PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Poliüertan Motor Takozu ve Yürüyen Aksam Yapımı

atunc
31-01-2015, 22:30
Arkadaşlar 1990 model Accord'umun motor takozlarının değişmesi lazım. Dolaşırken poliüretan malzemeden yapılan parçaların olduğunu gördüm. Viraj denge takozlarının falan tornada yaptırmışlar. Bu konu hakkında bilgisi olanlar resimli paylaşımlarda bulanacak arkadaşlar varsa ve tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim.

Y.Emre
02-02-2015, 21:24
Godless Commie amcamızın D.I.Y konularını inceleyebilirsiniz. http://www.techturkey.com/forum/do-it-yourself-d-i-y-/162528-delrin-bushing-saliincak-burcu-yapmaca-ve-montaji.html

ruudvan
02-02-2015, 21:45
delrin minimum seviyede esner.
fazla sert olması konforu düşürür.
poliüretan malzeme darbe emici ve güçlüdür.ikisi çok farklı malzemeler.

atunc
03-02-2015, 02:20
link ölmüş :(

Derlin ve poliüreten'dan parçalarımı yenilemek istiyorum. Motor takozlarımı satınaldım ebay'den fakat diğer aksamlar için poliüretan kullanmayı düşünüyorum.

Sezgin
03-02-2015, 10:54
link ölmüş :(

Derlin ve poliüreten'dan parçalarımı yenilemek istiyorum. Motor takozlarımı satınaldım ebay'den fakat diğer aksamlar için poliüretan kullanmayı düşünüyorum.

link ölü değil öyle bir konu hala var DIY bölümünde. Siteye yapılan son güncellemeden sonra linklere direk tıklayıp giremiyoruz. DIY forumunu kontrol edin muhakkak.

Y.Emre
03-02-2015, 15:18
delrin minimum seviyede esner.
fazla sert olması konforu düşürür.
poliüretan malzeme darbe emici ve güçlüdür.ikisi çok farklı malzemeler.

Godless Commie amcanın konusunda Delrin burçların yanı sıra motor kulakları-takozları ile ilgili bir kısımda vardı. Hem konu hakkında bilgi sahibi olunur hemde kulak kısmı görülür diye tüm konuyu ekledim.

Takozların kalıbını vs alıp mastikle vs de yapabilirsiniz. Yurtdışında fazlasıyla yapanlar var