Orijinalini görmek için tıklayınız : Deneme Talebi
Öncelikle herkese merhaba. Dp egzoz ve yazılımlı polo aracım ile aynı speclerde pololarda denemek istiyorum.
Aracım full takılı olacaktır.
Denk olabilecek diger araclarla da denerim tabi.
Eğer olursa stock polo gti ile de denemek isterim. cav ya da cth motor farketmez.
kısacası denk oldugunu düsünen herkese kapımız acık :)
Evet yazılım egzoz king polo tdı belli olsun:)
aynen kanka ;)
Tam benlik konu :) Denemeler nerde ve ne zaman olucak ? Aracımın bujileri bitik isteksiz gidiyo ama maksat eğlence :)
Tam benlik konu :) Denemeler nerde ve ne zaman olucak ? Aracımın bujileri bitik isteksiz gidiyo ama maksat eğlence :)
cumartesi aksamı müsaitim yeri ve zamanı konusuruz denemek isteyen olursa
Yeri banada pm atarsanız sevinirim
Yeri banada pm atarsanız sevinirim
yeri burdan söyleriz muhtemelen olmadı pm atarım
Mehmet seni cagiriyorlar :)
mehmetle zaten konustum ben dostum baska denemek isteyen varsa bekleriz
Yasa dikkat etmeden dostum yazdım kusura bakmayın.
Boldenon
04-02-2015, 17:52
Kenan bende geleyim mi ?
Kenan bende geleyim mi ?
Gel tabi abim ya her zaman :)
huse_inn
04-02-2015, 18:10
Denemeyi ne zaman düşünüyorsunuz bende polo gti var denemek amaçlı değilde aranızda bulunmak isterim.
63owen63
04-02-2015, 18:28
Var mi oyle bi dava ? :_)
Burdayim ben : _ ) Isotçu hazir beklemede.
Yasa dikkat etmeden dostum yazdım kusura bakmayın.
öyle şeylere takıntılı değilim zaman musait olursa bende gelirim
[QUOTE=63owen63;7746267]Var mi oyle bi dava ? :_)
Hırs yapmıyoruz sadece aracımıza güveniyoruz ve dizel pololar ile denemek istiyoruz:)
63owen63
04-02-2015, 21:39
[QUOTE=63owen63;7746267]Var mi oyle bi dava ? :_)
Hırs yapmıyoruz sadece aracımıza güveniyoruz ve dizel pololar ile denemek istiyoruz:)
Farkettim, takiliyorum ben de
Aracıniz ne ? hangi polo ?
[QUOTE=cnatkr;7746392]
Arac kenanın polo:) ben denemek icin gelmicem video cekmek icin gelicem:) sizde gelirseniz tanısmıs oluruz:)
[QUOTE=cnatkr;7746392]
Can benim polodan bahsediyo mehmet kendisi cok yakın arkadasımdır :)
63owen63
05-02-2015, 08:40
Beyler anadolu güvenli mi ? kameralar vs yerleştirildigi konuşuluyor,konuyla ilgili net bilgisi olan var mı ?
Beyler anadolu güvenli mi ? kameralar vs yerleştirildigi konuşuluyor,konuyla ilgili net bilgisi olan var mı ?
O mevzu bende rahat ol siz geçerken kapatıcam :hehe:
http://www2.kirklees.gov.uk/news/onlinenews/newsdesk/fileviewer.aspx?id=376&w=420
120d ile gelmek isterim.
Alp bey videolar ne oldu ?
O mevzu bende rahat ol siz geçerken kapatıcam :hehe:
http://www2.kirklees.gov.uk/news/onlinenews/newsdesk/fileviewer.aspx?id=376&w=420
Person of interest spec :hehe:
https://whataboutmichaelemerson.files.wordpress.com/2011/11/person_of_interest_season_1_episode_8_foe_9-6204-590-700-80_595.jpg
63owen63
05-02-2015, 08:58
@ Xor :
Cops in my dream :P
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSmFCcQiCa1Bx-XhGbFLdEC7T7WwkYWJZ9AX_CrUCRu5B7718l4
GokhanK.
05-02-2015, 09:04
farklı araç olsun derseniz bende gelebilirim... :)
Videolar oldu nurella :D
https://www.youtube.com/watch?v=UG2EM7N4T-0
kelalper
05-02-2015, 10:40
olm aren hiç vazgeçmeyeceksin di mi la?
Cami de içki içenlerin başı kapalı bacılara saldırıların da videosu vardı onları da soruver bari.
ChtArdARSL
05-02-2015, 10:40
Eger 200bg arac varsa 190e turbo ile gelirim.. 1350 Kg 210 bg mustang dynom var.
kelalper
05-02-2015, 11:17
Ctesi geç saat anadolu yakası olursa bende gelebilirim belki.
63owen63
05-02-2015, 11:20
Arkadaslar cok asiri kalabalik olmak istemiyoruz, yanlis anlamayin. birbine denk bir kac araba olup cikicaz, gelmek isteyen yazsin. Zamani ve yeri p.m atariz knn la.
kelalper
05-02-2015, 11:25
yaw fabia rs işte stg1 yazılım ve dp dv var. Ama ben kullanıorum 150 kg + olarak. bi de fabia yaw 1.4 tsiların en yavaşı.
63owen63
07-02-2015, 15:17
Arkadaşlar hazir miyiz ? :) kimler neyle geliyor p.m atsınlar. tlf larını
King belli mi videolar ne alemde, izleyelim :)
guwen_ar
08-02-2015, 15:35
:cool:King belli
Skoda rapid show yapti
O 1.6 TDi king zaten, benim sorduğum stok turbo esas olarak Güven :)
Bu spec king i kastettim :)
guwen_ar
08-02-2015, 15:45
Vala levent ben simdi bisey demeyim akillarda soru isaretleri kaldi acikcasi ben konuya dahil olmam :)
1.6 tdilarin kapismasini gormek isteriz video isteriz :)
Mehmetmert
08-02-2015, 17:11
Aynen bende merakla bekliyorum sonuçları :)
redbull35
08-02-2015, 17:17
Sonucu bekliyoruz. Aracım hazır olduğunda İzmir de deneme için bende konu açacağım
Vala levent ben simdi bisey demeyim akillarda soru isaretleri kaldi acikcasi ben konuya dahil olmam :)
Ikisi de aynı garaj sayılır yani Megachips değil mi? Mehmet abiye sorsun bence merak eden, ben video görmek istiyorum esasen ama :) Gözlerimiz şenlensin
63owen63
08-02-2015, 17:40
Güven, aklında nasıl bir soru işareti kaldı ?
63owen63
08-02-2015, 17:49
1.6 tdilarin kapismasini gormek isteriz video isteriz :)
Aynen bende merakla bekliyorum sonuçları :)
Sonucu bekliyoruz. Aracım hazır olduğunda İzmir de deneme için bende konu açacağım
Güvenin yorumundan sonra bir süre ben yorum yapmayacagım (şimdilik en azından ) arkadaşlar kusura bakmayın, soru işaretini netleştirelim öncelikle :)
denemelerimiz için ben 'KNN' polo sahibi Kenan kardeşimin yorum yapmasını bekleyecegim.
KNN tdi'ın maşallahı var, şuana kadar denedigim en hızlı tdi ve aynı spec oldugumuz için en keyif aldıgım denememdi.
Ikisi de aynı garaj sayılır yani Megachips değil mi? Mehmet abiye sorsun bence merak eden, ben video görmek istiyorum esasen ama :) Gözlerimiz şenlensin
Evet ikisinin de sihirbazı Mecachips Mehmet Gazihan ağabey, kişisel bir yorumu olmuştu dün gece sonu gebze de mc de otururken , uygun görürse tekrar konuya yapar aynı yorumunu.
Güven'in yazılım egzozlu bir cupra içinden çektigi bir video olcak 190,200 civarına kadar sıktıgımız,
Mehmet bizim tek bi istegimiz vardı senin box takıp denemen bide box ı cıkarıp denemendi farkı görmek icin.Fakat box takmak istemiyorum korkuyorum dedin ama gecen hafta ki denemelerinde box takılı denemeler yaptın.Yolda box ın düsmesi, cıkardım demene ragmen box arac icinde degilde motorun icinde biyere koymus olman bizde süphe yarattı.
Can a hak veriyorum. Polo cupray a yakın yürümüş yada kafa burun gitmiş önemli değil.
E5 te durup arıza veriyor diye kaputta bir iki işlem yapman ve ardından gişelerden çıktıktan 5 dk sonra box ın motordan önümüze düşmesi bize şüphe ettirdi. Geçmenin geçilmenin dışında yapmamış dahi olsan o box motordan düşmemeliydi bnce. Bagajda durabilirdi..
63owen63
08-02-2015, 18:22
Mehmet bizim tek bi istegimiz vardı senin box takıp denemen bide box ı cıkarıp denemendi farkı görmek icin.Fakat box takmak istemiyorum korkuyorum dedin ama gecen hafta ki denemelerinde box takılı denemeler yaptın.Yolda box ın düsmesi, cıkardım demene ragmen box arac icinde degilde motorun icinde biyere koymus olman bizde süphe yarattı.
Kardeşim biz tüm gece oradaydık , niye bu konuyu konuşmadınız , aşkolsun, gecenin o saatinde okadar yol geldik?
Peki madem burdan açıklama yapayım.
1- Mirkelam'a girmeden aracımda kickdown da bir basınç kaçağı gibi kaçırma hissettim, hortumları kontrol ettik vs, Mehmet abi, egzoz'un kaymış , burdan kaçırıyor muhtemelen dedi, neyse çıktık test ettik, oda farketti. Daha sonra Kenan bana hayrola vs dedi, ben de böyle bir sorun yaşadıgımı söyledim, Kenan da centilmence, ' kardeşim sorun varsa denemeyebiliriz dedi ' ben de 'yoo hayır, bu kadar gelmişiz bu saatte bu kadar insan, deneyelim, hem gerçekten bu egzoz kaçağı ne kadar etkiliyor sıkalım görelim dedim ' ( görürse onaylar bu dedigimi de )
2- Box'ı tak denildi, ben zaten box'lı deneyecektim, kaput'u açtım box'ı kaput üstüne koymuştum, ( takmamıştım, ) Sonra Mehmet abi, TAKMA dedi,
ben de araçta hissettigim sorundan ötürü, biraz daha basınç vs gelmesinden korktum ve takmadım, Box'ı kaput içinde sabitlediigim yerleştirdigim yerde bıraktım, ama takmadım, ( bu 2. madde de yazdıgım kısmı, Boldenon Doğan abi, görmüş olabilir, çünkü yanımdaydı, görmüşse yazar )
3- Benim aracımda box'ı takmış olsam, yol da düşer miydi , biraz mantıklı düşünürsek imkansız bu :) Box'ı nerde buldular ,kim buldu onu bile bilmiyorum.
Ha eğer, yok o box takılıydı sıkarken düştü vs diyorsanız, o araba box düştükten sonra gebzeye kadar nasıl geldi, soket boşta araba çalışmaz yürümez.. ( ayrıca benim aracımın box'ı taktıgımız soket tırnagı kırık, yani box'ı taktıktan sonra iman gücüyle asılman lazım ' KAMER görünce yazar bu kısmıda '
Ha tüm bunları geçtim, box taksam niye box takmadım diyeyim, ayıp mı günah mı, tüm bunları arabaya takma için almıyor muyuz, evet taktım desem ne kaybederim ?? ? Kaldı ki siz de boxlı boxsız denememi vs istemiştiniz ? Araçtaki hissettigim sıkıntıdan dolayı, ben takacakken, mehmet abi, takma dedi, ben de riske etmek istemedim takmadım, zaten yazılımım iyi, box'a ihtiyaç yok.
Bu tüm yazdıklarımda bir şey ifade etmiyor + itimat etmiyorsanız buyrun çıkalım, box'a da dokunmam, kaputa da ellemem, siz sökün, siz takın aracıma, öyle deneyelim. Hoş şeyler degil bunlar, gece ordayken hiç böyle degiliniz, yakıştıramadım bu ' yalancılıkla suçlayan tavrı '
Can a hak veriyorum. Polo cupray a yakın yürümüş yada kafa burun gitmiş önemli değil.
E5 te durup arıza veriyor diye kaputta bir iki işlem yapman ve ardından gişelerden çıktıktan 5 dk sonra box ın motordan önümüze düşmesi bize şüphe ettirdi. Geçmenin geçilmenin dışında yapmamış dahi olsan o box motordan düşmemeliydi bnce. Bagajda durabilirdi..
e5'de arıza vermedim, rapid ve leon cupra vs herkes durdu, biz de (sizin arkadaşınız ssanırım yine ) saxoyla deniyorduk , herkes durunca biz de durduk, ama hızlı oldugumuz için yaklasık 200 metre ilerde durabilidik, cünkü deniyorduk, o sıra ben egzoz'a baglantısına baktım ( çıkmış mı yerinden vs diye ) derken arkamızda duran araçlar hareket etti biz de yakalayalım bari diye bastık çıktık saxoyla. Tüm bunlar olurken, saxo cu arkadaş yanımdaydı, hatta sagolsun, bir sorun çıktı mı diye sordu etti.
Mehmet denemeler sonrası mc te yanina gelip box düsmus bizimkiler getiriyomus bide tak öyle deneyelim dedim bunda yalan yok.Sende dostum sorun var zaten korkuyorum dedin bende tamam o zman dedim konu kapandı.
Soket takılmadan araba yürümez biliyorum.Bizim söylemek istedigimiz sey , denemelerde box takıli olabilirdi cünkü deneme sonrasi yolda durup biseyler yaptın ve box ı cıkarıp motorda bi bölüme koyup hareket ettin ve o arada yere düsmüs olabilir dye düsündük.
Evet haklısın mc te böyle böyle düsünüyoruz demedik cünkü kenan dediki gerek yok uzatmayalim.Ama ben ordada söyledim deneyelim aklımızda soru isareti kalmasin diye ama kenan ayıp olmasin diye uzatmadı bence.Ama herkesin aklinda bu soru isareti var acaba box takılımıydı diye.
Yav kaput Altında plastik kapağı 2 klips tutuyor çıkarıp bakmak çok zor değil bence, ben olsam bakardım yani o kadar içinizde Şüphe varsa ki box düşmüş, Yakıt soketi dışarda olan araba nasıl çalışabilir :)
63owen63
08-02-2015, 19:29
Mehmet denemeler sonrası mc te yanina gelip box düsmus bizimkiler getiriyomus bide tak öyle deneyelim dedim bunda yalan yok.Sende dostum sorun var zaten korkuyorum dedin bende tamam o zman dedim konu kapandı.
Soket takılmadan araba yürümez biliyorum.Bizim söylemek istedigimiz sey , denemelerde box takıli olabilirdi cünkü deneme sonrasi yolda durup biseyler yaptın ve box ı cıkarıp motorda bi bölüme koyup hareket ettin ve o arada yere düsmüs olabilir dye düsündük.
Evet haklısın mc te böyle böyle düsünüyoruz demedik cünkü kenan dediki gerek yok uzatmayalim.Ama ben ordada söyledim deneyelim aklımızda soru isareti kalmasin diye ama kenan ayıp olmasin diye uzatmadı bence.Ama herkesin aklinda bu soru isareti var acaba box takılımıydı diye.
Yola çıkacagımız aman aracımın kaputunu Mehmet Gazihanla beraber kapattık, 4-5 kişi daha vardı, fener açıp egzoz'a baktık hatta, sorunu görmek için.
Boldenon box'ı takmak için çıkardıgımda yanımdaydı, umarım takmadıgımı da görmüştür de yorum yapar, direk birebir yanımdaydı. ( Abi seni tanımıyorum ama ne gördüysen yaz lütfen )
Ayrıca saxo'cu arkadaş da burdaysa yazsın lütfen oda yanımdaydı, biz e5 'de digerleri durdu diye durduk, ben egzozu kontrol ettim ( maksimum 10 sn ) sonra devam ettik.
Ben zaten takılmasını istediginiz halde boxı takıp niye takmadım diyeyim, Kenan benim düşmanım mı,bu okadar hayat memat meselesi bir durum mu ? , biz bi haftadır deneyelim eğlenelim diye konuşuyoruz hergün whatsappdan, Be aksine dürüstçe, arkadaş şuan bir sorun hissediyorum egzozda, hatta test ettik M.Gazihan da bir problem oldugunu gördü, ve takma box'ı dedi o yüzden takmak istemiyorum, korkuyorum basınç tan dedim.
Sanırım böyle durumlarda iç sesim olan ' ulan insanlar okadar gelmiş bu saatte, buraya kadar geldikten sonra aracımda sorun var denemiyorum demeyeyim ayıp olur ' diye düşünmemek lazımmış ( ki burada kenan'ın hakkını yiyemem, kardeşim istemiyorsan denemeyebiliriz dedi ) Bu da bana bir tecrübe oldu.
Ayrıca altını çizerek söylüyorum, beni forumdan tanıyan bir yıgın arkadaşım da bilirler, Benim hiç bir zaman bir deneme vs konusunda iddaalı bir mesajım ' ya da konunun ilk mesajında sizin yazdıgınız gibi ' KİNG' lik teorim olmadı, Benim Kamer 'den aracı ilk satın aldıgım zaman bile, plaka degişmemin en büyük sebeplerinden biri budur, herkes ' yazılımegzoz king ' diyordu araba için, ben onu bile söylememeleri için, powered by isot vs diye başka şeyler uydurup, o iddaalı isimden sıyrılmasını sağladım.
Benim hayatta herhangi bi konuda iddaam yok, keşke şuan bunları yazmak yerine, şeffaf olsaydınız da konuşulsaydı, orada ayıp olan şey burada olmuyor mu ?
benim geçmek geçilmek kaygım olsa, ' şuan videolar kısmında boyboy geçildigim gti konusu olmaz.
Konuya dair son mesajımdı bu da, bu tarz polemikler uğraşmak istedigim en son şey bile degil + hiç tarzım da degil.
Ha hala 'akıllarda soru ' işareti varsa ( hepiniz efendi,düzgün insanlarsınız gördügüm kadarıyla bi yanlış hareket görmedim)
Buyrun gelin, box'ı benim aracıma ;
KENDİNİZ TAKIN,
KENDİNİZ SÖKÜN,
öyle deneyelim
Yav kaput Altında plastik kapağı 2 klips tutuyor çıkarıp bakmak çok zor değil bence, ben olsam bakardım yani o kadar içinizde Şüphe varsa ki box düşmüş, Yakıt soketi dışarda olan araba nasıl çalışabilir :)
Biz gerekli acıklamaları yaptik zaten ama ifade edemiyoruz sanırım:) soket bostaydı demiyorum yolda herkes durdu belirli aralıklarla.O ara takılıp box cıkarılmıs olamaz mı yani bundan bahsediyoruz.Box sökülü vaziyette motorda duruyodu ve o ara hareket edince bulundugu yerden düsmüs.Box takılıydı hareket edince düsmüs araba yürumeye devam etmis demiyoruzki:)
Neyse isterlerse tekrar denerler bu sefer herkesin önünde sökülür öyle yola cıkılır ve sonuc aynı olursa özür dilemesinide biliriz.İftıra atmiyoruzki sonucta bizimki süphe.Ondan sonra yazılım egzoz king bu arac diyebiliriz:D
Mehmet biz zaten denemeye hırslı gelsek kar lastigi+depo full e yakindi öyle gelmezdik.
Tekrar söylüyorum mc te söyleyebilirdik ama kenan uzatmadı herkes dagılalım dedi ve söyleyemedik.Konunun buraya tasınmasi gereksiz dogru söylüyosun.Sana yalan söylüyosunda demiyorum.İsterseniz tekrar denersiniz sonuc belli olur buraya da video atarız.
63owen63
08-02-2015, 19:41
Geceye ait başka video yoksa bilmedigim, tek deneme videomuz bu ( Guwen_ar sagolsun ) , 7 8 tane denememizden en sonuncusu sanırım, bir tek bunun videosu var galiba. benim diger denemelerimiz de de görebildigim kadarıyla ve deneyebildigimiz kadarıyla bir kaç boy geçiyor benim aracım. Herkes deneme telaşındaydı ayrı ayrı
( Kenan daha iyi görmüştür, net olarak ve araç sahibi olarak farkı o yazsın, ben boy vererek yanıltıcı bilgi vermeyim )
Solda ki benim polo, sağda ki knn polo
https://www.youtube.com/watch?v=YBsjCSf0bK8
link : https://www.youtube.com/watch?v=YBsjCSf0bK8
Öncelikle sunu belirtelim kimse mehmete iftira atmıyor.sunu belirteyim ben deneme konsunda hırs yapmam canın dedigi gibi bu forumda rolle kolay kolay kıs lastigi ile giden ya da fulle yakın mazotla giden insan cıkmaz.ama mc e gelince arkadaslar mehmetin arabada box var otobanda söktü dediler ben de süpheye düstüm ama orada bunu gündeme getirmek hos olmazdı.ama süpheye düstügüm dogrudur cünkü burgazdaki arkadaslarıma güvenim sonsuzdur.
Mantikli :)
Denemelere gelince bu videoda önüme arac cıktı bıraktım ve dogru düzgün limite kadar deneyemedik 180 190 gibi hep bırakmak zorunda kaldık ama bıraktıgımız anlarda mehmetin polo 2 boy gibi önümdeydi
63owen63
08-02-2015, 19:56
Öncelikle sunu belirtelim kimse mehmete iftira atmıyor.sunu belirteyim ben deneme konsunda hırs yapmam canın dedigi gibi bu forumda rolle kolay kolay kıs lastigi ile giden ya da fulle yakın mazotla giden insan cıkmaz.ama mc e gelince arkadaslar mehmetin arabada box var otobanda söktü dediler ben de süpheye düstüm ama orada bunu gündeme getirmek hos olmazdı.ama süpheye düstügüm dogrudur cünkü burgazdaki arkadaslarıma güvenim sonsuzdur.
Kim onlar Kenan hakikaten çok ayıp şunlar ya, herkes sağa çekince ben de çektim hızlıydık biraz ilerde durduk, yanımda da saxo lu arkadaşınız vardı, tonla denedik gebzeye kadar sıktık, bir kontrol ettim biliyosun sorun var diyordum sana, saxolu arkadaşla beraber durduk, egzoz kafasını kontrol ettim, sorun var mı dedi, yok dedim devam ettim,ki saniyeler sürdü durup kalkmamız
Takmadan yola çıktıgım box'ı ne zaman durup söndürüp kaput açıp taktıgımı da görmemiş mi o arkadaşlar ?
Mehmet'in önceki rollünde 3/4 depo vardı buna da eminim boş gelmemiştir, 10 yıllık arkadaşım olur kendisi. O tarz söktak yapacak kadar hinlik yapacak insan hiç değildir. Sizlerin de dediği gibi çıkar denersiniz, Silivri iki Tarafın da Ortası sayılır uygun havada ayarlanır soru işaretleri (varsa) giderilir. Bu arada ben de 10 deneme yaptıysam 9 unda depom doludur veya Yarının üzerindedir :)
Ince hesaplara girersek işin içinden çıkamayız beyler, iki tarafta birbirine güvenip buluşmuş denemiş, kazasız belasız atlatılmış. Yüzyüze bakabilmek önemli olan daha sonra karşı karşıya gelindiğinde.
Kim onlar Kenan hakikaten çok ayıp şunlar ya, herkes sağa çekince ben de çektim hızlıydık biraz ilerde durduk, yanımda da saxo lu arkadaşınız vardı, tonla denedik gebzeye kadar sıktık, bir kontrol ettim biliyosun sorun var diyordum sana, saxolu arkadaşla beraber durduk, egzoz kafasını kontrol ettim, sorun var mı dedi, yok dedim devam ettim,ki saniyeler sürdü durup kalkmamız
Takmadan yola çıktıgım box'ı ne zaman durup söndürüp kaput açıp taktıgımı da görmemiş mi o arkadaşlar ?
Kimin söyledigini söylemek hos olmaz mehmet ama süphelendim dogal olarak ben de.
müsait oldugumuz bi zaman yinr haberlesir deneriz videoyu da koyarız sonuc aynı olursa özürümüzü dileriz dostum
63owen63
08-02-2015, 20:16
Abi size, kar lastigiyle gelin, benzinizi doldurun gelin vs diyen mi oldu ? Benim de bagajımda spor çantam, okul malzemem, *** püsür bir sürü eşya var mı yazsaydım spec'lerime ? ya da lastiklerim tıraş, tam gaz yapınca boşa düşüyorum vs falan ?
Hele şu benzin miktarı muhabbeti nedir ya ? Ben doldurdum benzininizi ? böyle gelirken ki çektigimiz video'dan sc alıp benzin mmiktarını mı gösterelim bundan böyle ? Hakikaten çok ilginçsiniz ya !
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10959730_1071915212835389_5309073527740991041_n.jp g?oh=1813c49235260aabd209334bcfb866b5&oe=556756DF&__gda__=1435741524_44126fea0b997c452fb96cd92d97588 a
guwen_ar
08-02-2015, 20:22
Arkadaslar kusura bakmayin yazamadim musait degildim.
Oncelikle mehmet arkadas duzgun bi arkadas ama dedigim gibi dun aksam tanistik hos guzel muhabet ettik fakat gecmiste birbirmizi tanimiyoruz.ayni seyler onada denk gelse eminim benden suphelenirdi.kimseninde gunahini almak istemem.konuyu anlatiyorum.
Mirkelamda polo nun bagajindan box cikti akunun ustune konuldu (yanlis hatirlamiyosam) sonra biz tsi grubu ile ciktik denemeye napti bilmiyorum.
Polo yanimiza geldi bizim denemeler bittikten sonra.
Denedik cok guzel yuruyor.durduk tebrik ettim cok guzel box takilimi dedim hayir dedi aciklamasini yapti.denemeler bitti dedik herkes hareket ederken polo durdu denizcan arkadasimizda yaninda durdu (saxo'cu arkadas demiyelim artik :) )
Gebze ye girerken polo dan biseyler dustu durduk baktim box.ilk sordugum soru 'denizcan kardesim polo kenarda durdugunda araci stop etti mi' kanka yanlis hatirlamiyosam evet polo yu stop etti dedi.benimde aklimada direk sökülen box diye bi soru isareti olustu.
Dedigim gibi mehmet arkadas guzel bi insan fakat suphelenmem icin cok sebep var :)
Tekrar kusura bakmayin
63owen63
08-02-2015, 20:24
Kimin söyledigini söylemek hos olmaz mehmet ama süphelendim dogal olarak ben de.
müsait oldugumuz bi zaman yinr haberlesir deneriz videoyu da koyarız sonuc aynı olursa özürümüzü dileriz dostum
Kenan hayatta da hukukta da bir kişinin bir konuda bir söylemi varsa bunu ispatlamakla hükümlüdür, sen mahkemeye de ispat sunmadan bir şey sunamazsın, siz şuan benim box taktıgımı vs söylüyorsanız, bunu kimin gördügünü, nasıl tespit ettiginizi de acıklamanız lazım, böyle lafı atıp, (insanı yalancı durumuna düşürüp ) sonra eger bir daha ki deneme de geçerse özür dileriz vs şeyler hoş degil, kim ne gördüyse söylesin, ha burda ayıp ya da terbiyesizlik kimin ne gördügünü söylemesinde degil, ben de olur, ( eger gerçekten takıp ,takmadım diyorsam )
( ki onu da anlamış degilim, söktügüm görülmüş,taktıgımı gören yok, kaputu herkesle beraber kapattık yahu gazihan, boldenon arkadaşların vs ? taksam ve taktım desem ne kaybedicem anlamıyorum, sanki günah,haram vs )
İçinizden birisi, saxo cu, ya da güven ya da bir başka birisi, mehmet evet şurda taktı ben gördüm, şurda çıkardı ben şahidim vs gibi bir söylemde bulunsun ( bak ispatlasın demiyorum ha, sadece evet ben şahitim, şurda söktü box'ı, şurda taktı box'ı vs desin ).
Mehmet ben sana yazarken atar gider yapmadim gayet düzgün konustum.Hayirdir senin bu yazinin sebebi ne?
63owen63
08-02-2015, 20:26
Arkadaslar kusura bakmayin yazamadim musait degildim.
Oncelikle mehmet arkadas duzgun bi arkadas ama dedigim gibi dun aksam tanistik hos guzel muhabet ettik fakat gecmiste birbirmizi tanimiyoruz.ayni seyler onada denk gelse eminim benden suphelenirdi.kimseninde gunahini almak istemem.konuyu anlatiyorum.
Mirkelamda polo nun bagajindan box cikti akunun ustune konuldu (yanlis hatirlamiyosam) sonra biz tsi grubu ile ciktik denemeye napti bilmiyorum.
Polo yanimiza geldi bizim denemeler bittikten sonra.
Denedik cok guzel yuruyor.durduk tebrik ettim cok guzel box takilimi dedim hayir dedi aciklamasini yapti.denemeler bitti dedik herkes hareket ederken polo durdu denizcan arkadasimizda yaninda durdu (saxo'cu arkadas demiyelim artik :) )
Gebze ye girerken polo dan biseyler dustu durduk baktim box.ilk sordugum soru 'denizcan kardesim polo kenarda durdugunda araci stop etti mi' kanka yanlis hatirlamiyosam evet polo yu stop etti dedi.benimde aklimada direk sökülen box diye bi soru isareti olustu.
Dedigim gibi mehmet arkadas guzel bi insan fakat suphelenmem icin cok sebep var :)
Tekrar kusura bakmayin
ben stop etmedim sadece araçtan inip egzoz u kontrol ettim, hatta ben geri geri duran arkadaşların yanına giderken, saxo kullanan arkadaş, arkama yanaştı, ben de durmak zorunda kaldım. yoksa geri gidip yanlarında durcaktım, ki zaten hemen kalktık, durmamız kalkmamız maksimum 30 saniye...
63owen63
08-02-2015, 20:38
Mehmet ben sana yazarken atar gider yapmadim gayet düzgün konustum.Hayirdir senin bu yazinin sebebi ne?
Ben de bir atar vs yapmıyorum, ama farkında mısın bilmiyorum, tek bir cümleye paragraflar yazıyorum hepinize ayrı ayrı açıklıyorum, bana söylediginiz ' şüphelendik falan ' eger varsa bir gerçek konuşalım, 'mehmet şurda taktı, şurda çıkardı ' deyin birisi de evet gördüm desin, utandırın beni,
yoksa da yanlış anlama benim şu acıklamaları yapmak için ayırdıgım zamanda yapacak daha ciddi işlerim de var, ama ayıp olmasın gönül koyulmasın diye itinayla yazdım, hattaa en başka KENAN'ı cepten aradım, müsait degilim dedi, ok dedim , konuya yazdım, bir roll yapıp , sayfalarca lastikti, benzindi, boxtı vs polemik mi döndürecegiz,
benim bekledigim mesaj şuydu :
'' kardeşim maşallah, memnun olduk, bir ara tekrar deneyelim ''
ki şüpheniz bir sonraki denememiz de kalkardı, bakardınız, ama burda forumda böyle laf atıp, iz bırakıp, bir daha kine bakarız, geçerse özür dileriz derseniz, ben de bu tavrınıza bozulurum , çocuk degiliz hiç birimiz.
80 polo basınç işini çözdüğü zaman box ı takarsa kuprayı kesin geçer :)
63owen63
08-02-2015, 20:46
80 polo basınç işini çözdüğü zaman box ı takarsa kuprayı kesin geçer :)
box tan alcagımız payı, yazılımdan açtık zaten, cupra benden çok hızlı iki kişi olmalarına, arkadaş arada kesiciye vs girmesine ragmen, stock turboyla o cuprayı geçmem mümkün degil bence, enazından sökmeden.. cam carlık yaparken arkadamızdan bastıgı biz bastıktan sonra basıtıgı için geri den geliyor.
videosu yok, ama ayrı cuprayla denedigimiz de beni rahat geçiyordu,
63owen63 Mehmeti ne tanışıklığım, ne konuşmuşluğum ne de başka bir dialogum vardır ancak onun box sök-tak yapmayacağını ve yapmamış olduğunu gönülden ve net olarak inanırım.
kelalper
08-02-2015, 21:49
yaw arkadaş denemeye çıkmıyor musunuz? Evet. EE o zaman specleri eşitlemek zorunda mısınız?Savaşa giderken karşı taraf silah kullanmıyor o zaman bizde kullanmayalım mı diyeceksiniz sanki. Adamda box var takmadım demiş ama takmış olsa ne olur. Sizde olsa takmayacak mıydınız sanki? Adam geçmiş mi? Geçmiş. Daha neyin tartışması yok şüphelendikte vs. Kimse akraba değil kardeş değil denemeye çıkarken yaw geçileyim demez. Ek olarak depo diosunuz ama sizin araba da sunroof var mı bilmiyorum ama Mehmetin arabası üzerindeki sunroof kilo farkını kapatırda öne geçer.
Boldenon
08-02-2015, 22:37
Benim boxla ilgili gördüğüm; mirkelamda Mehmetin bagajdan alıp akünün üstüne koyduğu. Araç çalışıyordu hatta. Ben egzoz kaçak olayını duyduğumdan kaput açık olduğu için seste değişiklik varmı diye bakmaya gittim. Taktığını vs görmedim. Takmadım diyorsa uzatmanın manası yoktur.
serkansozen
08-02-2015, 22:38
Güzel bir geceydi hep birlikte oturuldu. Birlikte çıkıldı. Tekrar buluşulur.
Denenir. Buradan çok uzamamalı düşüncesindeyim.
MertSerhanÖ.
08-02-2015, 22:59
İki aracada maşallah.Mehmet'in poloyu zaten Adana'dan biliyoruz gayet iyi gidiyor.Kenan aracın çok iyi maşallah.
Ancak can,kenan lafım size değil yanlış anlamayın ama bi anda benim box muhabbetim geldi aklıma.Ben 208 le denediğimde birisi opette kaputu açtığımda box'ı görmüş o gelmişti kulağıma :D :D ahahhaah. şu box'ı yaratanın Allah cezasını vermiye.:)
guwen_ar
08-02-2015, 23:05
Arkadaslar dedigim gibi benimde suphelenmem icin cok sebep var bole bisey size denk gelse inanin sizde benden cok suphelenirdiniz.
Ben suan gonulden inaniyorum yok takili degildi dediyse benim icin konu kapanmistir.
guwen_ar
08-02-2015, 23:15
Mertserhan kadam.
Box ne olum eskisehirde goz gore gore dp egzoz var dediler ya lan senin sessiz sakin Cupra'na :D
Bu arada @kelalper bey, defalarda sizin bahane urettiginizi okudum bu forumda ben.millete laf solemeniz biraz yersiz olmus.
Bidaha geldigmizde sizlede deniyelim hem tanismis oluruz ne dersin ?
kelalper
09-02-2015, 07:24
Mertserhan kadam.
Box ne olum eskisehirde goz gore gore dp egzoz var dediler ya lan senin sessiz sakin Cupra'na :D
Bu arada @kelalper bey, defalarda sizin bahane urettiginizi okudum bu forumda ben.millete laf solemeniz biraz yersiz olmus.
Bidaha geldigmizde sizlede deniyelim hem tanismis oluruz ne dersin ?
ben hangi denemem için bahane sunmuşum ya da kaç tane denemem ile ilgili bir konu açıldı. Megane varken zaten bir konuda BS Typer R serhatla tartıştık sen geçtin geçemedin tartışması yapıldı. Onun dışında da Yılmazın typer ile denemede vaküm basınç hortumu çıkmış Mami kullanıodu farketmemiş ona geçildik. Onda da adama geçemedin demedim geçilmişsem geçilmişimdir teknik aksaklık olabilir karşı tarafı bağlamaz. Kar lastiği olduğu zamanda da deneme yapmam dedim. Önde 225 ile saran araba 205 kar lastiği ile nereye ne kadar tutunacak. Canımı sokakta bulmadım. Fabia da kar lastiği var ama sıkıntı yok denerim lastik orjinal ebatında bi de megane kadar hızlı değil. Öyle deli gibi tutunamama sorunu yok. Bu araba ile iddiam da yok zaten hanım işe gidip gelirken kullanıo.
İki aracada maşallah.Mehmet'in poloyu zaten Adana'dan biliyoruz gayet iyi gidiyor.Kenan aracın çok iyi maşallah.
Ancak can,kenan lafım size değil yanlış anlamayın ama bi anda benim box muhabbetim geldi aklıma.Ben 208 le denediğimde birisi opette kaputu açtığımda box'ı görmüş o gelmişti kulağıma :D :D ahahhaah. şu box'ı yaratanın Allah cezasını vermiye.:)
eyvallah serhan.
box konusunda can ve ben ortaya bi iddia atmadık bana söylenen mehmetin arabada box olduguydu o an ondan sonra bu konu gündeme geldi.
Ayrıca senin arabanla ilgili bi box muhabbeti döndügünü hatırlamıyorum . öyle bi muhabbet dönmesi icin aracının stock cupralara göre farklı yürümesi lazım ki öyle bisi yoktu.
Serhan merak ettim seninle olan denemelerimde ben hic bi zaman box var o var su var demedim.O zamanlar bu iddayi ortaya atan kim onu merak ediyorum:)
yaw arkadaş denemeye çıkmıyor musunuz? Evet. EE o zaman specleri eşitlemek zorunda mısınız?Savaşa giderken karşı taraf silah kullanmıyor o zaman bizde kullanmayalım mı diyeceksiniz sanki. Adamda box var takmadım demiş ama takmış olsa ne olur. Sizde olsa takmayacak mıydınız sanki? Adam geçmiş mi? Geçmiş. Daha neyin tartışması yok şüphelendikte vs. Kimse akraba değil kardeş değil denemeye çıkarken yaw geçileyim demez. Ek olarak depo diosunuz ama sizin araba da sunroof var mı bilmiyorum ama Mehmetin arabası üzerindeki sunroof kilo farkını kapatırda öne geçer.
Ne yapalım topla tüfekle mi gelelim yanlışmı yaptık eli boş gelmekle.. Takmadım demişse takmamıştır. Şüphemizi bi nebze giderdi 80 polo sahibi..
kelalper
09-02-2015, 08:35
konuyu nerenle okuduğun ile alakalı kardeşim. Savaşa geliosan evet top tüfekle gel denemeye çıkıyorsan da arabana takabileceğin ne varsa takıp çıkacaksın. Takana da ses çıkarmayacaksın. Karşı tarafta nos mu var o zaman denemeyeceksin. Denedikten sonra ama sende nos var o yüzden ben geçtim diyemezsin.
Adamın arabasında box olduğunu ben taa araba Adanada Kamerdeyken biliyordum ki sizde biliodunuz heralde. Adamın arabasında büyük turbo olsaydı turbonu sök mü diyeceksiniz.
Box takmadım diyor. Takmış olsaydı ben mi geçtim diyecektiniz?
konuyu nerenle okuduğun ile alakalı kardeşim. Savaşa geliosan evet top tüfekle gel denemeye çıkıyorsan da arabana takabileceğin ne varsa takıp çıkacaksın. Takana da ses çıkarmayacaksın. Karşı tarafta nos mu var o zaman denemeyeceksin. Denedikten sonra ama sende nos var o yüzden ben geçtim diyemezsin.
Adamın arabasında box olduğunu ben taa araba Adanada Kamerdeyken biliyordum ki sizde biliodunuz heralde. Adamın arabasında büyük turbo olsaydı turbonu sök mü diyeceksiniz.
Box takmadım diyor. Takmış olsaydı ben mi geçtim diyecektiniz?
Konuyu nerenle okudugunla alalakalı abi:) biz zaten en basında YAZILIM EGZOZ olan pololari istedik.Yani buyük turbo box basınc yanıltıcı vs vs demedik.Bu konunun basında da yazıyodu.Sende konuyu anlayarak yazarsan sevinirim.
He sunuda söyliyim artik bi acıklama getirelim.Mehmet box yok dedi bizim suphelendigimiz seyler oldu.
Sonuc olarak 2 3 boy civari mehmet knn poloyu gecmistir.Bunu kimse inkar etmiyo.
Sunroof olayina gelirsekte.Hani diyodiyosunya banane kardesim adam da box varmis takmis.Sizin deponuz full gelmissiniz diye.İste sunroof olmasida bizi baglamiyo:)
Neyse olayi uzatıp baska yerlere cekmeyelim.Mehmet gecmistir bunu kabul ediyoruz.Biz hazirligimizi yapariz mehmet isterse tekrar deneriz.
kelalper
09-02-2015, 09:11
Can o zaman mehmet geldiği zaman denemeyecektiniz box lı araba olduğunu biliodunuz. Sunroof olayını da ben neden verdim depomuz dolu kar lastiği ile denedik diye bahane sunduğunuz için verdim.
ne box mış arkadaş yollamasaydım keşke :)
box yerınden cıkınca o arabanın çalışma ıhtımalı yok.
neyse herkes kabullenmıs zaten.hala şüphesi olan artık kendi bilir.güvenen yoksa bı dahakı denemede kaputu açar bakarsınız olur biter.yok öyleydi böyledi alakasız uzamaz.
ne box mış arkadaş yollamasaydım keşke :)
box yerınden cıkınca o arabanın çalışma ıhtımalı yok.
neyse herkes kabullenmıs zaten.hala şüphesi olan artık kendi bilir.güvenen yoksa bı dahakı denemede kaputu açar bakarsınız olur biter.yok öyleydi böyledi alakasız uzamaz.
olayları yazılanları dogru anlayıp yazarsan sevinirim.box yerinden cıkıp düstü diye iddaada bulunmadık.süphelendigimiz boxın otobanda durulup sadece soketinin cıkarılıp boxın orda bırakıldıgı ve böylece gazlarken yere düsmesiydi.
Can o zaman mehmet geldiği zaman denemeyecektiniz box lı araba olduğunu biliodunuz. Sunroof olayını da ben neden verdim depomuz dolu kar lastiği ile denedik diye bahane sunduğunuz için verdim.
Abicim sen bizi anlamıyosun ya da baska bi derdin var galiba box oldugunu biliyoduk ama mehmet bize takılı degil dedi orada.daha sonra süphelendik iste.
Benim mehmetle bi sorunum yok ayrıca ortamın daha fazla gerilmesine gerek yok.mehmet denemek istersen yine müsait oldugumuz zaman yine deneriz
MertSerhanÖ.
09-02-2015, 10:39
Ayrıca senin arabanla ilgili bi box muhabbeti döndügünü hatırlamıyorum . öyle bi muhabbet dönmesi icin aracının stock cupralara göre farklı yürümesi lazım ki öyle bisi yoktu.
Serhan merak ettim seninle olan denemelerimde ben hic bi zaman box var o var su var demedim.O zamanlar bu iddayi ortaya atan kim onu merak ediyorum:)
Kardeşim siz neden bu kadar gerginsiniz hayırdır ben size bişeymi dedim?Yazdığım post'u iyice bi okuyun ne demişim "Ancak can ve kenan lafım size değil yanlış anlamayın" bu ne demek? Güvene vs tüm burgazlılara sorun öyle bir muhabbet çıkmışmı çıkmamışmı.Ben sadece aklıma geldi dedim makara yaptım o kadar.Sizden hesap sormadım yani.Ayrıca kenan benim aracım diğer tüm cupra'lardan farklı gidiyordu.Bunu piyasadaki herkeste çok iyi biliyor.
Allah kaza bela vermesin hiç birinize maşallah.
Kardeşim siz neden bu kadar gerginsiniz hayırdır ben size bişeymi dedim?Yazdığım post'u iyice bi okuyun ne demişim "Ancak can ve kenan lafım size değil yanlış anlamayın" bu ne demek? Güvene vs tüm burgazlılara sorun öyle bir muhabbet çıkmışmı çıkmamışmı.Ben sadece aklıma geldi dedim makara yaptım o kadar.Sizden hesap sormadım yani.Ayrıca kenan benim aracım diğer tüm cupra'lardan farklı gidiyordu.Bunu piyasadaki herkeste çok iyi biliyor.
Allah kaza bela vermesin hiç birinize maşallah.
Serhan ben gergin degilim :) gergin olucak bi durumda yok zaten.Sadece kenanın konusunda canla olan denememde de böyle laf cıkmıstı demen garip geldi.Hatta güvene sordum box ne alaka kim dedi diye.Söylemek istemedi :) İnan haberim yok 1 sene gecmiş üstünden.Zaten biz senle denerken erken oturuyoduk her devirde deniyoduk :D benim bi sıkıntım yok yani.
Kenanın lafına gelince senin araban kötü demiyoki yanlıs anlama.Genelde hep sonuclar aynı oluyodu 1 2 boy hesabı yapmıyo yani.Yoksa sen diger cupralardan bi tık hızlısındır bunda sıkıntı yok.
MertSerhanÖ.
09-02-2015, 10:57
Serhan ben gergin degilim :) gergin olucak bi durumda yok zaten.Sadece kenanın konusunda canla olan denememde de böyle laf cıkmıstı demen garip geldi.Hatta güvene sordum box ne alaka kim dedi diye.Söylemek istemedi :) İnan haberim yok 1 sene gecmiş üstünden.Zaten biz senle denerken erken oturuyoduk her devirde deniyoduk :D benim bi sıkıntım yok yani.
Kenanın lafına gelince senin araban kötü demiyoki yanlıs anlama.Genelde hep sonuclar aynı oluyodu 1 2 boy hesabı yapmıyo yani.Yoksa sen diger cupralardan bi tık hızlısındır bunda sıkıntı yok.
La olum öylesine yazdım box muhabbeti gelince aklıma.Yoksa sokayım box'ına 1 sene olmuş ne fa kaldı ne bişey.Şuan arabam bile yok olum:))) Ben güldüm ettim kenan bi anda (ben can kenan lafım size değil yazdığım halde) biz değldik falan diyip arkasından bi post daha yazınca gerginlik sezdim.Yoksa şuan kafamı meşgul eden ve benim için çok daha mühim çok başka konular var.Mk cuprasının roll'ünün:)
La olum öylesine yazdım box muhabbeti gelince aklıma.Yoksa sokayım box'ına 1 sene olmuş ne fa kaldı ne bişey.Şuan arabam bile yok olum:))) Ben güldüm ettim kenan bi anda (ben can kenan lafım size değil yazdığım halde) biz değldik falan diyip arkasından bi post daha yazınca gerginlik sezdim.Yoksa şuan kafamı meşgul eden ve benim için çok daha mühim çok başka konular var.Mk cuprasının roll'ünün:)
kardeaim ben "biz degildik" gibi bisey demedim ki box muhabbetini hatırlamıyorum dedim.gergin falan da degilim.sadece söylemek istedigim su, böyle box muhabbeti gecen bi konuda gecmis biseyi gündeme getirmen bizi her denemede camur yapan bi adam konumuna düsürmesin diye yazdım ben
Yoksa senle ne sorunum olsun benim :)
MertSerhanÖ.
09-02-2015, 11:21
kardeaim ben "biz degildik" gibi bisey demedim ki box muhabbetini hatırlamıyorum dedim.gergin falan da degilim.sadece söylemek istedigim su, böyle box muhabbeti gecen bi konuda gecmis biseyi gündeme getirmen bizi her denemede camur yapan bi adam konumuna düsürmesin diye yazdım ben
Yok ben hiç düşünmedim bile box muhabbeti üstüne olduğunu falan.Box kelimesini duyunca aklıma geldi bianda makarasını yaptım:) Ayrıca konuda ki herkese söyliyim kimse koz almasın veya bahane uydurup suçlama atmasın hiç size.Benim box muhabbetimi yapan kenan ve can değildi.Yanlarındaki şakşakcı tayfaydı.Benimde önüme bi anda önümdeki araçtan box fırlasa bende öyle düşünürüm.Lakin mehmet açıklamayı yaptı.Kendisini tanımam ama forumda uzun süredir yazdıklarını okurum efendi,dürüst ve öyle hırla gürle roll tartışmasıyla işi olmayacak birisi.O takmadım araya sıkıştırdım diyosa sonuna kadar inanırım doğrudur. 2 tarafın aracıda çok güzel dostluğunuz baki kalmalı havalar düzelsin denersiniz yine:) Neyse ben çok konuştum yine maşallah araçlarınıza tekrar tekrar:)
Yok ben hiç düşünmedim bile box muhabbeti üstüne olduğunu falan.Box kelimesini duyunca aklıma geldi bianda makarasını yaptım:) Ayrıca konuda ki herkese söyliyim kimse koz almasın veya bahane uydurup suçlama atmasın hiç size.Benim box muhabbetimi yapan kenan ve can değildi.Yanlarındaki şakşakcı tayfaydı.Benimde önüme bi anda önümdeki araçtan box fırlasa bende öyle düşünürüm.Lakin mehmet açıklamayı yaptı.Kendisini tanımam ama forumda uzun süredir yazdıklarını okurum efendi,dürüst ve öyle hırla gürle roll tartışmasıyla işi olmayacak birisi.O takmadım araya sıkıştırdım diyosa sonuna kadar inanırım doğrudur. 2 tarafın aracıda çok güzel dostluğunuz baki kalmalı havalar düzelsin denersiniz yine:) Neyse ben çok konuştum yine maşallah araçlarınıza tekrar tekrar:)
En acıklayıcı yorumlardan biri oldu sanırım sagolasın :)
Bizim ki bi anlık süpheydi o da arabadan box düstügü icin mehmet olsa kendi de süphelenirdi.önemli olan arkadaslıklar bozulmasın