Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : civic Sİ vs corsa 1.7

92Sİ
01-02-2015, 19:21
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. öncelikle kimse beni yanlış anlamasın o mu geçer bu mu geçer kıyaslamasında değilim. 5 yıldır civic si kullanıcısıyım artık farklı bir modele yönelmek istediğim için aracımı satıp corsa 1,7 dti almayı düşünüyorum. Sizden ricam Si dan inip Corsaya binilir mi? Corsa'nın Si'a göre eksileri neler artıları nelerdir ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

K.Kaan
02-02-2015, 09:23
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. öncelikle kimse beni yanlış anlamasın o mu geçer bu mu geçer kıyaslamasında değilim. 5 yıldır civic si kullanıcısıyım artık farklı bir modele yönelmek istediğim için aracımı satıp corsa 1,7 dti almayı düşünüyorum. Sizden ricam Si dan inip Corsaya binilir mi? Corsa'nın Si'a göre eksileri neler artıları nelerdir ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

dti yi kurcalamayı düşünüyor musunuz yoksa alıp stock olarak binecekmisiniz acaba?

si kullanmadım hiç ama iki tane corsamız var. Bir tanesi babamın aracı sitede de konusu var zaten angry birds corsa başlığında. Bakımları ciddi anlamda yapılmış temiz bird dti kullanmak keyifli cidden. stock motorla hiç gitmeselerde hiç vites ufaltma ihtiyacı duymadan rahatlıkla ilerlenebilmesi keyif veriyor bence. bazı kronik problemleri mevcut onlar hallolduktan sonra mekanik anlamda üzeceğini düşünmüyorum kaldı ki motorları maşallah kır kırabilirsen şeklinde. şehir içi 17 18 kuruş falan yakıyor şu anda bizdeki corsalardan biri, diğerinde ise egr ve kat iptali var sadece.. onun ara hızlanmaları stock a göre daha keyifli yakıtı bir tık üstünde sanırım

92Sİ
02-02-2015, 10:03
Si dan sonra stock dti a biner miyim bişey diyemicem ama heralde binilmez diye düşünüyorum. ilanda da zaten bi kaç tane takibimde var eğer olumlu yorumlar gelirse kullanıcılardan gerçek anlamda düşünücem..

Oznsrl
02-02-2015, 10:08
corsanın avantajı modelli ve dizel olması. konfor ve sürüş zevki yok gibi bişey si dan inip corsa binmezdim ben 1.7 ler için konuşuorm

K.Kaan
02-02-2015, 10:08
Si dan sonra stock dti a biner miyim bişey diyemicem ama heralde binilmez diye düşünüyorum. ilanda da zaten bi kaç tane takibimde var eğer olumlu yorumlar gelirse kullanıcılardan gerçek anlamda düşünücem..

performans olarak gerçekten çok alakasız yerlerde olur stock halde iken dti si dan sonra... Ama güzel yürütülebiliyor. hayırlısı olur inşallah. genel anlamda keyifli arabalardır ama

92Sİ
02-02-2015, 14:05
Valla bi kaç ark. sordum hepside aynı tepkiyi verdi ama tamamen model yükseltmek içindi herşey :D heralde si ı bı kaç dokunuşla iyi hale getirip devam etmek.

92Sİ
02-02-2015, 14:05
performans olarak gerçekten çok alakasız yerlerde olur stock halde iken dti si dan sonra... Ama güzel yürütülebiliyor. hayırlısı olur inşallah. genel anlamda keyifli arabalardır ama

yürüten var cokta güzel yürüyo ama kırma noktasına geliyo diye biliyorum.