Orijinalini görmek için tıklayınız : custom egzoz yapan ?
Hayırlısıyla önümüzde ki hafta mazda rx8 aracımı alıyorum. Aracıma headers kat iptali ve orta iptali yaptırmak istiyorum son susturucuyu orjinal
bırakırsam ses nasıl olur ? Custom son susturucu olursa ses nasıl olur ?
çok ses değil tok ses istiyorum bu tarz custom iş yapan bir yerler var mı ?
Böyle bir işin maliyeti ne olur ?
Anadolu yakasında iseniz bostancı sanayi süreyya abiyi tavsiye edebilirim en son uğradığımda rx8 yapıyodu ama sesini duyamadım :)
Anadolu yakasında iseniz bostancı sanayi süreyya abiyi tavsiye edebilirim en son uğradığımda rx8 yapıyodu ama sesini duyamadım :)
telefon numarasını alabilir miyim ?
telefon numarasını alabilir miyim ?
özelden gönderdim
özelden gönderdim
aldım numarayı teşekkürler
dursun81
04-02-2015, 14:45
İskender usta iyidir gc8 ime komple düz ve custom son susturucu yaptı çok rahatsız etmeyen tok bir sesi var gayet memnunum.
İskender usta iyidir gc8 ime komple düz ve custom son susturucu yaptı çok rahatsız etmeyen tok bir sesi var gayet memnunum.
iskender ustayı biliyorum ama fiyat olarak korkuyorum açıkçası hep öyle bir izlenim kaldı ama numarası varsa 1-2 yerden fiyat almak isterim
varsa iskender ustanın numarası ondanda bir fiyat almak isterim
süreyya ustanın yanından geliyorum drift spec nissanın egzostunu yapıyordu
süreyya ustanın yanından geliyorum drift spec nissanın egzostunu yapıyordu
2-3 yerden fiyat alacağım süreyya usta çok rx8 yapmış araştırdım
varsa iskender ustanın numarası ondanda bir fiyat almak isterim
telefonla fiyat alman zor olur yanına gidersen fiyat alabilirsin randevuda alabilirsin..
telefonla fiyat alman zor olur yanına gidersen fiyat alabilirsin randevuda alabilirsin..
Sureyya usta emil usta bunlarla gorusup bir fiyat alicam bakalim varsa baska oneriniz onlarida degerlendirebilirim
dursun81
04-02-2015, 17:20
İskender ustanın yanına git fiyat al bence bende senin gibi rakam konusunda endişeliydim aklımdaki rakamın yarısından bîle aşağıda bir rakama on numara bir işçilik yaptı sağ olsun.
MertSerhanÖ.
04-02-2015, 17:20
Custom Garage Sebo usta
Custom Garage Sebo usta
Az önce görüstüm bir fiyat verdi digerlerindende fiyat aldigimda degerlendiricem bilemiyorum kestiremiyorum verdigi fiyat normal mi :)
İskender ustanın yanına git fiyat al bence bende senin gibi rakam konusunda endişeliydim aklımdaki rakamın yarısından bîle aşağıda bir rakama on numara bir işçilik yaptı sağ olsun.
Bir arkadaşım şahsen tanıyormuş benim için bir fiyat alacak bakalım
Ahmet abi FİDAN EGZOZ 05413704562
Custom Garage Sebo usta
:icon_tup::icon_tup:
Fidan Egzoz Ahmet Fidan +1
Dp'tan itibaren cat back komple 60' krom + 70' custom son yaptı. işçilik mu-az-zam.. daha iyisi olamazdi.
+1 Fidan egzoz işciliği çok iyidir , kesinlikle tavsiye ederim.
Suan sadece custom garage'dan fiyat aldım yarında emil fidan ve sürayya bunlardan fiyat alacağım
Ortalama fiyatlar ne olur boyle bir sistemde header kat iptal spor orta spor son sustrucu
konunun cevabı başlığında :D
konunun cevabı başlığında :D
Anlamadım ne demek istediğinizi ???
Anlamadım ne demek istediğinizi ???
konu başlığı custom egzoz yapan?
konunun cevabıda custom garage demek istedim :)
konu başlığı custom egzoz yapan?
konunun cevabıda custom garage demek istedim :)
4-5 tane isim olunca ince espriyi kacırdım valla :)