Orijinalini görmek için tıklayınız : 2015 Sezon Öncesi...
ghibli06
07-02-2015, 20:10
Evet arkadaşlar süre azalıyor, hadi bakalım nedir yorumlarınız beklentileriniz yeni sezon için?
En büyük merakım mclaren-honda iş birliğinin ne yapacağı. Ayrıca ercedes ve redbullda geçen yıla göre çok fark beklememekle birlikte ferrari motorlu araçların durumunu da merak ediyorum
Serhat Y.
07-02-2015, 22:00
2015 in ilk testi Jerez in raporu. Serhan ACAR ın anlatımıyla..
http://www.serhanacar.com/haber/379/2015-jerez-testleri
Mercedeslerin dayanıklılığı muhteşemdi. Bu tek görülen şeydi Jerez'de. Pek referans sayılmaz ancak genelde araçların çok daha stabil olduğu ve hızlandığı görülüyor. Renault yine geride gibi, Honda'dan bu sene çok bir şey beklememk gerek. Ferrari motorunun çok geliştiğini söylüyor pilotlar. Ferrari bir adım atmış bence. Yinede ilk test bile olsa Mercedes ile olan arada ki farkı kapatmak çok zor diğer takımlar adına. Mercedes domine eder sezonu.
Henüz her yorum için erken ama mercedes motorunun ne kadar dayanıklı olduğu çok aşikar. Ve ferrarinin gelişimide oldukça güzel. Honda bu sene orta sıralarda yer alır. reno motoru yine bekleneni elde edemicek gibi gözüküyor. Büyük süpriz olmassa hamilton 3. şampiyonluğunu kutlar bence.
En büyük merakım mclaren-honda iş birliğinin ne yapacağı. Ayrıca ercedes ve redbullda geçen yıla göre çok fark beklememekle birlikte ferrari motorlu araçların durumunu da merak ediyorum
Umarım sorunları giderirler de rekabete +2 olurlar. 2 teccrübeli iyi pilotla.
Cok buyuk bir degisiklik yok gibi , Ferrari bir adim toparlanmis gibi durdu bakalim ne kadar yeticek ? McLaren/Honda sikintili basladi ama gecen sene RedBull bundan daha beter baslamisti 2.bitirdiler.
Bu testlerin en bomba olayi McLaren in bisi yok siradan bir kaza dedigi olayda Alonso'nun 3 gun hastanede kalip testleri kapatmasi gercekten cok siradan bir kazaymis ...
dünkü antremanlarda massa tur zamanı similasyonunda en hızlı turu etti.hatta pistin en hızlı turunu elde etti. muhtemel sıralama mercedes-ferrari&williams-redbull-force india-sauber-mclaren...
Önemli bir olay olmazsa. Mercedes - Ferrari - Redbull - olacaktır. Pilot etkisi ile yerler değişebilir.
ufuksaracci
03-03-2015, 13:58
Bu sezon için çok ümitliyim . Çekişme artacak gibi bir his var içimde. Bu arada Alonso testlerde kaza yapmıştı geçen hafta ,tedbir için ilk yarışta yarışmayacakmış. Keşke ALoso Mclaren yerine başka koltuk kapsaydı.
Mercedes tedirgin etti. :D Daha fazla tutamadılar aracı koptu gitti, harika bir zaman yaptı softlar ile. :D Neyse Ferrari daha iyi gibi Williams ve Redbull yine oradalar. Bunlara birde Lotus eklenir gibi geliyor. Başlasın artık sezon...
McLaren in siradan ve sadece ruzgardan ! olan ( daha once hic ruzgar yuzunden yoldan cikan bir f1 araci hatirlamiyorum , hele Alonso pilotajinda ) adam testleri kapatti ustune ilk yarisa cikmiyor ...gercekten cok siradan :)
ufuksaracci
13-03-2015, 14:54
Hadi bakalım sezonun ilk yarışı bu pazar. Mercedes yine zirvede gibi görünüyor ama şahsen ben Ferrari'yi çok merak ediyorum .
Serhat Y.
13-03-2015, 15:09
Yayin icin haala anlasabilen bir platform yok bildigim kadariyla. Nasil takip ederiz? Dsmarti kapattircam eger anlasma olmazsa.
ufuksaracci
13-03-2015, 15:43
Yayin icin haala anlasabilen bir platform yok bildigim kadariyla. Nasil takip ederiz? Dsmarti kapattircam eger anlasma olmazsa.
Gerçekten mi ? Ben de çok rahattım haftasonu izleyeceğim diye.
ufuksaracci
13-03-2015, 15:49
Şimdi baktım biraz Serhan Acar Avustralya yarışı için Türkçe yayın bu saatten sonra zor diyor en iyi ihtimalle Malezya diyor. Anlayamıyorum ya bu kadar mı az seveni var bbu sporun bu ülkede. Diğer ülkeler milyonlar döküyor yarışlar için biz ise elimizin tersiyle itiyoruz herşeyi. Takvimden çıktığımızda kahrolmuştum resmen.
ghibli06
13-03-2015, 20:32
ferrari ve mercedes practicelerde çok iyiydi, redbull bitik... ilk yarış ilginç olacak...
ufuksaracci
13-03-2015, 20:37
Yayın haklarını Tivibu almış galiba
Tivibuspor yayinlayacakmis avustralya gp . Serhan acar tweet atti .
İnternete düşer yayınlar trf1 sitesinde beyler.
Mclaren - Honda için Cenevre'de 3 sezon alışma süreci gibi bi laf denilmişti gibi hatırlıyorum ama..
ufuksaracci
13-03-2015, 20:51
Bu tivibu'yu nasıl izliyoruz? Şunun şurası sadece iki haftada bir yarış izleyeceğiz bunun için üyelik almaya gerek var mı ? Ne bileyim eş dostun hesabıyla falan izlenebiliyor mu ya da bir proglamla?
Bu tivibu'yu nasıl izliyoruz? Şunun şurası sadece iki haftada bir yarış izleyeceğiz bunun için üyelik almaya gerek var mı ? Ne bileyim eş dostun hesabıyla falan izlenebiliyor mu ya da bir proglamla?
Aylık 6.90 TL üyelik web için. Şuan sadece Avustralya için anlaşmaya varılmış. Tek yarışlık bir anlaşma. Az önce müşteri hizmetleri ile konuştum. Sezonluk anlaşma yapılırsa ben alırım şuan için 1 aylık alıcam.
Serhat Y.
14-03-2015, 00:51
bakındım bende biraz ama dikkat edilmesi gereken bir konu var. şu an için anlaşmanın yalnızca Avustralya Grand Prix'ini kapsadığı, sezonun geri kalan yarışları için hala net bir anlaşma yok.
ufuksaracci
14-03-2015, 00:53
Avustralya'yı alan sezonun geri kalanını da alır diye düşünüyorum.
Canselmo
14-03-2015, 00:55
Dsmarti neden aldik acaba tivubu sadece bir yaris.icin belli kesin bir anlasma yok ,
Yoruma.gelirsek
1 2 mercedesler banko bu senenin klasigi olucaklar , williams ferrari redbull boyle.gider siralama, mclaren ise bu sene 8 ve 9. Siralarda.kendilerine yer bulacaklarini dusunuyorum
Ferrari'den atak bekliyorum. Düzlük hızı çok önemli Avustralya da o yüzden Mercedesler banko
Edit: Hayatımda gördüğüm en kötü müşteri temsilcileri ile konuştum. Sistemde şuan arıza var telefon ile tivibu üyelik yaptıramıyorsunuz. İnternet üzerinden alabilir miyim diye sordum "ımmm şey alamazsınız çünkü TTNET abonesi değilsiniz." dedi. 2 dk sonra tivibu.com.tr'den üyelik açtım ve şuanda izliyebiliyorum. Bu yıl Formula 1 gelsin de TTNET'e bile razıyım.!
Sadece laptoptan izlemek için ve TTnet abonesi değilken hangisi alınmalı peki ve nerden alıyoruz :D
edit . buldum, ttnet abonelerine özel kısmının üstündeymiş hemen :D
Hazır ve nazırım. Çayımı, simitimi aldım yağmurlu bir İstanbul sabahında sıcacık evimde yayını izlicem. :)
Donma ve görüntü kalitesi gitmesin diye Turbo buton da aldım anlık 100 mb/s görebilicek internette var :)
Görüntü kalitesine örnek;
http://i62.tinypic.com/2qnwfgz.jpg
http://i.imgur.com/rbdI73a.png