PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.6 ies subap ayarı D16Y4

bymurat___61
07-02-2015, 21:57
http://i.hizliresim.com/ymgoX7.png (http://hizliresim.com/ymgoX7)

servıs manuelı hepımızın dıkatını cektıgı uzere d16y5 d16y7 d16y8 SOCH vtec motorları kapsamakta.

Lpglı ve performanslı kullanım ıcın en ıdeal aralık nedır. BEnım dusuncem servıs lımıtlerını tam ortalamak yanı emme 20 egzos 25 olaması kafı gıbı duruyor.

Birde bızım bu asya pazarı için d16y4 servıs manuelını bır turlu bulamadım. Cogu seyler ortak zaten işimizi goruyor bu manuelde. Ama yuzde yuz servıs manuleını bulursam bastırmayı dusunuyorum pdf halınde. Elınde olan paylaşabılır mı ? Artık bulamzasam bunu bastırcam lazım oluyro ara ara. Aslında fazla olmuyorda ben nıye bılmıyım kı termostatımın fan musurumun keç dercede actıgını kapadıgını. Honda yı sevemem dekı en buyuk etken bunlar zaten.

Abilerım kardeşlerım el atarsanız sevınırım. Keyıflı forumlar

bymurat___61
08-02-2015, 00:43
foorum donerdı ya cayır cayır :) bana mı boyle denk gelıyor

Osman Bahadır
08-02-2015, 12:45
Hiç kendin supap ayarı yaptın mı bilmiyorum. Ama yaptıysan zaten öyle milimetrik nokta atışı supap ayarının pek de mümkün olmadığını, neden hep servis kılavuzlarında da aralık verildiğini görmüşsündür/anlamışsındır. Sen 20 ye 25 yap, bir tur çevir motoru, 20 ye 25 kalmışsa sevinirsin.

bymurat___61
08-02-2015, 15:26
Ara sentıl degrlerını bulmak cok zor. Kendım yapmadım. Ama bır tek yapmadıgım o kaldı. d16 ıcın trıger debrayj devır daım cocuk işleirı gıbı gelıyor. (bu arada servıs manuline baglı kalıyorum. en ufak torklamaya bıle)

Bu tatlı sıkı kavramına gore artıtk elımızın hasasıyetıne kalıcak dıye dusunuyorum. zaten suan yapmıcam bılgı toparlıyorum.

Tam yaz bası gıbı motor kesıntıssız bır 24-48 saat 25 derece civarında oldugundan emın oldugumda kendım yapıcam bunu da saglayabılmek ıcın yazı beklıcem dogal olarak.

Genel bılgılerın dısında ekstra bır bılgısı olan paylaşsın lutfen.

dc_crx
08-02-2015, 16:06
Haftaiçi dükkana gelirsen yardımcı olurum Bostancı San./Deniz Honda

bymurat___61
08-02-2015, 16:47
SAolasın suan ıcın bır sıkıntım yok .keyifli forumlar