asarim keserim gibi muhabbetler deneme keyfinin icine etti. Kalabalikta kalp kıranin tenhada özürü kabul olmaz. Arac sahibi çok beyefendi bir insan ona söyleyecek tek bir lafim yok aracinada kocaman maşallah....

ft_vti
31-01-2015, 13:07
hikmet kardesim sizlerde cok ıyı arkadaslarsınız .evet bazı tatsız olaylar oldu yasanmasa daha iyiydi ufak bi yanliş anlamadan olay farklı boyuta ulastı . olmasa iyi olurdu ama yapacak bişey .yok sizleri tanıdıma memnun oldum . ...

mami_makinen
31-01-2015, 13:09
Demi tünel yapmış? :) hatta tünel yaptığı icin FT 3-4 BOY gerilemistir demi? Bu nasil matematik tir abi yaaa...bir söze kalktik çorludan denemek için istanbula geldik. Yetmedi kavakliya geldlk yetmedi cihangire geldik bastik denedik gördük ama ev sahibi tarafin misafire davranişi içler acisiydi Mami Makinen gibi piyasada sevilen sayilan bir abimize seni vururum asarim keserim gibi muhabbetler deneme keyfinin icine etti. Kalabalikta kalp kıranin tenhada özürü kabul olmaz. Arac sahibi çok beyefendi bir insan ona söyleyecek tek bir lafim yok aracinada kocaman maşallah....
Yok olay şöyle seni vurimmi eline beline attı :) bende hadi vursana bi göreyim dedim ama göremedim :) yine 6-7 kişi yine biz Selçuk ve ben iki kişiyiz ama bu işlere malzeme olacak kadar amatör değiliz çok şükür oradada dedim varsa sıkıntısı teke tek çıkalım kozumuzu paylaşalım diye bu işler kalabalıkta kabadaylıkla olmuyo kalabalıkta yapılan kabadaylığında tenhada özürü olmuyo herkes kantarını beline takacak kendini taşıyamayan adamıda yanında taşımıcak
O olaydan sonra Ercan usta zaten özür diledi ve bi kaç kişide arayıp o tatsızlığı çıkaranın boş adam ve gereksiz bi kişi olduğunu belirtti zaten

Opsh34
31-01-2015, 13:16
kimsenin kimseyi astığı kestiği yok olayı farklı yerlere taşımayalım tatsızlık her ortamda oluyor bu mevzu neden bu kadar büyütüldü ?
Bu arada bazı arkadaşlar ölçüyü alabildilermi ? :)
2 aracada masallah FT VTİ 95 ile gazladı ama KOP ta yakıt vardı içimde kalmasın :)

mami_makinen
31-01-2015, 13:21
kimsenin kimseyi astığı kestiği yok olayı farklı yerlere taşımayalım tatsızlık her ortamda oluyor bu mevzu neden bu kadar büyütüldü ?
2 aracada masallah FT VTİ 95 ile gazladı ama KOP ta yakıt vardı içimde kalmasın :)

Bende aynısını yazdım zaten asıp kesen ortada yoktu sadece ağzı kelime yapan biri vardı o kadar

miniks
31-01-2015, 13:41
Ben omure cikarma deneme dememe ragmen gaza gelip aracini cikartmis

5 te yurumemesini tembihleyen benim cunku arac en son patirdiyordu afr sizde bozuk bakilmasi lazim

Ozgun antalyada oyuzdende ayarsiz sekilde cikmistir

Ayari yapilsin yine denerler kimse kacmiyor ya ozaman 240 yaparlar ne olmus vtec gazi birakmissa arabasinimi kirsin

hatta kirmadiginada dua etsin ben kac sefer cikartma dedim dinlemedi

Iki tarafada masallah guzel gazlamislar

Kop ta sudurumda en hizli 106 oldugunu kanitlamis oldu ona ayrica bir masallah

miniks
31-01-2015, 13:45
Bende aynısını yazdım zaten asıp kesen ortada yoktu sadece ağzı kelime yapan biri vardı o kadar

Havlayan kopek ısırmaz ...

bu tip tartişmalar denemelerin onune geciyor uzuluyorum vallahi

arac sahibi omur bukadar hirsli biri degil

Neyse abi senden ricam kapatalim konuyuda denemeler konusulsun

Abi 4 video vardi 4 ncuyude ekletebilirmisin sana zahmet bir tanesinde vti 5 tede yurumus onde gibi gordum ben

hikmetcubukcu01
31-01-2015, 13:46

Sölemek istediklerinden şunu anliyorum dün gece yaşanan tatsizliği sanirim destekliyorsun KOP 106 MAGİC NUG VE RED ile denemediğine göre burdan bir matametik çikmaz. Benden sana bir matematik nug 106 -kop 106dan çok hizli artik gersini sen hesap et bu işler anketle oolmuyor. Ayrica Beni az çok bilen bilir içimiz neyse dışımızda o aracimda 3litre etenol vardi. Oda afr i tutturmak için zannetmeyin ki dün gece dibi çikartilmiş pt53lü bir 106 gazladi.

engin_ant
31-01-2015, 13:47
Mahşallah araclara ama bir hondacı olarak pejo gördummu dusman görmus gibi oluyorum😃neden ft gitmesi gereken en iyi yerde vazgeciyo bi sikintisimi vardi acaba birde ayar nasil ve hangi yakitla yapildiysa onunla çıkmak lazim yarisa 95 ogun kirabilirdide arabayi kop 106 şaşirtti beni tebrikler

miniks
31-01-2015, 13:49
2 nci videoda 5 e atip yuruyor bu arada sanirsam omur yazsin daha iyi olur bence bu iki arac yenisememisler ozgun gelsin bir ayar cekelimde tekrar deneyelim bu sefer biz gideriz misafir oluruz insallah

Bu arada nos var diye iddia edenler vardi onlar bir baksalardi araca

hikmetcubukcu01
31-01-2015, 13:50
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

miniks
31-01-2015, 13:51
Sölemek istediklerinden şunu anliyorum dün gece yaşanan tatsizliği sanirim destekliyorsun KOP 106 MAGİC NUG VE RED ile denemediğine göre burdan bir matametik çikmaz. Benden sana bir matematik nug 106 -kop 106dan çok hizli artik gersini sen hesap et bu işler anketle oolmuyor. Ayrica Beni az çok bilen bilir içimiz neyse dışımızda o aracimda 3litre etenol vardi. Oda afr i tutturmak için zannetmeyin ki dün gece dibi çikartilmiş pt53lü bir 106 gazladi.

Bende de FTnin 40 hp guclusu var nug bunu gecerse onla deneriz :)

hikmetcubukcu01
31-01-2015, 13:51

5 te yurumemesini tembihleyen benim cunku arac en son patirdiyordu afr sizde bozuk bakilmasi lazim

Ayari yapilsin yine denerler kimse kacmiyor ya ozaman 240 yaparlar ne olmus vtec gazi birakmissa arabasinimi kirsin

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

mami_makinen
31-01-2015, 13:57
Havlayan kopek ısırmaz ...

bu tip tartişmalar denemelerin onune geciyor uzuluyorum vallahi

arac sahibi omur bukadar hirsli biri degil

Neyse abi senden ricam kapatalim konuyuda denemeler konusulsun

Abi 4 video vardi 4 ncuyude ekletebilirmisin sana zahmet bir tanesinde vti 5 tede yurumus onde gibi gordum ben

Video varsa Selçuka sor
Konu zaten uzucak konu değil ortadaki geçersiz bi evrak zaten

Efekan
31-01-2015, 13:59
Bu denemeye aracı olduğum ve yapılmaması gereken bi kişiye yapılan tatsızlık için üzgünüm ,fakat ft vtec gerçekten dün gece sıkıntılıydı, kop 106 ciğerini gösterdi,bencede evet ölçüp biçilmesin en hızlısı vesayre nug gug lug Türkiyenin en hızlı atmoları izmirde olcak herkes aracını hazırlasın ve çıksın ..

Patisever
31-01-2015, 14:02

Omure dedimki basma bu şekilde araba afr cok sacmaydı kırarım kanka gerekirse dedi rolanti zaten dalgalanıyordu bu bir ikincisi mami abi sende yalnız değilsin orda biz warız o diğer arkadasda yabancı değildi onlada konuştu nen sonra yaptığı ayıp oldu farkında kendiside kopandız yok ciddi mermi.gibi araba ayrıca buluşma noktası konusunda sunu bilin murat kavacık demiş falan böyle bişey yok adamlara denilen yere geldiler sanzumanı kırdık talihsizlikdi geçti.gitti ayrıca nuhig denemeye soyle geldi ft ile kop denemesini duyan onur hikmetle konuşuyor sonrada omur arıyor onuru bana söylenen denemeyi duyan murat ustaya ınur soyluyor çıkıp geliyor nuh 106 supriz olarak geldi olcu olayına girmeyin mezurecilik saçma konu samimiyetle yazıyorum buna gerek yok nug alakasız bu araclarla sın olarak omur sen nasıl Bi adamsın böyle iyi niyetlisin yahu �� kimseyi birbirine dusurmeyin yanyana geliyoruz her zaman

orcunnn
31-01-2015, 14:03

40 hp guclusunu ıcın bısey dıyemem ama nug 106 bu arabalardan baya hızlı bı kısmettır deneyemedı sanzıman gıtmıs o aksam

mami_makinen
31-01-2015, 14:04

Murat usta ile aram pek yok ama bende şunu söyliyim nug bende olsa direk Batman la denerim onu rakipi o bence vtec o arabaya hafif kalır o yüzden onu geçsin bana gelsine gerek yok direk en hızlısı ile denesin

Patisever
31-01-2015, 14:10

Sen denedin mi bu araclarla başkan biz bunlara yakın arabalarla nugu denedik 12.15 boy oluyor dene istersen ve nugda kapak sıkıstırma yok araba orj fibersiz içimsokuk tek yukarıda lafmkarısmıs olayı çıkaran arkadasda farkında hata yaptıgının

miniks
31-01-2015, 14:14
Murat usta ile aram pek yok ama bende şunu söyliyim nug bende olsa direk Batman la denerim onu rakipi o bence vtec o arabaya hafif kalır o yüzden onu geçsin bana gelsine gerek yok direk en hızlısı ile denesin

Denesin abi ben kendi arabami soylerim baskasininki ilgilendirmez beni

FT yi gecsin bence once laflada peynir gemisi yurumez abi dogmamis bebek benim gozumde nug

miniks
31-01-2015, 14:16
Sen denedin mi bu araclarla başkan biz bunlara yakın arabalarla nugu denedik 12.15 boy oluyor dene istersen ve nugda kapak sıkıstırma yok araba orj fibersiz içimsokuk tek yukarıda lafmkarısmıs olayı çıkaran arkadasda farkında hata yaptıgının

Yok denemedim benim 100 200 belli

Isteyen ordan olcu alsin

Biz hicbirseyi gjzlekiyoruz :)

Patisever
31-01-2015, 14:23
Yok denemedim benim 100 200 belli

Isteyen ordan olcu alsin

Biz hicbirseyi gjzlekiyoruz :)

ölçüy gerek yok üstad araba sanzuman yapılsın kapak acılacak eksıkler giderilsin araba evlat hazır zaten deneriz belli olur ben sadece sunu yakıstıramadım ft ile denesin bende 40 hp fazlası hanı o gidip benden yavası geçsin önce gibi zarflaman senin soyleyeceğin söz değildi aslında bu işin içindekı emekci biri olarak onu vurgulamak istedim ben aslında ama neyse devamlı gorusuyoruz zaten bir gün hep birlikde toplanıp deneme gunu gelir illakı o zaman herşey cıkar ortaya kalın selametle süre için ayrıca b20 ye masallah basarılı

Patisever
31-01-2015, 14:24
senin evlat hazır yazdım kelıem düşük oldu telden yazıyorum heyecandan eksık oldu :) hahaha pcye geçen ben gece uzun olcak bellıkı

Patisever
31-01-2015, 14:27
https://www.youtube.com/watch?v=_GKDRJN_WYg konuyu acacağız zaten lafı geçmişken koyayım 97 oktan pompa benzını ile ayar oldumu olmadımı denemesi

Efekan
31-01-2015, 14:33
Madem bu kadar göZünüzde yükseltmişiniz ,çağırın izmir buluşmasına gelsin tekrar söylüyorum �� �� ona 12-15 boy kmse yazmasın çzmesn deniliyor gene çiziliyor yanyana gelnce işler değişebilir

Patisever
31-01-2015, 14:39
Madem bu kadar göZünüzde yükseltmişiniz ,çağırın izmir buluşmasına gelsin tekrar söylüyorum �� �� ona 12-15 boy kmse yazmasın çzmesn deniliyor gene çiziliyor yanyana gelnce işler değişebilir

efekan gözümüzde yukseltmedik araba güzel dahada hızlanacak izmir denemsine gidermi gitmezmi murat usta biliyor benım değil arac boy kavramı bakkalı hesabı yazdım ben araca yazılan yazı yuzunden yanyana gelince zaten bellı olur sonuclar yazdım efekan sana özelden yazıyorum ayrıca

miniks
31-01-2015, 14:40
ölçüy gerek yok üstad araba sanzuman yapılsın kapak acılacak eksıkler giderilsin araba evlat hazır zaten deneriz belli olur ben sadece sunu yakıstıramadım ft ile denesin bende 40 hp fazlası hanı o gidip benden yavası geçsin önce gibi zarflaman senin soyleyeceğin söz değildi aslında bu işin içindekı emekci biri olarak onu vurgulamak istedim ben aslında ama neyse devamlı gorusuyoruz zaten bir gün hep birlikde toplanıp deneme gunu gelir illakı o zaman herşey cıkar ortaya kalın selametle süre için ayrıca b20 ye masallah basarılı

Yooo ben oyle birsey ima etmedimki koptan cok hizli nug dendi ya onun icin bende oyle yazdim once denensin bizde gorelim nekadar hizli

Murat
31-01-2015, 14:45
Massallah deneyen araclara. nug vites topuz kolu cikinca sanzman sikintisi yasadik o nedenle kismet olmadi denemek. Bu konu icerisine nugu cekmeyin lutfen beyler. Ft ile kop konusu bu. Zamani gelince denenir gorulur kismetse.

Patisever
31-01-2015, 14:45
Yooo ben oyle birsey ima etmedimki koptan cok hizli nug dendi ya onun icin bende oyle yazdim once denensin bizde gorelim nekadar hizli

walla bende b20 ne gider onu merak ediyorum ustad cok hızlı gibi demeyelımde sahsi fikrim artı tek arac üstüne konusmak gibi olsun istemedim oyemı oldu yoksa neyse video izleyelım yahu

Opsh34
31-01-2015, 14:46
Hikmet kardesim kimseyi desteklemiyoruz ortaya konuauyorum bu sekilde bir olay zaten desteklenemez benim vurgulamak istedigim olay fazla uzatilmasin bunu demek istedim fakat yanlis anlasildi sanirim.
Ft nin o sekilde yurudugunu kimse zannetmesin ft 5-6 boy daha hizli normalde 18 afr ile yurudu misafirlik konusuna gelince omur sizi en iyi sekilde agirlamak istedi. Bunu sizde biliyorsunuz deneme burda bahaneydi maksat tanismak dostluk du du.bizi taniyan herkezde bilir. Tesekkurler

miniks
31-01-2015, 14:54
walla bende b20 ne gider onu merak ediyorum ustad cok hızlı gibi demeyelımde sahsi fikrim artı tek arac üstüne konusmak gibi olsun istemedim oyemı oldu yoksa neyse video izleyelım yahu

Yok moruk kopun hizlisi varsa ft ninde hizlisi var anlaminda soyledim ben yanlis anlasilma olmasin

Sen cok yanlis anladin :)

Patisever
31-01-2015, 14:56
Yok moruk kopun hizlisi varsa ft ninde hizlisi var anlaminda soyledim ben yanlis anlasilma olmasin

Sen cok yanlis anladin :)

biliyoz bea :) bende öyle dememiştim zati su klavyeyi ısıracam birazdan :)

hikmetcubukcu01
31-01-2015, 14:59

Abi sana karşı saygimiz sonsuz söylediklerim kesinlikle. Yanliş anlaşılmasın herkes matematik derdine düşmüş o sizin nug ile aranizdaki mesele denersiniz görürüz tebrik ederiz

Patisever
31-01-2015, 15:09
Abi sana karşı saygimiz sonsuz söylediklerim kesinlikle. Yanliş anlaşılmasın herkes matematik derdine düşmüş o sizin nug ile aranizdaki mesele denersiniz görürüz tebrik ederiz

duygularıma tercüman oldun hacı ama bu dertler hiç bitmez arabalar oldukca hasan huseyinle ahmet mehmetle böyyle gider önemlı olan konular amacını aşmasın herkeze basarılar bu arada konuyu şenlendireyim konuyla alakası yok ama cumhur kardeşimiz gözlerini açtı doktorlar tam istediğimiz gibi olmasada hayati tehlıkeyi büyük olcude geçti haberi geldi buyrun burdan devam edelim bağıra bağıra yazıyorum mesajı sevinçdenn

miniks
31-01-2015, 15:18

Nug bende olsa önce senin ds3 ile dener ölçü alırım ne de olsa batman topta öndeydi :D

Ahmet

mami_makinen
31-01-2015, 15:21
Nug bende olsa önce senin ds3 ile dener ölçü alırım ne de olsa batman topta öndeydi :D

Ahmet

Ahahha Ahmet seni seviyorum :)))))

miniks
31-01-2015, 15:23
duygularıma tercüman oldun hacı ama bu dertler hiç bitmez arabalar oldukca hasan huseyinle ahmet mehmetle böyyle gider önemlı olan konular amacını aşmasın herkeze basarılar bu arada konuyu şenlendireyim konuyla alakası yok ama cumhur kardeşimiz gözlerini açtı doktorlar tam istediğimiz gibi olmasada hayati tehlıkeyi büyük olcude geçti haberi geldi buyrun burdan devam edelim bağıra bağıra yazıyorum mesajı sevinçdenn

Masallah suphanallah bu cumhur arkadasimiz clio ile kazan yapan mi cok cok gecmis olsun ailesinin sevenlerinin gozu aydin Râbbim bagislamis sevenlerine

ft_vti
31-01-2015, 15:23
Rabbim cumhur un yar ve yardimcisi olsun ins. En hizli sekilde eski sagligina kavusur ... Bu sevindirici bi haber

miniks
31-01-2015, 15:25

Benim kimseyle problemim yok murati tanimam ama severim mutevazi adam

ben sadece red denemesinden sonra nos muhabbetlerine kizdim yoksa kimseyle alip veremedigim yok hepimiz is yapiyoruz bugun ben ona yarin o bana parca sorar ben esnaf olarak bu tip seylerede cok girmemeye calisiyorum

Eskiden yapioduk bunlari artik o yaslarda degiliz hicbirimiz :)

Patisever
31-01-2015, 15:29
Masallah suphanallah bu cumhur arkadasimiz clio ile kazan yapan mi cok cok gecmis olsun ailesinin sevenlerinin gozu aydin Râbbim bagislamis sevenlerine

Aynen ustad cumhur o kardeşimiz rabbim bagısladı ailesine inşallah onu

wekoo
31-01-2015, 15:34
Aynen ne tünel yapmışım :)

Bide bu mevzudan kavga çıkarmaya kalktılar vuranlar kıranlar havada uçanlar :)

haha fena girmişin adamların arkasından zaten camerada roll degil senin keli çekmiş be abim..
ft vti 18 afr de yürümüş denildide nasıl bi afr oo

PPR engineering
31-01-2015, 15:54
Deneyen araçlara maşALLAH. İzmir sadece honda buluşması değil anladığım kadarı ile ben gecen face'te yazdım hondalar zaten buluşacak hızlı pejolarda gelsin.Crx son bir kaç işi kaldı.İzmire ben yine roll 106 gibi bir karabasan :) yetiştirecektim ama yetişmeyecek gözüküyo.

miniks
31-01-2015, 16:02

Benim kimseyle problemim yok murati tanimam ama severim mutevazi adam

ben sadece red denemesinden sonra nos muhabbetlerine kizdim yoksa kimseyle alip veremedigim yok hepimiz is yapiyoruz bugun ben ona yarin o bana parca sorar ben esnaf olarak bu tip seylerede cok girmemeye calisiyorum

Eskiden yapioduk bunlari artik o yaslarda degiliz hicbirimiz :)

Patisever
31-01-2015, 16:13
Deneyen araçlara maşALLAH. İzmir sadece honda buluşması değil anladığım kadarı ile ben gecen face'te yazdım hondalar zaten buluşacak hızlı pejolarda gelsin.Crx son bir kaç işi kaldı.İzmire ben yine roll 106 gibi bir karabasan :) yetiştirecektim ama yetişmeyecek gözüküyo.
Butun piyasayı karıştıran sensin başkan emekli olsanda milllet kurtulsa hızlı makinalardan
��

PPR engineering
31-01-2015, 16:21
Butun piyasayı karıştıran sensin başkan emekli olsanda milllet kurtulsa hızlı makinalardan
��

hehehe emekliliğe gün sayamayacak kadar çok prim yatırmam lazım 2009 girişliyim.Biri corbama zehir döksün hahahah :D

hikmetcubukcu01
31-01-2015, 16:26

Allah dualarimizi kabul etti çok şükür. Allah sevdiklerine bağışlasın

HaLuK-35
31-01-2015, 19:33
Maasallah zevkli bi deneme olmuş :)

cakaragol
31-01-2015, 22:32
Masallah araclara ama omur kardesim ayarsiz cikmasaydin keske yanliz beni aramadiginiz icin cok uzuldum white

cakaragol
31-01-2015, 22:34
White typer la deneyelim bu araclada musaitsen gece cikalim kop 106 ztn iyi bir insanmis sahibi ben harun haberbekliuorim ayarsiz arabayla denemek yanlis sonuc dogrur haber bekliyorum sadexe kop 106 ama

engin_ant
01-02-2015, 09:25

Tam benim tarzım agzina sağlık mami baskan..

mami_makinen
01-02-2015, 12:03
Tam benim tarzım agzina sağlık mami baskan..

Geçileceksem en hızlısı geçsin benim düşüncem bu demekki ikimizin kafa yapısı aynı :)

hikmetcubukcu01
02-02-2015, 16:09
White typer la deneyelim bu araclada musaitsen gece cikalim kop 106 ztn iyi bir insanmis sahibi ben harun haberbekliuorim ayarsiz arabayla denemek yanlis sonuc dogrur haber bekliyorum sadexe kop 106 ama

Harun biz kimseye zorla deneyelim demedim.Bana sürekli birileriyle FT VTİ senle denemek istiyor diye haber geliyordu.Son olarak araba sahibi beni aradı sağolsun hem mangal yakayım hemde deneyelim dedi.ayağına kadar gittik.Hatta Mirkelam da durduğumuz da araç sahibi Ömür'e söyledik ayarın yoksa denemeyelim hiç gerek yok diye hatta Mami abide yanımdaydı oda aynısını söyledi Ömür ne dedi bize: yok yok benim ayarım o kadar da kötü değil basalım sıkıntı yok dedi.İnkar eden varsa buyursun söylesin.Araba ayarsız ondan böyle gitti şöyle gitti vs vs tartışmasını bırakın Allah aşkına.106 nın gittiğini kabullenmek bu kadar zor mu?Ayrıca ben şuan da Milas'a geldim.Ancak ben geldiğimde deneriz.KOP106 her zaman hazır.Kimse KOP42'yi ezmeye çalışmasın.Gaza basınca görüyoz kimin ne gittiğini.

cakaragol
02-02-2015, 18:47
Harun biz kimseye zorla deneyelim demedim.Bana sürekli birileriyle FT VTİ senle denemek istiyor diye haber geliyordu.Son olarak araba sahibi beni aradı sağolsun hem mangal yakayım hemde deneyelim dedi.ayağına kadar gittik.Hatta Mirkelam da durduğumuz da araç sahibi Ömür'e söyledik ayarın yoksa denemeyelim hiç gerek yok diye hatta Mami abide yanımdaydı oda aynısını söyledi Ömür ne dedi bize: yok yok benim ayarım o kadar da kötü değil basalım sıkıntı yok dedi.İnkar eden varsa buyursun söylesin.Araba ayarsız ondan böyle gitti şöyle gitti vs vs tartışmasını bırakın Allah aşkına.106 nın gittiğini kabullenmek bu kadar zor mu?Ayrıca ben şuan da Milas'a geldim.Ancak ben geldiğimde deneriz.KOP106 her zaman hazır.Kimse KOP42'yi ezmeye çalışmasın.Gaza basınca görüyoz kimin ne gittiğini.

Eyvallahtq haci biz kimseyi ezmeyiz kimse kimseyide kafasina gore ezemez kop 106 degil suan farketmez hepsi gidiyo araclarin sen gelince haber verde bana biz senle deneyelim iyi bak kendine bu arada kabullenmiycek birsey yok ben otobana cikarim basarim geceni tebrik ederim white typer butun akljna gelcek butun araclarla denedim benimde hic bir arabadan korkum yok hep tanismis oluruz iyi aksamlar👍

hikmetcubukcu01
02-02-2015, 20:30
Eyvallahtq haci biz kimseyi ezmeyiz kimse kimseyide kafasina gore ezemez kop 106 degil suan farketmez hepsi gidiyo araclarin sen gelince haber verde bana biz senle deneyelim iyi bak kendine bu arada kabullenmiycek birsey yok ben otobana cikarim basarim geceni tebrik ederim white typer butun akljna gelcek butun araclarla denedim benimde hic bir arabadan korkum yok hep tanismis oluruz iyi aksamlar👍

Kimsenin kimseden tabi ki korkusu yok.Biz bu arabayı denemek için yaptık ama mevzu farklı yerlere gidiyorç.sanki 106 yürümüyo basan diğer araçta kesin sorun oluyo.Biride çıkıp arabası iyi gidiyo diyemiyo.Neyse uzatmaya gerek yok.Biz kendimizi biliyoz.Tabi ki denemek ve tanışmak isterim.İyi akşamlar

Murat
02-02-2015, 22:03
hikmet bi araç içi kamera yapın yahu :)

SKSafir
03-02-2015, 08:58
Maşallah, pek bi keyifli olmuş darısı herkesin başına

ft_vti
03-02-2015, 21:44
Hikmet kardesim yazdiklarini sukunetle okuyorum ben seni tebrik ettim aracina masallah dedim gene diyorum masallah emek harcanmis hic bir arac hakkinda haddimi asmam kimseye araci kotu demedim bu zamana kadar her kes bilir aksini idda eden varsa buyursun ama ben hikmetin arabasinin ayari yok diyorum sen.benim arabamda ayar oldugunu idda ediyorsun bu konusmalarinla tabikide ayarlar bitince senin de musait oldugun bir zaman deneme yapilir . kimse kikmeti gecmisler demiyor vti de gecildi diyemez ...

ft_vti
03-02-2015, 21:54
Ben haber fln gondermedim efekan abi arac bitmis ikiniz keyifli olur dedi bende olur dedim deneme yapilana kadar gayet dostca konusuyorduk kalkip corludan gelmissin mirkelamda seninle cikmasam olurmu hic kardesim yakisirmi bize gerekirse kirilsin arabam umrumda degil

Efekan
04-02-2015, 00:51
Tekrar söylüyorum denemeye aracı olduğum için binbir pişmanım ,ikiside yakın bizim arabalar dostça deneme olur die niyetlendik fakat şaşırttılar bizi, ömür davet ettiği için birsürü hazırlık yaptı bu adamların derdi sadece otoban kenarında kalkalım oldu bitti eyvallah değil! bana özelden yazdıkları halen daha duruyor .ft vti 'in ayarsız olduğunu biliyorum ama çıkıp bu tarz şeyler konuşulcağını bilse denemezdi eminim ,ben karşıda ömürlerle çorludan gelcek misafirleri beklerken kavacık muhabbeti döndü araya başka araçlar girdi ömür onlarada olur gene basarız dedi vs.vs sorun çıkmış araçta deneyemdler, bana sorarsanız 2 araçta birbirine denkler kop bi tık önde net bi şekilde geçen göremedm ,bazı arkadaşlar vti 5 e atmamış brakmış yazmışlar ,afr 17-18 leri gösterirse herkes bırakır,5. vitese atsa zaten 106 açısndan dezavantaj olucak hacim konuşucak birileri bu rüyadan böyle düşünen arkadaşları uyandırmalı , kop sınıfında çok hızlı bir 106 , ömür de iyi niyetinin misafirperverliğinin kurbanı oldu .

kelalper
04-02-2015, 09:14
kim ne kadar gidiyor bilemem ama kop ile red denk araba ise. Hilmilerin civic bu vti dan 40 hp güçlü ise o zaman NUG u geçer bence. Red ile NUG videosunda görünen fark 40 hp gibi değil. O ağırlıklarda 40 hp ciddi fark yaratır.

hikmetcubukcu01
04-02-2015, 16:34
Tekrar söylüyorum denemeye aracı olduğum için binbir pişmanım ,ikiside yakın bizim arabalar dostça deneme olur die niyetlendik fakat şaşırttılar bizi, ömür davet ettiği için birsürü hazırlık yaptı bu adamların derdi sadece otoban kenarında kalkalım oldu bitti eyvallah değil! bana özelden yazdıkları halen daha duruyor .ft vti 'in ayarsız olduğunu biliyorum ama çıkıp bu tarz şeyler konuşulcağını bilse denemezdi eminim ,ben karşıda ömürlerle çorludan gelcek misafirleri beklerken kavacık muhabbeti döndü araya başka araçlar girdi ömür onlarada olur gene basarız dedi vs.vs sorun çıkmış araçta deneyemdler, bana sorarsanız 2 araçta birbirine denkler kop bi tık önde net bi şekilde geçen göremedm ,bazı arkadaşlar vti 5 e atmamış brakmış yazmışlar ,afr 17-18 leri gösterirse herkes bırakır,5. vitese atsa zaten 106 açısndan dezavantaj olucak hacim konuşucak birileri bu rüyadan böyle düşünen arkadaşları uyandırmalı , kop sınıfında çok hızlı bir 106 , ömür de iyi niyetinin misafirperverliğinin kurbanı oldu .

hayırdır efekan iyi niyetinin kurbanı oldu derken neyi kastediyorsun kardeşim.Ömür hakkında veyahutta arabası hakkında olumsuz bir söylemimiz olmadı.Ayrıca bizi davet etti doğru bizde yemek yemedik ve aç karnına çıktık Çorludan 100 km yol gittik.Trafik pert.Dur kalk dur kalk zorla Esenler e kadar Mami abinin yanına kendimi zor attım.Bizimde AFR bozuk Özgün Abi Antalya da olduğu için hiç birşey yapamadık ama gittik sorun etmedik.Ayrıca İstanbulu ben çok iyi bilmem.Esenlere geldiğimizde konuştuk F1 pistinin orda bir yerde mangal yakmış.Allah razı olsun ama trafik kitlenmiş.Atmosferik yüklü ve yazılım problemi olan arabayla o köprüyü nasıl geçicem.Avrupaya geçiş tarafının müsait olduğunu söyledik ve bu tarafa davet ettik.Hepi topu geleceği yol 10km.Arabasının renk probleminin olduğunu ve muayene sıkıntısının olduğu için gelemeyeceğini söyleyince bizde tamam abi ozaman eywallah dedik ve randevulaştık.Saat 12 den sonra yol açılmaya başladı ve telefonda görüşüldü.Bu arada Onur RED106 nın sahibi beni aradı ve istanbulda olduğumu öğrenmiş.Buyur etti ,oturalım dedi.Bende Mami abilerle olduğumu ve FT VTİ ile deneyeceğimi söyledim.O zaman bizde gelelim NUG-KOP basarız eğer FT VTİ kabul ederse onunla da basarız dedi ve aradım Ömür e sordum.Kabul etti basarım dedi ve randevulaştık.Yolda NUG un şanzumanı kırılmış ve biz geldiğimizde herkes oradaydı.Bu arada açlıktan ölmek üzereyken Allah razı olsun Mami abi meşhur çiğköftecisinde karnımızı doyurdu.Ömür aracına maşşallah kardeşim,adamlığına da diyecek lafım yok.Ama rol sonrası yaşanan olay hepimizi kırdı.
Beni farklı algılayan herkese yazdım bu yazıyı.yaşanan herşeyi harfi harfine yazdım.Buradan nasıl bir kaşarlık çıkartabiliyorsunuz pes doğrusu.
Rol sonrası yaşanan olayı da bildiğiniz halde.

G.Ü.R.A.Y
04-02-2015, 17:47
Maşallah her iki araç ve sahiplerine çok güzel denemeler olmuş.

hikmetcubukcu01
04-02-2015, 17:57
Maşallah her iki araç ve sahiplerine çok güzel denemeler olmuş.

Eywallah baskan.senin yeni ateş parçasi da hayirli olsun:icon_tup:

G.Ü.R.A.Y
04-02-2015, 18:14
Eywallah baskan.senin yeni ateş parçasi da hayirli olsun:icon_tup:

Teşekkür ederim Hikmet'im Allah razı olsun İzmir'e geldiğinde haberimiz olsun bir dahakine

Efekan
04-02-2015, 22:23
Benim lafim ortaya , düşman gördüğün adamla araban tam olmadan basılmaz ama ft bastı çünkü sonradan bu tarz muhabbet olcağını bilmiyordu ,vtec 5 e atmıo brakıo gibi napsın artık araba kırsınmı? Ki zaten 5. Vitesler görülse acaba 106 nın mı yoksa strokerlı hondanın mı avantajlı olduğunu aşağı yukarı herkes bilir bunu bilmeyip konuşanlarda rüyadan uyansınlar, peki ben şimdi soruyorum top speedlere doğru gidilseydi ,106 dahamı açacaktı ? Kimseyle derdim sıkıntım yok ama arabaların hakkı yenilmesin kimse aça aça gdemedi

ErT_ThM
04-02-2015, 22:39
Maşallah deneyen araçlara kop 106 herzmanki gibi kondisyonda
Hikmet kardess çok iyi bilirim seni sadace araba denemek için burdan 200km yol gidersin denediğin arabada eksik olduğunu öğrenirsin çıldırırsn.....
Sen mami abi ile size yakışanı yapmışınz kardesm boşverin kim nederse desin kulak asma
Hee bide şu arabada b16 motor warmıs gibi hesap yapmayın arkadslar üstlerde geçmesi zaten normall