Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic 2005 Egzoz sesi

By_emre
02-02-2015, 01:12
Aracımın orta susturucuda vana mevcuttu söktürüp yerine düz boru yaptırdım ve son susturucu yerinede varex tip egzoz taktırdım
ses az geliyor. Egzoz çapı 60'lık borular ise orjinal , Kat - Düz boru - Varex tip ortada vana olduğu zaman çok ses vardı neden şimdi fazla çıkmıyor anlamadım soran çok az ses var diyorlar varex tiplerde kontrol etmem gereken bir nokta var mı acaba kelebeği açıp kapatmada sıkıntı yok :\ kafam çok karıştı

meriç
02-02-2015, 10:13
emre warex 3 kademeli olabilir bi kontrol et istersen ;)

DVR_VTS
02-02-2015, 12:21
Orta susturucu vana mecuttu demişsiniz sonrasında düz boru yaptırıp egozoz taktım die ses diyorsanız illaki son susturucu iptali düz boru yap sonra farkı gör :))

Ek olarakta ortadan direk vanalı ile iptalde ki ses max olur direk olarak egzoz manifoltudan sonra gelen bölge olduğu için bilgine.

erhann
02-02-2015, 13:23
son olmadan vtec 2 ler pek ses vermezler

By_emre
09-02-2015, 13:08
Kademeyi kontrol ettim tek kademeliymiş , şuan 1 hafta oldu ses vermeye başladı egzoz , gayet güzel ses veriyor :)
Katalik mevcut - boru - varex bu şekilde sistem ses hissedilir şekilde arttı şuan hoşuma gitti aç kapa yaptığımda ses farkını hiç anlamıyordum neredeyse şuan araç içindede kapalı açık farkı net belli oluyor

DVR_VTS
10-02-2015, 08:22
Bu Hondalar garip aletler ne yapsan ext.bir keyif alıyorsun :)