Orijinalini görmek için tıklayınız : Bodrum- İstanbul yol bilgisi
EserBodrum
06-02-2015, 10:29
İyi günler yarın sabah kısmetse ilk defa Bodrum'dan İstanbul a arabayla yola çıkacağım. Yaklaşık saat 5-6 arası hareket edilecek ve güzergah olarak Söke- İzmir- Manisa- Akhisar- Susurluk-Bursa ve Yalova 'dan feribotla Yenikapı düşünüyorum.
Hava durumu yol durumu ve radar durumu hakkında bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.
Yalova'dan feribot için önceden bilet almaya gerek varmıdır ve yaklaşık Bodrum-Yalova ya kaç saatte yol alırım?
Teşekkür ederim
yusuf yılmaz
06-02-2015, 10:31
radar her an karşına çıkabilir gece dahil
önceden bilete gerek yok
İyi günler yarın sabah kısmetse ilk defa Bodrum'dan İstanbul a arabayla yola çıkacağım. Yaklaşık saat 5-6 arası hareket edilecek ve güzergah olarak Söke- İzmir- Manisa- Akhisar- Susurluk-Bursa ve Yalova 'dan feribotla Yenikapı düşünüyorum.
Hava durumu yol durumu ve radar durumu hakkında bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.
Yalova'dan feribot için önceden bilet almaya gerek varmıdır ve yaklaşık Bodrum-Yalova ya kaç saatte yol alırım?
Teşekkür ederim
Radarın gerçekten ne zaman çıkacağı belli değil 4 5 kere gittim Otobanda karşılaşmadım ancak ara yollarda ne zaman gitsem vardı.Hatta bir sefer gezicisine bile denk geldim önümdeki taksi allahtan yavaşlatattıda girmedim :)
Ozgu_Akcan
06-02-2015, 10:48
sağlıklı olanı 90 100 yerıne göre 110 120 gıt eser hem az yakarsın hem radar tehlıken olmaz bodrumdan yalovaya da 6 maksımum 7 saatte gelırsın
en önemlisi karsı şeritten gelen sellektörlere dıkkat et ;)
hayırlı yolculuklar
susurluk çıkışı kesin var bandırma kavşağında, bir de akhisardan sonra pamukçuya doğru gelirken oralarda olabilir. susurluku geçtikten sonra at çiftliğiydi sanırım onun kavşağında da oluyo genelde.
Ilk girişlerine 10 15 km kala dikkat et genelde ilçelere yaklasinca oluyor
OnurÖzden
06-02-2015, 11:24
Bursa içinde mobeseler çoğaldı onlara dikkat bir de Bursa - Gemlik arası çoğu zaman radar oluyor. Feribot için bilet almana gerek yok, hayırlı yolculuklar.
EserBodrum
06-02-2015, 12:24
Yorum ve önerileriniz için çok teşekkür ederim herşeyi göz önünde bulunduracağım.
Lan eser :D sabah 6.30 da yola cık. Mis gibi 5 bucuk saate ıstanbula geldım. Kıyıkıslacık - İstanbul arası ... Bursa, yoluna bıraz dıkkat et. Radara bi orda denk geldım.